NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 448
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 10 éve
De engem nem tud felcsigázni sem a Sansa, sem a másik, általad említett szál. Konkrétan mindkettő vergődés, pont annyira életképes, mint a Stannis volt, amit most kivágtak a kukába másfél rész alatt.Annyira kiszámítható volt ez az évadzáró GOT, hogy még csak | aggódni sem tudok azért, hogy mi lesz Jonnal. Nyilván tök véletlenül tért vissza pont Melisandre, cseppet sem egyértelmű, hogy életben tartja. 😀 | Sárkánykirálynőnket tekintve továbbra sem történt semmi sem, Stannisszal végre igen, de azok után, hogy ez lett a vége, elmondható, hogy konkrétan időhúzás és bullshit volt az egész előző, másfél évados szerencsétlenkedés.Szerintem inkább volt az | új lovag az utalás arra, hogy van remény Jon feltámadására |
Aryát elintézték öt percben, megint az volt a pláne, amit úgy minden évadban az ember tudtára hoznak, hogy milyen kemények ezek az arc nélküli népek. 😀 Valahogy nekem ez a lezárás pont olyanra sikeredett, mint az egész évad, lassúra, kiszámíthatóra, a klisékkel megpróbálták behülyíteni a világot, hogy történik valami, és micsoda dolog az, de közben egyáltalán semmi sem történt. 😀
Egyszerűen sikerült úgy véget vetni az egésznek, hogy kb. kérdés se maradjon számomra, vagy bármi, amiért aggódhatnék, és a következő évadot annyira várnám. De tényleg, | majd biztos meghal Jon, ugyan már. 😀 | Semmilyen hatást nem tudtak elérni a dologgal, nálam legalábbis.Stez
A Stanisos szál elég béna lett sajnos tényleg. A könyvben most hirtelen nem is emlékszem, hogyan alakult a végén.
Kérdés, hogy a lovasok mennyire jó szándékúak, nem biztos, hogy | khaleesiként tekintenek Dannyre, ha pedig igen akkor irány az ex-khaleesik tábora, ha hűségesek maradnak-e tekintetben a könyvben leírtakhoz 😀. |
Ott van még Sansa és a | potenciális Martell vs Lannister | szál ami érdekes lehet.Blaise
| Jonnál nekem két tippem van, az egyik az, hogy white walkerként tér vissza, | az durva lenne, ütne, a másik pedig, hogy | ő lesz Azor Ahai, akiről még korábban Melisandre beszélt, és Melisandre vissza is hozza az életbe. | Illetve ugye volt Master Aemonnak a "kill the boy, born to man" beszólása, ami szerintem szintén a | Jon-szálnak szól. |
Ja, egyébként | Kit Harington, alias Jon azt nyilatkozta, hogy nem tér vissza a következő évadra, vége. | Na ez az, ami szerintem tutira porhintés, vagy alapból az is eszembe jutott, hogy vagy | most csinálnak egy amolyan előzmény-évadot, ahol néhány fontos szél előtörténetét mesélik el, | vagy | a következő évadnak a legvégére hagyják a feltámadását, bár ezt nem gondolom, hogy egy évadot majdnem elhúzzák a messze legjobban imádott karakter feltámasztását. Szóval nálam marad az előzmény-évad, amire tippelni tudnék. Ezzel megpróbálnak mélyebb hátteret adni az egész sorozatnak, és reménykednek, hogy Martin elkészül a könyvvel, hogy abból hitelesebben tudjanak meríteni. |
több mint 10 éve
Annyira kiszámítható volt ez az évadzáró GOT, hogy még csak | aggódni sem tudok azért, hogy mi lesz Jonnal. Nyilván tök véletlenül tért vissza pont Melisandre, cseppet sem egyértelmű, hogy életben tartja. 😀 | Sárkánykirálynőnket tekintve továbbra sem történt semmi sem, Stannisszal végre igen, de azok után, hogy ez lett a vége, elmondható, hogy konkrétan időhúzás és bullshit volt az egész előző, másfél évados szerencsétlenkedés.Szerintem inkább volt az | új lovag az utalás arra, hogy van remény Jon feltámadására |
Aryát elintézték öt percben, megint az volt a pláne, amit úgy minden évadban az ember tudtára hoznak, hogy milyen kemények ezek az arc nélküli népek. 😀 Valahogy nekem ez a lezárás pont olyanra sikeredett, mint az egész évad, lassúra, kiszámíthatóra, a klisékkel megpróbálták behülyíteni a világot, hogy történik valami, és micsoda dolog az, de közben egyáltalán semmi sem történt. 😀
Egyszerűen sikerült úgy véget vetni az egésznek, hogy kb. kérdés se maradjon számomra, vagy bármi, amiért aggódhatnék, és a következő évadot annyira várnám. De tényleg, | majd biztos meghal Jon, ugyan már. 😀 | Semmilyen hatást nem tudtak elérni a dologgal, nálam legalábbis.Stez
A Stanisos szál elég béna lett sajnos tényleg. A könyvben most hirtelen nem is emlékszem, hogyan alakult a végén.
Kérdés, hogy a lovasok mennyire jó szándékúak, nem biztos, hogy | khaleesiként tekintenek Dannyre, ha pedig igen akkor irány az ex-khaleesik tábora, ha hűségesek maradnak-e tekintetben a könyvben leírtakhoz 😀. |
Ott van még Sansa és a | potenciális Martell vs Lannister | szál ami érdekes lehet.
több mint 10 éve
Lady Melisandre a legnagyobb a sorozatban, szépen leépítette a Baratheon famíliát.De legalább újra egymás mellett van Tyrion és Varys, az ő párbeszédeiket rohadtul hiányoltam.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Annyira kiszámítható volt ez az évadzáró GOT, hogy még csak | aggódni sem tudok azért, hogy mi lesz Jonnal. Nyilván tök véletlenül tért vissza pont Melisandre, cseppet sem egyértelmű, hogy életben tartja. 😀 | De nekem ez az | alázzuk meg a királynőt szál | sem tetszett, semmi pláne nem volt a dologban. Nyilván most megőrül, vagy bosszút akar majd állni. Sárkánykirálynőnket tekintve továbbra sem történt semmi sem, Stannisszal végre igen, de azok után, hogy ez lett a vége, elmondható, hogy konkrétan időhúzás és bullshit volt az egész előző, másfél évados szerencsétlenkedés. Aryát elintézték öt percben, megint az volt a pláne, amit úgy minden évadban az ember tudtára hoznak, hogy milyen kemények ezek az arc nélküli népek. 😀 Valahogy nekem ez a lezárás pont olyanra sikeredett, mint az egész évad, lassúra, kiszámíthatóra, a klisékkel megpróbálták behülyíteni a világot, hogy történik valami, és micsoda dolog az, de közben egyáltalán semmi sem történt. 😀
Egyszerűen sikerült úgy véget vetni az egésznek, hogy kb. kérdés se maradjon számomra, vagy bármi, amiért aggódhatnék, és a következő évadot annyira várnám. De tényleg, | majd biztos meghal Jon, ugyan már. 😀 | Semmilyen hatást nem tudtak elérni a dologgal, nálam legalábbis.
több mint 10 éve
Faszomat a tronok harcaba, az ember naivan elkezdi nézni erre meghal a legértelmesebb karakter. Kar volt elkezdeni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Hali! Valaki megtudna dobni egy linkel a LA KISS-Angyali foci nevű sorozatról?CoolearieMi kéne, leírás? 😀
több mint 10 éve
Damages-t nezte valaki korabban? Tenyleg olyan jo sorozat volt?😊
több mint 10 éve
Sokat hallottam róla, így elkezdtem a Breaking Badet. 😀Az első évadot villámban ledaráltam, a második sem tartott mondjuk sokkal tovább. 😀 Király nagyon, bár a második évad közepe felé már nagyon vártam, hogy WW ismét elkezdjem keményen meth-et főzni, mert kicsit kezdte elveszíteni a feelingjét a sorozat.
Most a harmadik évad közepén járok, belassult, meg valamit azért vesztett a hatásából, de még ezzel együtt is bőven ott van a legjobbak között. Illetve hát szerintem most kezd majd ismét beindulni.
több mint 10 éve
Hali! Valaki megtudna dobni egy linkel a LA KISS-Angyali foci nevű sorozatról?
több mint 10 éve
Beric Dondarrion.hát én úgy tudom hogy Martin "keze" benne van minden módosításbanAzt tudom, hogy a könyvben így van, de ugye az HBO egyre inkább kénye-kedve szerint alakít.Egyébként nem lepne meg, hogy ha az utolsó részben | kinyírnák Jon Snow-t | , még ha a könyvben tudtommal egyelőre nem történt ilyen. Akkor robbanna fel az internet.Stezaz 5. könyv | úgy ér véget hogy testvérei jópárszor hátbaszúrják mikor nincs mellett Szellem
majd elsötétül minden |
viszont interjúban Martin
| elmondta hogy nem hal meg kedves Havas úrfink | Negritis
Mondjuk egyik oldalról szerintem nagyon benne van ugye a levegőben, hogy | megöletik, a másik oldalról viszont az HBO hülye lenne a toronymagasan közkedvenc karaktert kiírni a sorozatból. Mire meg Martin tollából kiderül, mi lesz Jon Snowwal, lemegy még két két évad is kb, ezzel a tempójával. 😀 De gondolom a Jon elleni támadással fejeződik be ez az évad, | aztán robban az internet. És tök jó lesz, mert a következőben meg gondolom | nyolc részen keresztül szenved majd az agyonszúrt Jon | , csak hogy az egyetlen szál, ahol azért egyre több dolog történt, lelassuljon. 😀Stez
valamint | Mellisandre tarjta majd életben hasonlóan mint Thoros tette ezt Cat-el meg előtte a nem jut eszembe kivel | Negritis
több mint 10 éve
| mekkora trollok lennének a sorozat írói, hogy ha Daenerys elkapta volna a szürke hámot Jorahtól, amikor idillien megfogta a kezét, hogy elvezesse 😀😀 |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Én azt olvastam, hogy Martin elmondta a történet végét a készítőknek, hogy ha kaszálják a sorozatot, ugyanaz legyen a vége. De a 6.-7. évad kb teljesen a sorozat íróin múlik, közben meg Martin írja a könyveket. 7 évadnál több szerintem nem is lesz, max ha nem csökken nagyot a nézettség

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
annyira nem segítkezett, Martin mondta h | gyújtsák meg a kislányt |Már nincs benne minden módosításban. Állítólag összeveszett a sorozat készítőivel, és ebben az évadban már nem is segédkezett, legalábbis pár hete ezt írták.Stezhát én úgy tudom hogy Martin "keze" benne van minden módosításbanAzt tudom, hogy a könyvben így van, de ugye az HBO egyre inkább kénye-kedve szerint alakít.Egyébként nem lepne meg, hogy ha az utolsó részben | kinyírnák Jon Snow-t | , még ha a könyvben tudtommal egyelőre nem történt ilyen. Akkor robbanna fel az internet.Stezaz 5. könyv | úgy ér véget hogy testvérei jópárszor hátbaszúrják mikor nincs mellett Szellem
majd elsötétül minden |
Mondjuk egyik oldalról szerintem nagyon benne van ugye a levegőben, hogy | megöletik, a másik oldalról viszont az HBO hülye lenne a toronymagasan közkedvenc karaktert kiírni a sorozatból. Mire meg Martin tollából kiderül, mi lesz Jon Snowwal, lemegy még két két évad is kb, ezzel a tempójával. 😀 De gondolom a Jon elleni támadással fejeződik be ez az évad, | aztán robban az internet. És tök jó lesz, mert a következőben meg gondolom | nyolc részen keresztül szenved majd az agyonszúrt Jon | , csak hogy az egyetlen szál, ahol azért egyre több dolog történt, lelassuljon. 😀Stez
valamint | Mellisandre tarjta majd életben hasonlóan mint Thoros tette ezt Cat-el meg előtte a nem jut eszembe kivel | Negritis
egszerűen csak nem rendez és nem ír forgatókönyvet egyik részhez sem, de ugyanugy sokat konzultál a készítőkkel, szép is lenne ha nem
több mint 10 éve
Már nincs benne minden módosításban. Állítólag összeveszett a sorozat készítőivel, és ebben az évadban már nem is segédkezett, legalábbis pár hete ezt írták.hát én úgy tudom hogy Martin "keze" benne van minden módosításbanAzt tudom, hogy a könyvben így van, de ugye az HBO egyre inkább kénye-kedve szerint alakít.Egyébként nem lepne meg, hogy ha az utolsó részben | kinyírnák Jon Snow-t | , még ha a könyvben tudtommal egyelőre nem történt ilyen. Akkor robbanna fel az internet.Stezaz 5. könyv | úgy ér véget hogy testvérei jópárszor hátbaszúrják mikor nincs mellett Szellem
majd elsötétül minden |
több mint 10 éve
a tempóról csak annyit h most egy évadban megcsináltak 2 könyvet.
több mint 10 éve
hát én úgy tudom hogy Martin "keze" benne van minden módosításbanAzt tudom, hogy a könyvben így van, de ugye az HBO egyre inkább kénye-kedve szerint alakít.Egyébként nem lepne meg, hogy ha az utolsó részben | kinyírnák Jon Snow-t | , még ha a könyvben tudtommal egyelőre nem történt ilyen. Akkor robbanna fel az internet.Stezaz 5. könyv | úgy ér véget hogy testvérei jópárszor hátbaszúrják mikor nincs mellett Szellem
majd elsötétül minden |
valamint | Mellisandre tarjta majd életben hasonlóan mint Thoros tette ezt Cat-el meg előtte a nem jut eszembe kivel |
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Azt tudom, hogy a könyvben így van, de ugye az HBO egyre inkább kénye-kedve szerint alakít.Egyébként nem lepne meg, hogy ha az utolsó részben | kinyírnák Jon Snow-t | , még ha a könyvben tudtommal egyelőre nem történt ilyen. Akkor robbanna fel az internet.Stezaz 5. könyv | úgy ér véget hogy testvérei jópárszor hátbaszúrják mikor nincs mellett Szellem
majd elsötétül minden |
Mondjuk egyik oldalról szerintem nagyon benne van ugye a levegőben, hogy | megöletik, a másik oldalról viszont az HBO hülye lenne a toronymagasan közkedvenc karaktert kiírni a sorozatból. Mire meg Martin tollából kiderül, mi lesz Jon Snowwal, lemegy még két két évad is kb, ezzel a tempójával. 😀 De gondolom a Jon elleni támadással fejeződik be ez az évad, | aztán robban az internet. És tök jó lesz, mert a következőben meg gondolom | nyolc részen keresztül szenved majd az agyonszúrt Jon | , csak hogy az egyetlen szál, ahol azért egyre több dolog történt, lelassuljon. 😀
több mint 10 éve
Egyébként nem lepne meg, hogy ha az utolsó részben | kinyírnák Jon Snow-t | , még ha a könyvben tudtommal egyelőre nem történt ilyen. Akkor robbanna fel az internet.Stezaz 5. könyv | úgy ér véget hogy testvérei jópárszor hátbaszúrják mikor nincs mellett Szellem
majd elsötétül minden |
| elmondta hogy nem hal meg kedves Havas úrfink |
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Egyébként nem lepne meg, hogy ha az utolsó részben | kinyírnák Jon Snow-t | , még ha a könyvben tudtommal egyelőre nem történt ilyen. Akkor robbanna fel az internet.
több mint 10 éve
Ez a 9. szerintem viszont az évad legjobb része volt. Nem egyszer nevettem fel közben.Nekem annyi bajom van vele, hogy kicsit túl sokat szívnak ebben az évadban szerencsétlenek. Így annyira nem hozza azt az első évados és How To Make It In Americás feelgoodságot.SchleckNajó, a mostani rész nekem sem tetszett, de igazából nagyon nehéz lett volna másképp kijönni ebből a vonalból, ami tök idegen volt Richardtól.Gyurma Pappa
több mint 10 éve
Mennyire jó lenne ha a GOT-ban nem csak kliséket puffogtatnának állandóan..
több mint 10 éve
Ez a GOT nekem megint csalódás volt.Legalább nem nekem kellett beírnom. Nem lett volna egyébként rossz, a felétől odaszegezett, | de mikor leesett, hogy mivel lesz vége elértéktelenedett | . Az elején lévő szálak meg nekem továbbra is semmit mondóak. Baelish és Stannis sorsa érdekel még, hozzájuk csatlakozhat | Daenerys, ha végre elkezd csinálni valamit. |
Az utolsó jelenet sem tudott abszolút felcsigázni. A | kiscsaj máglyán elégetése | úgyszintén, maga a dolog durva volt, de már az előző rész után egyértelmű volt, hogy ez lesz. Kilencből nyolc szar rész volt szerintem eddig. 😊Stez
Mondjuk nekem továbbra is rejtély, hogy miért ilyen gagyi effektekkel dolgoznak.
több mint 10 éve
Hannibal szerintem korrekt volt nagyon első résznek! Nekem tetszett, várom a folytatást, az előétel tetszett. 😀Jöhet a GOT...
több mint 10 éve
Nehogy megfeledkezzünk róla, hogy holnap indul a Hannibal új évada. 😊StezAz első rész hannibalos mércével mérve elég visszafogott volt.
- - - - -
A feliratkészítőkhöz igazodva mostanra értem a House of Cards harmadik évadának végére, hát hmm. Ez az évad nem volt túl izgi, de legalább az utolsó két epizód komolyra sikeredett, főleg az utolsó jelenettel. Spoiler nélkül: kíváncsian várom majd, hogy innen hova és hogyan tovább Frank Underwood számára.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Ez a GOT nekem megint csalódás volt.Az utolsó jelenet sem tudott abszolút felcsigázni. A | kiscsaj máglyán elégetése | úgyszintén, maga a dolog durva volt, de már az előző rész után egyértelmű volt, hogy ez lesz. Kilencből nyolc szar rész volt szerintem eddig. 😊
Jah, és persze Hannibal is megvolt.
Érdekes volt. Az időben való ugrálás hol jól, hol rosszul sült el számomra, de összességében szerintem ez megmutatta, hogy mostantól egy másabb Dr, Lectert fogunk látni, ezzel mondjuk kérdés, hogy a sorozat nem veszít-e a varázsából.