NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 387
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 10 éve
vikingst nagyon gyorsan kezdje el aki még nem tette. jobb és jobb részről részre.Hol jó, hol leül.
Jön Parizs ostroma, nagyon várom 😀braxa88
Az elmúlt 1-2 rész nekem eléggé semmilyen volt, ostrom, halálok ide vagy oda.
| Igazából egy kicsit kezd unalmas lenni számomra a Floki-szál, minden évad arról szól, hogy éppen most nem hisz Ragnarban, és folyamatosan az árulását lógatják a levegőbe. Ragnar meg ül a seggén, hagyja, hogy mindenki szórakozzon vele, mint ha már nem lenne töke. |
Az Arrow és az Agents of SHIELD meg egyre jobban idegesít. Utóbbiban rohadtul unalmas már a csaj vergődése, és kb. semerre sem tart a sorozat, előbbi meg egyszerűen sok. Bárki jön a sorozatba, szuperhős lesz, de a nagyszerű és utánozhatatlan Oliver Quennen kívül mindenkit lealáz az első majom is, három ütésből.
Ami számomra viszont egyre jobb, az a Flash.
Az elmúlt pár részben elképesztően felpörgött, és végre történik is valami, nem ugyanaz a szenvedés megy, ami 14 részen keresztül ment.
több mint 10 éve
vikingst nagyon gyorsan kezdje el aki még nem tette. jobb és jobb részről részre.Jön Parizs ostroma, nagyon várom 😀
több mint 10 éve
Better Call Saul ajánlóm:nullker.hu/2015/04/amerika-racuppant-a-breaking-bad-spin-off-better-call-saul-ra/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Ma végződik a Shameless 5. évad és kezdődik a Mad Men utolsó évada! Utóbbit mondjuk kár volt BB-s megoldással elfelezni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Másodpercekre lebontottam az Entourage film trailerét. Jó móka volt.nullker.hu/2015/04/mit-tudtunk-meg-a-tortetok-filmjenek-trailerebol/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Elég lagymatag lett ez a WD finálé.Kennynekem igenis tetszett. | Lehet nem látványos, nem úgy ér véget, hogy 30ezer zombie ront nekik, hanem érzelmi és erkölcsi szempontból lett kemény a vége. Nagyon várom, hogy mi lesz a következő évadban |
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Fargooooooo! Tessék leülni, és végigtolni, megéri!Ilyen egy psycho sorozatot, nagyon el lett találva. 😀
több mint 10 éve
Az idősíkokat már így is összemosták kissé, szóval ez biztosan nem lesz probléma. A csökkenő nézettség annál inkább, pláne hogy jön majd egy új History sorozat is, így már nem muszáj "presztízsből" megtartani eztbaggio4.évad berendelve, és 8ezer statisztát keresnek. mekkora csatajelenet lesz ez?! 😊
én azért reménykedem h megy ez a sorozat tovább szépen még jó sok évadot, kell ilyen sorozat nekünk
több mint 10 éve
Az idősíkokat már így is összemosták kissé, szóval ez biztosan nem lesz probléma. A csökkenő nézettség annál inkább, pláne hogy jön majd egy új History sorozat is, így már nem muszáj "presztízsből" megtartani ezt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Vikings továbbra is kurvajó 😊nemtudom meddig akarják/tudják vinni, de a most megszületett Nagy Alfréd ugye Ragnar fiaival harcolt, szal van még ebben a sztoriban nem is kevés évadnyi anyag Ragnar után is.
több mint 10 éve
Elkezdtem darálni a Bansheet (S3E03-nál vagyok)Nagyon jó valóban, nincs unalmas rész, mindig mondom magamnak, hogy na jó, mára ez az utolsó rész, aztán olyan jól sikerült mindegyik, hogy sose tudom befejezni időben a nézését.... 😀
| Épp kezdtem örülni, hogy nagy kedvencem Odette Yustman (Nola) benne van, erre a lehető legkegyetlenebb módon nyírták ki... 😕 |
több mint 10 éve
A Renegade-t kéne feléleszteni, Lorenzo Lamas hitelessége semmit se változott!Brian Bosworth lehetne a Special Guest Star
Höri
több mint 10 éve
Vikings negyedik évad berendelve!

---
több mint 10 éve
Hivatalos, Clarksont kivágták a BBC-től. Hammond és May is megy vele, ez szép gesztus. Remélem akarják tiszta lappal folytatni, csak rajtuk múlik.
több mint 10 éve
A Renegade-t kéne feléleszteni, Lorenzo Lamas hitelessége semmit se változott!
több mint 10 éve
www.theverge.com/2015/3/24/8284131/x-files-new-series-david-duchovny-gillian-andersonbecsinálok. Twin Peaks-visszatérés, The X-Files-visszatérés...
azzal együtt is, hogy ma már egyik se lehet olyan jelentőségű, mint 20 éve volt, és könnyen lehet, hogy a minőség se lesz meg, az évek óta tartó pletykák ellenére se mertem volna álmodni arról, hogy tényleg összejön. fú, fogalmam nincs, mikor vártam így utoljára sorozatot, mint ezeket 😀
több mint 10 éve
Senki nem írta még, hogy elkezdődött a Community 6. évada, a nyomozós sorozatokat kedvelőknek pedig erősen ajánlom az HBO-s The Jinx hat részét.Six seasons and a movie!
Na meg persze a hamarosan utolsó évadjába forduló Mad Ment, a még mindig fantasztikus és nagyon súlyos Shameless-t, az egyre jobb Vikings-t, könnyed kikapcsolódásként - főleg a Rescue me fanoknak - a Sirens-t. Ja és a Better Call Saul is parádé, nekem jobban tetszik, mint a Breaking Bad.baggio
A Shamelessben mostanában vannak zavaró életszerűtlenségek (Lip storyline szinte teljes egészében pl), de azért odabasz hétről hétre.
A Better call Saul egyre jobban megvesz, de maga a plot sokkal gyengébb, mint a Breaking Badé (nyilván egy spinoffnál ez normális) - más kérdés, hogy a BB utolsó két évada szerintem erősen közepes volt, azoknál már most tényleg jobb a BcS.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez a Kossuthkifli nem is lett rossz. Minőségre megvan, Rudolf Péter tényleg belerakta mind a 812 milliót. 6 részt mindenképpen megér.JayBa 2.rész már nézhetetlen volt..
több mint 10 éve
Senki nem írta még, hogy elkezdődött a Community 6. évada, a nyomozós sorozatokat kedvelőknek pedig erősen ajánlom az HBO-s The Jinx hat részét.Na meg persze a hamarosan utolsó évadjába forduló Mad Ment, a még mindig fantasztikus és nagyon súlyos Shameless-t, az egyre jobb Vikings-t, könnyed kikapcsolódásként - főleg a Rescue me fanoknak - a Sirens-t. Ja és a Better Call Saul is parádé, nekem jobban tetszik, mint a Breaking Bad.

---
több mint 10 éve
Bazmeg a Banshee leszedte a fejem az utolsó két résszel. Úristen.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Banshee| Ahogy Proctor néz az utolsó rész utolsó másodpercében,na az priceless. |
több mint 10 éve
Banshee első két rész alapján megvett kilóra, sablon az egész de hihetetlenül szórakoztató. Minőségre meg ott a Fargo, nagyon el van találva a világa, jó színészek, megfogható karakterek, beteg fekete humor. SOA meg Boardwalk után se áll meg az élet! 😛Főleg ha még ideveszem a Knicket, ami hozza azt a nyers korrajzot amivel bármi le tud nyűgözni. Igaz néha be kell csuknom a hozzáértő szemem, mert anatómiai hitelesség nem mindig szorult a dologba. 😀
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Fargo b@zdmeg, első résznek elég merész, megvett kilóra. 😀
több mint 10 éve
csak kár érte, hogy néha nem lehet teljesen érteni a szöveget (tudom, hogy a könyv ilyen)