Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Nagy Ádám, Elek – Lovrencsics, Kleinheisler, Dzsudzsák – Priskin
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Oké, sportfogadásos oldal, de ez nagyon komoly lettwww.facebook.com/sportfogadas/videos/10153167891946497/
több mint 9 éve
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!Hivatalosan is Montella a Sampdoria új edzője!
Végre nem Zenga bamba pofáját kell nézni!
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-benzema-megtort-beismero-vallomast-tett-zsarolos-ugyben-2449977
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
szerencsés ez az Ibra...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
ozibozi
17 168
bele se merek gondolni, mit játszottunk volna az ukránokkal
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
luxemburg gorog 1-0 😊
több mint 9 éve
hát nem voltam eldőlve ettől a bosnyák-ír meccstőlráadásul a köd (és a töketlen közvetítők) elrontották az "élményt"
több mint 9 éve
Ha visszanézed a meccset, ezzel párhuzamosan pedig Németh folyamatosan visszajött, rengetegszer játszott szinte hátvédet is.azért az a szerelés 16-oson belül, na az klasszis volt!
Stez
Zsuzsit Szalait elfelejteni, Gera helyett egy erősebbet, gyorsabbat és jók leszünk!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
ozibozi
17 168
...amíg beívelés, és abból sok, addig én nem lennék olyan nyugodt. | Király tegnap is benne volt párban, a kezéből kifejelt labdáról nem is beszélve. | kitünő sportember, remek reflex kapus, aki jól helyezkedik, safetyként söpröget ha kell, de mindig benne van a 'góól'...(is)
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
A norvekok kb a 16evesben bizhatnak.O tudna kreativitast hozni.Neki csak ketszer oda kene lepni az elejen h el menjen a kedve aztan johet az ami tudnak mennek de semmi extra.jo mi sem vagyunk vilagveroek....16szogletbol 1a kapustamadasos volt veszelyed..noeg talan meg az elso felido elejen gabi vedese utan.
Gera nem birga volna a vasarnapit ez van...
a taktikara kivancsi vagyok.Hasonlo megfelel tobb helyunk leszunk.
Guzmicsot meg amennyite utaltak annyira istenitik.
Mondjuk egy vezer volt a palyan.
több mint 9 éve
Már dárdainál is így nyomta, ezzel meg is tudta mindenki, hogy miért alakult úgy a pályafutása ahogy. Egy dimenziós...Előbbi 😊Igen, azt lehagytam, hogy a védelmet meg ne bolygassuk. Guzmics és Lang úgy tűnik összhangban van, Kádár fejjátékára meg szükség van, így Leandro behozatala is f@szság volna.Bakker tényleg igaz a rangom vagy arra írtad ezt!? 😀
empty taxi
Matthew99
Dzsudzsi egyébként pont h magához képest kifejezetten sokat védekezett tegnap, viszont előrefele teljesen súlytalan volt.
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Előbbi 😊Igen, azt lehagytam, hogy a védelmet meg ne bolygassuk. Guzmics és Lang úgy tűnik összhangban van, Kádár fejjátékára meg szükség van, így Leandro behozatala is f@szság volna.Bakker tényleg igaz a rangom vagy arra írtad ezt!? 😀
empty taxi
Matthew99
Dzsudzsi egyébként pont h magához képest kifejezetten sokat védekezett tegnap, viszont előrefele teljesen súlytalan volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Igen, Nagy Ádámot én eddig fikáztam ezerrel, de tegnap nagyon jól szállt be.Sztem nem feltétlenül hátrányt, hogy Gera nem lesz, két ilyen meccset nem bír bár egymás után, jó lesz a vérfrissítés középre.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Zsuzsinak nem csak a formájával van bajom, hanem, hogy egy visszasprintet nem láttam tőle labdavesztés után, amit Nagy Ádámtól pl azonnal ahogy beállt.ha tudunk ilyen éhes játékosokat találni mint Grosheisler, akkor inkább játszanak ők, hiába kisebb név, vagy gyengébb képességű, többre megyünk vele.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Josszi
3 367
felállunk egy 4-3-1-2-re (1-2 = Kleinheisler, Szalai, Böde), az összes labdát fellőjük a bójákra, lefejelik a kis vörösnek, ő meg bebaszcsizza az egyiket, mert csak. amikor az egyik bója már a seggén veszi a levegőt, akkor behozzuk Némót a helyére, kap egy labdát, végigviszi a védők között, az már kettő. levesszük a másik bóját is, bejön helyére Nikolics, Némó kiugratja, gól, az már három. végén még a kis vörös helyére behozzuk Zsuzsit időhúzó cserének.naón jó!!! taps taps
na? 😀 | (ne vegyétek komolyan, csak poén) |
slowmotion
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Ha dzsudzsákot padoztatná ami a formája alapján absz indokolt lenne ( mondjuk csak behisztizne ahelyett, hogy magába szállna ) akkor egyértelműen némónak kellene a helyén tolnia, ugyanis a sportingban is ott játszik, nem is szarul...jobb oldal meg lovre vagy klein laci. Bár a jobb oldali támadásvezetés fiola támadás támogatási tehetség hiánya miatt sokat nem fog tudni javulni sehogysem...am dzsudzsit szvsz nem lehet padoztatni legyen akármennyire is pocsék, bár tudjuk h storck nem szívbajos, de szvsz ezt ő sem fogja meglépni. és nem is kell.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Lovrencsics.Igen, azt lehagytam, hogy a védelmet meg ne bolygassuk. Guzmics és Lang úgy tűnik összhangban van, Kádár fejjátékára meg szükség van, így Leandro behozatala is f@szság volna.Bakker tényleg igaz a rangom vagy arra írtad ezt!? 😀
empty taxi
És Dzsudzsák helyére mégis kit tudunk rakni? Egy teljes új középpályát pont nem ezen a meccsen kéne kipróbálni. De szerencsére a norvégok nem vettek vissza az arcból...
Matthew99
miért kellene új kp ? Gera helyett Nagy Ádám, és Zsuzsi helyett Lovre. legalább lenne sebességünk kontrázni. mert másban nem bízhatunk itthon sem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Ja, amúgy a norvégok ekézik a bírót (fordítva mi is ugyanezt tennénk habzó szájjal), de a legnagyobb tizenegyes Dzsudzsák bokánrúgása után járt volna, csak fasz volt elesni és inkább belelőtte a kapusba.
több mint 9 éve
Igen, azt lehagytam, hogy a védelmet meg ne bolygassuk. Guzmics és Lang úgy tűnik összhangban van, Kádár fejjátékára meg szükség van, így Leandro behozatala is f@szság volna.Sok függ ám attól ki mennyire van meghalva. Ha pl 1-2 ember a 60. percben már hulla lenne, akkor inkább játsszon valaki friss. Idegbajt kaptam mikor Juhászt is le kellett cserélni, mert mégis kiújult a sérülése és ezért buktunk egy cserelehetőséget.
empty taxi
több mint 9 éve
Szalai az első féldiőben minden labdát megtartott, kiharcot egy rakat pontrúgást. Aztán a másodikra kifújt, ott már nem igen ment ugyanez, meg is látszott a meccs képén. Hamarabb kellett volna váltani, és nem Priskinre. De én megint Szalaival kezdenék, aztán ha elfogy jöhet Böde/Niko.
több mint 9 éve
felállunk egy 4-3-1-2-re (1-2 = Kleinheisler, Szalai, Böde), az összes labdát fellőjük a bójákra, lefejelik a kis vörösnek, ő meg bebaszcsizza az egyiket, mert csak. amikor az egyik bója már a seggén veszi a levegőt, akkor behozzuk Némót a helyére, kap egy labdát, végigviszi a védők között, az már kettő. levesszük a másik bóját is, bejön helyére Nikolics, Némó kiugratja, gól, az már három. végén még a kis vörös helyére behozzuk Zsuzsit időhúzó cserének.na? 😀 | (ne vegyétek komolyan, csak poén) |
több mint 9 éve
Igen, azt lehagytam, hogy a védelmet meg ne bolygassuk. Guzmics és Lang úgy tűnik összhangban van, Kádár fejjátékára meg szükség van, így Leandro behozatala is f@szság volna.Bakker tényleg igaz a rangom vagy arra írtad ezt!? 😀
empty taxi
És Dzsudzsák helyére mégis kit tudunk rakni? Egy teljes új középpályát pont nem ezen a meccsen kéne kipróbálni. De szerencsére a norvégok nem vettek vissza az arcból...
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.