Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Wayward Pines is elkaszálva :\
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Még úgy is hogy benne sincs!A True Detective második évadát érdemes még folytatni a borzalmas első rész után? Az első évadra se mondanám, hogy mestermű, na de ez valami katasztrofálisan indult, nem is tudtam hogy vaughn ekkora színészi antitálentumbaggioÉn miatta nem kezdtem még bele. 😀
Pedig azért szeretném bepróbálni, mondjuk Colin Firth se a kedvencem, de még mindig sokkal jobb mint ő.Vrijbloed
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
Az uj Hosok evadra kivancsi valaki?Az elso evadot faltam...a mostani haat.Leginkabb az eletvitelem miatt nem nezek annyi filmet.
Az x aktak minden idok nalam de ahogy irtam korabban az ugy volt kerek ahogy...
több mint 10 éve
A True Detective második évadát érdemes még folytatni a borzalmas első rész után? Az első évadra se mondanám, hogy mestermű, na de ez valami katasztrofálisan indult, nem is tudtam hogy vaughn ekkora színészi antitálentumbaggioÉn miatta nem kezdtem még bele. 😀
Pedig azért szeretném bepróbálni, mondjuk Colin Firth se a kedvencem, de még mindig sokkal jobb mint ő.
több mint 10 éve
A True Detective második évadát érdemes még folytatni a borzalmas első rész után? Az első évadra se mondanám, hogy mestermű, na de ez valami katasztrofálisan indult, nem is tudtam hogy vaughn ekkora színészi antitálentumbaggioNem!
több mint 10 éve
A True Detective második évadát érdemes még folytatni a borzalmas első rész után? Az első évadra se mondanám, hogy mestermű, na de ez valami katasztrofálisan indult, nem is tudtam hogy vaughn ekkora színészi antitálentum

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kijött az első X-akták teaser!elég a zene h megcsinálja a nézettséget 😊
iktriad
több mint 10 éve
Kijött az első X-akták teaser!több mint 10 éve

Miért azt írják a hírekben, hogy ÉNB Dávid összecsukta az autóját, amikor ez az eset Vörös Attilával történt?
több mint 10 éve
www.tvgo.hu/cikk/1176375_tizennyolc_evet_vartunk_ra__de_megerte?utm_source=fb&utm_medium=fb-szpp&utm_campaign=fbc

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
az a báros jelenet és soundtrackje huuhhwww.youtube.com/watch?v=yL2JgT04ULw
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Atyaég, ez mekkora TD-rész volt.És az a záró kép...
több mint 10 éve
Wayward Pinest olvasta valaki? Tényleg annyira jók, mint mondják? Innen kaptam a tippet a sorozatra ami eléggé bejövős, most kezdtem el olvasni a trilógia első könyvét 😊BorbinhoNem olvastam, a sorozat viszont tényleg nagyon jó 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Playmakerst nézem online, de csak a hetedik részig találtam meg feliratosan.Többi még nem lett kész?laccoo74Höri csinálja folyamatosan a fordítást, megyerikrisz pedig az időzítést és egyéb dolgokat, ha követed őket twitteren, láthatod hogy haladnak. (nemsokára már a 10. részhez jön a magyar felirat)
több mint 10 éve
Playmakerst nézem online, de csak a hetedik részig találtam meg feliratosan.Többi még nem lett kész?
több mint 10 éve
Wayward Pinest olvasta valaki? Tényleg annyira jók, mint mondják? Innen kaptam a tippet a sorozatra ami eléggé bejövős, most kezdtem el olvasni a trilógia első könyvét 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Gondolom azok már eleve megvoltak, és ezzel a nem létező, nem elvárt realitásfaktort igyekeztek növelni némileg, plusz 3 forgatási nappal kevesebb.Egy szórakoztató műsortól, sorozattól nem elvárás a realitás.Sobri JóskaEz alap, mégis én nem értem a logikát, hogy akkor miért kell a főcímben theRock focistás vintage videóit bevágni miközben itt egy fiktív történet fiktív játékosát alakítja?Höri
több mint 10 éve
Egy szórakoztató műsortól, sorozattól nem elvárás a realitás.Sobri JóskaEz alap, mégis én nem értem a logikát, hogy akkor miért kell a főcímben theRock focistás vintage videóit bevágni miközben itt egy fiktív történet fiktív játékosát alakítja?
több mint 10 éve
Lol, én csak most láttam, hogy a Ballers első évada csak tíz részes, kicsit meglepett. Történni semmi sem történik benne, rövidek a részek is, és azt sem lehet várni így, hogy majd szépen lassan kikerekedik az egész.A Lost-nak se sok realitása volt, mégis milliók nézték.
Mondjuk persze, hogy így rögtön berendelték a második évadot, az első részeket még biztosan sokan nézik és jó számokat hoz. 😀 Kíváncsian várom, meddig tartja magát. Csak azzal, hogy tulajdonképpen az NFL-t nem merik mocskolni azzal, hogy néhány érdekes témát is felvetnek, mint az agyrázkódások, kox/meccs előtti/közbeni/utáni injekciók, stb., így nem tudom, hogy miket tudnak elővenni, ami a nézőket leülteti a Tv elé, amivel ráadásul még realitást is adnak a sorozatnak.Stez
Egy szórakoztató műsortól, sorozattól nem elvárás a realitás.
több mint 10 éve
Lol, én csak most láttam, hogy a Ballers első évada csak tíz részes, kicsit meglepett. Történni semmi sem történik benne, rövidek a részek is, és azt sem lehet várni így, hogy majd szépen lassan kikerekedik az egész.Mondjuk persze, hogy így rögtön berendelték a második évadot, az első részeket még biztosan sokan nézik és jó számokat hoz. 😀 Kíváncsian várom, meddig tartja magát. Csak azzal, hogy tulajdonképpen az NFL-t nem merik mocskolni azzal, hogy néhány érdekes témát is felvetnek, mint az agyrázkódások, kox/meccs előtti/közbeni/utáni injekciók, stb., így nem tudom, hogy miket tudnak elővenni, ami a nézőket leülteti a Tv elé, amivel ráadásul még realitást is adnak a sorozatnak.
több mint 10 éve
szerintem ez a ballers amire készül, arra teljesen jó. nyilván ha az ember nfl szakértői szemmel nézi akkor komolytalan/hiteltelen, de a legtöbben nem úgy nézik.én pl. hazaérek edzésről, vagy egy hosszú nap után benyomom, és kapok egy fél óra könnyed szórakozást.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Ballers 2. évad berendelve, via sorozatjunkie 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Igen úgy értettem, hogy magára a karakterre hasonlít 😊Ballersből Joe csak nekem hasonlít nagyon Charlie Runkle-re a Kaliforgiából?rantotthusa karaktere mindenképp, de azért Charlie jóval kövérebb volt 😀 bár igaz, hogy a végére kibaszta magát és lefogyottBorbinho
több mint 10 éve
A Luck zseniális sorozat volt, bármilyen rövid is, nem azért hagyták abba, mert nézhetetlen, hanem mert senki nem nézte...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ballersből Joe csak nekem hasonlít nagyon Charlie Runkle-re a Kaliforgiából?rantotthusa karaktere mindenképp, de azért Charlie jóval kövérebb volt 😀 bár igaz, hogy a végére kibaszta magát és lefogyott