Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Bazz mixen mit fizetett?Én buktam minden szelvényem de ennyit megért.
ThundersNFL
több mint 9 éve
ez se rossz, de nekem a Poloniás 2 zlotyis jobban bejön 😊Tessék, egy szép 37 zlotyis:Bazz mixen mit fizetett?nekem 10 zlotyira 37et, de azt már adózva
ThundersNFL
JSanyo
😉
Sobri Jóska
több mint 9 éve
ozibozi
17 167
über faszt, mint ez a riporter, igazi köztévés idióta
több mint 9 éve
Kétségtelenül jó irányba tolódott a csapat.A mérkőzés egyetlen tanulsága, hogy a norvég futball még soha nem volt akkora mélyponton, mint most.Nem, a valódi tanulságot most még csak nagyon kevesen látják. Nevezetesen mostanra értek be a pintéri reformok.
baggio
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
de én babonás vagyok😊 ilyet soha nem kiabálok el!Hajdú Bé viszont majdnem elkiabálta, faxé kell már a 70. percben örömködni, hogy tényleg nem jó a norvégoknak november!Szerencsére semmilyen befolyással nincs a meccsre, hogy mit pofázik.
NB2
Shilkor
Jah Dzsudzsit nem kezdetném, extra szar volt. És külön plusz a játékosoknak, hogy gyorsan lehűtötték az idióta Török Olivért, hogy még nincs vége, ne örömködjünk!
több mint 9 éve
Tessék, egy szép 37 zlotyis:Bazz mixen mit fizetett?nekem 10 zlotyira 37et, de azt már adózva
ThundersNFL
JSanyo
😉
több mint 9 éve
Lehet, hogy szaladt felszórni rózsaszirmokkal az öltözőt, vagy előszedni Kis Grófót a csomagolásból meglepetésként...Nekem epp semmi bajom Storckkal. Ennek ellenere egy ilyen meccs utan nalam az elso az lenne, hogy a jatekosaimhoz megyek, mert egynehanyan emberfelettit jatszottak.Stez, neked épp mi bajod Storckkal? Jött a drót, hogy utálni kell, mert nem szeretik a magyar edzők és akkor ki fog nyilatkozni okosakat az NS-nek, ha a SZAKMA majd megsértődik? 😀Mondjuk az pont megvárja.Storck milyen rendes pali, kezet nem fog az ellenfél edzőivel, pacsizni nem pacsizik a játékosaival, elrohan a picsába. (8esetleg az interjúra?
Stez
ozibozi
Stez
Persze, biztos kezet foghatott volna az egész stadionnal, és tök szimpatikus lenne, de kb. edzői pályafutása legfontosabb meccsét nyerte meg, ha odafosott volna a pálya közepére, emberileg az is érthető lenne.
somoskovig
Stez
Szerkesztette: somoskovig
több mint 9 éve
Hajdú Bé viszont majdnem elkiabálta, faxé kell már a 70. percben örömködni, hogy tényleg nem jó a norvégoknak november!Szerencsére semmilyen befolyással nincs a meccsre, hogy mit pofázik.
NB2
több mint 9 éve
Bazz mixen mit fizetett?nekem 10 zlotyira 37et, de azt már adózva
ThundersNFL
több mint 9 éve
A mérkőzés egyetlen tanulsága, hogy a norvég futball még soha nem volt akkora mélyponton, mint most.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Fasz Riporter minek hozta fel Királynak szegény Fülöp Marcit???
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Nekem epp semmi bajom Storckkal. Ennek ellenere egy ilyen meccs utan nalam az elso az lenne, hogy a jatekosaimhoz megyek, mert egynehanyan emberfelettit jatszottak.Stez, neked épp mi bajod Storckkal? Jött a drót, hogy utálni kell, mert nem szeretik a magyar edzők és akkor ki fog nyilatkozni okosakat az NS-nek, ha a SZAKMA majd megsértődik? 😀Mondjuk az pont megvárja.Storck milyen rendes pali, kezet nem fog az ellenfél edzőivel, pacsizni nem pacsizik a játékosaival, elrohan a picsába. (8esetleg az interjúra?
Stez
ozibozi
Stez
Persze, biztos kezet foghatott volna az egész stadionnal, és tök szimpatikus lenne, de kb. edzői pályafutása legfontosabb meccsét nyerte meg, ha odafosott volna a pálya közepére, emberileg az is érthető lenne.
somoskovig
több mint 9 éve
Toto21
5 955
és akkor dupla annyir sört fogsz inni az idegtöl? Bár a Lions ellen talán hamar el fog dölni minden. 😀Akkor vasárnap este ki néz NFL-t és ki a válogatottat?a kettőt egyszerre nem lehet?
Toto21
Kampman
több mint 9 éve
A második félidő nem tetszett és tartom amit délelőtt írtam, ha lenne még 2 normális emberünk, már most eldönthettük volna az egészet. DE! Szerintem ez a meccs volt a könnyebbik. Annyi előnyünk van, hogy ha lőnek egy gólt akkor sincs semmi, de ennél jóval többet kell támadni.Hajdú Bé viszont majdnem elkiabálta, faxé kell már a 70. percben örömködni, hogy tényleg nem jó a norvégoknak november!
több mint 9 éve
Stez, neked épp mi bajod Storckkal? Jött a drót, hogy utálni kell, mert nem szeretik a magyar edzők és akkor ki fog nyilatkozni okosakat az NS-nek, ha a SZAKMA majd megsértődik? 😀Mondjuk az pont megvárja.Storck milyen rendes pali, kezet nem fog az ellenfél edzőivel, pacsizni nem pacsizik a játékosaival, elrohan a picsába. (8esetleg az interjúra?
Stez
ozibozi
Stez
több mint 9 éve
Akkor vasárnap este ki néz NFL-t és ki a válogatottat?Szalagavatóm lesz, örülök ha a lábamig elfogok látni 😀
Toto21
több mint 9 éve
Kampman
28 325
Akkor vasárnap este ki néz NFL-t és ki a válogatottat?a kettőt egyszerre nem lehet?
Toto21
több mint 9 éve
ja... biztos szaladt pisálni. a helyében nekem is kellett volna. most is csak azért nem, mert itthon kellemes 21 fok van, nem pedig -2.Az nem az ellenfél edzője volt, és egyébként az a faszi is úgy szólt utána, hogy kezet fogna.Storck milyen rendes pali, kezet nem fog az ellenfél edzőivel, pacsizni nem pacsizik a játékosaival, elrohan a picsába. (8de, kezelt vele
Stez
slowmotion
Stez
több mint 9 éve
Akkor vasárnap este ki néz NFL-t és ki a válogatottat?szólnak NY-ba, hogy kezdjék később a Giants-Patset😀
Toto21
több mint 9 éve
Bazz mixen mit fizetett?6.50-es odds volt rajta. Buktam egy karton Sopronit.
ThundersNFL
több mint 9 éve
Toto21
5 955
Akkor vasárnap este ki néz NFL-t és ki a válogatottat?
több mint 9 éve
Mondjuk az pont megvárja.Storck milyen rendes pali, kezet nem fog az ellenfél edzőivel, pacsizni nem pacsizik a játékosaival, elrohan a picsába. (8esetleg az interjúra?
Stez
ozibozi
több mint 9 éve
Az nem az ellenfél edzője volt, és egyébként az a faszi is úgy szólt utána, hogy kezet fogna.Storck milyen rendes pali, kezet nem fog az ellenfél edzőivel, pacsizni nem pacsizik a játékosaival, elrohan a picsába. (8de, kezelt vele
Stez
slowmotion