NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Beckhamet lovággá ütik januárban. Kb az egyetlen focista, aki megérdemli.berger90
Lineker? Bryan Robson? Rush? Dalglish?Sobri Jóska
"Beckham az első angol focista, aki négy ország bajnoka volt különböző csapatokban"

Ő az első olyan angol is, aki három vb-n is gólt rúgott. Emellett soha nem hallottam, hogy az említettek annyit jótékonykodtak volna, mint Beckham. Szóval itt szerintem a pályán kívüli élete is beleszámít.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Beckhamet lovággá ütik januárban. Kb az egyetlen focista, aki megérdemli.berger90
Lineker? Bryan Robson? Rush? Dalglish?Sobri Jóska
Gascoigne?

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 178 — #NoStress
Lineker? Bryan Robson? Rush? Dalglish?

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 280 — Ajmo Vatreni
Felháborítóan impotens focit játszik az Arsenal.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
A hazai klub honlapjának tájékoztatása szerint a Szpari 1-0-s sikerével végződött összecsapásra 5000 drukker látogatott ki.

Érdekesség, hogy ezzel erre a másodosztályú mérkőzésre több ember volt a helyszínen kíváncsi, mint az OTP Bank Liga négy késő délutáni vagy esti összecsapására összesen. A Győri ETO – Kaposvár találkozót 1400-an, a Lombard Pápa és a Paks meccsét 1000-en, a PMFC és a Diósgyőr összecsapását és az MTK – Honvéd fővárosi belharcot 1200-1200-an kísérték figyelemmel a stadionban – ez így összesen 4800 fő.

Ezeken a nézőszámokon elgondolkodhatna a kedves MLSZ.
Valóban az ultrák a legnagyobb problémái a magyar labdarúgásnak avagy ebben a formában ahogy az egész NB1 működik nincs megfelelő kereslet rá? Mi régen jártunk meccsekre (főleg Újpest), ma már eszembe sem jut. Jó nekem a megye1, ott legalább magyar fiatalok játszanak szívből minimális pénzért.Bazzani
Kivételesen ott voltam a Pécs meccsen. 1200-nál többen voltunk. De nem ez a lényeg. Mindenképpen le akartam írni, hogy le a kalappal a miskolci szurkolók előtt. Nagyon szimpatikusan szurkoltak, nagyon odatették magukat, inkább a DVTK játszott hazai pályán köszönhetően nekik is (Solymosi vette is a lapot és adta nekik a hazai pályát😊 )diverdoc
Én csipázom nagyon a diókat, egyszerűen kevés létszámmal sehol nincsenek, otthon meg nagyon jól tolják. Amúgy az X azért reaális volt, hülye Grumics ellőhette volna és akkor nincs vita, hogy tizi v. nem tizi.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kivételesen ott voltam a Pécs meccsen. 1200-nál többen voltunk. De nem ez a lényeg. Mindenképpen le akartam írni, hogy le a kalappal a miskolci szurkolók előtt. Nagyon szimpatikusan szurkoltak, nagyon odatették magukat, inkább a DVTK játszott hazai pályán köszönhetően nekik is (Solymosi vette is a lapot és adta nekik a hazai pályát😊 )diverdoc
mindig öröm ilyet olvasni, pedig nem is ment teljes légyszámmal a kemény mag, egy csoport utánpótlás meccsekre jár, egy másik pedig már szombat hajnalban elindult Lengyelországba a Függetlenség Menetére
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 340 — no es importante
szánalmas megint a fradi, a meccs legjobb jelenete: Halmosi a gólja után Haladás címer helyett véletlenül (?) az MB1 logóját csókolta meg a mezén xD 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Sir Alex-nek lenne egy-két szava ehhez a megérdemli témához 😊vandeminek
Ő azért inkább az edzői teljesítményéért kapott, vagy tévednék? Meg hát akkor még úriemberek voltak a pályán 😀berger90
Neki azért lenne hozzászólása a dologhoz, mert Daviddet a végén már nagyon nem csípte. Én erre gondoltam 😊 Amúgy szerintem megérdemli.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 813 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
a newcastle londonban verte a tott'ham-et, az utolsó előtti sunderland meg legyőzte a mancity-t. gotta love premier league 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Sir Alex-nek lenne egy-két szava ehhez a megérdemli témához 😊vandeminek
Ő azért inkább az edzői teljesítményéért kapott, vagy tévednék? Meg hát akkor még úriemberek voltak a pályán 😀

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Sir Alex-nek lenne egy-két szava ehhez a megérdemli témához 😊

több mint 12 éve
Beckhamet lovággá ütik januárban. Kb az egyetlen focista, aki megérdemli.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A hazai klub honlapjának tájékoztatása szerint a Szpari 1-0-s sikerével végződött összecsapásra 5000 drukker látogatott ki.

Érdekesség, hogy ezzel erre a másodosztályú mérkőzésre több ember volt a helyszínen kíváncsi, mint az OTP Bank Liga négy késő délutáni vagy esti összecsapására összesen. A Győri ETO – Kaposvár találkozót 1400-an, a Lombard Pápa és a Paks meccsét 1000-en, a PMFC és a Diósgyőr összecsapását és az MTK – Honvéd fővárosi belharcot 1200-1200-an kísérték figyelemmel a stadionban – ez így összesen 4800 fő.

Valóban az ultrák a legnagyobb problémái a magyar labdarúgásnak avagy ebben a formában ahogy az egész NB1 működik nincs megfelelő kereslet rá? Mi régen jártunk meccsekre (főleg Újpest), ma már eszembe sem jut. Jó nekem a megye1, ott legalább magyar fiatalok játszanak szívből minimális pénzért.Bazzani
Kivételesen ott voltam a Pécs meccsen. 1200-nál többen voltunk. De nem ez a lényeg. Mindenképpen le akartam írni, hogy le a kalappal a miskolci szurkolók előtt. Nagyon szimpatikusan szurkoltak, nagyon odatették magukat, inkább a DVTK játszott hazai pályán köszönhetően nekik is (Solymosi vette is a lapot és adta nekik a hazai pályát😊 )

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley

Valóban az ultrák a legnagyobb problémái a magyar labdarúgásnak avagy ebben a formában ahogy az egész NB1 működik nincs megfelelő kereslet rá? Mi régen jártunk meccsekre (főleg Újpest), ma már eszembe sem jut. Jó nekem a megye1, ott legalább magyar fiatalok játszanak szívből minimális pénzért.

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ezzel a külföldi kapitány kérdéssel nekem az a legfőbb bajom, hogy előre lehet látni sajnos a következő évek menetét. Ide jön egy nagy nevű szakember, akivel kijutunk a 2016-os EB-re. Na nem azért mert hű de jók leszünk, hanem mert a selejtezők kb fele ki fog jutni a megnövelt létszám miatt. Ott a sorsoláson kapunk egy elit és egy jó csapatot. Kiesünk, de a fejesek ráfogják, hogy a nehéz csoport miatt. Mindenki boldog mert van előre lépés. Majd jön a VB selejtező, ahol megint nem sikerül maradandót alkotni. Menesztik kapitányt, mondván belefásult váltani kell. Jön megint egy új ember és minden kezdődik elölről. Egyszerűen be kéne látnia a szövetségnek, hogy a legfőbb gond az utánpótlással van. Ki kéne mondaniuk, hogy bocsi emberek a következő 10 évben nem cél a kijutás bárhova is, de rendbe rakják az utánpótlást.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
neeeeeee
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20131107-sven-goran-eriksson-is-eselyes-a-magyar-valogatott-kispadjara.html?sec-2jjncaa
világ vicce lenne,nincs bajom vele,csak a nevéből él és igazából semmi érdemleges eredménye nincs.
a rejtett kamerás videó után meg nem sok jót gondol róla az ember..Kenny
Egyetértek, de nála híresebb, nagyobb nevű, "sikeresebb" ember nem jön ide HC-nak. Legalábbis ha csak nem kerítenek szigorúan legális úton némi casht.tüsi91
Egyszerűen azt nem értem, miért nem hoznak ebből a pénzből 4-5 komoly külföldi utánpótlásszakembert, feléjük egy ezt koordináló, felépítő szakmai vezetőt ehhez, és akkor talán lehetne egy sikeresen felnevelt generáció pár éven belül. Nem mindegy ki lesz a szöv kap, ilyen teljesen romlott, szétesett rendszerű futballal, ami alatta van?!zavi27
+ ha kijutnak erre a felhígított EB-re majd csak azért mert visznek valami rendszert a játékba és bemákolják akkor meg majd mindenki azt fogja hangoztatni hogy minden rendben van, innentől sínen van a futballunk, pedig ahogy te is írtad a sportág bázisa ugyanúgy romokban lesz. Fel kell építeni újra egy rendszert, egy piramist aminek a tetején a felnőtt válogatott áll, de ahhoz hogy a csúcsot feltehesd először fel kell a piramist építeni. Nagyon örülnék ha végre valaki kimondaná hogy a spanyol szisztémát kéne követni (amit egyébként a Nyilasiék tanulmányoztak is), vagyis minden korosztály hasonló stílusban játszik és mindenki egy irányba evez. Ez sztem viszonylag gyorsan, akár 10 éven belül eredményt hozna. Most semmi értelme idehozni egy komoly szakembert, hacsak nem azért hogy hozza magával a teljes brancsát és építsék fel a magyar focit nyugati példa alapján. Nem reformálni kell, csak mintákat követni, aztán ha az jól megy felőlem hozzá lehet tenni azokat a jegyeket amitől magyarosnak hiszik a játékukat de könyörgöm, miért a végéről kell mindent elkezdeni... a labdát nem bírják átvenni, nem bír felemelt fejjel labdát vezetni és még sorolhatnám, de mi ollózást akarunk látni tőle...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
neeeeeee
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20131107-sven-goran-eriksson-is-eselyes-a-magyar-valogatott-kispadjara.html?sec-2jjncaa
világ vicce lenne,nincs bajom vele,csak a nevéből él és igazából semmi érdemleges eredménye nincs.
Egyetértek, de nála híresebb, nagyobb nevű, "sikeresebb" ember nem jön ide HC-nak. Legalábbis ha csak nem kerítenek szigorúan legális úton némi casht.tüsi91
Egyszerűen azt nem értem, miért nem hoznak ebből a pénzből 4-5 komoly külföldi utánpótlásszakembert, feléjük egy ezt koordináló, felépítő szakmai vezetőt ehhez, és akkor talán lehetne egy sikeresen felnevelt generáció pár éven belül. Nem mindegy ki lesz a szöv kap, ilyen teljesen romlott, szétesett rendszerű futballal, ami alatta van?!
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
neeeeeee
Egyetértek, de nála híresebb, nagyobb nevű, "sikeresebb" ember nem jön ide HC-nak. Legalábbis ha csak nem kerítenek szigorúan legális úton némi casht.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Elkezdődött az Otigba saga.Valahogy nem ragaszkodom a válogatott szerepléséhez.Láttam az osztrákok ellen,enyhén szólva siralmas volt.Kenny
embernek olyan amilyen (évfolyamtársam volt középoskolában), de ettől független tehetséges.Amadeus91
bazzzz, először azt hittem Erikssonra írod.....volt nagy WTF?! xDDivat
azis az vót, mer azóta talán nem inkarnálódhatott? semmit se zárhacc ki 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Elkezdődött az Otigba saga.Valahogy nem ragaszkodom a válogatott szerepléséhez.Láttam az osztrákok ellen,enyhén szólva siralmas volt.Kenny
embernek olyan amilyen (évfolyamtársam volt középoskolában), de ettől független tehetséges.Amadeus91
bazzzz, először azt hittem Erikssonra írod.....volt nagy WTF?! xD

|
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
embernek olyan amilyen (évfolyamtársam volt középoskolában), de ettől független tehetséges.
több mint 12 éve
neeeeeee
Ergo ide pont megfelelő 😀

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
neeeeeee
a rejtett kamerás videó után meg nem sok jót gondol róla az ember..

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 340 — no es importante
neeeeeee
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20131107-sven-goran-eriksson-is-eselyes-a-magyar-valogatott-kispadjara.html?sec-2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
már a biszem-baszomba is nekiálltak buzizni... 😀😀😀

|