NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez az új GOT megint olyan csattanóval ért véget, amire már az elejétől számítani lehetett. Próbálják ilyenekkel feldobni az egyébként szörnyen lapos évadot. Nagyon gyenge. Majdnem vége az egész évadnak, és a végén majd felpörgetik egy részre.
több mint 10 éve
Per pill kifogytam a sorozatokból, arra gondoltam h nekikezdek a Gothamnek. Megéri?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Supernatural évadzáró is pipa, ez most erősre sikeredett.| Igazából már sok ideje benne van szerintem a sorozatba, hogy Isten megjelenjen, mivel kiszabadult a sötétség, amit elvileg csak ő és az arkangyalok tudtak legyőzni, szerintem adja magát, hogy így az utolsó 1-2 évadra behozzák, tekintve, hogy elvileg most ez a legkeményebb ellenfél. 😀 |
több mint 10 éve
Már tudom, csak első látásra nem tűnt fel Atom, de az meg igen, hogy egy bank széfjénél vannak. Ugye Hawkgirl is az új sorozat miatt volt például érdekes. Ja, meg ugye az időgépnél elhangzott Rip Hunter neve is, aki szintén ott lesz fontos szereplő. De az új Flash már szeptember környékén jön, a Legends of Tomorrow viszont csak 2016-ban.
több mint 10 éve
Amúgy megéri visszanézni az idősíkokat, amiket Barry akkor lát, amikor időt akar ugrani.Egy kis pontosítás: | szerintem amelyik jelentre te gondolsz az nem rogues bankrablás, hanem egy részlet az új Legends of Tomorrow sorozatból, itt a trailer www.youtube.com/watch?v=4MubNoWQiSc . Mindenesetre ez is a több idősíkot vetíti elő 😊 |
Killer Frost, | ugye tudjuk, hogy ő Caitlin? 😀 Flash-múzeum, az elején egy kép a Roguesról is, amint bankot rabolnak... Meg Barry börtönben van, kezén bilincs. Ja, és ugye amikor visszamegy megmenteni az anyját, és a másik énje mutogat neki. | Érdekesek. Cisco pedig a | Vibe. | Stez
több mint 10 éve
amúgy azt nem értem csak, hogy Barryéknek mi oka volt kiengedni Wellst? ok, megmutatta a speedforcet, de ezen kívül nem volt megindokolva, hogy mindenképpen ki kell nyitniuk a celláját, amíg Barry odaát van.Én igazából a | Jay Garrick-szálra leszek kíváncsi, milyen szerepe lesz | , ugyanis már több részben is volt rá utalás a Flashben, itt a végén pedig | az első féreglyukból az ő sisakja repült ki ugyebár. |Nem volt rossz ez a Flash évadzáró, bár többet vártam.szerintem itt nem kell számolni a "ha meg se születik, akkor vissza se tud mennivel", hiszen ebben az univerzumban nem játszik az eleve elrendeltetés és nincs kőbe vésve a szereplők sorsa. a DC-ben dinamikusak az idővonalak, ami ugye a szereplők életben tartatása miatt kardinális pont.
Azért oda kellett figyelni, mert sok apró utalás volt a következő évadra, meg a jövőbeli szereplőkre.
Mondjuk érdekes, de | ha Eddie meghal, és nincsen Eobard Thawne sem ezáltal a jövőben, akkor nincs, aki a múltba visszamenjen megölni Barry anyját. Ezzel lehet kapcsolatos, hogy direkt mutatták, ahogy a féreglyuk beszívja Eddie testét, ez a szál még nincsen lefutva szerintem. Olvastam egy vicces kommentet egyébként, hogy Eddie-nek elég lett volna tökön lőnie magát, akkor sem lesz gyereke, és igazából tényleg. 😀 De nyilván kellett a hatás. 😀 Ez a második féreglyuk sem volt véletlen, szintén egy valószínűsíthető szereplőt vetít előre, de Snartot és a végén a bámészkodó hölgyet sem véletlenül mutatták, ő lesz a Hawkgirl. Ja, meg ugye még az első féreglyukból kicsapódó sisak... |
Nagyon érdekes második évad elé nézünk, nem lepne meg, ha | több időben menne a folytatás, Barry szerintem nem tér vissza rögtön. | .Stez
valószínűleg a második évadban erre jobban rámennek. | Mirror Master | miatt adná is magát a téma, másrészt | Reverse Flasht | is vissza kell hozni valahogy. tippre a kapocs a vonalak között pedig Cisco lesz, az emlékezés miatt.shawnka
Azt meg, hogy | Eddie-t beszívta a féreglyuk, | szerintem pont azért mutatták direkt, mert majd ezzel magyaráznak meg a jövőben pár dolgot, és talán így meg is oldják, | hogy a Reverse-Flash mégse haljon meg, | illetve a Thawne-szál a képregényekben elég mély, több jó karaktere is van, szóval emiatt gondolom, hogy ezt sem hagyják veszni.
Csak ez a pár, egyébként elég erős utalás viszont számomra nyilvánvalóvá teszi, hogy a második évad | több időszálon játszódik majd, a jelenben és a jövőben, szerintem Barry egyébként a jövőbe kerül majd. |
Plusz ugye az utolsó részekben még szépen előkészítették a Rogue-szálat is.
Egy kicsit úgy érzem, hogy az évad utolsó részeit a hatalmas Reverse Flash-hel való összecsapás helyett már a következőnek készítették elő, és míg ez a "nagy csata" kissé gyenge lett, addig pedig az előkészítés meg sokkal erősebb lett a szokványosnál.
Annyira nem jött be az az utolsó rész, de mégis sikerült elérni, hogy kíváncsian várjam a folytatást, és agyaljak, hogy vajon kikre utalgattak itt a dolgokban. Ez a | második féreglyukas "meglepetés" | is ráillik jó pár karakterre.Stez
több mint 10 éve
Amúgy megéri visszanézni az idősíkokat, amiket Barry akkor lát, amikor időt akar ugrani.Killer Frost, | ugye tudjuk, hogy ő Caitlin? 😀 Flash-múzeum, az elején egy kép a Roguesról is, amint bankot rabolnak... Meg Barry börtönben van, kezén bilincs. Ja, és ugye amikor visszamegy megmenteni az anyját, és a másik énje mutogat neki. | Érdekesek. Cisco pedig a | Vibe. |
több mint 10 éve
Én igazából a | Jay Garrick-szálra leszek kíváncsi, milyen szerepe lesz | , ugyanis már több részben is volt rá utalás a Flashben, itt a végén pedig | az első féreglyukból az ő sisakja repült ki ugyebár. |Nem volt rossz ez a Flash évadzáró, bár többet vártam.szerintem itt nem kell számolni a "ha meg se születik, akkor vissza se tud mennivel", hiszen ebben az univerzumban nem játszik az eleve elrendeltetés és nincs kőbe vésve a szereplők sorsa. a DC-ben dinamikusak az idővonalak, ami ugye a szereplők életben tartatása miatt kardinális pont.
Azért oda kellett figyelni, mert sok apró utalás volt a következő évadra, meg a jövőbeli szereplőkre.
Mondjuk érdekes, de | ha Eddie meghal, és nincsen Eobard Thawne sem ezáltal a jövőben, akkor nincs, aki a múltba visszamenjen megölni Barry anyját. Ezzel lehet kapcsolatos, hogy direkt mutatták, ahogy a féreglyuk beszívja Eddie testét, ez a szál még nincsen lefutva szerintem. Olvastam egy vicces kommentet egyébként, hogy Eddie-nek elég lett volna tökön lőnie magát, akkor sem lesz gyereke, és igazából tényleg. 😀 De nyilván kellett a hatás. 😀 Ez a második féreglyuk sem volt véletlen, szintén egy valószínűsíthető szereplőt vetít előre, de Snartot és a végén a bámészkodó hölgyet sem véletlenül mutatták, ő lesz a Hawkgirl. Ja, meg ugye még az első féreglyukból kicsapódó sisak... |
Nagyon érdekes második évad elé nézünk, nem lepne meg, ha | több időben menne a folytatás, Barry szerintem nem tér vissza rögtön. | .Stez
valószínűleg a második évadban erre jobban rámennek. | Mirror Master | miatt adná is magát a téma, másrészt | Reverse Flasht | is vissza kell hozni valahogy. tippre a kapocs a vonalak között pedig Cisco lesz, az emlékezés miatt.shawnka
Azt meg, hogy | Eddie-t beszívta a féreglyuk, | szerintem pont azért mutatták direkt, mert majd ezzel magyaráznak meg a jövőben pár dolgot, és talán így meg is oldják, | hogy a Reverse-Flash mégse haljon meg, | illetve a Thawne-szál a képregényekben elég mély, több jó karaktere is van, szóval emiatt gondolom, hogy ezt sem hagyják veszni.
Csak ez a pár, egyébként elég erős utalás viszont számomra nyilvánvalóvá teszi, hogy a második évad | több időszálon játszódik majd, a jelenben és a jövőben, szerintem Barry egyébként a jövőbe kerül majd. |
Plusz ugye az utolsó részekben még szépen előkészítették a Rogue-szálat is.
Egy kicsit úgy érzem, hogy az évad utolsó részeit a hatalmas Reverse Flash-hel való összecsapás helyett már a következőnek készítették elő, és míg ez a "nagy csata" kissé gyenge lett, addig pedig az előkészítés meg sokkal erősebb lett a szokványosnál.
Annyira nem jött be az az utolsó rész, de mégis sikerült elérni, hogy kíváncsian várjam a folytatást, és agyaljak, hogy vajon kikre utalgattak itt a dolgokban. Ez a | második féreglyukas "meglepetés" | is ráillik jó pár karakterre.
több mint 10 éve
Nem volt rossz ez a Flash évadzáró, bár többet vártam.szerintem itt nem kell számolni a "ha meg se születik, akkor vissza se tud mennivel", hiszen ebben az univerzumban nem játszik az eleve elrendeltetés és nincs kőbe vésve a szereplők sorsa. a DC-ben dinamikusak az idővonalak, ami ugye a szereplők életben tartatása miatt kardinális pont.
valószínűleg a második évadban erre jobban rámennek. | Mirror Master | miatt adná is magát a téma, másrészt | Reverse Flasht | is vissza kell hozni valahogy. tippre a kapocs a vonalak között pedig Cisco lesz, az emlékezés miatt.
több mint 10 éve
Nem volt rossz ez a Flash évadzáró, bár többet vártam.Azért oda kellett figyelni, mert sok apró utalás volt a következő évadra, meg a jövőbeli szereplőkre.
Nagyon érdekes második évad elé nézünk, nem lepne meg, ha | több időben menne a folytatás, Barry szerintem nem tér vissza rögtön. | .
több mint 10 éve
mert lassan olyan mint a Barátok Közt, hogy hiába hagyok ki hónapokat, egy perc alatt felveszem h mivan, mert annyira nincs újdonság.gabtsiAz kamu. BK-ból kihagysz egy részt, akkor kell egy hét, hogy újra rájöjj ki kivel van és miért.
Viszont van jó oldala, hogy döglődik a GoT, így legalább belekezdtem a 12 majomba. Rég láttam ennyire fasza pilotot. A jó sztori ugye alapból adott, régóta sorozatra kívánkozott. Színészek is jók, pedig eddig talán inkább miattuk nem kezdtem bele a sorozatba. A látvány se viszi el a budget felét. Érdekes, hogy a legtöbb helyen lehúzzák a szakírók, de a nézői szavazatok alapján jól áll az 1. évad után. Úgyhogy kíváncsian várom a folytatást.
Decemberre meg vége a gyermekkornak: www.youtube.com/watch?v=i3e7aMCIxjY
Szintén a syfytől, Clarke regénye alapján. BSG-s miniszéria is nagyon jóra sikerült, úgyhogy valami hasonló minőségre számítok.
több mint 10 éve
mélyen egyetértek, bár a tegnapit még nem láttam, de nekem inkább Lost feelingem van.baromi erős nyitó évad, amióta tk semmi nem történik. a történetvezetés vállalhatatlan módon feláldozva a karakterábrázolás oltárán, és nulla haladás. tényleg tudjuk már Brianne gyerekkorát is, meg mindent, de a két legfontosabb karakter (Daenerys és Jon Snow) konkrétan ugyanott tart, mint az első évad végén, és újra és újra járja ugyanazokat a problémákat.
értem én h temérdek pénzt hoz, és húzni kell mint a rétest, de ez nagyon nagyon kontraproduktív lesz, mert lassan olyan mint a Barátok Közt, hogy hiába hagyok ki hónapokat, egy perc alatt felveszem h mivan, mert annyira nincs újdonság. aztán majd kap egy kaszát, és hirtelen baszni kell vmi véget a semmiből.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Nekem olyan a GoT, mintha a Miami helyszínelőket nézném. Lassan már saját maga paródiája.Évad felénél talán egy sárkányos jelenetet kitudnék emelni, amúgy meg mintha a Hobbitot nézném.
Ide megyek, oda megyek. Közbe random faszságok, inkább visszamegyek.
Eddig szerettem és minden elismerésem a sorozaté volt, de számomra már egy semmitmondó dögunalom lett.
A ZS kategóriás Gotham évadzárót jobban élveztem, mint ebből bármelyik részt.
több mint 10 éve
inkább nézem a Vikingeket majd 😀meg valamikor nekiállok a 10. supnatnak és a 8. TBBT-nek egybe (persze csak a witcher 3 kitolása után 😀)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
ez az évad meg rémgyengebraxa88Végre egyetértünk! 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
lol | eddig is csak agyaltam hogy folytassam-e a sorozatot valaha (első évad után a 2. kiakasztott az eltérések miattakkor ne nézd már már csak nyomokban lehet felfedezni vmit is a könyvekből
de ez a Sansa - Ramsay házasság végképp elvette a kedvem akkor
pedig Arya érdekelne mit művel Bravosban | Negritis
amugy Arya Bravosban van, de egyáltalán nem azt csinálj a feketefehér házban mint a könyvben
nagyon átírták, de a legtöbb helyen nem lett jobb ezzel a sorozat.
pl | mostani dornei jelenet is vicc volt... |
ez az éved meg rémgyenge
több mint 10 éve
Mindenképp alternatív befejezés lesz, bár a történet feloldását épp tudják a sorozatkészítők, mert azt megosztotta velük Martingrrm.livejournal.com/427713.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ja, én kérek elnézést, hogy ilyen apró eltérések vannak a könyvhöz képest? 😀elvileg alternatív befejezése lesz a 7.-8. évad környékén ameddig az utolsó könyv 99% h nem jön ki 😀
Már régóta gondolkozom, hogy elolvassam őket, lehet, hogy itt lenne az ideje, mondjuk a frász gondolná, hogy ilyen dolgokat is átírnak a sorozatban.Stez
több mint 10 éve
lol | eddig is csak agyaltam hogy folytassam-e a sorozatot valaha (első évad után a 2. kiakasztott az eltérések miattde ez a Sansa - Ramsay házasság végképp elvette a kedvem akkor
pedig Arya érdekelne mit művel Bravosban |
több mint 10 éve
Ja, én kérek elnézést, hogy ilyen apró eltérések vannak a könyvhöz képest? 😀Már régóta gondolkozom, hogy elolvassam őket, lehet, hogy itt lenne az ideje, mondjuk a frász gondolná, hogy ilyen dolgokat is átírnak a sorozatban.
több mint 10 éve
Nem olvastam a könyveket, de ugye Theon megszívatása elég hamar volt, már az kemény volt, de ez vitte a prímet. 😀Theon szivatása is az 5.ben volt
Btw | a fél GOT-világ arra várt szerintem, hogy mikor veszíti el a szüzességét Sansa, ez elég csattanós lett, hogy a legnagyobb elmebeteg állat találta meg. | 😀Stez
| könyvben amugy még betegebb volt, mert Theonnak be kellett nedvesítenie a lányt 😀 (a könyvben nem Sansa lett Ramsay felesége) |
több mint 10 éve
Nem olvastam a könyveket, de ugye Theon megszívatása elég hamar volt, már az kemény volt, de ez vitte a prímet. 😀Btw | a fél GOT-világ arra várt szerintem, hogy mikor veszíti el a szüzességét Sansa, ez elég csattanós lett, hogy a legnagyobb elmebeteg állat találta meg. | 😀
több mint 10 éve
mivel másik könyvben nem is szerepelt 😛 (2.ban egy nagyon kis részben)Na, a mostani GOT-ban volt végre egy-két jó rész.| 5. könyvbe teljesedik ki Ramsay Bolton | 😀Negritis
| Ramsey még mindig priceless, mekkora egy geci | . 😀 Ettől függetlenül nekem még nagyon gyenge ez az évad eddig.Stez
több mint 10 éve
De szép vége lett a Mad Mannek, bár | Don szála kaphatott volna talán jobb kidolgozást is. A világnak kólára van szüksége! |

---
több mint 10 éve
Na, a mostani GOT-ban volt végre egy-két jó rész.| 5. könyvbe teljesedik ki Ramsay Bolton | 😀
| Ramsey még mindig priceless, mekkora egy geci | . 😀 Ettől függetlenül nekem még nagyon gyenge ez az évad eddig.Stez