Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
TWD: | VÉGRE VALAMI EKSÖN | !Jaja nagyon fasza kis rész volt 😊 | bár én a bajuszos komát nagyon sajnálom olyan rendes tag volt 😕 |
Vrijbloed
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
nem tom hol tartasz, de a legutóbbi (14) részben már több volt a flashback mint a jelen rész 😀 az eleje elég vontatottra siekrült úgy az 5-10. rész között, de sajna a 22 részes évadoknál ezt nehéz elkerülni, de ahogy közeledik az idény vége, egyre nagyobb az átívelés szerencsére.Most járok a 11. résznél, szóval lassan utolérem az aktuális részt.
Höri
több mint 11 éve
| Crixus | az Arrow-ban, haha 😀 Bár ahogy elnézem nem nagyon kellett kiesnie a szerepéből 😀 Valószinűleg a sorozat ettől sem fog felpörögni, de lassan úgy is vége az évadnakpc_xNa, hát nem volt igazam 😊
Más:
www.sfportal.hu/joss-whedon-a-s-h-i-e-l-d-sorozatrol-14683.scifi
több mint 11 éve
nekem is bejött mind2. kicsit furcsa, hogy sitcom esetében úgy halad a történet, hogy mindenki életét rendbehozzák vagy legalábbis céljukat elérve kapják meg a diplomát az utolsó részben.Vélemények az új Communityről? Az első rész elég korrekt volt, ahogy központi témává tették a változásokat, bár az AbedTv ötletből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. A második viszont elég laposra sikeredett.Jakehomernekem tetszett mindkettő. sőt, a második már erősebb volt nálam.shawnka
Gondolom ha végzett a listával, akkor majd jön valami expedíció vissza a szigetre, hogy ott leszámoljon az őt megkínzókkal. GRAFInem tom hol tartasz, de a legutóbbi (14) részben már több volt a flashback mint a jelen rész 😀 az eleje elég vontatottra siekrült úgy az 5-10. rész között, de sajna a 22 részes évadoknál ezt nehéz elkerülni, de ahogy közeledik az idény vége, egyre nagyobb az átívelés szerencsére.
| mondjuk Spartacus-nézőként sokkal nagyobb flash volt az utóbbi 2 epizód 😀 |
több mint 11 éve
Engem nagyon megvett. 2 szallon futo sztory nagyon bejovos, valamelyik resz izgalmas. Bar neha kiszamithato , de most jon majd a foresz. En amiatt aggodom picit , hogy merre tudjak majd tovabbvinni a sorozatot , de ez meg odebb van.TocaÉn is arra gondoltam. Egy idő után unalmassá válhat, hogy minden részben jön egy újabb ember a listáról, stb. Egy évadot még ki lehet ezzel tölteni talán, de akkor hogy lesz több? Vagy nem lesz?
Gondolom ha végzett a listával, akkor majd jön valami expedíció vissza a szigetre, hogy ott leszámoljon az őt megkínzókkal.
több mint 11 éve
.brk
1 890
nekem is jobban bejött a 2., sőt az első az nagyon nem azt hozta, amilyenre emlékeztem. gondolom ennek köszönhető az esés, talán visszatalálnak az emberek, ha a sorozat is40%-ot esett a nézettség a 4x01-hez képest, ez ennyi voltjjncaaVélemények az új Communityről? Az első rész elég korrekt volt, ahogy központi témává tették a változásokat, bár az AbedTv ötletből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. A második viszont elég laposra sikeredett.Jakehomernekem tetszett mindkettő. sőt, a második már erősebb volt nálam.shawnka
több mint 11 éve
horrormirror.blog.hu/2013/02/17/poszter_es_elozetes_a_hannibal_c_sorozatnakEz is várós. 😀 😀
TWD: | VÉGRE VALAMI EKSÖN | !
több mint 11 éve
Bár én nem tartok még csak a második évad végén Communityban, de nekem az egész sorozat egy nagy hullámzás. Vannak kiemelkedően jó részek, de vannak olyanok, amit csak kényszerrel bírok végignézni. Valahol az évad 2/3-ánál abba is hagytam (volna) a nézést, de Shawnka meggyőzött, hogy az évad végéig tartsak ki.Engem nagyon megvett. 2 szallon futo sztory nagyon bejovos, valamelyik resz izgalmas. Bar neha kiszamithato , de most jon majd a foresz. En amiatt aggodom picit , hogy merre tudjak majd tovabbvinni a sorozatot , de ez meg odebb van.
Tegnap elkezdtem nézni az RTL Klubon felbuzdulva az Arrowt. Maga a storyboard nagyon tetszik, de nagyon kiváncsian várom hogyan fognak alakulni az események. Kicsit félek, hogy vontatottá válik a téma. Remélem nem így lesz.GRAFI
több mint 11 éve
40%-ot esett a nézettség a 4x01-hez képest, ez ennyi voltVélemények az új Communityről? Az első rész elég korrekt volt, ahogy központi témává tették a változásokat, bár az AbedTv ötletből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. A második viszont elég laposra sikeredett.Jakehomernekem tetszett mindkettő. sőt, a második már erősebb volt nálam.shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Bár én nem tartok még csak a második évad végén Communityban, de nekem az egész sorozat egy nagy hullámzás. Vannak kiemelkedően jó részek, de vannak olyanok, amit csak kényszerrel bírok végignézni. Valahol az évad 2/3-ánál abba is hagytam (volna) a nézést, de Shawnka meggyőzött, hogy az évad végéig tartsak ki. Tegnap elkezdtem nézni az RTL Klubon felbuzdulva az Arrowt. Maga a storyboard nagyon tetszik, de nagyon kiváncsian várom hogyan fognak alakulni az események. Kicsit félek, hogy vontatottá válik a téma. Remélem nem így lesz.
több mint 11 éve
Vélemények az új Communityről? Az első rész elég korrekt volt, ahogy központi témává tették a változásokat, bár az AbedTv ötletből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. A második viszont elég laposra sikeredett.Jakehomernekem tetszett mindkettő. sőt, a második már erősebb volt nálam.
több mint 11 éve
Vélemények az új Communityről? Az első rész elég korrekt volt, ahogy központi témává tették a változásokat, bár az AbedTv ötletből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. A második viszont elég laposra sikeredett.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Meg gondolom csóri amatőrjei örülnek, hogy szerepelhetnek a tvben, mer ettő majd sztárok lesznek, és az milyen jó lesz.Nézem ezt az új Rtl-es szupersorozatot.Nem tudom eldönteni, hogy ez valami Való Világ paródia, vagy egyszerűen csak ultragáz.laccoo74úgy döntöttek, hogy iszonyatosan nagyon menő és színvonalas ez a gyanú árnyékában-családi titkok-büdös szerelők bermuda háromszög, ezért bezúznak egy újabb amatőr szereplős zsírkirályságot. De most ez legyen fiatalos bulis. Persze a szereplőket lehetőség szerint a gyanú árnyéka mögül szedték elő, hiszen már beváltak
(fesdleacsöcsömAlexa - A nő aki odaköltözött a lánya szerelméhez és annak szüleihez;
Dzsó lánya - a csaj akit lecsuktak mert a nagyanyja meggyőzte, hogy nem kell a közmunkára mennie -még a végén Misfit lesz, és kinyírja a probation workereit 😀-;
nyilván VV Anikó, és még van minimum 4 aki már volt, csak nem emlékszem melyik részben, pl. keveriaszartMarci, a két csaj, kurvapatrícia, de nem lepne meg ha mindet láttuk volna már).
És persze a helyszínek is ismétlődhetnek, ha már fizettek, hogy rávetülhessen a gyanú árnyéka, akkor itt is megjelenhet.
Ez egy nagyon erőltetett szar, ami eldöcög amíg nem kíván a jelenet némi színészi játékot, de amint elő kell adni bármilyen érzelmet, átlátszóbb szarsággá lesz, mint a Családi titkok, pedig az aztán hitelességben vetekszik a megacápával.
De nyugi, az RTL már készül egy amatőrszereplős thriller sorozattal, amatőrszereplős sitcommal és a legforradalmibb ötlettel (de ez titok): Amatőr színészek eljátsszák, hogy ők egy amatőrszereplős sorozat szereplői, akik nap mint nap egy amatőrszereplős sorozatot néznek. Amatőrception.fetomy
több mint 11 éve
Nézem ezt az új Rtl-es szupersorozatot.Nem tudom eldönteni, hogy ez valami Való Világ paródia, vagy egyszerűen csak ultragáz.laccoo74úgy döntöttek, hogy iszonyatosan nagyon menő és színvonalas ez a gyanú árnyékában-családi titkok-büdös szerelők bermuda háromszög, ezért bezúznak egy újabb amatőr szereplős zsírkirályságot. De most ez legyen fiatalos bulis. Persze a szereplőket lehetőség szerint a gyanú árnyéka mögül szedték elő, hiszen már beváltak
(fesdleacsöcsömAlexa - A nő aki odaköltözött a lánya szerelméhez és annak szüleihez;
Dzsó lánya - a csaj akit lecsuktak mert a nagyanyja meggyőzte, hogy nem kell a közmunkára mennie -még a végén Misfit lesz, és kinyírja a probation workereit 😀-;
nyilván VV Anikó, és még van minimum 4 aki már volt, csak nem emlékszem melyik részben, pl. keveriaszartMarci, a két csaj, kurvapatrícia, de nem lepne meg ha mindet láttuk volna már).
És persze a helyszínek is ismétlődhetnek, ha már fizettek, hogy rávetülhessen a gyanú árnyéka, akkor itt is megjelenhet.
Ez egy nagyon erőltetett szar, ami eldöcög amíg nem kíván a jelenet némi színészi játékot, de amint elő kell adni bármilyen érzelmet, átlátszóbb szarsággá lesz, mint a Családi titkok, pedig az aztán hitelességben vetekszik a megacápával.
De nyugi, az RTL már készül egy amatőrszereplős thriller sorozattal, amatőrszereplős sitcommal és a legforradalmibb ötlettel (de ez titok): Amatőr színészek eljátsszák, hogy ők egy amatőrszereplős sorozat szereplői, akik nap mint nap egy amatőrszereplős sorozatot néznek. Amatőrception.
több mint 11 éve
Nálunk afféle családi program az esti tévézés, igazából nem is nézem csak beülök anyám mellé aztán onnan laptopról netezek... Jó ideje az RTL klub volt a program este 7-től (széf, egy perc és nyersz, a kód, stb.), de most ezzel sikerült elérniük hogy ne őket nézzük 😊De ez itt OFF 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nézem ezt az új Rtl-es szupersorozatot.Nem tudom eldönteni, hogy ez valami Való Világ paródia, vagy egyszerűen csak ultragáz.
több mint 11 éve
végre Survivor, Fans vs. Favs 2!a nyitány a szokásosnál jobb volt szerintem, legalább négyszer röhögtem fel. a Fans csapatról most tényleg elhiszem, hogy értenek a játékhoz, a Favoritoknál egyelőre nagy az arc, és cserébe elég cut-throat bitch mindenki. a tribal meg zseniális volt ezzel a végeredménnyel 😀
több mint 11 éve
Épp ellenkezőleg, végre történt valami. Eddig csak rétestészta volt az ucsó 4-5 rész.visszajött a TWD, sehol sem érzékelem az össznépi levegőbecsapást. sajnos jogosan.shawnkaszar volt.braxa88
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
| Crixus | az Arrow-ban, haha 😀 Bár ahogy elnézem nem nagyon kellett kiesnie a szerepéből 😀 Valószinűleg a sorozat ettől sem fog felpörögni, de lassan úgy is vége az évadnakpc_xazért még 9 rész van 😊
több mint 11 éve
| Crixus | az Arrow-ban, haha 😀 Bár ahogy elnézem nem nagyon kellett kiesnie a szerepéből 😀 Valószinűleg a sorozat ettől sem fog felpörögni, de lassan úgy is vége az évadnak
több mint 11 éve
jövő héttől Homeland az RTL II.-n....KeanoJöhetne már valamelyik új töltelék adóra a Hatufim is.
több mint 11 éve
mondjuk nekem még a 3. évad is igencsak tetszett, főleg a lezárása. szép, átgondolt befejezés volt.shawnkaÁtgondoltnak átgondolt, nagyon jól kitalálták, de sztem nem volt szép 😀 | oké, hogy egymáséi örökre, de az igazából a saját tudatuk szerint mindig csak egy rövid idő és közben mindig átélik ahogy a másik meghal. |
több mint 11 éve
Wardnak sem jutott nagy szerep 😕visszajött a TWD, sehol sem érzékelem az össznépi levegőbecsapást. sajnos jogosan.shawnkaszar volt.braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
visszajött a TWD, sehol sem érzékelem az össznépi levegőbecsapást. sajnos jogosan.shawnkaszar volt.