Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha van még javaslat valami szerintetek nekem bejövős sorozatra, szívesen meghallgatok tippeket.GRAFIha szereted a popcornt, nézd a Banshee-t, tán a legnépszerűbb újonc az Arrow után és ilyesfajta akciósorozat nem nagyon van a kínálatban momentán.
Manust 15 év után kiengedik a sittről ahová egy gyémántrablás után került, de a cuccost a csaja vitte el, és ő meg is lépett, így nyilvánvaló hogy első dolga megkeresni. Meg is találja, de nem épp úgy alakulnak a dolgok, hogy happy end legyen 20 perc után. Meg hát a szerb maffia is tudja hogy jön ki és már kedvesen várják a kapuban.
több mint 11 éve
bogjosi
1 498
Sorozatajánló, ha még eddig nem lett volna róla szó: SUITS.2 évad ment le eddig belőle, egyik kedvenc sorozatom lett..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Ha van még javaslat valami szerintetek nekem bejövős sorozatra, szívesen meghallgatok tippeket. 2 Broke Girls felkerült a toplistára a TBBT mellé, és az Arrow is nagyon bejövős még mindig. A Communityvel már csak szenvedek. Vannak számomra teljesen nézhetetlen részek, de azért vannak olyanok is, amik bejönnek. Vacilálok, hogy abbahagyom.
több mint 11 éve
Jah, jónak tűnik, én is felvettem a listámra (nem sok sorozatot követek úgyhogy ez nagy szó 😊 )Rataxesén a most futók közül 19-et nyomok, perszonál rekord
több mint 11 éve
Jah, jónak tűnik, én is felvettem a listámra (nem sok sorozatot követek úgyhogy ez nagy szó 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Vikings 1x01 zseniális volt.| -Ne csinálj fel minden nőt Kattegatban.
-Elvagyok nélkülük pár napig.
-Ezzel azt akarod mondani, hogy szeretsz? |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
máris töltöm 😀engem a második rész is.adta. nem lesz Spartacus klón, de lekötött az első 40 perc. még ha jóval lassabb is volt a CGI kaszabolásnál.shawnkaToca megnézted a Vikings pilotot? 😀HöriItt van már a gépen, de még nem volt időm 😀Toca
Ragnar a skandináv Jax Teller.Höri
Mindig jövőre
több mint 11 éve
engem a második rész is.adta. nem lesz Spartacus klón, de lekötött az első 40 perc. még ha jóval lassabb is volt a CGI kaszabolásnál.shawnkaToca megnézted a Vikings pilotot? 😀HöriItt van már a gépen, de még nem volt időm 😀Toca
Ragnar a skandináv Jax Teller.
több mint 11 éve
Még a régi fórumra van méretezve.Ennek örömére visszatettem régen használt avataromat. 😉DoMkisebben nem volt? 😛Höri
😛
több mint 11 éve
Ennek örömére visszatettem régen használt avataromat. 😉DoMkisebben nem volt? 😛
több mint 11 éve
Sírhant Művek darát kezdtem el most, régóta érett márjjncaaNagyon helyes! All-time favorite. A no.1 sorozat.
Ennek örömére visszatettem régen használt avataromat. 😉
több mint 11 éve
ki nem? 😊Sírhant Művek darát kezdtem el most, régóta érett már
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a Boardwalk Empiret ki nézi? engem teljesen elvarázsol ez a 20-as évek, imádom 😊
több mint 11 éve
adta. nem lesz Spartacus klón, de lekötött az első 40 perc. még ha jóval lassabb is volt a CGI kaszabolásnál.Toca megnézted a Vikings pilotot? 😀HöriItt van már a gépen, de még nem volt időm 😀Toca
több mint 11 éve
Survivor:| Brandon | mekkora paraszt az előzetesben? 😂 eddig is tele volt vele a tököm, de úgy látszik most nem csak szájhős lesz. Elfelejthetné a CBS a | Hantz-családod, csak rombolják Russell csodás emlékét. |
Jövő héten kialakul a | 9-5 vagy 8-6 elosztás, aztán jöhet a switch | , ami nagyon meglepő lesz 😮
Amúgy sajnálom, hogy | Eddie | bennmaradt, ellenben | Reynolddal, | ő tényleg egy nagyképű köcsögnek tűnik.
több mint 11 éve
Szerintem mókás kis sit.com, jók a karakterek benne 😊 Mondjuk nálam szinte mindig csak háttérzajnak ment egyéb teendőim mellett, főtevékenységnek nem tudom megállja-e a helyét 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
It's always sunny in PhiladelphiaMennyire érdemes ennek nekiugrani?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Duff
3 133
Na most fejeztem be, hát a vége fele még jobban elborult az egész. Ezáltal még inkább tetszett 😊Elkezdtem ezt a American Horror Storyt. Mivel odavagyok a műfajért, nagyon bejövős ez a kísértetházas dolog. Nagyon beteg sorozat, eléggé el lehetnek szállva a készítők, a stílusa is teljesen egyedi. Az elején kicsit aggódtam, mert sorra jöttek a "wtf" események válaszok nélkül, de aztán szépen lassan kezdi adagolni a válaszokat a sorozat. Az első pár részt gyakorlatilag ki kell bírni. Nem vagyok egy nagy "sorozatdaráló", inkább napi 2-3 részeket szoktam nézni mindenből, de itt gyorsan megnéztem most az első 8 részt, elég nehéz abbahagyni itt a vége fele. DuffNagyon helyes. 😀 A 2 évad amúgy egymástól függetlenül is élvezhető. 😀
És ősszel jön a 3. évad. 😀
Majd írd le, hogy összességében milyen volt. 😀
Vrijbloed
| Arra gondoltam, hogy a muter meghal a végére, de arra nem számítottam, hogy az egész család kifingik. Mondjuk így sikerült kerekre varázsolni az egészet, boldogan "élhet" a család újra. |
Mondjuk azért egy két érdekes kérdésem lenne.
| - Az milyen már, hogy xy meghal a házban (mondjuk a hosszúhajú fiatal fószer, akit kúrás után szúr le a pszihopata csaj, de akár a főszereplő apukát is mondhatnám). Szóval meghal, pár perc múlva ugye ott áll a holtteste felett, és csak lazán mosolyogva konstatálja, hogy -Hm meghaltam, ez van.
- Másik, hogy naponta 10 idegen ember tűnik fel csak úgy a házadban, az nem zavar?
- Harmadik meg, azt is elég lazán (kb. egy vállrándítással) elintézte a csaj, hogy a két gyermeke közül egyik halvaszületett, a másikat meg elvitte a szomszéd nő. Elég komoly. |
több mint 11 éve
Ha számít még egy ajánlás, akkor mindenképp kezdj bele, nagyon jó kis sorozat 😊Én véletlen akadtam rá az RTL Klubon, de végül leszedtem az eddigi részeket és úgy nézem. Nekem nagyon bejött. GRAFIBelekezdenék a bio-Betmenbe/ Zöld íjász/érdemes?laccoo74Nekem bejön , ha szereted az ilyen jellegú sorozatokat akkor igen. Nekem a smallville utani urt jol kitolti 😀
Toca
több mint 11 éve
Én véletlen akadtam rá az RTL Klubon, de végül leszedtem az eddigi részeket és úgy nézem. Nekem nagyon bejött.Belekezdenék a bio-Betmenbe/ Zöld íjász/érdemes?laccoo74Nekem bejön , ha szereted az ilyen jellegú sorozatokat akkor igen. Nekem a smallville utani urt jol kitolti 😀
Toca
több mint 11 éve
Toca megnézted a Vikings pilotot? 😀HöriItt van már a gépen, de még nem volt időm 😀
több mint 11 éve
Belekezdenék a bio-Betmenbe/ Zöld íjász/érdemes?laccoo74Nekem bejön , ha szereted az ilyen jellegú sorozatokat akkor igen. Nekem a smallville utani urt jol kitolti 😀
több mint 11 éve
Belekezdenék a bio-Betmenbe/ Zöld íjász/érdemes?