Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 376 — Így remélem megfelelek nektek.....
M4 '99 BL döntő! Végjáték!!-)
steelwolf
Az olyan uncsi volt 😛 majd most mi a GB ellen 😊
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 606 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
M4 '99 BL döntő! Végjáték!!-)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Olaszoknal majus 18-tol ujra engedik h csapatok full edzest toljanak.
több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Mi meg keményen tartjuk a pozíciónkat,és nem engedüjük, hogy bàrki is veszélyeztesse azt. 😁

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 243 — NFL bracket champion '26
Megvertük a bélszínt, így már pontelőnnyel vezetjük a tabellát 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 098 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kikaptunk 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 977
Már csak félóra és pályán a TORPEDO.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A német foci lesz a lényeg mint első normális bajnokság. A 🐐 pásztor labdatoszogatás az más sportág

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 098 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
De állítólag Dél-Koreában hamarosan indulnak (május közepe talán?)...

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 977
Beszari hegyi népek.
több mint 5 éve
A tádzsik bajnokság is leáll hétfőtől 😕😕

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
 twitter.com/borussia/status/1253711335759777794

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
Óóóó a | kurvaéletbe | ... Elfelejtettem megrakni magunkat idegenben....
kristóf17
felhívjuk rocco-t? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
kristóf17
Csak beindulunk😀
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 923
Eddig jó, bár kapuralövésünk sem volt 😀
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 718 — Lucas Scott
 hvg.hu/sport/20200425_A_Lazio_elnoke_a_folytatast_surgeti

Azt bírom, hogy szigorú orvosi ellenőrzés mellett... 😀
Aztán majd mikor 2-3 Lazio játékos elkapja a koronát és az egész keret karanténba megy, megnézném h ki háborogna a bajnokság leállítása mellett azonnal...
Beki
vmien szinten értem az elnököt a saját logikájával. a csapat ment egy kvázi történelmi szezont, de ha nem fejezik be akkor gondban lehet a Lazio. az hagyján, hogy a BLben nem indulhat, de ha emellett pl úgy döntenek, hogy a kupát befejezik (mivel összesen 2 elődöntőt és 1 döntőt le lehet nyomni 3 nap alatt is) akkor az európa kupa is ugrik, így a nemzetközi pénzek.
értelemszerűen a lazionak nagyon nagy érdeke, hogy ez a bajnokság valahogy végigmenjen még ha nem értek egyet ezzel Lazio drukkerként sem. ahogy a bundás újraindítását sem értem.
csebi
Ha már éppen erről beszéltünk... :/
 index.hu/sport/futball/2020/04/25/franciaorszag_koronavirus_montpellier_junior_sambia_mesterseges_koma/
Beki
épp asszony küldte reggel, láttam.pontosan ezért nem kell elindítani még semmit sztem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

Aztán majd mikor 2-3 Lazio játékos elkapja a koronát és az egész keret karanténba megy, megnézném h ki háborogna a bajnokság leállítása mellett azonnal...
Beki
vmien szinten értem az elnököt a saját logikájával. a csapat ment egy kvázi történelmi szezont, de ha nem fejezik be akkor gondban lehet a Lazio. az hagyján, hogy a BLben nem indulhat, de ha emellett pl úgy döntenek, hogy a kupát befejezik (mivel összesen 2 elődöntőt és 1 döntőt le lehet nyomni 3 nap alatt is) akkor az európa kupa is ugrik, így a nemzetközi pénzek.
értelemszerűen a lazionak nagyon nagy érdeke, hogy ez a bajnokság valahogy végigmenjen még ha nem értek egyet ezzel Lazio drukkerként sem. ahogy a bundás újraindítását sem értem.
csebi
Ha már éppen erről beszéltünk... :/
 index.hu/sport/futball/2020/04/25/franciaorszag_koronavirus_montpellier_junior_sambia_mesterseges_koma/
több mint 5 éve

Beki

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 544 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
emptyék csapatát Ausztráliában is bírják 😀

www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/feheroroszorszag-a-klub-amelyert-ausztraliaban-megorulnek-a-szurkolok-2759291

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hamar hűtlenek lettetek szegény belorusz ligához.
warr_b
BATE hendit én pakoltam ma, elég sima vendég győzelmet várok
több mint 5 éve
Meg sem érdemlitek 😕

😛
warr_b
Én épp rá pillantottam h 6kor játszunk!
csebi
Mi csak holnap ötkor.

több mint 5 éve
Meg sem érdemlitek 😕

😛
warr_b
Én épp rá pillantottam h 6kor játszunk!

több mint 5 éve
Meg sem érdemlitek 😕

😛