Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 10 éve
| aham, és te melyik fizetős fájlmegosztó siteról húztad le? |Érdekes :A:HöriNézzétek az ügynököt, szerintem fasza anyag lettHöriszívesen megnéznék egy részt, de nekem a honlapos lejátszójuk nem tölt be, és nem látom sehol, ahol kellene/szokottsapka
ez működik is www.novamov.com/video/427ab6ea69d9b
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Nézzétek az ügynököt, szerintem fasza anyag lettHöriszívesen megnéznék egy részt, de nekem a honlapos lejátszójuk nem tölt be, és nem látom sehol, ahol kellene/szokott
több mint 10 éve
Nem tom ki hogy van vele, de nekem tetszik a Suits mostani évada, főleg az utóbbi pár rész. A borzalmas elöző évad után, szerintem egész jó. Igaz lehetne több jogi dolog még mindig.skullkill29Szerintem szenzációs ez az évad, alig várom már hogy kijöjjön az új rész.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Azt lehet tudni itthon mikortól kerül majd adásba a Hard Knocks?
több mint 10 éve
Írtam a HK premierről, a főoldalon látható, majd megmondjátok, hogy a többi részről is van-e igény hasonlóra.
több mint 10 éve
Nem tom ki hogy van vele, de nekem tetszik a Suits mostani évada, főleg az utóbbi pár rész. A borzalmas elöző évad után, szerintem egész jó. Igaz lehetne több jogi dolog még mindig.
több mint 10 éve
JJ Watt melyik csapat baseballsapkájában(M-es) feszített?ZERO_Lold school Milwaukee Braves sapka volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem volt jó ez a True Detective. És nem a vége miatt, úgy alapból az egész évad, engem valahogy abszolút nem fogott meg úgy, mint az első. Az egész sztori katyvasz volt.
több mint 10 éve
JJ Watt melyik csapat baseballsapkájában(M-es) feszített?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Akkor ezek szerint jó volt az érzésem, miszerint nem sikerül sokat kihozni a történetből. Dánke.Mr. Robotot nézi valaki? Tegnap volt szerencsém megnézni az első részt, a téma érdekesnek tűnik, de vannak kételyeim hogy színvonalban merrefelé halad tovább a sorozat. Érdemes folytatni?Mikeyelső rész nekem tetszett, de utána nagyon gyorsan esett a színvonal, 3 részig bírtamDexxter Tailor
szerk.: viszont Ray Donovan visszatér majd a negyedik évadra is, a nap híre.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Mr. Robotot nézi valaki? Tegnap volt szerencsém megnézni az első részt, a téma érdekesnek tűnik, de vannak kételyeim hogy színvonalban merrefelé halad tovább a sorozat. Érdemes folytatni?Mikeyelső rész nekem tetszett, de utána nagyon gyorsan esett a színvonal, 3 részig bírtam

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
ez a TD szezon most nem jött át
több mint 10 éve
Mr. Robotot nézi valaki? Tegnap volt szerencsém megnézni az első részt, a téma érdekesnek tűnik, de vannak kételyeim hogy színvonalban merrefelé halad tovább a sorozat. Érdemes folytatni?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Anthony Hopkinsszal egy sci-fi western sorozat jöhet ? 😉]sütiJonathan Nolan + HBO? Ha a Barátok Közt színészei szerepelnének benne akkor is az év legjobban várt sorozata lenne, nem hogy ilyen szereplő gárdával... 😀
több mint 10 éve
Az ügynökök munkásságát majd a holnap kezdődő The Agent fogja bemutatni (remélem hitelesen)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
igen de rajta van izom is a színész ellenben totál be van esve, semmi izom nincs rajta, nekem sem volt hiteles egyáltalán (jó persze nem könnyű ekkora embert találni aki színészkedni is tud)davemayermért Cruz tud? 😀
Amúgy nem foglalkozik annyira mélyen az NFL-el a sorozat, de pl az ügynökök helyzetét és munkásságát sztem elég jól bemutatja (legalábbis némelyikét), illetve nekem tetszik, hogy Spencer gyógyszerfüggő, mert elég sok játékosról derült ki, hogy karrierjük után is rajta maradtak a fájdalomcsillapítókon (ami már karrier alatt se normális, dehát Freeney-nek is volt pl sackje Super Bowlon, szakadt bokaszalaggal...)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
igen de rajta van izom is a színész ellenben totál be van esve, semmi izom nincs rajta, nekem sem volt hiteles egyáltalán (jó persze nem könnyű ekkora embert találni aki színészkedni is tud)a Ballers-ben a visszavonult pro-bowler guard-ot alakító színészről minden el tudok képzelni csak azt nem, hogy az NFL-ben volt falember volt
iszonyatosan illúzió romboló, mert inkább úgy néz ki mint egy túltáplált napközis... most meg vissza akar térni, uram isten @)ZERO_LHöri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
a Ballers-ben a visszavonult pro-bowler guard-ot alakító színészről minden el tudok képzelni csak azt nem, hogy az NFL-ben volt falember volt
iszonyatosan illúzió romboló, mert inkább úgy néz ki mint egy túltáplált napközis... most meg vissza akar térni, uram isten @)ZERO_L
több mint 10 éve
a Ballers-ben a visszavonult pro-bowler guard-ot alakító színészről minden el tudok képzelni csak azt nem, hogy az NFL-ben volt falember voltiszonyatosan illúzió romboló, mert inkább úgy néz ki mint egy túltáplált napközis... most meg vissza akar térni, uram isten @)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
tényleg bazz....| megerőszakolta az a hippi az erdőben gyerekként és onnan futott ki | sapkajól félreértettem akkor 😊A reakciómból igazából arra is gondolhatsz, hogy tetszett, de arra is, hogy pont nem. 😉Most néztem meg az új True Detective-t.Neked is tetszett? Akkor elég kevesen lehetünk.Gergőbácsi
Bazmeg.Stez
Stez
még arra leszek kíváncsi, hogy | a Velcoro fateros "álom"jelenetében említett 'erdőből kirohanás' honnan jött Begyerigyisznek | Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
| megerőszakolta az a hippi az erdőben gyerekként és onnan futott ki |jól félreértettem akkor 😊A reakciómból igazából arra is gondolhatsz, hogy tetszett, de arra is, hogy pont nem. 😉Most néztem meg az új True Detective-t.Neked is tetszett? Akkor elég kevesen lehetünk.Gergőbácsi
Bazmeg.Stez
Stez
még arra leszek kíváncsi, hogy | a Velcoro fateros "álom"jelenetében említett 'erdőből kirohanás' honnan jött Begyerigyisznek | Gergőbácsi