NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 279 — no es importante
Mindenki egyből ledarálta a GoT négy új részét, azért nem volt róla komment az elmúlt hetekben, vagy végre más is érzi, hogy nincs minden rendben? 😊 én eddig csak a logikátlanságok és a "meg lehetett volna okosabban is oldani" érzés miatt húztam a számat, de ilyen semmiből előkapott főverebekkel meg hárpia fiaival szerintem már az eddig relatíve koherens történet is kezd szétcsúszni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Valaki aki angol tudó leírná nekem ennek a tömör lényegét!
Ha van fölös pár perce...
Előre is köszi!

www.bleedingcool.com/2015/01/16/todd-mcfarlane-talks-new-spawn-direction-possible-animated-series/
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Banshee... 2/6. Ez a Proctor hihetetlen bmeg.

2/7 eleje... Neeee.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Nem tudom, mennyire pontos, de a wikin úgy írták hogy a templomos feltámadós jelenetet Björnnel társítható. Tud valaki erről valamit?Gergőbácsi
 tortenelmiportre.blog.hu/2014/11/11/bjorn_ragnarssonbraxa88
köszönöm

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Nem tudom, mennyire pontos, de a wikin úgy írták hogy a templomos feltámadós jelenetet Björnnel társítható. Tud valaki erről valamit?Gergőbácsi
 tortenelmiportre.blog.hu/2014/11/11/bjorn_ragnarsson
több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Nem tudom, mennyire pontos, de a wikin úgy írták hogy a templomos feltámadós jelenetet Björnnel társítható. Tud valaki erről valamit?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Egy kicsit erősebb is lehetett volna ez a Vikings évadzáró.
A közepéig jó volt, mondjuk a csattanó szerintem eléggé várható volt, én legalábbis valahogy sejtettem, hogy mi lesz, de a végén vártam volna még valami pluszt. Az, ami történt, nem lepett meg, már pár résszel ezelőtt, a varázsló jövendölésénél egyértelmű volt, hogy végződik a Rollo-szál.Stez
Rollo sorsát nekem elspoilrezték már a töri-fakton 😕

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Egy kicsit erősebb is lehetett volna ez a Vikings évadzáró.
A közepéig jó volt, mondjuk a csattanó szerintem eléggé várható volt, én legalábbis valahogy sejtettem, hogy mi lesz, de a végén vártam volna még valami pluszt. Az, ami történt, nem lepett meg, már pár résszel ezelőtt, a varázsló jövendölésénél egyértelmű volt, hogy végződik a Rollo-szál.

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Vikings

"Majdnem ezer embert vesztettünk, nem tudunk áttörni a falon, és közeleg a tél."
😀
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
Vikings megint óriásira sikeredett.
Stez
Én picit többet vártam ettől a résztől, de szórakoztató volt ennek ellenére. Érdekes utolsó rész lesz. 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Vikings megint óriásira sikeredett.

Mondjuk ha | Ragnar meghal, akkor szerintem lassan le is lehet húzni a rolót. Ebben az évadban kissé háttérbe szorították, de még mindig egyértelműen a top. De kíváncsi vagyok, mivel a legenda szerint ugye abszolút nem így hal meg, viszont amennyire lenyomorították őt, fura lenne, ha felépülne | .

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Banshee első évada összeségében tetszett, de azért vannak kétségeim. Azt még elnézem hogy számos jelenetben 200hp-val kezdhetnek a karakterek, meg hogy Hood körmére sose néznek komolyabban rá, meg pont Usakiaban nem perelik szarrá, de hogy abból hamar elegem lesz ha a sztori elmegy sablonparádéba az már biztos.
Cserébe klassz beszólások meg párbeszédek vannak, az akció is akció a javából. Ha csak néha tudnak egy varatlant húzni a sztoriba tökéletes kikapcsolódás lesz a továbbiakban is.Geeri
nyugodtan nézd tovább😊 'a verekedések lövöldözések ellenére' rendben van a maga kategóriájában...
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Banshee első évada összeségében tetszett, de azért vannak kétségeim. Azt még elnézem hogy számos jelenetben 200hp-val kezdhetnek a karakterek, meg hogy Hood körmére sose néznek komolyabban rá, meg pont Usakiaban nem perelik szarrá, de hogy abból hamar elegem lesz ha a sztori elmegy sablonparádéba az már biztos.
Cserébe klassz beszólások meg párbeszédek vannak, az akció is akció a javából. Ha csak néha tudnak egy varatlant húzni a sztoriba tökéletes kikapcsolódás lesz a továbbiakban is.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Remélem Schwarzeneggerrel a főszerepben készül el az az évad.Stez
 mozi.hir24.hu/hirek/20150413/elkepeszto-a-terminator-genisys-uj-trailere 😊ozibozi
Arnoldot a Game of Thronesba akarom látni, nem a szánalmas Terminatorba. 😀Stez
Az öreg Griff, mi?

több mint 10 éve
 mozi.hir24.hu/hirek/20150413/elkepeszto-a-terminator-genisys-uj-trailere 😊ozibozi
Arnoldot a Game of Thronesba akarom látni, nem a szánalmas Terminatorba. 😀

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 212
 mozi.hir24.hu/hirek/20150413/elkepeszto-a-terminator-genisys-uj-trailere 😊
több mint 10 éve
Remélem Schwarzeneggerrel a főszerepben készül el az az évad.

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
van "kőbe vésett" alap is ugyebár
Martin adott ki 3 novellát + van a képregény
amiből lehetne rendesen építkezni
aztán jöhetne a lúgozott cucc amit az HBO "talál ki"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Elvileg emiatt terveznek (?) olyan évadot/évadokat forgatni, amelyek történelmileg az első könyv előtti dolgokról szólnak.

A Targaryen-dinasztiáról simán lehetne, Hódító Aegonról, Aerysről, a Baratheonok ellen vívott háborún át nagyon sok mindenig. A Starkoknak se semmi történelmük van a könyvekben elhintett múltbéli dolgok alapján.Vrijbloed
Fantasy lévén meg pláne bármilyen előzménysztori elképzelhető :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Elvileg emiatt terveznek (?) olyan évadot/évadokat forgatni, amelyek történelmileg az első könyv előtti dolgokról szólnak.

A Targaryen-dinasztiáról simán lehetne, Hódító Aegonról, Aerysről, a Baratheonok ellen vívott háborún át nagyon sok mindenig. A Starkoknak se semmi történelmük van a könyvekben elhintett múltbéli dolgok alapján.
több mint 10 éve
Erősen pletykagyanús, de azt józan ésszel senki nem feltételezheti, hogy elspoilerezik a készülő könyveket, Martin pedig míg ezekkel vesződik, képtelen lenne még egy alternatív történetszálat (pláne egy ilyen szerteágazó cselekménynél) megírni. Elméletileg a vége ugyanaz lenne, ha a sorozat kihúzná az utolsó kötet megjelenéséig, amire szintén kevés az esély, ezt nyilvánvalóan az HBO vezetői is sejtik.

---
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
eddig sem ő írta a forgatókönyvet effektíve hanem csak részt vett benne és a 2 asszisztense írta (az egyiknek pl itthon már kapható a sci-fi könyve)
és Martin lenyilatkozta hogy más lesz a könyv és a sorozat vége mert a sorozat elvileg hamarabb ér véget (hogy ez csak más "pontot" vagy teljesen más befejezést jelenzt azt nem tudom)

de ha teljesen "kidobták" az öreg terveit és átmegy vmi lúgozott cuccba az gáz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Egyébként nem tudom volt-e már, de az HBO állítólag teljesen átírta a könyvben lévő sztorit, és tök más lesz a folytatás, mint amit Martin elgondolt. Ennek eredményeképpen már nem is ő írja a forgatókönyvet, és konkrétan teljesen más lesz mostantól minden, mint a könyvben volt.
Az mi? Kurva szánalmas.
Hálivúd eléri a GOT-ot is, aztán majd a szemetek és a gonosz hal meg mindig, sok-sok klisével összehozva. 😀

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az hbo is ràkapott a netflix modellre

több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
GOT is ilyen lesz, főleg, hogy még el sem kezdték az évadot, már 5 rész kint van.Stez
Rémélem a héten kint lesz még az egész évad. A 6. évad meg akkor jöhetne még karácsony előtt. Köcsög HBO faszt húzza az időt, tudták nagyon jól, hogy ez lesz a túlhype-olt sorozatával. Álszent banda.