NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Izland-Hortvátoszrág X, Görögök 2vel verik a Románokat, az utkránok 2-0ra a Franciákat, kikaptak a Svédek is. Szép ez a nap 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
eagles, ha nem járnál az OFF-ba 😛morningshow.hu/kihivtuk-nagybatonyi-focicsapatot/
több mint 12 éve
Xanyira meg lecsap az úttest? csempiönsíp... 😀DivatKabát-Xanyi csatárkettős az már BL serleget jelent...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
irónia?Nem lehet vitatni, hogy azt már sikerült elérni h az u21 igy ugyanolyan koncepcióval és "taktikával" játszik mint a nagy válogatott...hogy ez negatìvum v pozitìvum inkább azt mindenki maga döntse el.... 😀peachMinden sorozat megszakad egyszer, az albánoké éppen most, nem értem mi ezzel a baj?!😊
az a baj, hogy az idegenlégiósok elveszik a helyet a tehetséges Magyar srácok elől és....ja , hogy az U21 kezdője mind alapember a klubcsapatában...én kérek elnézéstgordon
több mint 12 éve
Ennek még Radó is csak jelenthetne 😛
ilyen tényleg van? mondjuk ezzel a behívó már meg is van a Mennyibe.... 😀Divat
több mint 12 éve
Sztem inkább onnan fúj a szél, hogy roth kb egervári taktikai felkészültségével rendelkezik...peachszvsz aza legszomorúbb, h még mindig mindenki asszisztál hozzá...Nyíl is simán belemondja a kamerába, h nem tudja mi lehet az baj..NEM A FASZT NEM!!! bezzeg harmadik félidőbe, még a legapróbb hibát is 800* körbe rajzolják!
|
több mint 12 éve
ilyen tényleg van? mondjuk ezzel a behívó már meg is van a Mennyibe.... 😀
|
több mint 12 éve
Sztem inkább onnan fúj a szél, hogy roth kb egervári taktikai felkészültségével rendelkezik...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Baromira sajnálom hogy ez lett belőle,mert voltak bíztató jelek,de összességében 1-2 meccset kivéve full ötlettelenül játszott a csapat.Pedig hogy el voltak ájulva a fradisták ettől a Moniztól, 1 éve még istenítették ezerrel...JC6Te már akkor megmondtad, hogy szar?Asbee
kubatov totál hiteltelenné válna(ennél is jobban?),ha kirakná Monizt.
Monizt ki kell nevezni az utánpótlás vezetőjének,és kell hozni egy edzőt,mondjuk Horváth Ferit.
Tipikus win-win szituáció lenne,mi kapnánk egy Fradista edzőt,Moniz meg a legjobb helyre kerülhetne.
több mint 12 éve
és ugye még mindig adódik a kérdés, h miért a külföldi zsoldosok játszanak a magyar fiatalok helyett....Divatpl. Újpesten....
több mint 12 éve
és ugye még mindig adódik a kérdés, h miért a külföldi zsoldosok játszanak a magyar fiatalok helyett....
|
több mint 12 éve
Nem lehet vitatni, hogy azt már sikerült elérni h az u21 igy ugyanolyan koncepcióval és "taktikával" játszik mint a nagy válogatott...hogy ez negatìvum v pozitìvum inkább azt mindenki maga döntse el.... 😀peachMinden sorozat megszakad egyszer, az albánoké éppen most, nem értem mi ezzel a baj?!😊
az a baj, hogy az idegenlégiósok elveszik a helyet a tehetséges Magyar srácok elől és....ja , hogy az U21 kezdője mind alapember a klubcsapatában...én kérek elnézést
több mint 12 éve
Nem lehet vitatni, hogy azt már sikerült elérni h az u21 igy ugyanolyan koncepcióval és "taktikával" játszik mint a nagy válogatott...hogy ez negatìvum v pozitìvum inkább azt mindenki maga döntse el.... 😀
több mint 12 éve
Mehikó is lerendezte a párharcot, 5-0-ra vezetnek a 84. percben 😊 jó kis meccs volt, kellett ez nagyon az egész csapatnak(mire beírtam, szépítettek a kiwik, 5-1)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha nem jön az eredmény, akkor általában dicsérni szokták az edzőt. Viszont a Fradinál fellépett a furcsa helyzet, és Moniz munkáját többen kezdik megkérdőjelezni.Én sose szaroztam, csak furcsa, hogy most sokan elkezdték gyalázni...JC6Pedig hogy el voltak ájulva a fradisták ettől a Moniztól, 1 éve még istenítették ezerrel...JC6Te már akkor megmondtad, hogy szar?Asbee
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én sose szaroztam, csak furcsa, hogy most sokan elkezdték gyalázni...Pedig hogy el voltak ájulva a fradisták ettől a Moniztól, 1 éve még istenítették ezerrel...JC6Te már akkor megmondtad, hogy szar?Asbee
több mint 12 éve
Pedig hogy el voltak ájulva a fradisták ettől a Moniztól, 1 éve még istenítették ezerrel...JC6Te már akkor megmondtad, hogy szar?
több mint 12 éve
Moniz ha még tegyük fel segghůlye taktikis is akkor is totäl fanatikus, lehet nem adja a megélhetési honi profiknak ez a módi...
több mint 12 éve
akkor játszanak ilyen istentelenül szarul,amikor nem kapnak pénzt.Pedig hogy el voltak ájulva a fradisták ettől a Moniztól, 1 éve még istenítették ezerrel...JC61 éve? Alig 1 hónapja is... Valami ott nagyon nem stimmel, és van egy olyan érzésem, hogy az a valami erősen kapcsolódik józsihoz és az ő csapatkapitányságáhozjjncaa
Ha emlékszel volt 1 nap amikor Moniz megtudta hogy nem kapnak pénzt,és konkrétan törölte az edzést.
Azóta ellentét van közöttük amióta Moniz kiállt a szurkolók mellett,ez kubatovnak nem tetszett,azóta elvileg nem is beszélnek egymással.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én nem tudok olyan csapatot komolyan venni, aki a bajnoki címet vagy komoly nemzetközi szereplést tűz ki célul maga elé, aztán olyan CSK-val és irányítóval indul harcba, mint Jóska Gyurka...Pedig hogy el voltak ájulva a fradisták ettől a Moniztól, 1 éve még istenítették ezerrel...JC61 éve? Alig 1 hónapja is... Valami ott nagyon nem stimmel, és van egy olyan érzésem, hogy az a valami erősen kapcsolódik józsihoz és az ő csapatkapitányságáhozjjncaa
több mint 12 éve
Pedig hogy el voltak ájulva a fradisták ettől a Moniztól, 1 éve még istenítették ezerrel...JC61 éve? Alig 1 hónapja is... Valami ott nagyon nem stimmel, és van egy olyan érzésem, hogy az a valami erősen kapcsolódik józsihoz és az ő csapatkapitányságához

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal