Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Otthon küldtek egy 0-0-át Azerbajdzsánnal, Málta ellen se villogtak, gyanús, hogy a bunkert nem szeretik. 35-40 százalék esélyünk van, amin egy kicsit talán dobhat, hogy ők sztem azzal, hogy minket kaptak már el is kezdték foglalni a repjegyet...csak ne Király védjen... 😊
gabokocka
| az a 2006-os meccs... |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Otthon küldtek egy 0-0-át Azerbajdzsánnal, Málta ellen se villogtak, gyanús, hogy a bunkert nem szeretik. 35-40 százalék esélyünk van, amin egy kicsit talán dobhat, hogy ők sztem azzal, hogy minket kaptak már el is kezdték foglalni a repjegyet...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
A szlovéneknél szarabb, a másik 2-nél jobb matchup.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Láttam az olasz - norvég meccset. Csoda lenne ha kijutnánk..
több mint 9 éve
1-1 ott, 0-0 a grupiban és simán kint vagyunk.Ott 1x1 találkozunk a labdával, itthon meg 0-0 lesz a nézőszám.
shawnka
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 901
Biztos feküdni fog Zsuzsiéknak az oslo-i novemberi éjszakában a skandináv erőfoci. Szlovénia lett volna az ideális.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
skullkill29
329
én pont a Norvégokat vártam, szerintem Írország és Szlovénia ellen teljesen esélytelenek lettünk volna, Dánok és Norvégok ellen gondoltam, hogy van 10% esélyünk túljutni. Szerencsére megkaptuk azt is, hogy a visszavágó lesz itthon. Ha így kijutnak az EB-re, akkor meg is érdemlik 😊
több mint 9 éve
1-1 ott, 0-0 a grupiban és simán kint vagyunk.
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Finneket kétszer megvertük, Norvégia pedig majdnem Finnország --> kijutunk 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Norvégia lesz az ellenfél, csak pozitívan lehet csalódni 😊
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Norvégok lesznek az ellenfelek.
több mint 9 éve
Josszi
3 367
ezt már évek óta tudjuk 😀 de ez a közeg kedvez ennek a fejnek hogy maradjon.. uram bátyám világ powa..inkább arra kéne figyelnünk mikor a belgák közlik h a fejétől bűzlik a halIgen... sajnos NemetKrisztian a legsikeresebb de o is "csak" az MLS-ben tolja. Az Ajax akademia vezetoje mondta hogy naluk 100bol 1 kerul fel es marad is a nagycsapatban pedig ok aztan eloszurik es figyelik a tehetsegeket. Jo tudom szar holland foci meg a a potselejtezot sem ertek el 😉4-0ra kikaptunk közben U19-ben a szlovákoktól.Pár év múlva a felnőttek közül visszavonul a Király-Gera-Juhász generáció, azok akik még kellettek külföldre (többé kevésbé helyt is álltak) és jönnek az akadémisták. Hasonlóan cifra eredményekre lehet számítani.
Kezd beérni az utánpótlás is úgy érzem.
Kenny
Kampman
Josszi
és nem a gyerekek mennyisége/pálya a gond hanem a "szakma"
Negritis
pinyő , faszrajz mester csak a jéghegy csúcsa, gyökér bá a volt REAC utánpótlás korosztályos edzője meg az alja ahol a magamfajta apuka anno láthatta milyen egy edzés és egy Bozsik programos torna pl.. amikor a fiam közölte h inkább kosarazna nah akkor könnyebbültem meg 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ez az Ibisevic se lett okosabb az évekkel...El is intézte, hogy ma ne szerezzen pontot a Hertha..
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 159
Ez az Ibisevic se lett okosabb az évekkel...
több mint 9 éve
inkább arra kéne figyelnünk mikor a belgák közlik h a fejétől bűzlik a halIgen... sajnos NemetKrisztian a legsikeresebb de o is "csak" az MLS-ben tolja. Az Ajax akademia vezetoje mondta hogy naluk 100bol 1 kerul fel es marad is a nagycsapatban pedig ok aztan eloszurik es figyelik a tehetsegeket. Jo tudom szar holland foci meg a a potselejtezot sem ertek el 😉4-0ra kikaptunk közben U19-ben a szlovákoktól.Pár év múlva a felnőttek közül visszavonul a Király-Gera-Juhász generáció, azok akik még kellettek külföldre (többé kevésbé helyt is álltak) és jönnek az akadémisták. Hasonlóan cifra eredményekre lehet számítani.
Kenny
Kampman
Josszi
és nem a gyerekek mennyisége/pálya a gond hanem a "szakma"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Igen... sajnos NemetKrisztian a legsikeresebb de o is "csak" az MLS-ben tolja. Az Ajax akademia vezetoje mondta hogy naluk 100bol 1 kerul fel es marad is a nagycsapatban pedig ok aztan eloszurik es figyelik a tehetsegeket. Jo tudom szar holland foci meg a a potselejtezot sem ertek el 😉4-0ra kikaptunk közben U19-ben a szlovákoktól.Pár év múlva a felnőttek közül visszavonul a Király-Gera-Juhász generáció, azok akik még kellettek külföldre (többé kevésbé helyt is álltak) és jönnek az akadémisták. Hasonlóan cifra eredményekre lehet számítani.
Kenny
Kampman
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
ez a félidő is meggyőzött arról h nem akarom a dánokat a pótselejtezőnoszt' gólt rúgott? nem. akkor meg?
Eriksen egymaga szétszopatja a védelmet
Negritis
Guzmó meg Kádár majd csinál egy shutout-ot Mackó Gabival karöltve, aztán már vehetjük is a jegyeket a döntőre
több mint 9 éve
ez a félidő is meggyőzött arról h nem akarom a dánokat a pótselejtezőnEriksen egymaga szétszopatja a védelmet
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
Klopp a fedélzeten, hajrá POOL !!!!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
sztem még nincs végső döntés így nem lehet tudni ...Köszi az érdemi válasz.Akkor a pótselejtező zárt kapus lesz, 100%?Csak ha te is ki akarsz menni 😀
TimTebow87
peach
TimTebow87
több mint 9 éve
Köszi az érdemi válasz.Akkor a pótselejtező zárt kapus lesz, 100%?Csak ha te is ki akarsz menni 😀
TimTebow87
peach
"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
több mint 9 éve
Akkor a pótselejtező zárt kapus lesz, 100%?Csak ha te is ki akarsz menni 😀
TimTebow87
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Akkor a pótselejtező zárt kapus lesz, 100%?
Szerkesztette: TimTebow87
"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
több mint 9 éve
mea culpa, de ettől még a "mentalitás" sztem marademlékszem még az EB-re mikor a szerbek ellen 0-3ról álltak fel miután kiállítottak tőlük valakitVégülis arra emlékszel amire akarsz, de ha erre gondolsz: www.uefa.com/uefaeuro/season=2000/matches/round=1458/match=64857/index.html
nem mondom hogy ez lesz, de ha sikerülni elérni hogy beleszarjanak és lenézzenek bennünket akkor van esély
Negritis
akkor ott a szerbek álltak fel 0-3-ról, nem a szlovénok, de végtére is majdnem ugyanaz...
Sobri Jóska