Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Meg mindig Nego magasan a legjobb játékos a molnal
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
5 perce nézem, tetszik, hogy nem kakált be a Vidi. Pedig még egy diszkont David Luiz is van a pályán
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 851
Meglepoen jok.Bőven több esélyük van, mint amennyit pl az oddsok mutatnak.Na akkor baszassa a Fehérvár.Nem látom. Milyenek eddig?
Kenny
csebi
Összeszedettebbnek tűnnek.
Kenny
több mint 5 éve
Bőven több esélyük van, mint amennyit pl az oddsok mutatnak.Na akkor baszassa a Fehérvár.Nem látom. Milyenek eddig?
Kenny
csebi
Összeszedettebbnek tűnnek.
több mint 5 éve
Na akkor baszassa a Fehérvár.Nem látom. Milyenek eddig?
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Lélegeztetőgépen van a vírus. Kellett valaki Európában is hogy elpusztítsa igazán, Amerikában már Minshew elintézteIbrahimovic koronavírusos.A koronavírus Zlatanos inkább
empty taxi
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ibrahimovic koronavírusos.A koronavírus Zlatanos inkább
empty taxi
több mint 5 éve
Ibrahimovic koronavírusos.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ahol a pínz ingyé van ott zavarba ejtően kevésnek tűnik az öt kiló 😊az ember tuzdja mennyi az elég 😀
Má bocs
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ahol a pínz ingyé van ott zavarba ejtően kevésnek tűnik az öt kiló 😊Má bocs
több mint 5 éve
hvg.hu/gazdasag/20200924_dzsudzsak_otigba_vasas_debrecen_fizetes_nbiigondolom elküldenének az anyámba ha odamennék valamelyik NB2-es csapathoz, és mondanám hogy én havi 500k-ért hoznám azt a teljesítményt amit a többiek 1-2-3 misiért...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Az megvan közben h Kaszinos Gyuri lett a Paks edzőjeVolt itt tegnap vagy tegnap előtt egy Paks készülnek az NB2-re beírás, a költő nem írta le mire gondolt, így muszáj volt rákeresnem... Utána megértettem 😊
csebi
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 851
Az megvan közben h Kaszinos Gyuri lett a Paks edzőjeJo valasztas.😀
csebi
több mint 5 éve
Az megvan közben h Kaszinos Gyuri lett a Paks edzője
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 851
2-0 utan elmentem tenni-venni aztan mire visszaertem 2-2.a fradi nem volt annyival jobb, sot inkabb a molde kezdemenyezett az egesz meccsen.Nagyon nagy mellenye lett mindenkinek, foleg a kommentatoroknak.a jatekosok meg pocit befostak sajat maguktol.
Az eredmeny szep es a bl siman meg lehet.
több mint 5 éve
Állítólag idén változott a kéz-szabály. Nagyjából a rövidujjú mez vonaláig nem számít kéznek, alatta igen. Ezért lehetett Haratiné nem kéz, a másik meg de, de Fradistaként bevallva én ezt akkor ott nem értettem. Nyilván nem bánom, szó se róla. De ezeket a szabályváltozásokat már nem bírom követni...Én is most olvasom. Amúgy épp az oldalsó ksmerabol az látszik h Haratin keze nincs a testenel ahogy kifordul
Bálesz
több mint 5 éve
már jönnek a meme-ek 😊A nagy VAR-ozóknak feltűnt, hogy a visszanézések után pont ugyanazok az ítéletek születtek, mint eredetileg?
www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934/3436823386384247/
NB2

több mint 5 éve
Állítólag idén változott a kéz-szabály. Nagyjából a rövidujjú mez vonaláig nem számít kéznek, alatta igen. Ezért lehetett Haratiné nem kéz, a másik meg de, de Fradistaként bevallva én ezt akkor ott nem értettem. Nyilván nem bánom, szó se róla. De ezeket a szabályváltozásokat már nem bírom követni...

több mint 5 éve
Kibaszott nagy mázli volt ez, így most visszanézve.
több mint 5 éve
már jönnek a meme-ek 😊www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934/3436823386384247/
több mint 5 éve
Kovacevic lerendezihát ez a Molde nem lesz beszarva jövő hétenTalán azzal leszünk előrébb h Rebrov változtat majd mert ezt a jatekunkat kielrmeztek. De James nem nyerhet ennyi fej párbajt .
petey
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Őszintén én a két kéz között nem láttam különbséget, szerencsére var bácsi igenAz volt a 2 kéz között a különbség hogy amikor Haratin kezét eltalálta a teste vonalában volt és ha nem a kezét éri akkor vagy vállon vagy fejen találja (hátsó kamerából kitűnően látszott. Ezzel szemben a norvég kifordult és háttal állt a lövésnek úgy hogy a keze a teste mellett nem leszorítva volt, és a psg-mu hosszabbitása óta tudjuk hogy döntő tényező egy ilyen helyzetben hogy az esetnek háttal áll a védő. A jelenlegi szabályok szerint teljesen jó döntés volt mindkettő, más kérdés hogy én egyikre sem adnèk 11est.
csebi
Más: Blazicnál más is látta hogy agyrázkodása lehetett? Olyan zavart volt a tekintete es a koordinácioja mint egy megfogott bokszolónak. Le kellett volna hoznia, így is hogy nincs helyette senki, 2 gól utána meg a majdnem 11es is az ő lelkén szárad. Ha 1-2nél lehozza es felviszi Lovrencsicset akkor ez a meccs 1-2 vagy mi kontrazunk egyet és 1-3.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Az első norvég gólt azért nem biztos, hogy be kellett volna engedni a derék kapusnak 😉