NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Na, a mostani GOT-ban volt végre egy-két jó rész.
| Ramsey még mindig priceless, mekkora egy geci | . 😀 Ettől függetlenül nekem még nagyon gyenge ez az évad eddig.

több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 289 — no es importante
este jön a Mad Men utolsó része... 😕 talán minden idők legjobb sorozata, ha az újranézhetőségi faktort is beleveszem, akkor egyértelműen azbaggio
én most a Wire-t kezdtem el darálni, arra is ezt mondják 😊Dexxter Tailor
a Wire is nagyon jó, nyilván, de a Mad Men teli van brutális mennyiségű kulturális utalással (nemcsak könyvek, filmek, zenék formájában, hanem olyan apró finomságokkal is, mint hogy a sorozat első évadában - 1960-ban - még nyíltan piáltak az irodában a dolgozók, az utolsóban - 1970-ben - már el kellett rejteni az üvegeket valahova)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 714 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
este jön a Mad Men utolsó része... 😕 talán minden idők legjobb sorozata, ha az újranézhetőségi faktort is beleveszem, akkor egyértelműen azbaggio
én most a Wire-t kezdtem el darálni, arra is ezt mondják 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
este jön a Mad Men utolsó része... 😕 talán minden idők legjobb sorozata, ha az újranézhetőségi faktort is beleveszem, akkor egyértelműen az

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
attól hogy Supergirl nem kéne ennyire szarnak lennie 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
jézusom de ergya
Negritis
supergirl.. naná h ergya
több mint 10 éve
én még nem álltam neki a Supnat 10. évadnak mert már az előző is necces volt
de cserébe berendelték a 11.et ...Negritis
Persze, már korábban, de én igazából már a legutolsó 2-3 évadban sem látom, hogy merre akarna haladni az egész. Az évadzárók olyanok, hogy ha nem tudnám, eszembe nem jutna, hogy ez tényleg a záró, semmi sem történik, és belekezdenek egy-egy szálba, amit erőltetnek fél évadon át, majd a végén kb. félbehagyják.

Nekem az utolsó, amire emlékszem, hogy tényleg bejött, az a Lucifer-féle szál. Utána rátértek keményen az angyalokra, aminek se eleje, se vége kb. azóta sem. Az állandó szerencsétlenkedés pedig a pecséttel, az is fárasztó már, mintsem izgalmas lenne.

És ami még zavar, a Lucifer-évad óta nem találkoztam olyan főgonosszal, akire azt mondtam volna, hogy kemény gyerek. 😀 Crowley, leviatánok vicc, Metatron vicc, a folyton felbukkanó kemény angyalok meg démonok is viccesek, a boszorkányok végképp, Castiel karaktere meg egyre fölöslegesebb lesz, kicsit úgy érzem, hogy nagy közönség kedvencként nem akarják kiírni a sorozatból, pedig már jó ideje semmi, csak szenvedés, és az lenne a legjobb, ha kinyírnák végre.

Persze egy-egy rész mindig akad, ami jó, meg pár felbukkanó arc, mint például korábban a Halál, de összességében már csak azért nézem, mert kilenc évad után nem akartam abbahagyni, amolyan kötelező. Pont mint a Blacklist és az Agents of Shield, de sokszor az Arrow-n is elalszom kis túlzással, főleg ezeken az egyre nevetségesebb flasheken, amikben Oliver régi dolgait mutatják be.

több mint 10 éve
jézusom de ergya

több mint 10 éve
én még nem álltam neki a Supnat 10. évadnak mert már az előző is necces volt
de cserébe berendelték a 11.et ...

több mint 10 éve
Elég ütős lett az Agents of S.H.I.E.L.D. évadzáró, szvsz jó szezont hoztak idén. | Mikor Mack levágta Coulson kezét az nagyon epic volt | Wester
Ízlések és pofonok, én ezzel és a Blacklisttel már úgy vagyok az évad felétől kezdve, hogy csak kötelezőből nézem meg, de szó szerint idegesít már. Előbbiben Skye állandó rinyálása és szerencsétlenkedése, utóbbiban meg a halhatatlan Lizzy, aki minden terminátort kinyír, a legképzettebb gyilkosokat is röhögve kicsinálja, de persze sosem derül ki, hogy Reddington miért is nyalja a fenekét másfél éve. 😀

Mindkettőt nagyon erőltetettnek gondolom már.

Mondjuk Supernatural is az, de azért az csak a tizedik évadnál jár, és az utóbbi részek mondjuk nem voltak annyira unalmasak, inkább az éved elején aludtam el. Mondjuk ott sem látom, hogy haladnának végre valamerre az események. 😀

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 212
... furcsa, hogy a Tyrant sorozat még fel sem merült...
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 783 — Jó ötletnek tűnt!
Elég ütős lett az Agents of S.H.I.E.L.D. évadzáró, szvsz jó szezont hoztak idén. | Mikor Mack levágta Coulson kezét az nagyon epic volt |

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
A lényeg, hogy a semmi előkapkodott karakterek szerintem nem tartoznak a könyv gyengéi közé.
Mármint nem értek egyet azzal, hogy amiatt lenne "gyenge" a 4. könyv.Vrijbloed
Úgy nézem félreérthető voltam: én nagyon bírtam a 4. könyvet (főleg a Stark lányok szálait). Az 5. könyv meg kimagaslóan a legjobb az összes közül. Csak ami működik a könyvben, az a képernyőn nem biztos, és Baggiot megértem ilyen szempontból. 4. könyvel az az igazi baj, hogy nem egyszerre jelent meg az 5.-kel 😊Gyurma Pappa
Értem. Azokat én is bírom, csak az első 80-100 oldal kellett, hogy megszokjam a könyv "környezetét". Még a Greyjoyok fejezetei is érdekesek voltak.

Az igen. nálam eddig a 3. könyv magasan a legjobb, nagyon kíváncsi leszek majd akkor az 5. könyvre. 😀
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Elkezdtem újra olvasni az összes könyvet angolul, hogy ne legyen majd gondom, amikor megjelenik a 6. könyv, sajnos a vártnál sokkal rosszabbul haladok vele, magamon is meglepődve, nagyon nehezen megy, pedig egyébként napi szinten olvasok angolul üzleti dolgokat stb. Sokkal gyorsabban elfáradtok, mintha magyarul olvasnék...Gyurma Pappa
+1 pontosan ugyanígy vagyok ezzel most én is

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
egybe volt tervezve csak utólag derült ki hogy úgy túl hosszú lenne
ha nézed az 5. elejét az a 3. végével azért összekapcsolódik

ha itt tartunk már esz az ideg mert valszeg nem lesz "világpremier" a 6. részre és várni kell a kövi húsvét/karácsonyigNegritis
Köszi, azért raktam smiley-t 😊

Elkezdtem újra olvasni az összes könyvet angolul, hogy ne legyen majd gondom, amikor megjelenik a 6. könyv, sajnos a vártnál sokkal rosszabbul haladok vele, magamon is meglepődve, nagyon nehezen megy, pedig egyébként napi szinten olvasok angolul üzleti dolgokat stb. Sokkal gyorsabban elfáradtok, mintha magyarul olvasnék...

több mint 10 éve
A lényeg, hogy a semmi előkapkodott karakterek szerintem nem tartoznak a könyv gyengéi közé.
Úgy nézem félreérthető voltam: én nagyon bírtam a 4. könyvet (főleg a Stark lányok szálait). Az 5. könyv meg kimagaslóan a legjobb az összes közül. Csak ami működik a könyvben, az a képernyőn nem biztos, és Baggiot megértem ilyen szempontból. 4. könyvel az az igazi baj, hogy nem egyszerre jelent meg az 5.-kel 😊Gyurma Pappa
egybe volt tervezve csak utólag derült ki hogy úgy túl hosszú lenne
ha nézed az 5. elejét az a 3. végével azért összekapcsolódik

ha itt tartunk már esz az ideg mert valszeg nem lesz "világpremier" a 6. részre és várni kell a kövi húsvét/karácsonyig

több mint 10 éve
Úgy nézem félreérthető voltam: én nagyon bírtam a 4. könyvet (főleg a Stark lányok szálait). Az 5. könyv meg kimagaslóan a legjobb az összes közül. Csak ami működik a könyvben, az a képernyőn nem biztos, és Baggiot megértem ilyen szempontból. 4. könyvel az az igazi baj, hogy nem egyszerre jelent meg az 5.-kel 😊

több mint 10 éve
Akkor majd ne lepődj meg az ötödiken, akkor aztán jönnek "csőstül" az addig seholse volt karakterek. 😊
Ha nem tudnám, hogy 7 könyvre tervezte, 4-5 évente ír meg egy regényt, és 70 körüli az író, akkor azt hinném az 5. könyvet olvasva, hogy ez egy kb. 20 részes könyvfolyam.Sobri Jóska
Nem hiszem hogy zavarna majd, az elején volt furcsa, már hozzászoktam. 😀
Az egyes könyvek eredeti megjelenési éveit nézve Martin kezd "belassulni".

Én szurkolok neki, hogy végig tudja írni. 😀
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Akkor majd ne lepődj meg az ötödiken, akkor aztán jönnek "csőstül" az addig seholse volt karakterek. 😊
Ha nem tudnám, hogy 7 könyvre tervezte, 4-5 évente ír meg egy regényt, és 70 körüli az író, akkor azt hinném az 5. könyvet olvasva, hogy ez egy kb. 20 részes könyvfolyam.

több mint 10 éve
(nem nézem a sorozatot) A verebeket a könyvben is egyszer csak előkapja Martin. Nyilván van egy ilyen "ohhh a történelem zavaros idejében mindig megjelennek" zönge, de ennyi. Egyébként kb. hasonló kritikák hangzottak el annak idején a 4. könyvvel kapcsolatban is, és a fő hibája a semmi előkapkodott karakterek (meg a 10 oldalon keresztül leírt lakomák 😀)Gyurma Pappa
Pont a 4. könyvet olvasom, ha nem felejtem el, holnap hosszabban reagálok. 😀

Mármint nem értek egyet azzal, hogy amiatt lenne "gyenge" a 4. könyv.
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Ha ez az egy ilyen lenne, és csak úgy hangulatfestőnek, nem zavarna, de mellettük csak most beemelték még az elméletileg csúcsharcos makulátlanokat kaszaboló hárpia fiait meg a csipetcsapat homokkígyókat, miközben a verebek pedig két rész alatt kezükhöz ragadják a hatalmat királyvárban... Teljesen súlytalan így az egész cselekmény, a negyedik rész végén már külön azért drukkoltam (szerintem nem utoljára), hogy gyakják le Ser Barristant meg a főmakulátlant, hogy végre kevesebb karakter legyenbaggio
no igen, de a könyvhöz képest elég sok kisebb-nagyobb karaktert kihagytak; ami valahol bántó is

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Ha ez az egy ilyen lenne, és csak úgy hangulatfestőnek, nem zavarna, de mellettük csak most beemelték még az elméletileg csúcsharcos makulátlanokat kaszaboló hárpia fiait meg a csipetcsapat homokkígyókat, miközben a verebek pedig két rész alatt kezükhöz ragadják a hatalmat királyvárban... Teljesen súlytalan így az egész cselekmény, a negyedik rész végén már külön azért drukkoltam (szerintem nem utoljára), hogy gyakják le Ser Barristant meg a főmakulátlant, hogy végre kevesebb karakter legyen

---
több mint 10 éve
(nem nézem a sorozatot) A verebeket a könyvben is egyszer csak előkapja Martin. Nyilván van egy ilyen "ohhh a történelem zavaros idejében mindig megjelennek" zönge, de ennyi. Egyébként kb. hasonló kritikák hangzottak el annak idején a 4. könyvvel kapcsolatban is, és a fő hibája a semmi előkapkodott karakterek (meg a 10 oldalon keresztül leírt lakomák 😀)

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
a verebek ott vannak a könyvben is. valamikor el kellett kezdeni behozni őket, Tywin hiányában meg főleg kell egy főveréb típusú karakter.