Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 043 — Lucas Scott
Meg mindig Nego magasan a legjobb játékos a molnal

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 435 — Packers Suicide Squad
5 perce nézem, tetszik, hogy nem kakált be a Vidi. Pedig még egy diszkont David Luiz is van a pályán

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 851
Na akkor baszassa a Fehérvár.
Kenny
Nem látom. Milyenek eddig?
csebi
Bőven több esélyük van, mint amennyit pl az oddsok mutatnak.
Összeszedettebbnek tűnnek.
Kenny
Meglepoen jok.
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 710 — Csodabogár
Faszom már, találjuk el 10 méterről a kaput

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 705 — Omar's Coming Yo!
Kenny
csebi
Bőven több esélyük van, mint amennyit pl az oddsok mutatnak.
Összeszedettebbnek tűnnek.

több mint 5 éve
Kenny

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 705 — Omar's Coming Yo!

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 054 — "Montoya por favor!"
Ibrahimovic koronavírusos.

empty taxi
A koronavírus Zlatanos inkább
Willie Parker
Lélegeztetőgépen van a vírus. Kellett valaki Európában is hogy elpusztítsa igazán, Amerikában már Minshew elintézte

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 756

empty taxi
A koronavírus Zlatanos inkább
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 321 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 143 — The Mathematician
Ahol a pínz ingyé van ott zavarba ejtően kevésnek tűnik az öt kiló 😊
Má bocs
ozibozi
az ember tuzdja mennyi az elég 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 756
Ahol a pínz ingyé van ott zavarba ejtően kevésnek tűnik az öt kiló 😊
Má bocs
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 hvg.hu/gazdasag/20200924_dzsudzsak_otigba_vasas_debrecen_fizetes_nbii

gondolom elküldenének az anyámba ha odamennék valamelyik NB2-es csapathoz, és mondanám hogy én havi 500k-ért hoznám azt a teljesítményt amit a többiek 1-2-3 misiért...😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 29 114 — nabege2@yahoo.com
Az megvan közben h Kaszinos Gyuri lett a Paks edzője
csebi
Volt itt tegnap vagy tegnap előtt egy Paks készülnek az NB2-re beírás, a költő nem írta le mire gondolt, így muszáj volt rákeresnem... Utána megértettem 😊
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 851
csebi
Jo valasztas.😀
több mint 5 éve

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 851
2-0 utan elmentem tenni-venni aztan mire visszaertem 2-2.a fradi nem volt annyival jobb, sot inkabb a molde kezdemenyezett az egesz meccsen.
Nagyon nagy mellenye lett mindenkinek, foleg a kommentatoroknak.a jatekosok meg pocit befostak sajat maguktol.
Az eredmeny szep es a bl siman meg lehet.
több mint 5 éve
Állítólag idén változott a kéz-szabály. Nagyjából a rövidujjú mez vonaláig nem számít kéznek, alatta igen. Ezért lehetett Haratiné nem kéz, a másik meg de, de Fradistaként bevallva én ezt akkor ott nem értettem. Nyilván nem bánom, szó se róla. De ezeket a szabályváltozásokat már nem bírom követni...
Bálesz
Én is most olvasom. Amúgy épp az oldalsó ksmerabol az látszik h Haratin keze nincs a testenel ahogy kifordul

több mint 5 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 151 — Illegális gyakorló
már jönnek a meme-ek 😊
 www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934/3436823386384247/
NB2
A nagy VAR-ozóknak feltűnt, hogy a visszanézések után pont ugyanazok az ítéletek születtek, mint eredetileg?

több mint 5 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 151 — Illegális gyakorló
Állítólag idén változott a kéz-szabály. Nagyjából a rövidujjú mez vonaláig nem számít kéznek, alatta igen. Ezért lehetett Haratiné nem kéz, a másik meg de, de Fradistaként bevallva én ezt akkor ott nem értettem. Nyilván nem bánom, szó se róla. De ezeket a szabályváltozásokat már nem bírom követni...

több mint 5 éve
Kibaszott nagy mázli volt ez, így most visszanézve.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 29 114 — nabege2@yahoo.com
már jönnek a meme-ek 😊
 www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934/3436823386384247/
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 642 — "Grammar maci"
hát ez a Molde nem lesz beszarva jövő héten
petey
Talán azzal leszünk előrébb h Rebrov változtat majd mert ezt a jatekunkat kielrmeztek. De James nem nyerhet ennyi fej párbajt .
csebi
Kovacevic lerendezi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 642 — "Grammar maci"
Őszintén én a két kéz között nem láttam különbséget, szerencsére var bácsi igen
csebi
Az volt a 2 kéz között a különbség hogy amikor Haratin kezét eltalálta a teste vonalában volt és ha nem a kezét éri akkor vagy vállon vagy fejen találja (hátsó kamerából kitűnően látszott. Ezzel szemben a norvég kifordult és háttal állt a lövésnek úgy hogy a keze a teste mellett nem leszorítva volt, és a psg-mu hosszabbitása óta tudjuk hogy döntő tényező egy ilyen helyzetben hogy az esetnek háttal áll a védő. A jelenlegi szabályok szerint teljesen jó döntés volt mindkettő, más kérdés hogy én egyikre sem adnèk 11est.

Más: Blazicnál más is látta hogy agyrázkodása lehetett? Olyan zavart volt a tekintete es a koordinácioja mint egy megfogott bokszolónak. Le kellett volna hoznia, így is hogy nincs helyette senki, 2 gól utána meg a majdnem 11es is az ő lelkén szárad. Ha 1-2nél lehozza es felviszi Lovrencsicset akkor ez a meccs 1-2 vagy mi kontrazunk egyet és 1-3.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Az első norvég gólt azért nem biztos, hogy be kellett volna engedni a derék kapusnak 😉