Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Rendben,akkor szerintem ide nem is kell írni semmit,csak puszta foci eredményeket,meg melyik játékosnak hányas lába van,meg mi a mezszáma...stb.Nem tudom miért kell egy kocsmai beszélgetést interjúnak beallitani.Miért?Komanról meg sosem felejtem el, hogy vmeik interjúban az orosz nőkről bőszen ecsetelte, hogy mennyire szőrtelenek mindenhol, lenyelik és milyen jól kúrnak és ezért mennyire jó ott focizni.Hát én nem hiszem ezt az interjút.
csebi
FLZOLI
Szerinted szőrösek, nem kúrnak jól vagy nem nyelik le?
És miért nem?
Vagy mindezek szerinted se függenek össze a focival? És focizás nélkül is lehet jókat kúrni orosz lányokkal?
És máris indulhat a "top10 kedvenc orosz kurvám" listák áradata.
Sobri Jóska
De amúgy igen, ennek mégis mi köze van a focihoz nem tudom. Lehetne egy sima prosztó topik, oda mehet minden indokolatlan böfögés
FLZOLI
Hiszen csak ezek lennének azok amik közvetlenül jelentik a focit.Nem?
több mint 5 éve
a qrvák kiszoptak otthon (meglepetésre)Elhitték, hogy övék a világ, sok volt a kenguru, vagy vmi ilyesmi 😁
Szluck
1 - 2
Energetik-BGU
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nem tudom miért kell egy kocsmai beszélgetést interjúnak beallitani.Miért?Komanról meg sosem felejtem el, hogy vmeik interjúban az orosz nőkről bőszen ecsetelte, hogy mennyire szőrtelenek mindenhol, lenyelik és milyen jól kúrnak és ezért mennyire jó ott focizni.Hát én nem hiszem ezt az interjút.
csebi
FLZOLI
És miért nem?
Vagy mindezek szerinted se függenek össze a focival? És focizás nélkül is lehet jókat kúrni orosz lányokkal?
Sobri Jóska
De amúgy igen, ennek mégis mi köze van a focihoz nem tudom. Lehetne egy sima prosztó topik, oda mehet minden indokolatlan böfögés
több mint 5 éve
közben csúnyán verik otthon a qrvákat
több mint 5 éve
Miért?Komanról meg sosem felejtem el, hogy vmeik interjúban az orosz nőkről bőszen ecsetelte, hogy mennyire szőrtelenek mindenhol, lenyelik és milyen jól kúrnak és ezért mennyire jó ott focizni.Hát én nem hiszem ezt az interjút.
csebi
FLZOLI
És miért nem?
több mint 5 éve
Hát én nem hiszem ezt az interjút.pisztáciáról sosem felejtem el, hogy egyszer a sparban a kasszás nő sárgarépát ütött be, és fél kg pisztáciát vettem vmi 100 forintért talán. otthon vettem észre csak.ugyan már, annyi pisztáciát zabálhat, amennyit csak akarkésőbb láttam, hogy Kele Dzsudzsákot Dagesztánba küldené, az jobb ötlet amúgy.Koman irán kötődését se felejtsük el. Szóval biztos vannak még nyitott pozíciók.index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/08/vincze_otto_kezeli_majd_a_barcelonai_magyar_orokseg_feldolgozasat_de_jo_kerdes_hogy_vajon_mi_lehet_az/lennének még ötletek: sajnos Dzsudzsi épp hazajött pedig az Emirátusokban található magyar örökség feldolgozását is kezelnie kellene vkinek, ráadásul nála már a diplomat útlevél kiállításával sem kell már vesződni.
Kelét idézve, Sebők Vilit küldjük Cottbusba.
Amadeus
vagy ott van Fecze, aki Dél-Koreában járt, a megfelelő angol nyelvtudását a korábban idézett videók alátámasztják.
csebi
Szánalmas.
gordon
Koman is eszembe jutott amúgy, de most elég verés neki az élettől, hogy Iránban kell lennie.
csebi
slowmotion
Komanról meg sosem felejtem el, hogy vmeik interjúban az orosz nőkről bőszen ecsetelte, hogy mennyire szőrtelenek mindenhol, lenyelik és milyen jól kúrnak és ezért mennyire jó ott focizni.
csebi
több mint 5 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/08/vincze_otto_kezeli_majd_a_barcelonai_magyar_orokseg_feldolgozasat_de_jo_kerdes_hogy_vajon_mi_lehet_az/barcelonai magyar örökség feldolgozásáért felelős személy
Amadeus
Az
Megérdemli
több mint 5 éve
nem tudom. Kairóban mki a dél-szudáni kurvákra esküdött 😊Hát nah, biztos jobb mint mondjuk Dél-Szudánban vagy Pakisztánban 🤣pisztáciáról sosem felejtem el, hogy egyszer a sparban a kasszás nő sárgarépát ütött be, és fél kg pisztáciát vettem vmi 100 forintért talán. otthon vettem észre csak.ugyan már, annyi pisztáciát zabálhat, amennyit csak akarkésőbb láttam, hogy Kele Dzsudzsákot Dagesztánba küldené, az jobb ötlet amúgy.Koman irán kötődését se felejtsük el. Szóval biztos vannak még nyitott pozíciók.index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/08/vincze_otto_kezeli_majd_a_barcelonai_magyar_orokseg_feldolgozasat_de_jo_kerdes_hogy_vajon_mi_lehet_az/lennének még ötletek: sajnos Dzsudzsi épp hazajött pedig az Emirátusokban található magyar örökség feldolgozását is kezelnie kellene vkinek, ráadásul nála már a diplomat útlevél kiállításával sem kell már vesződni.
Amadeus
vagy ott van Fecze, aki Dél-Koreában járt, a megfelelő angol nyelvtudását a korábban idézett videók alátámasztják.
csebi
Szánalmas.
gordon
Koman is eszembe jutott amúgy, de most elég verés neki az élettől, hogy Iránban kell lennie.
csebi
slowmotion
Komanról meg sosem felejtem el, hogy vmeik interjúban az orosz nőkről bőszen ecsetelte, hogy mennyire szőrtelenek mindenhol, lenyelik és milyen jól kúrnak és ezért mennyire jó ott focizni.
csebi
warr_b
egyik legjobb barátom meg poló edző volt Sri Lankán, ott levarrt egy paki lányt, aki másnap a srác nevét magára tetoválta. gondolom így fejezte ki a háláját 😊
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hát nah, biztos jobb mint mondjuk Dél-Szudánban vagy Pakisztánban 🤣pisztáciáról sosem felejtem el, hogy egyszer a sparban a kasszás nő sárgarépát ütött be, és fél kg pisztáciát vettem vmi 100 forintért talán. otthon vettem észre csak.ugyan már, annyi pisztáciát zabálhat, amennyit csak akarkésőbb láttam, hogy Kele Dzsudzsákot Dagesztánba küldené, az jobb ötlet amúgy.Koman irán kötődését se felejtsük el. Szóval biztos vannak még nyitott pozíciók.index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/08/vincze_otto_kezeli_majd_a_barcelonai_magyar_orokseg_feldolgozasat_de_jo_kerdes_hogy_vajon_mi_lehet_az/lennének még ötletek: sajnos Dzsudzsi épp hazajött pedig az Emirátusokban található magyar örökség feldolgozását is kezelnie kellene vkinek, ráadásul nála már a diplomat útlevél kiállításával sem kell már vesződni.
Amadeus
csebi
Szánalmas.
gordon
csebi
slowmotion
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
pisztáciáról sosem felejtem el, hogy egyszer a sparban a kasszás nő sárgarépát ütött be, és fél kg pisztáciát vettem vmi 100 forintért talán. otthon vettem észre csak.ugyan már, annyi pisztáciát zabálhat, amennyit csak akarkésőbb láttam, hogy Kele Dzsudzsákot Dagesztánba küldené, az jobb ötlet amúgy.Koman irán kötődését se felejtsük el. Szóval biztos vannak még nyitott pozíciók.index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/08/vincze_otto_kezeli_majd_a_barcelonai_magyar_orokseg_feldolgozasat_de_jo_kerdes_hogy_vajon_mi_lehet_az/lennének még ötletek: sajnos Dzsudzsi épp hazajött pedig az Emirátusokban található magyar örökség feldolgozását is kezelnie kellene vkinek, ráadásul nála már a diplomat útlevél kiállításával sem kell már vesződni.
Amadeus
csebi
Szánalmas.
gordon
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
irán nem olyan rossz hely, ha nem politizálsz, és van pénzed
több mint 5 éve
ugyan már, annyi pisztáciát zabálhat, amennyit csak akarkésőbb láttam, hogy Kele Dzsudzsákot Dagesztánba küldené, az jobb ötlet amúgy.Koman irán kötődését se felejtsük el. Szóval biztos vannak még nyitott pozíciók.index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/08/vincze_otto_kezeli_majd_a_barcelonai_magyar_orokseg_feldolgozasat_de_jo_kerdes_hogy_vajon_mi_lehet_az/lennének még ötletek: sajnos Dzsudzsi épp hazajött pedig az Emirátusokban található magyar örökség feldolgozását is kezelnie kellene vkinek, ráadásul nála már a diplomat útlevél kiállításával sem kell már vesződni.
Amadeus
csebi
Szánalmas.
gordon
csebi
több mint 5 éve
később láttam, hogy Kele Dzsudzsákot Dagesztánba küldené, az jobb ötlet amúgy.Koman irán kötődését se felejtsük el. Szóval biztos vannak még nyitott pozíciók.index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/08/vincze_otto_kezeli_majd_a_barcelonai_magyar_orokseg_feldolgozasat_de_jo_kerdes_hogy_vajon_mi_lehet_az/lennének még ötletek: sajnos Dzsudzsi épp hazajött pedig az Emirátusokban található magyar örökség feldolgozását is kezelnie kellene vkinek, ráadásul nála már a diplomat útlevél kiállításával sem kell már vesződni.
Amadeus
csebi
Szánalmas.
gordon
több mint 5 éve
Koman irán kötődését se felejtsük el. Szóval biztos vannak még nyitott pozíciók.index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/08/vincze_otto_kezeli_majd_a_barcelonai_magyar_orokseg_feldolgozasat_de_jo_kerdes_hogy_vajon_mi_lehet_az/lennének még ötletek: sajnos Dzsudzsi épp hazajött pedig az Emirátusokban található magyar örökség feldolgozását is kezelnie kellene vkinek, ráadásul nála már a diplomat útlevél kiállításával sem kell már vesződni.
Amadeus
csebi
Szánalmas.
több mint 5 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/08/vincze_otto_kezeli_majd_a_barcelonai_magyar_orokseg_feldolgozasat_de_jo_kerdes_hogy_vajon_mi_lehet_az/lennének még ötletek: sajnos Dzsudzsi épp hazajött pedig az Emirátusokban található magyar örökség feldolgozását is kezelnie kellene vkinek, ráadásul nála már a diplomat útlevél kiállításával sem kell már vesződni.
Amadeus
több mint 5 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/08/vincze_otto_kezeli_majd_a_barcelonai_magyar_orokseg_feldolgozasat_de_jo_kerdes_hogy_vajon_mi_lehet_az/Kelét idézve, Sebők Vilit küldjük Cottbusba.
több mint 5 éve
Közben elindult a dél-koreai liga is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ma már meccsek lesznek fehérorosz barátainknál, nem beszélve hogy mindjárt egy rangadóval nyitnak, ahol az éllovas qrvák akarnak egy kis energiához jutni.
több mint 5 éve
Jó igaz....Azért ez egy kicsit erős na ......Egy újabb gyöngyszem:Ez egy tipik jövőbeli kocsmatöltelék gyökér. Kár rá a karaktert pazarolni
– Nem lettem szent, ugyanaz a zsivány vagyok, aki tíz éve, de már egy sokkal tapasztaltabb zsivány. Ma már nem lazsálom el az edzéseket, tudom, hogy szükségem van a munkára, régen másképp gondoltam. Várhidi Péterrel például remekül kijöttem Mosonmagyaróváron, emberileg és szakmailag is a legjobbak között van. Nem is értem, hogy miért nincs csapata. Azt nem mondom, hogy felhagytam a bulikkal, de mára a foci és a család lett a legfontosabb
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/interju-mit-rontottam-el-mindent-prukner-es-sisa-sem-tudta-eszhez-teriteni-a-magyar-foci-nagy-tehetseget
ozibozi
FLZOLI
Rózsa Sándor (betyár)
Vannak mínőségi kocsmák is, szóval legyen inkább a sarki késdobáló talponálló a prognosztizált életút.
több mint 5 éve
egy indexes cikkben hivatkoztak erre a cikkre, van benne egy nagyon kemény rész, további hivatkozásokkalNem olvastam végig, csak a kiemelt részt, de kérdem én mégis akadályozza meg a foci csúcs szervét (a FIFA bohóckodni van) egy baromi erős brandel (BL), hogy akkor a felsorolt dolgokkal szembe menjen és javítson a helyzeten? Álszent sz*rházi, ski végre örül, hogy odafért a vájuhoz.
www.espn.com/soccer/blog-fifa/story/4083304/can-fifa-save-soccer-during-coronavirus-crisis-with-an-economic-bailout
Q: You talked about using this for a better world, once this is over. What does that mean?
A: This funding has to come with strings attached. That's how federal bailouts work, that's how IMF bailouts work, that's how this has to work. And by this I mean a commitment for football to give itself new rules. I don't know if this industry is more corrupt than other ones, but there is certainly enough malfeasance to go around, whether its money laundering, tax evasion, conflicts of interest, lack of transparency. You have clubs that are basically just cover for third-party ownership. You have certain agents who effectively run half-a-dozen clubs like their own fiefdoms. You have clubs owned by offshore companies; Bournemouth and Tottenham are just two examples of many. You have a club in a major European league, whose owner also owns a significant chunk of a football agency. You have clubs whose owners borrow against the assets of the club to fund activities elsewhere. You have players who are exploited, who don't get paid, who have to give up their education to pursue an athletic career that might pay them peanuts. Need me to go on?
r.baggio
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Azért ez egy kicsit erős na ......Egy újabb gyöngyszem:Ez egy tipik jövőbeli kocsmatöltelék gyökér. Kár rá a karaktert pazarolni
– Nem lettem szent, ugyanaz a zsivány vagyok, aki tíz éve, de már egy sokkal tapasztaltabb zsivány. Ma már nem lazsálom el az edzéseket, tudom, hogy szükségem van a munkára, régen másképp gondoltam. Várhidi Péterrel például remekül kijöttem Mosonmagyaróváron, emberileg és szakmailag is a legjobbak között van. Nem is értem, hogy miért nincs csapata. Azt nem mondom, hogy felhagytam a bulikkal, de mára a foci és a család lett a legfontosabb
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/interju-mit-rontottam-el-mindent-prukner-es-sisa-sem-tudta-eszhez-teriteni-a-magyar-foci-nagy-tehetseget
ozibozi
FLZOLI
több mint 5 éve
egy indexes cikkben hivatkoztak erre a cikkre, van benne egy nagyon kemény rész, további hivatkozásokkalQ: You talked about using this for a better world, once this is over. What does that mean?
A: This funding has to come with strings attached. That's how federal bailouts work, that's how IMF bailouts work, that's how this has to work. And by this I mean a commitment for football to give itself new rules. I don't know if this industry is more corrupt than other ones, but there is certainly enough malfeasance to go around, whether its money laundering, tax evasion, conflicts of interest, lack of transparency. You have clubs that are basically just cover for third-party ownership. You have certain agents who effectively run half-a-dozen clubs like their own fiefdoms. You have clubs owned by offshore companies; Bournemouth and Tottenham are just two examples of many. You have a club in a major European league, whose owner also owns a significant chunk of a football agency. You have clubs whose owners borrow against the assets of the club to fund activities elsewhere. You have players who are exploited, who don't get paid, who have to give up their education to pursue an athletic career that might pay them peanuts. Need me to go on?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
miért lenne jövőbeli? eddig is ott töltötte a szabadidejét.Egy újabb gyöngyszem:Ez egy tipik jövőbeli kocsmatöltelék gyökér. Kár rá a karaktert pazarolni
ozibozi
FLZOLI
olyan, mint Döme, csak Dömébe tehetségből és szorgalomból is jóval több szorult.
több mint 5 éve
Olasz foci: Fiorentinánál első vizsgálatok után 6 koronavírusos esetet találtak: 3 stábból és 3 játékos.a fehérorosz bajnokságból se hullottak ki tömegével a játékosok, pedig arra mindenki mutogatni akart, hogy "lám az idióták, megvárják, hogy katasztrófa legyen a vége"
Sok sikert a bajnokság elkezdéséhez.
Beki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal