Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 10 éve
ja a gyíkos részen meglepődtem xD nem hittem, hogy egy 6 részes évadban bevállalják 😀
több mint 10 éve
na oszt mikor lesz a következő x-akták évad? mert így befejezni egy évadot az valami csodálatos dolog.A cigis ember jeleneteit leszámítva eléggé gyengus volt ez a rész is. És innen érdekes lesz folyatatni a dolgot, ha Carterék ezt akarják majd. Az utolsó jelenetet meg nem tudom hova tenni. Ha lenne még rész a jövő héten, azt mondom oké, de így hogy egyelőre nem tudni lesz-e folytatás, elég fura"befejezni" a minisorozatot.
ano92
Összességében kaptunk 1 jó (3.) két elmegy (2., 4.) és 3 gyengus részt. Sajna összességében ez eléggé csalódás volt a számomra.
több mint 10 éve
11 22 63én csak az első részt láttam és bár lekötött, nem vagyok izgatott a folytatás iránt.
én "laikusként" nézem, a könyvet nem olvastam, de a sorozat szerintem pazar.
Nagyon kevés sorozat kötötte ennyire le a figyelmem és tartotta fent az érdeklődésem az első 2 | 3 | részben. James Francot ilyen szerepeben picit még szoknom kell, és vannak dolgok amik elsőre picit "gagyinak" tűntek, de sztem majd lesz rá magyarázat. | (azt mondjuk nem vágom hogy fog életben maradni 3 évig 😀 részenként 2x életveszélyben van) |
Borbinho
Spoilerben megkérdezem, hogy aki tudja mi a vége, meg tudja erősíteni a teóriámat:
szóval a vége az lesz, hogy | Franco fogja megölni Kennedy-t | ?
több mint 10 éve
11 22 63én "laikusként" nézem, a könyvet nem olvastam, de a sorozat szerintem pazar.
Nagyon kevés sorozat kötötte ennyire le a figyelmem és tartotta fent az érdeklődésem az első 2 | 3 | részben. James Francot ilyen szerepeben picit még szoknom kell, és vannak dolgok amik elsőre picit "gagyinak" tűntek, de sztem majd lesz rá magyarázat. | (azt mondjuk nem vágom hogy fog életben maradni 3 évig 😀 részenként 2x életveszélyben van) |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Lesz egy tutira jó hétvégéd, ha elkezded. 😀Most jutottam el odáig, hogy ledaráljam a Fargo 2. évadát. Igen, tudom, shame on me, hogy eddig "vártam" ezzel.óó ne aggódj még az elsőt se kezdtem el ^^
A következő napokban azon fogok agyalni, hogy az első vagy a 2. évad volt az erősebb. De talán mindegy is. 😊 A 10-es jár neki. 😊
| Az egyik kedvenc ironikus jelenetem, amikor Mike a királyságáról beszél a házban, majd beültetik nem később egy irodai székbe melózni. 😊 |
Vrij6
Drip
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Most jutottam el odáig, hogy ledaráljam a Fargo 2. évadát. Igen, tudom, shame on me, hogy eddig "vártam" ezzel.óó ne aggódj még az elsőt se kezdtem el ^^
A következő napokban azon fogok agyalni, hogy az első vagy a 2. évad volt az erősebb. De talán mindegy is. 😊 A 10-es jár neki. 😊
| Az egyik kedvenc ironikus jelenetem, amikor Mike a királyságáról beszél a házban, majd beültetik nem később egy irodai székbe melózni. 😊 |
Vrij6
több mint 10 éve
Most jutottam el odáig, hogy ledaráljam a Fargo 2. évadát. Igen, tudom, shame on me, hogy eddig "vártam" ezzel.A következő napokban azon fogok agyalni, hogy az első vagy a 2. évad volt az erősebb. De talán mindegy is. 😊 A 10-es jár neki. 😊
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
na oszt mikor lesz a következő x-akták évad? mert így befejezni egy évadot az valami csodálatos dolog.
több mint 10 éve
Tulajdonképpen lehetetlen igazán jó King adaptációt készíteni.Tökéletesen egyezik a véleményünk. 😊
King stílusa megjeleníthetetlen filmen.
King művön alapuló filmet lehet jót csinálni (pl. Halálsoron, Ragyogás, Remény rabjai), de megfogni az írásai által alkotott hangulatot, milliőt -szerintem- lehetetlenség.
Sobri Jóska
több mint 10 éve
Na,megjott Jesus is,már csak Negan és Lucille hianyzik 😊igen, elég érdekes karakter, a képregénynél még messze le vagyok maradva. amúgy bmennyire is ekézik a TWD-t, én szeretem, jó sorozat.
Kenny
viszont ami most nekem nagyon üt az a Suits, kb olyan mint az első évad. jó én jogász vagyok, és imádom a jogi csűrés-csavarást, de igazából ez hiányzott nekem nagyon az 3-4. évadból, hogy picit kevesebb lett a tárgyalás. komolyan néha azon veszem magam, hogy aggódok mi lesz Mike-kal 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Na,megjott Jesus is,már csak Negan és Lucille hianyzik 😊
több mint 10 éve
Tulajdonképpen lehetetlen igazán jó King adaptációt készíteni.King stílusa megjeleníthetetlen filmen.
King művön alapuló filmet lehet jót csinálni (pl. Halálsoron, Ragyogás, Remény rabjai), de megfogni az írásai által alkotott hangulatot, milliőt -szerintem- lehetetlenség.
több mint 10 éve
Oké, hogy duplanyitó volt, na de hogy egy sorozat második része már színtiszta filler epizód legyen, azért az kemény... A 11.22.63-nek sikerült ez a "bravúr"szerintem nem volt filler, nem tudom, mi történik a könyvben, | de ez a sztori is hatással lesz gondolom a jelenre, na meg nem lehet csak a főszállal foglalkozni, mert akkor hamar véget érne a sorozat 😊 meg gondolom king se két oldal alatt zárta le ezt a "mellékszálat" |
baggio
a Night Manager pilotot ajánlom, le carré könyv alapján készült (azt sem olvastam 😕), Hiddleston nagyon jó volt, Hugh Laurie és Olivia Colman is játszik benne

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Oké, hogy duplanyitó volt, na de hogy egy sorozat második része már színtiszta filler epizód legyen, azért az kemény... A 11.22.63-nek sikerült ez a "bravúr"A könyv annyira király volt, hogy én szerintem nem fogom elkezdeni a sorozatot, "nem merem".
baggio
több mint 10 éve
Oké, hogy duplanyitó volt, na de hogy egy sorozat második része már színtiszta filler epizód legyen, azért az kemény... A 11.22.63-nek sikerült ez a "bravúr"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 495
Az utolsó 10. rész tetszett annak ellenére, hogy egy nagy csata volt az egész.A befejezés szerintem tipikus "sorozatos" volt.
Nem jelentem ki, hogy a 2. évadba ezek után nem fogok belenézni.
A könyvet el fogom olvasni, mert valahol azt írták, hogy részletesebb és több választ kapunk rá.
több mint 10 éve
A Wayward Pines valahogy az utamba került.Nekem nagyon bejött a sorozat. Olyannyira, hogy könyveben is elolvastam, de a sorozat sokkal jobban tetszett (más a történetvezetés és a befejezés is). Habár tetszett, kár, hogy lesz új évad, mert szerintem az első épp úgy fejeződött be ahogy kell.
A leírása megtetszett, de az 5. rész után egy picit kiábrándultam belőle.
Az 5. részben derül ki mi is a lényeg.
Ez egyénfüggő, de ez a "megfejtés" nekem nem tetszett, de természetesen befejezem majd.. Már csak 1 rész van hátra.
Elvileg lesz 2. évad.
ZoliMP
több mint 10 éve
american crime story kurvanagy.black sails szépen felfejlődött spartacus utódnak, da vincis demonssal ellentétben
több mint 10 éve
Daredevil s2 trailer megvolt? Hát brutál lesz-Punisherrel!www.youtube.com/watch?v=vLnJSevmqGY
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 495
Nem vagyok egy nagy sorozat fan és nem is vagyok "uptodate"Elég sok időt vesz el az ember életéből egy-egy széria...És mi van akkor ha az ember egyszerre többet is néz.
A Wayward Pines valahogy az utamba került.
A leírása megtetszett, de az 5. rész után egy picit kiábrándultam belőle.
Az 5. részben derül ki mi is a lényeg.
Ez egyénfüggő, de ez a "megfejtés" nekem nem tetszett, de természetesen befejezem majd.. Már csak 1 rész van hátra.
Elvileg lesz 2. évad.
"Ethan Burke titkosszolgálati ügynök azzal a küldetéssel érkezik Wayward Pines városába, hogy megtaláljon két eltűnt szövetségi ügynököt. Ám minden egyes lépés, amely Ethant közelebb viszi az igazsághoz, eltávolítja korábbi hétköznapi életétől, mígnem kénytelen lesz szembenézni a szörnyű valósággal, hogy talán soha nem jut ki élve a városból."
Trailer:
www.youtube.com/watch?v=RsQ9Fl0VCkk
több mint 10 éve
Épp most néztem. Nem értem,hogy Rollo miben bízik...abban, amit a látó mondott neki
Blitzburgh

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Épp most néztem. Nem értem,hogy Rollo miben bízik...
több mint 10 éve
Vikings 4. évad hell yeah 😊