Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 10 éve
the leftovers berántott.ezzel a zenével meg pláne
www.youtube.com/watch?v=UVvOLhJd44Q
Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
Néztem én már Miami @ FAU meccset is HD-ben ingyenes streamen keresztül a tévémen, mégis előfizettem az ESPN Playerre. Lassan mindenki használja a torrentet, de hogy mennyien büszkék is erre, az eszméletlen. Túlságosan el vagyunk kényeztetve, ez a legnagyobb baj.Ha valahol, akkor itt lehet büszkének lenni erre, hiszen a bowl.hu is hirdeti a legális, fél-legális és illegalis meccsnézési opciókat. Jó példával kell előállni és első lépésként be kell vezetni a zéró toleranciát a témában, mint más oldal is teszi.
baggio
több mint 10 éve
nézd nekem az életemet eléggé megkönnyíti és érdekes módon a filmgyártás sem ment csődbe, van még így is elég pénz benne. Persze ha lenne egy EGYSÉGES platform ahol MINDENT meg lehetne kapni egyben elérhető áron (pl mint a netflix 12 eurója) akkor persze hogy én is előfizetnék rá, de sajnos még nem lehet mindent megtalálni benne amit torrent-tel igen.Néztem én már Miami @ FAU meccset is HD-ben ingyenes streamen keresztül a tévémen, mégis előfizettem az ESPN Playerre. Lassan mindenki használja a torrentet, de hogy mennyien büszkék is erre, az eszméletlen. Túlságosan el vagyunk kényeztetve, ez a legnagyobb baj.egyáltalán nem ugyanaz a kettő hiszen ncore-ról kiváló minőségben lehúzható minden, az nfl-t meg nincs esélyed azonnal megnézni olyan minőségben máshol csak a gamepassen (persze ha a tv nem adja azt amit nézni akarsz).Amiért a gamepass mondjuknetflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
Höri
davemayer
baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Néztem én már Miami @ FAU meccset is HD-ben ingyenes streamen keresztül a tévémen, mégis előfizettem az ESPN Playerre. Lassan mindenki használja a torrentet, de hogy mennyien büszkék is erre, az eszméletlen. Túlságosan el vagyunk kényeztetve, ez a legnagyobb baj.egyáltalán nem ugyanaz a kettő hiszen ncore-ról kiváló minőségben lehúzható minden, az nfl-t meg nincs esélyed azonnal megnézni olyan minőségben máshol csak a gamepassen (persze ha a tv nem adja azt amit nézni akarsz).Amiért a gamepass mondjuknetflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
Höri
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
egyáltalán nem ugyanaz a kettő hiszen ncore-ról kiváló minőségben lehúzható minden, az nfl-t meg nincs esélyed azonnal megnézni olyan minőségben máshol csak a gamepassen (persze ha a tv nem adja azt amit nézni akarsz).Amiért a gamepass mondjuknetflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tejesember
256
Hát inkább fizettek ki havonta X összeget, mint bajlódjak a letöltéssel, felirat keressésel, stb. Meg ahogy írtam legalább ezzel is támogatom a készítőket.
több mint 10 éve
Amiért a gamepass mondjuknetflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
több mint 10 éve
nekem nagy fájdalmam, hogy forgalmazási hercehurcák miatt a magyarban nem lesz HoC. Pl ezért regeltem, de azért kap még egy esélyt
Mindig jövőre
több mint 10 éve
netflix.hu első hónapban ingyenes!rohadjanak meg, hogy ezt így vizsgaidőszak közepén 😀
Löfli
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Van aki a minőségért és a kényelemért hajlandó áldozni egy nem túl nagy összeget.netflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
Sőt a világ erre fog menni.
Amellett tableten,okostelefonon van egy kis idod es wifid mondjuk egyszeruen nezhetsz barmit, barhol.
Egyszer talan eljutunk oda hogy a korlatlan dijcsomagok is felutik majd a fejuket utana mar a wifi se korlat.
több mint 10 éve
Mert a netflix legális és vele a készítőket is támogatod? Arról nem is beszélve, hogy okos tv-n mennyire kényelmes tud lenni.netflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
hmm nekem nemnekem megér 3000 ft-t, hogy ne kelljen rilízeket és feliratokat keresgélni, ne kelljen változó minőségben, napokat várni a (netflixes) sorozatokra, stb. kurva kényelmes szerintem, majd egy hónap után kiderül, hogy tényleg megéri-e, de nem tartok attól, hogy lemondom egybőlnetflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
Löfli
bár én kibirom amig elkészül a felirat minden sorozatomnál, és a minőséggel sincs bajom.
több mint 10 éve
nekem megér 3000 ft-t, hogy ne kelljen rilízeket és feliratokat keresgélni, ne kelljen változó minőségben, napokat várni a (netflixes) sorozatokra, stb. kurva kényelmes szerintem, majd egy hónap után kiderül, hogy tényleg megéri-e, de nem tartok attól, hogy lemondom egybőlnetflix.hu első hónapban ingyenes!| torrent | világában ez miért nagy szó?
Löfli
braxa88
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
netflix.hu első hónapban ingyenes!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
A híd s3omg omg omg és egy kis omg.
9.83/10 csak mert az első évad színvonala és könyve egyszeri és megismételhetetlen. itt volt két-három vadhajtás, de még mindig a skandinávok for prez! kicsit gyengébb második évad után ezt igazán odapörrentették, és még mindig a valaha volt legjobb krimi-sorozat.
Sofia Helinre pedig nem tudok jelzőket.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Csatlakozom. Én az első és második évad 1. részét is bepróbáltam. Összesen jutottam 17 percig a kettővel együtt. Borzalmasan nem vicces ez nekem, sőt.veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?mindenki imádja, akit ismerek, engem kivéve, én egy évad után nem bírtam tovább és kaszáltam.
davemayer
| Anquan Boldin említés van benne. |
Höri
Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?Eléggé fura awkward humora van szerintem, de zseniális 😀
davemayer
több mint 10 éve
az ügyvédes téma a világ végére borzaszt el, de a kolléganőm épp ma mondta, hogy best ever.suits-ot nézed? nekem a mostani éved az egy elég komoly comeback volt, és nagyon várom a folytatást. előző pár éved lehet laposodott, de az idei tetszett, végre újra nagyon élvezetes volt, és a jogi rész is talán újra jobban benne volt.veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?mindenki imádja, akit ismerek, engem kivéve, én egy évad után nem bírtam tovább és kaszáltam.
davemayer
Höri
csebi
több mint 10 éve
suits-ot nézed? nekem a mostani éved az egy elég komoly comeback volt, és nagyon várom a folytatást. előző pár éved lehet laposodott, de az idei tetszett, végre újra nagyon élvezetes volt, és a jogi rész is talán újra jobban benne volt.veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?mindenki imádja, akit ismerek, engem kivéve, én egy évad után nem bírtam tovább és kaszáltam.
davemayer
Höri
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?mindenki imádja, akit ismerek, engem kivéve, én egy évad után nem bírtam tovább és kaszáltam.
davemayer
több mint 10 éve
veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Na tudtam, hogy elfeledkeztem még egy nagy kedvenc sorozatról, aminél csak most vettem észre hogy már elindult a hatodik évad:film4u.hu/wp-content/uploads/2014/03/media-3605293254477894025-Xfinity_ShamelessS4_1280x640.jpeg
Plusz a Mozart in the Jungle első évada se volt annyira rossz, az amazon most pakolta fel egyben a másodikat.
Ja és Sherlock special!
Szerkesztette: r.baggio

---