Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Annyira dicsértétek a Rómát, hogy tegnap leszedtem, ma pedig elkezdem megtekinteni.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Vikings??? 😮 Azta...jónak tűnik!
Valaki vélemény róla?ZoliZoltán
olvass vissza, van sok.shawnka
Jaa?! oké.köszi 😉
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
Ejj de utálom az ilyet... Spartacus korábbi évadainál is megjátszották ezt egyszer-kétszer.Rataxes
regisztrálj a whatnext.eu-ra, ott elég jól átlátható mi mikor lesz, hol tartasz stb. és még ilyen szép összesítő képet is generálnak neked  img.whatnext.eu/42-4347.pngHöri
nekiállunk ezzel arcoskodni? 😀

shawnka

szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkolbriareos
8 months, 3 weeks, 6 days, 9 hours, 34 minutes

És a myepisodes.com>all 😊tenorx
én leálltam nincs türelmem mindent kikeresni meg kipigálgatni

több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
És a myepisodes.com>all 😊tenorx
true

több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ejj de utálom az ilyet... Spartacus korábbi évadainál is megjátszották ezt egyszer-kétszer.Rataxes
regisztrálj a whatnext.eu-ra, ott elég jól átlátható mi mikor lesz, hol tartasz stb. és még ilyen szép összesítő képet is generálnak neked  img.whatnext.eu/42-4347.pngHöri

shawnka

szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkolbriareos
8 months, 3 weeks, 6 days, 9 hours, 34 minutes

És a myepisodes.com>all 😊
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Valaki vélemény róla?ZoliZoltán
olvass vissza, van sok.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Valaki vélemény róla?
több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxes
évadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klickbriareos
Kösz!
Esetleg ilyen ókori/középkori/fantasy cuccokat ajánlhatnátok még ha van ötlet... Spartacus/Vikings/Game of Thrones megvan. Az ilyen Merlin szerű viccekből nem kérek 😀Rataxes
Rómabraxa88
plusz tudors, meg borgiasbriareos
Nem akarok felvágni, de Borgias 2. évad 5. rész. Pc egy jelenetben feltűnik és ráaláz a főhősre 😉

több mint 11 éve
Le akarok menni nagyon retróba.laccoo74
6720, Szeged, Széchenyi tér 3.  www.facebook.com/RetroKlubHöri
Egyéb tipp?Hazárd megye lordjai
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Le akarok menni nagyon retróba.laccoo74
6720, Szeged, Széchenyi tér 3.  www.facebook.com/RetroKlub

több mint 11 éve
Le akarok menni nagyon retróba.Egészen az Onedin családig.Tippeket tudtok adni?Szomszédok, meg ilyenek inkább ne.
több mint 11 éve
Ennek van modernkori filmváltozata Crixusszal a főszerepben 😀 Csak a trailert láttam, de ott is feltűnik hogy az arc újfent megcsillogtatja hihetetlen színészi képességeit 😊Rataxes
Sinbadból 2012-es sorozat is van, Naveen Andrews volt benne tán a legfőbb celeb. Én nem láttam, de állítólag nem jó 😀

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ennek van modernkori filmváltozata Crixusszal a főszerepben 😀 Csak a trailert láttam, de ott is feltűnik hogy az arc újfent megcsillogtatja hihetetlen színészi képességeit 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve

nem tudom ki emlékszik erre a "mesterműre" 😀

több mint 11 éve
Köszi, Xenát Herculest néztem amikor még ment a tévében, de most kb. egy szintre tenném őket a merlinnel 😊 A másik háromra ránézek 😊 A Rómával már szemezgettem korábban is... Illetve tavaly kimentünk haverokkal dobálni a tatai Cseke tóra, és egy rész tele volt ilyen kékes virágokkal... Először nem értettük mi ez a természeti csoda, aztán a felvigyázó felvilágosított hogy épp a Borgiák új részét forgatják és ezért tűzdelték tele a tájat művirágokkal 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊Rataxes
Kösz!
Esetleg ilyen ókori/középkori/fantasy cuccokat ajánlhatnátok még ha van ötlet... Spartacus/Vikings/Game of Thrones megvan. Az ilyen Merlin szerű viccekből nem kérek 😀Rataxes
Rómabraxa88
plusz tudors, meg borgias

több mint 11 éve
Kösz!
nekem a legend of the seeker v mi a fasz volt a neve bejött.
igaz csak tabrett bethell miatt 😀

hogy klasszik xena-hercules párost ne is említsem 😂

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Kösz!
Róma
több mint 11 éve
Kösz!
Esetleg ilyen ókori/középkori/fantasy cuccokat ajánlhatnátok még ha van ötlet... Spartacus/Vikings/Game of Thrones megvan. Az ilyen Merlin szerű viccekből nem kérek 😀

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
évadváltó nyíl alatt van egy kis pont arra klick

több mint 11 éve
Hogy lehet azt hogy a megtekintett részeket ne egyenként keljen bejelölni? Gondolom Bria se egyesével nyomott rá a DB részekre 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
amúgy elég gáz h olyan klasszikus alapműveket mint a tropical heat vagy a pacific blue nem lehet bejelölni.
na de legalább volt renegade

több mint 11 éve
objektívebb lenne ha a '90-es évek nagyságai helyett csak a torrent-érára szorítkoznál 😀Höri
az lenne, de nem lenne igaz 😀

több mint 11 éve
objektívebb lenne ha a '90-es évek nagyságai helyett csak a torrent-érára szorítkoznál 😀

több mint 11 éve

shawnka

szerintem ne álljunk neki, mert még sehol sem tartok de a szám már így is sokkol