Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 10 éve
és már indavideón is, micsoda véletlen! indavideo.hu/video/Az_ugynok_2_resztenyardon fent vanNekem bejött az Agent 1. része, olyannyira hogy utána is néztem mik az első lépések, hogy az ember játékos ügynök legyen az NFL-ben (elég komoly elvárások vannak)bezzeg a 2. rész a mai napig elérhetetlen
Rynald
Höri
Löfli
több mint 10 éve
tenyardon fent vanNekem bejött az Agent 1. része, olyannyira hogy utána is néztem mik az első lépések, hogy az ember játékos ügynök legyen az NFL-ben (elég komoly elvárások vannak)bezzeg a 2. rész a mai napig elérhetetlen
Rynald
Höri

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Nekem bejött az Agent 1. része, olyannyira hogy utána is néztem mik az első lépések, hogy az ember játékos ügynök legyen az NFL-ben (elég komoly elvárások vannak)bezzeg a 2. rész a mai napig elérhetetlen
Rynald
több mint 10 éve
Nekem bejött az Agent 1. része, olyannyira hogy utána is néztem mik az első lépések, hogy az ember játékos ügynök legyen az NFL-ben (elég komoly elvárások vannak)
több mint 10 éve
Mi lehet autentikusabb egy olasz maffiás filmnél?
több mint 10 éve
Olvastam Saviano könyveit, sokat várok ettől a sorozattól.Meg kell szokni a karaktereket meg a hangulatàt pàr rèsz alatt, ès akkor okès szerintem,csak ne amcsis sorozatkènt kell ràhangolòdni.
laccoo74
több mint 10 éve
Olvastam Saviano könyveit, sokat várok ettől a sorozattól.
több mint 10 éve
Gomorra.Jónak tűnő olasz sorozat.Látta már valaki?Jòfajta ès abszolút euròpai hangulata is van
laccoo74
több mint 10 éve
Gomorra.Jónak tűnő olasz sorozat.Látta már valaki?
több mint 10 éve
Jogos, azért köszönöm szépen!Az Esquire Networkos Agent 1. rész elvileg ingyenes, de nekem nem indul el 😕 Fent van valahol máshol is?csak pár kommentet kellett volna visszaolvasni 😉
Rynald
rlsbb.com/the-agent-s01e01-work-of-a-football-agent-pdtv-x264-jive/
baggio
több mint 10 éve
Az Esquire Networkos Agent 1. rész elvileg ingyenes, de nekem nem indul el 😕 Fent van valahol máshol is?csak pár kommentet kellett volna visszaolvasni 😉
Rynald
rlsbb.com/the-agent-s01e01-work-of-a-football-agent-pdtv-x264-jive/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az Esquire Networkos Agent 1. rész elvileg ingyenes, de nekem nem indul el 😕 Fent van valahol máshol is?
több mint 10 éve
Persze, az megvan, de főszereplőként gondoltam őket. 😀
több mint 10 éve
JPP már volt, tetoválták miközben Cruzzal "tárgyaltak"BallersAz óriási volt, szakadtam. 😀
| eddig se volt túl komoly, de most geci hogy kidobja az egyik fotóst a kezdődobással, az priceless volt 😀😀 omg ez mi |
Borbinho
De egyébként ebbe a sorozatba frankón már csak JPP és Aldon Smith kéne, annyira komolytalan. 😀 Az utóbbi részekben meg legalább semmi sem történt, miközben az évad amúgy is rövid.
Törölt
múlt heti rész
több mint 10 éve
BallersAz óriási volt, szakadtam. 😀
| eddig se volt túl komoly, de most geci hogy kidobja az egyik fotóst a kezdődobással, az priceless volt 😀😀 omg ez mi |
Borbinho
De egyébként ebbe a sorozatba frankón már csak JPP és Aldon Smith kéne, annyira komolytalan. 😀 Az utóbbi részekben meg legalább semmi sem történt, miközben az évad amúgy is rövid.
több mint 10 éve
Ballers| eddig se volt túl komoly, de most geci hogy kidobja az egyik fotóst a kezdődobással, az priceless volt 😀😀 omg ez mi |
Szerkesztette: r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
köszi akkor ránézek sztemPenny Dreadful-ról valaki vélemény?Negritisszerintem izgalmas, bár nekem az 1 óra per rész kicsit erős volt viszont a hangulatot nagyon jól bemutatja; összességében érdekessapka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Penny Dreadful-ról valaki vélemény?Negritisszerintem izgalmas, bár nekem az 1 óra per rész kicsit erős volt viszont a hangulatot nagyon jól bemutatja; összességében érdekes
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Penny Dreadful-ról valaki vélemény?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
David Simon + HBO, remélem mondanom se kell, hogy kötelezőbaggiokiakadt a sznobméterem 😀
több mint 10 éve
tegnap volt a prömier
David Simon + HBO, remélem mondanom se kell, hogy kötelező

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez a Ballers rész mi volt? Eléggé a fosra emlékeztett, igen szar, de még ahhoz se állt össze.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
rendben, ezt jó tudnia rapidgator és az uploaded is használható fizetés nélkülbaggio| aham, és te melyik fizetős fájlmegosztó siteról húztad le? |Érdekes :A:HöriNézzétek az ügynököt, szerintem fasza anyag lettHöriszívesen megnéznék egy részt, de nekem a honlapos lejátszójuk nem tölt be, és nem látom sehol, ahol kellene/szokottsapka
ez működik is www.novamov.com/video/427ab6ea69d9bsapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
a rapidgator és az uploaded is használható fizetés nélkül| aham, és te melyik fizetős fájlmegosztó siteról húztad le? |Érdekes :A:HöriNézzétek az ügynököt, szerintem fasza anyag lettHöriszívesen megnéznék egy részt, de nekem a honlapos lejátszójuk nem tölt be, és nem látom sehol, ahol kellene/szokottsapka
ez működik is www.novamov.com/video/427ab6ea69d9bsapka

---