NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Gotham:| na madárijesztő után megkaptuk végre Jokert is, a srác kegyetlen jól alakította szvsz |
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Csak azért lehet a Banshee a most futó legjobb sorozat,mert a SOA-nak vége lett 😕Valaki ezt szólta a soa-ra is aztán elkezdtem és megtetszett. Belevágok ebbe is!GeeriIsmerősöm pár napja ajánlotta a Banshee-t, mint megtekintésre ajánlott sorozatot.És az még csak az első évad.Hidd el utánna indul csak be igazán😊
Így az első évad végére érve, én inkább a megtekintése kötelező szavakat használnám.
Odab*sz rendesen.Mikey
A jelenleg futó sorozatok közül talán a legjobb.Kenny
több mint 10 éve
Valaki ezt szólta a soa-ra is aztán elkezdtem és megtetszett. Belevágok ebbe is!Ismerősöm pár napja ajánlotta a Banshee-t, mint megtekintésre ajánlott sorozatot.És az még csak az első évad.Hidd el utánna indul csak be igazán😊
Így az első évad végére érve, én inkább a megtekintése kötelező szavakat használnám.
Odab*sz rendesen.Mikey
A jelenleg futó sorozatok közül talán a legjobb.Kenny
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ismerősöm pár napja ajánlotta a Banshee-t, mint megtekintésre ajánlott sorozatot.És az még csak az első évad.Hidd el utánna indul csak be igazán😊
Odab*sz rendesen.Mikey
A jelenleg futó sorozatok közül talán a legjobb.
több mint 10 éve
Ismerősöm pár napja ajánlotta a Banshee-t, mint megtekintésre ajánlott sorozatot.Így az első évad végére érve, én inkább a megtekintése kötelező szavakat használnám.
Odab*sz rendesen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Hood lànya ràadàsul igen csúnya csòrikàm. Nyilvàn egy pucérkodós sorozatban igyekeznek a készîtõk a minor karaktert aszexuàlissà sminkelni a borzasztò hajszinek mellett de nem kell nagyon erõlködni.Höri
Hát nem tudom, hogy csúnyácska-e, bár ízlések és pofonok. Én a színésznőről beszéltem, az más kérdés, hogy mit művelnek vele a stylist-ok a szerepe miatt. Szerintem jó kis csaj, nekem jobban tetszik mint a többi, a maradék, bár az indián rendőrcsaj se néz ki rosszul.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Hood lànya ràadàsul igen csúnya csòrikàm. Nyilvàn egy pucérkodós sorozatban igyekeznek a készîtõk a minor karaktert aszexuàlissà sminkelni a borzasztò hajszinek mellett de nem kell nagyon erõlködni.
több mint 10 éve
Szemetek kinyírták | Shiobant | 😥Hood lánya | azon kívül, hogy folytatja szülei szép hivatását | sok vizet ahhoz nem zavar, hogy megöljék. Most | Chaytonon a sor | , és az bizony nagyon csúnya lesz.
A jónőket fordított sorrendben irtják a Banshee-ben. Most akkor Lili Simmons következik, felkészül Hood lánya.gyurczi
Plusz ha Jobot ki merészelik nyírni, részemről kasza (kit akarok átverni)
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Szemetek kinyírták | Shiobant | 😥 A jónőket fordított sorrendben irtják a Banshee-ben. Most akkor Lili Simmons következik, felkészül Hood lánya.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
végére értem a Boardwalk Empirenek. hát a sorozatfinálé olyan volt az az utolsó két évad, színtelen, szagtalan, unalmas, semmilyen. kár érte sokkal több volt ebben a sorozatban még az első 3vad után.
több mint 10 éve
A Better call Saul pilot nem vett meg - nem volt rossz, de főszerepben azért annyira nem erős a karakter, és nem tetszettek a kikacsintások a Breaking Bad fanek felé sem.Jakehomerha nem tudnám, hogy mi lesz
több mint 10 éve
Újranéztem a M.A.S.H filmet és a sorozat első két évadát, viszont a 3-11. pvadot az istennek nem tudom előkeríteni (amiben nyilván az én erősen korlátozott hozzáértésem is benne van...). Valakinek esetleg tippje vagy letöltött sorozata nem akad?somoskovigkalózkikötőn fenn van a teljes kollekció, 45 gb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Better call Saul pilot nem vett meg - nem volt rossz, de főszerepben azért annyira nem erős a karakter, és nem tetszettek a kikacsintások a Breaking Bad fanek felé sem.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
itt kaptam a tippet a Wilfredre, és kurvára bejött, bár a befejezés nagyon nem tetszett :\Bezony, én is most fejeztem be, és teljesen a hatása alatt vagyok még mindig.
| Alapból tökre örültem volna, ha Ryan a végén összejön Jennával, full megérdemelte volna,bár Drew is egy full szerethető (background) karakter. Az utolsó 2 rész ahogy volt össz nem tetszett, az utolsó előtti nagyon komoly volt, de nagyon lesújtó volt, hogy Wilfred is meghalt, Jenna is lelépett...Nagyon nagyon nem ilyen befejezésre vártam, tökre el bírtam volna viselni, ha az egész sorozatra jellemző abszurditás lett volna a fő tényező a végén is, miért lett volna baj, ha Ryan + Jenna összejönnek és velük él Wilfred...vagy legalább tényleg elvezeti a boldogságba Ryant...ami kinda így is megvolt...mindegy, össz nagyon tetszett, az utolsó két rész viszont nagyon nem...a Boardwalknál nem volt happy end, ok, de egy ilyen vidám vígjátéknál (ami sokkal több mint vidám vígjáték!) igazán belefért volna egy kis fairy tail... | Borbinho
Szerintem jó lett a befejezés! Volt egy ilyen tippem, csak nem mertem magamnak se kimondani. | Olyann emberi, szomorú, életszerű volt a vége. Igen, lesújtó, de mégis mosolyt fakaszt az arcodra. Ne felejtsd el az utolsó résznél az idézetet! Az a lényege mindennek, ennek a sorozatnak is. Egyes elméletek szerint, Ryan meg is halt a 2. koktél után...Vígjátéknak indult, kb az első évad, utána komolyabb dolgokat kezdett l boncolgatni, és megvoltak az agyament részek is. Óóóóó, és gondolj az első rész idézetér, ott van a sorozatnak a megoldása, csak persze akkor mi ezt nem tudhattuk: "Sanity and happiness are an impossible combination" 😀 |
Jason Gann meg egy istenverte zseni! 😀 Nagyon hiányozni fog ez a sorozat!
""
több mint 10 éve
Újranéztem a M.A.S.H filmet és a sorozat első két évadát, viszont a 3-11. pvadot az istennek nem tudom előkeríteni (amiben nyilván az én erősen korlátozott hozzáértésem is benne van...). Valakinek esetleg tippje vagy letöltött sorozata nem akad?
több mint 10 éve
itt kaptam a tippet a Wilfredre, és kurvára bejött, bár a befejezés nagyon nem tetszett :\| Alapból tökre örültem volna, ha Ryan a végén összejön Jennával, full megérdemelte volna,bár Drew is egy full szerethető (background) karakter. Az utolsó 2 rész ahogy volt össz nem tetszett, az utolsó előtti nagyon komoly volt, de nagyon lesújtó volt, hogy Wilfred is meghalt, Jenna is lelépett...Nagyon nagyon nem ilyen befejezésre vártam, tökre el bírtam volna viselni, ha az egész sorozatra jellemző abszurditás lett volna a fő tényező a végén is, miért lett volna baj, ha Ryan + Jenna összejönnek és velük él Wilfred...vagy legalább tényleg elvezeti a boldogságba Ryant...ami kinda így is megvolt...mindegy, össz nagyon tetszett, az utolsó két rész viszont nagyon nem...a Boardwalknál nem volt happy end, ok, de egy ilyen vidám vígjátéknál (ami sokkal több mint vidám vígjáték!) igazán belefért volna egy kis fairy tail... |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
John Oliverre még nem volt időm, de tavaly imádtamBCS pilot szerintem nagyon rendben volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Tegnap este elindult a Last Week Tonight with John Oliver 2. évada, kötelező. Illetve volt egy Better call Saul premier is a szokásosan remek Shameless és Simpsons mellett.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
There's so many beautiful women in this world that when a man commits to one, it is necessary for him to believe that he found his destiny. Otherwise, he would be powerless in the face of so many, many vaginas.kezdett a Sirens második évada, még mindig kurvajóbaggioigen!Höri
xD

---
több mint 10 éve
| picit sajnálom, hogy ennyire az a elején nyírták ki, szerintem sokkal hangsúlyosabb lett a szerepe, pláne hogy összehaverkodott Ana-val. Végre egy rész ami nem a benga indiánról szólt.Banshee| Szemetek. Kinyírták Odette-t. 😥 | gyurczi
😮Kenny
Brockból meg eddig ki nem néztem, hogy ennyire kemény faszú rendőr, mit lerendezett ötszörös túlerővel szemben, egyedül, baszki! Respect.
Imádom ezt a sorozatot, nem tudom, melyik sorozat melyik epizódja volt utoljára ennyire epikus. Talán Ope halála, vagy még az sem. |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
ha history sorozat akkor alap.
több mint 10 éve
kezdett a Sirens második évada, még mindig kurvajóa History Channelen meg volt nemrég egy újabb minisorozat:

---
több mint 10 éve
Nekem bejött a Sons vége.Én most végeztem vele. Amilyen bántóan középszerű és érdektelen volt ez az évad, olyannyira meglepetésszerűen jó volt az utolsó rész. Ez az utolsó húsz perc nagyon ott volt. Még percekig csak ültem utána.
2 verzió volt bennem, ami felidegesített volna:
| 1. Jax sittre kerül, aztán ott vegzálják élete végéig.
2. Ez már nem annyira. Elveszik a képet a végén még az ütközés előtt aztán ránk bízzák, hogy kitaláljuk mi a vége. Hollóvá változik-e vagy sem. |
Mindenesetre nagy kedvencem távozott most, még nem döntöttem el magamban, hogy top1 vagy top2, de akörül van. Szóval aki most ráér, az nyugodtan fogjon hozzá.Höri