Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Annyira dicsértétek a Rómát, hogy tegnap leszedtem, ma pedig elkezdem megtekinteni.
több mint 11 éve
Jaa?! oké.köszi 😉Vikings??? 😮 Azta...jónak tűnik!olvass vissza, van sok.shawnka
Valaki vélemény róla?ZoliZoltán
több mint 11 éve
én leálltam nincs türelmem mindent kikeresni meg kipigálgatni8 months, 3 weeks, 6 days, 9 hours, 34 minutesnekiállunk ezzel arcoskodni? 😀Ejj de utálom az ilyet... Spartacus korábbi évadainál is megjátszották ezt egyszer-kétszer.Rataxesregisztrálj a whatnext.eu-ra, ott elég jól átlátható mi mikor lesz, hol tartasz stb. és még ilyen szép összesítő képet is generálnak neked img.whatnext.eu/42-4347.pngHöri
shawnka
szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkolbriareos
És a myepisodes.com>all 😊tenorx
több mint 11 éve
8 months, 3 weeks, 6 days, 9 hours, 34 minutesnekiállunk ezzel arcoskodni? 😀Ejj de utálom az ilyet... Spartacus korábbi évadainál is megjátszották ezt egyszer-kétszer.Rataxesregisztrálj a whatnext.eu-ra, ott elég jól átlátható mi mikor lesz, hol tartasz stb. és még ilyen szép összesítő képet is generálnak neked img.whatnext.eu/42-4347.pngHöri
shawnka
szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkolbriareos
És a myepisodes.com>all 😊
több mint 11 éve
Vikings??? 😮 Azta...jónak tűnik!olvass vissza, van sok.
Valaki vélemény róla?ZoliZoltán
több mint 11 éve
Nem akarok felvágni, de Borgias 2. évad 5. rész. Pc egy jelenetben feltűnik és ráaláz a főhősre 😉plusz tudors, meg borgiasbriareosRómabraxa88Kösz!Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxesévadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klickbriareos
Esetleg ilyen ókori/középkori/fantasy cuccokat ajánlhatnátok még ha van ötlet... Spartacus/Vikings/Game of Thrones megvan. Az ilyen Merlin szerű viccekből nem kérek 😀Rataxes
több mint 11 éve
Egyéb tipp?Hazárd megye lordjaiLe akarok menni nagyon retróba.laccoo746720, Szeged, Széchenyi tér 3. www.facebook.com/RetroKlubHöri
több mint 11 éve
Le akarok menni nagyon retróba.laccoo746720, Szeged, Széchenyi tér 3. www.facebook.com/RetroKlub
több mint 11 éve
Le akarok menni nagyon retróba.Egészen az Onedin családig.Tippeket tudtok adni?Szomszédok, meg ilyenek inkább ne.
több mint 11 éve
Ennek van modernkori filmváltozata Crixusszal a főszerepben 😀 Csak a trailert láttam, de ott is feltűnik hogy az arc újfent megcsillogtatja hihetetlen színészi képességeit 😊RataxesSinbadból 2012-es sorozat is van, Naveen Andrews volt benne tán a legfőbb celeb. Én nem láttam, de állítólag nem jó 😀
több mint 11 éve
Ennek van modernkori filmváltozata Crixusszal a főszerepben 😀 Csak a trailert láttam, de ott is feltűnik hogy az arc újfent megcsillogtatja hihetetlen színészi képességeit 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Köszi, Xenát Herculest néztem amikor még ment a tévében, de most kb. egy szintre tenném őket a merlinnel 😊 A másik háromra ránézek 😊 A Rómával már szemezgettem korábban is... Illetve tavaly kimentünk haverokkal dobálni a tatai Cseke tóra, és egy rész tele volt ilyen kékes virágokkal... Először nem értettük mi ez a természeti csoda, aztán a felvigyázó felvilágosított hogy épp a Borgiák új részét forgatják és ezért tűzdelték tele a tájat művirágokkal 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
plusz tudors, meg borgiasRómabraxa88Kösz!Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxesévadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klickbriareos
Esetleg ilyen ókori/középkori/fantasy cuccokat ajánlhatnátok még ha van ötlet... Spartacus/Vikings/Game of Thrones megvan. Az ilyen Merlin szerű viccekből nem kérek 😀Rataxes
több mint 11 éve
nekem a legend of the seeker v mi a fasz volt a neve bejött.Kösz!Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxesévadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klickbriareos
igaz csak tabrett bethell miatt 😀
hogy klasszik xena-hercules párost ne is említsem 😂
több mint 11 éve
braxa88
12 534
RómaKösz!Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxesévadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klickbriareos
több mint 11 éve
Kösz!Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxesévadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klickbriareos
Esetleg ilyen ókori/középkori/fantasy cuccokat ajánlhatnátok még ha van ötlet... Spartacus/Vikings/Game of Thrones megvan. Az ilyen Merlin szerű viccekből nem kérek 😀
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxesévadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klick
több mint 11 éve
Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
amúgy elég gáz h olyan klasszikus alapműveket mint a tropical heat vagy a pacific blue nem lehet bejelölni. na de legalább volt renegade
több mint 11 éve
az lenne, de nem lenne igaz 😀szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkolbriareosobjektívebb lenne ha a '90-es évek nagyságai helyett csak a torrent-érára szorítkoznál 😀Höri
több mint 11 éve
szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkolbriareosobjektívebb lenne ha a '90-es évek nagyságai helyett csak a torrent-érára szorítkoznál 😀
több mint 11 éve
nekiállunk ezzel arcoskodni? 😀Ejj de utálom az ilyet... Spartacus korábbi évadainál is megjátszották ezt egyszer-kétszer.Rataxesregisztrálj a whatnext.eu-ra, ott elég jól átlátható mi mikor lesz, hol tartasz stb. és még ilyen szép összesítő képet is generálnak neked img.whatnext.eu/42-4347.pngHöri
shawnka
szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkol