Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Meg a norvégoknak egy hatalmas az elején, megy lagymatag a vége előtt egy 10 perccel.Most értem haza, wtf, megérdemelt a 0-1?😀 Vagy csak balfaszok a norvégok?volt kettő helyzetünk, abból egyik bement.
Vrij6
shawnka
De nem is értem, hogy a norvégok miért tolták úgy ahogy az elején, azért a gól óta csak momentumaink vannak...
Jah és a sok szabálytalanság miatt sok a sárga...
több mint 9 éve
Úgy, hogy a kapus bevédte 😊Most értem haza, wtf, megérdemelt a 0-1?😀 Vagy csak balfaszok a norvégok?volt kettő helyzetünk, abból egyik bement.
Vrij6
shawnka
Mondjuk ha Elek nem lenne ilyen béna... Ez a norvég védelem is egy kalap szar szerencsére.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Na hát érdekes félidő volt, nem mondanam hogy olyan nagyon sok közünk van a meccshez, szerencsére a norvégok is balfaszkodnak.Kleinheisler kellemes meglepetés, Guzmics is jó, Dzsudzsi viszont nagyon gyenge és könnyelmű
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Most értem haza, wtf, megérdemelt a 0-1?😀 Vagy csak balfaszok a norvégok?Az elején kettővel is mehettek volna, a mákos gól viszont megfogta őket rendesen, a végén meg Elek kétszer is balf@sz volt... De félek, hogy valakit kiszórnak még tőlünk, mert rengeteget szabálytalankodunk
Vrij6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Lekopogtam mar mindenhol, de nekem eddig a mai nap legnagyobb pozitivuma Daltonon kivul Szalai.
több mint 9 éve
Most értem haza, wtf, megérdemelt a 0-1?😀 Vagy csak balfaszok a norvégok?volt kettő helyzetünk, abból egyik bement.
Vrij6
több mint 9 éve
Most értem haza, wtf, megérdemelt a 0-1?😀 Vagy csak balfaszok a norvégok?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Guzmics oriasit fejlodott az elmult 3 evben!
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Borzalmasan rossz a középpályás védekezés. A norvégok 2 perceként fordulnak rá a védelmünkre
több mint 9 éve
És storck mennybe megy...A Vezér megy mennybe.
peach
több mint 9 éve
ozibozi
17 165
félelmetes, ahogy nem érzi a beíveléseket mai napig Király koma
több mint 9 éve
Kleinheisler a norvég tégla, 20 éve épül be a magyar futballba, hogy amikor segítség kell a hazájának, belülről megbomlassza az ellenfelet. Arra azonban nem számítottak a derék északiak, hogy nálunk ez a teljesítmény nem fog kilógni a mezőnyből.Szagértőő!
Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
És storck mennybe megy...azért ezzel várjunk még úgy nyolcvan percet. (meg négy napot)
peach
több mint 9 éve
a jolly joker gólt lőtt!!!viszont sokat szabálytalankodunk
több mint 9 éve
És storck mennybe megy...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Kiégek mekkora 😂😂
több mint 9 éve
tessék bammegvasárnapra tizenegy újoncot kérünk a cserepadokról
több mint 9 éve
Kleinheislerrrrrrrrrrrrrrrrr
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ez a sarga a legjobb eddig a mai meccsen
több mint 9 éve
ozibozi
17 165
annyira lázba hozott ez a meccs, hogy a fórumra ránézve vettem észre, hogy már 15 perce megy...😊
több mint 9 éve
Jé tényleg, ez kurva jó 😊Áh pedig már megörültem, hogy elment a kommentátor hangjaLe lehet venni külön
Jakehomer
baggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Áh pedig már megörültem, hogy elment a kommentátor hangjaLe lehet venni külön
Jakehomer
---
több mint 9 éve
Én akkor is az X-re teszek.Hat perc alatt minimum megduplázódhatott az odds rá 😊
Coolearie
---
több mint 9 éve
Áh pedig már megörültem, hogy elment a kommentátor hangja
Tepper takarodj!