Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
FORZA ATLETIIIIIIIII !!!ZoliZoltán
Forza?😀NB2
Hajrá Matracosok,bameg! 😀 😉
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
BL döntőhöz tud valaki linkelni HD streamet?

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
hát ez eszméletlen volt... Derby - QPR a PL-ért: végigtámadja a 2. félidőt a Derby, kiállítanak egy QPR játékost, foggal-körömmel védekeznek, Green mindent kivéd, és a 90. percben az egyik derby védő nem tudott felszabadítani, úgy került a laszti Zamorához, aki meg egyből bevágta 😊 elképesztő, így lehet egyetlen kapura lövéssel feljutni a Premier League-be 😊Dexxter Tailor
Kiesni is így fognak 😀

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Felőlem bővíthetnek, de akkor lehetőleg olyan csapatok legyenek elsőosztályúak, akik négy számjegyű nézőszámot fel tudnak mutatni. Max hangulat legyen ha már játék nincs...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nyilván viktorka nem akarja, hogy a szegény puskás akadémia visszaessen az nb2-be... szerintem 12 csapat pont elég lenne ide, talán jobb lenne valamivel a színvonalDexxter Tailor
Sajna ugyanolyan szar volt 12 csapattal is a színvonal... Tök mindegy hány csapat van, it's still the same shit.
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 459 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hát ez eszméletlen volt... Derby - QPR a PL-ért: végigtámadja a 2. félidőt a Derby, kiállítanak egy QPR játékost, foggal-körömmel védekeznek, Green mindent kivéd, és a 90. percben az egyik derby védő nem tudott felszabadítani, úgy került a laszti Zamorához, aki meg egyből bevágta 😊 elképesztő, így lehet egyetlen kapura lövéssel feljutni a Premier League-be 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Itt az volt a baj,hogy kijött a fradi.hu-n egy összehasonlító cikk a német/osztrák stadionok minőségéről,áráról meg a mi új pályánkról.
Csak egy bökkenő van hogy az ottani átlagkereslet nagyjából 5-6x több mint itthon.Ez verte ki a biztosítékot a szurkolóknál.Mindegy,maradnak az idegenbeli túrák.
NB1 kibővítése meg egy kurva nagy vicc,16 csapatot alig bír eltartani az nb1 nem hogy 18-cat.
Logikusabb lépés lenne,ha 12 csapatos lenne,több pénz jutnak mindenkinek a tv-s bevételekből stb.
Dehát ehhez már gondolkodni kell,amit az bmlszben nem nagyon szoktak csinálni.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 228 — Cowboys fan
Ha igaz ez a David Luiz üzlet, akkor ennek nagyon örülök. 😊Schleck
Egészen nevetséges. Egy top védőért nem adnék ennyi pénzt, hát még Luizért.
Az ilyen csapatok székházát le kéne rombolni, és a helyén a földet beszórni sóval.Mikey
legfeljebb pár év múlva nem indulhatnak európai kupában... 😊
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 121 — nabege2@yahoo.com
FORZA ATLETIIIIIIIII !!!ZoliZoltán
Forza?😀
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 806 — no es importante
Írhattam volna száz másik csapatot is, most ne ezen akadj fel 😊 De a tegnapi válogatott meccsen kesergőktől kérdezném, hogy szerintük hány millió euró a különbség az mb1 és a dán első osztály éves árbevétele között?baggio
látom sokakat nem mozgatott meg a kérdés, de azért megadom rá a választ is: 135 millió euró (160 vs 25)

lengyel élvonal: ~85M €
holland másodosztály: ~58M €
német harmadosztály: ~105M €
angol negyedosztály: ~87M €
Galatasaray: ~157M €
Atletico Madrid: ~120M €
Real Madrid: ~520M €

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
FORZA ATLETIIIIIIIII !!!
több mint 11 éve
Basszus majdnem elfelejtette...hat ma van a donto!

Aztan meg holnap is! 😀

(ilyen ez a tulora...) 😀
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 250 — Vikings fan
Az ilyen csapatok székházát le kéne rombolni, és a helyén a földet beszórni sóval.Mikey
Te nem , nekik belefer . Majd meglatjuk megerte-e.
Azok az osszegek amik meg top jatekos/ top emberek korul mozognak mar reg 2x szorzoval szamitanak, de hat PSG ugy gondolja o a hoanyzo lancszem. Azt pedig mindig meg kell fizetni.

BL donto lazban egek mar, viszont elegge aggaszt Pepe hianya, szvsz tobbet bukhatunk rajta mint ok Diego Costan. Ramos-Varane tengely nyugtalanit.
Dehat golokat kell rugni es akkor nincs gond hatul 😀
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 026
Az ilyen csapatok székházát le kéne rombolni, és a helyén a földet beszórni sóval.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
én bírom Luizt, szóval én annyira nem örülök, de ha okosan vásárolnak be az 50 misiből, akkor okés 😀Dexxter Tailor
Szerintem hátvédnek megbízhatatlan, középpályásnak meg buta. Szóval én nem nagyon sajnálom, hogy elmegy, de 50 milláért végképp megéri. Jöjjön Costa, egy védekező/középső középpályás, mondjuk Kovacic és én még egy balhátvédet is szívesen látnék, ha Bertranddal nem számol hosszútávra Mourinho.
De már bilibe lóg a kezem. 😀Schleck
már hivatalos 😕 még jó hogy nem David Luiz mezt kértem tavaly karácsonyra 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Írhattam volna száz másik csapatot is, most ne ezen akadj fel 😊 De a tegnapi válogatott meccsen kesergőktől kérdezném, hogy szerintük hány millió euró a különbség az mb1 és a dán első osztály éves árbevétele között?

És nem szeretem a tipizálást, de az biztos, hogy az állandó önmarcangolásba hajló önkritika nem jellemző annyira még egy népre, mint a mienk... Mert lopás, csalás, korrupció, tehetségek elfecsérlése és amatőrizmus az csak itt van, minden máshol meg kolbászból a kerítés is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 266 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó lenne ha most már nem azt találgatnánk 3-4 évente, hogy 12-14-16-18 stb csapatos lesz-e a megfelelő létszámú az nb1 ha nem arra jönnék rá, hogy nem a saját zsebeket kell tömködni és önös érdekeket kiszolgálni. Akkor talán? esély lenne felfelé indulni................

Ez lenne az álom:

De az a baj, hogy még mindig ébren vagyok 😛dande
Nagy Barca szurkolóként meg egyenesen nevetséges ezen okoskodni... A spanyol klubok ellen folytatott eu eljárás megvan? A magyar labdarúgásra költött pénz abszolút egyenes arányosságban van a bajnokság és a válogatott színvonalával, pont. Aki ezt nem látja be, annak tényleg bilibe lóg a kezebaggio
Muszáj volt a Barcát belekeverni mi? Nem elég fájdalom lesz tudnom nekem holnap, hogy nincsenek döntőbe s még a bajnokságot is elszúrták, köszi 😉 😛
De nem világosan fejeztem ki mire gondoltam, ezért hoztad ide őket. Nem azzal van a bajom, hogy mennyi pénzt költenek rá, éppenséggel helyenként túl sokat is 😀 hanem azzal, hogy nem a szakmával és annak valós!!! előre vitelével vannak elfoglalva, hanem azzal, hogy éppen rövid távon meg tudjanak élni belőle, és annak mentén alakítják sokszor akár a játékosokkal való foglalkozást törődést is. S közben játsszák a maguk kis játszmáit csak a másiknak legyen rosszabb. De lehet tévedek mert nagyon kívülről látom.

Mondjuk épp némileg a Barca is ennek esik áldozatul ha már itt tartunk.
több mint 11 éve
Jó lenne ha most már nem azt találgatnánk 3-4 évente, hogy 12-14-16-18 stb csapatos lesz-e a megfelelő létszámú az nb1 ha nem arra jönnék rá, hogy nem a saját zsebeket kell tömködni és önös érdekeket kiszolgálni. Akkor talán? esély lenne felfelé indulni................

Ez lenne az álom:

De az a baj, hogy még mindig ébren vagyok 😛dande
Nagy Barca szurkolóként meg egyenesen nevetséges ezen okoskodni... A spanyol klubok ellen folytatott eu eljárás megvan? A magyar labdarúgásra költött pénz abszolút egyenes arányosságban van a bajnokság és a válogatott színvonalával, pont. Aki ezt nem látja be, annak tényleg bilibe lóg a keze

---
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 266 — Így remélem megfelelek nektek.....

Ez lenne az álom:

De az a baj, hogy még mindig ébren vagyok 😛
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
én bírom Luizt, szóval én annyira nem örülök, de ha okosan vásárolnak be az 50 misiből, akkor okés 😀Dexxter Tailor
Szerintem hátvédnek megbízhatatlan, középpályásnak meg buta. Szóval én nem nagyon sajnálom, hogy elmegy, de 50 milláért végképp megéri. Jöjjön Costa, egy védekező/középső középpályás, mondjuk Kovacic és én még egy balhátvédet is szívesen látnék, ha Bertranddal nem számol hosszútávra Mourinho.
De már bilibe lóg a kezem. 😀

több mint 11 éve
én bírom Luizt, szóval én annyira nem örülök, de ha okosan vásárolnak be az 50 misiből, akkor okés 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
18 csapat lol, érdekes, hogy az elmúlt pár évben a legtöbb sportközgazdász pont azt mondta, hogy csökkenteni kéne a létszámot....erre megemelik 😀😀 az mb1 jobban teljesít!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
ez a labdarúgás ma: film a fifáról, a fifa szponzorálásával...

"The film cost a reported £19m to make, with Fifa said to have pumped £16m into the project, and flatteringly portrays Blatter, Rimet and Havelange as visionaries and icons of the global game. Blatter himself was reported to have tweaked the script."

---
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ha igaz ez a David Luiz üzlet, akkor ennek nagyon örülök. 😊

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 228 — Cowboys fan
1. Fradinál leállították a bérletárusítást, Kubatov leszólt (nyilván sok az ár)
2. A 18 csapatos bajnokság indoka állítolag, hogy a Kövesd és a Kaposvár perelné az MLSZ-t az Újpest miatt
12 csapat lenne az ideális a 18 őrületesen sokNB2
sokra megyünk, ha még a Kövesdet sem tudjuk megelőzni.
igen, az Újpestet sorolják utolsónak? akkor is tizenötödikek lennénk, vazze... Pécsen meg fizetik a játékosokat, szóval nem lehet rajtuk semmilyen fogást találni, szóval nem kurvamindegy, hogy utolsóként vagy utolsóelőttiként esünk ki?

(kicsit OFF, de talán a gyökértelen román másodosztályú játékosok helyett nem kellett volna gyökértelen román elsőosztályú cserepadosokat venni.
szerintem egyébként a mai napig nem derült ki, hogy ki lenne az új tulajdonos, és így azt sem lehet tudni, hogy ki fizette ki azokat, akik négy meccsel a vége előtt feladták az egészet.)