Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
the leftovers berántott.
ezzel a zenével meg pláne
 www.youtube.com/watch?v=UVvOLhJd44Q

Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Néztem én már Miami @ FAU meccset is HD-ben ingyenes streamen keresztül a tévémen, mégis előfizettem az ESPN Playerre. Lassan mindenki használja a torrentet, de hogy mennyien büszkék is erre, az eszméletlen. Túlságosan el vagyunk kényeztetve, ez a legnagyobb baj.
baggio
Ha valahol, akkor itt lehet büszkének lenni erre, hiszen a bowl.hu is hirdeti a legális, fél-legális és illegalis meccsnézési opciókat. Jó példával kell előállni és első lépésként be kell vezetni a zéró toleranciát a témában, mint más oldal is teszi.
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
 netflix.hu első hónapban ingyenes!
Löfli
| torrent | világában ez miért nagy szó?
braxa88
Amiért a gamepass mondjuk
Höri
egyáltalán nem ugyanaz a kettő hiszen ncore-ról kiváló minőségben lehúzható minden, az nfl-t meg nincs esélyed azonnal megnézni olyan minőségben máshol csak a gamepassen (persze ha a tv nem adja azt amit nézni akarsz).
davemayer
Néztem én már Miami @ FAU meccset is HD-ben ingyenes streamen keresztül a tévémen, mégis előfizettem az ESPN Playerre. Lassan mindenki használja a torrentet, de hogy mennyien büszkék is erre, az eszméletlen. Túlságosan el vagyunk kényeztetve, ez a legnagyobb baj.
baggio
nézd nekem az életemet eléggé megkönnyíti és érdekes módon a filmgyártás sem ment csődbe, van még így is elég pénz benne. Persze ha lenne egy EGYSÉGES platform ahol MINDENT meg lehetne kapni egyben elérhető áron (pl mint a netflix 12 eurója) akkor persze hogy én is előfizetnék rá, de sajnos még nem lehet mindent megtalálni benne amit torrent-tel igen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 792 — no es importante
Löfli
braxa88
Höri
egyáltalán nem ugyanaz a kettő hiszen ncore-ról kiváló minőségben lehúzható minden, az nfl-t meg nincs esélyed azonnal megnézni olyan minőségben máshol csak a gamepassen (persze ha a tv nem adja azt amit nézni akarsz).
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Löfli
braxa88
Höri

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tejesember 256
Hát inkább fizettek ki havonta X összeget, mint bajlódjak a letöltéssel, felirat keressésel, stb. Meg ahogy írtam legalább ezzel is támogatom a készítőket.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Löfli
braxa88

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
nekem nagy fájdalmam, hogy forgalmazási hercehurcák miatt a magyarban nem lesz HoC. Pl ezért regeltem, de azért kap még egy esélyt

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 006 — Jó ötletnek tűnt!
Löfli
rohadjanak meg, hogy ezt így vizsgaidőszak közepén 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 242 — Vikings fan
Löfli
braxa88
Van aki a minőségért és a kényelemért hajlandó áldozni egy nem túl nagy összeget.
Sőt a világ erre fog menni.
Amellett tableten,okostelefonon van egy kis idod es wifid mondjuk egyszeruen nezhetsz barmit, barhol.
Egyszer talan eljutunk oda hogy a korlatlan dijcsomagok is felutik majd a fejuket utana mar a wifi se korlat.
több mint 10 éve
Löfli
braxa88
Mert a netflix legális és vele a készítőket is támogatod? Arról nem is beszélve, hogy okos tv-n mennyire kényelmes tud lenni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Löfli
braxa88
nekem megér 3000 ft-t, hogy ne kelljen rilízeket és feliratokat keresgélni, ne kelljen változó minőségben, napokat várni a (netflixes) sorozatokra, stb. kurva kényelmes szerintem, majd egy hónap után kiderül, hogy tényleg megéri-e, de nem tartok attól, hogy lemondom egyből
Löfli
hmm nekem nem
bár én kibirom amig elkészül a felirat minden sorozatomnál, és a minőséggel sincs bajom.
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Löfli
braxa88
nekem megér 3000 ft-t, hogy ne kelljen rilízeket és feliratokat keresgélni, ne kelljen változó minőségben, napokat várni a (netflixes) sorozatokra, stb. kurva kényelmes szerintem, majd egy hónap után kiderül, hogy tényleg megéri-e, de nem tartok attól, hogy lemondom egyből

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Löfli
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!

top1

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
A híd s3

omg omg omg és egy kis omg.

9.83/10 csak mert az első évad színvonala és könyve egyszeri és megismételhetetlen. itt volt két-három vadhajtás, de még mindig a skandinávok for prez! kicsit gyengébb második évad után ezt igazán odapörrentették, és még mindig a valaha volt legjobb krimi-sorozat.

Sofia Helinre pedig nem tudok jelzőket.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
hát ez oda fog baszni 😊
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
veep-et nézi valaki? most olvastam róla, érdemes elkezdeni?
davemayer
mindenki imádja, akit ismerek, engem kivéve, én egy évad után nem bírtam tovább és kaszáltam.

| Anquan Boldin említés van benne. |
Höri
Csatlakozom. Én az első és második évad 1. részét is bepróbáltam. Összesen jutottam 17 percig a kettővel együtt. Borzalmasan nem vicces ez nekem, sőt.

Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
davemayer
Eléggé fura awkward humora van szerintem, de zseniális 😀
több mint 10 éve
davemayer
mindenki imádja, akit ismerek, engem kivéve, én egy évad után nem bírtam tovább és kaszáltam.

Höri
suits-ot nézed? nekem a mostani éved az egy elég komoly comeback volt, és nagyon várom a folytatást. előző pár éved lehet laposodott, de az idei tetszett, végre újra nagyon élvezetes volt, és a jogi rész is talán újra jobban benne volt.
csebi
az ügyvédes téma a világ végére borzaszt el, de a kolléganőm épp ma mondta, hogy best ever.

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
davemayer

Höri
suits-ot nézed? nekem a mostani éved az egy elég komoly comeback volt, és nagyon várom a folytatást. előző pár éved lehet laposodott, de az idei tetszett, végre újra nagyon élvezetes volt, és a jogi rész is talán újra jobban benne volt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
davemayer

több mint 10 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Na tudtam, hogy elfeledkeztem még egy nagy kedvenc sorozatról, aminél csak most vettem észre hogy már elindult a hatodik évad:

film4u.hu/wp-content/uploads/2014/03/media-3605293254477894025-Xfinity_ShamelessS4_1280x640.jpeg

Plusz a Mozart in the Jungle első évada se volt annyira rossz, az amazon most pakolta fel egyben a másodikat.

Ja és Sherlock special!

Szerkesztette: r.baggio

---