Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
.brk
1 890
vikings így 5 rész után kb az év újonca nálam.
több mint 11 éve
Hipster pc: A képregényt már felejthetjük is, a sorozatot elhollywoodosították 😕 Nálam egyáltalán nem ütött az évadzáró. | Persze, jó meg minden, de ez már ilyen kamu utopisztikus dolog, amilyen Rick sosem lenne, a Governor meg kis piti ember lett, nem annyira szadista elmebeteg, hanem valami langyi tömeggyilkos, mindenféle gondolkodás nélkül. | Ha kicsit jobban igazodtak volna a képregényhez, akkor sokkal nagyobbat szólhatott volna ez. Nem baj, én is várom a következő évadot, de szerintem idén majd' minden rész jobban fel volt építve, mint az évadzáró.
több mint 11 éve
TWDEgyetértek, korrekt összefoglalás. Mivel 16 részes volt az évad, logikus, hogy nem lehet 16 jó részt csinálni. Nálam is bőven voltak hullámvölgyek, volt 1-2 "ásítós" rész. Az évad utolsó 3 része viszont nagyon bejött, ott érződött igazán az izgalom. 😀 A kérdés feltevéseid jók, ezekre én is marhára kíváncsi leszek, hiszen | a kormányzós részt abszolúte nem fejezték be, gondolom direkt. 😀 | Fél év szünet. Értékelése az évadnak?
| Voltak ugyan gyengébb részek a 3. évad második felében, de ez a záró rész nálam nagyon ott volt!
Ebben az évadban nem igazán bírtam Andreát, de azért a rész végén szökött néhány könnycsepp a szemembe, elég szomorú vége lett. Próbált mindenkit megmenteni, erre pont Ő hal meg. :/ Milton sejtettem, hogy meghal, de arra azért nem gondoltam, hogy majd Ő végez Anderával.....
Mindenesetre a következő évadra kíváncsi leszek. Mi lett a Kormányzóval? Hogy fognak ennyi embert Rickék eltartani? mini Shane alias Carl mikor akarja lelőni apucit és átvenni a hatalmat és még lehetne sorolni.
Annak viszont örülök, hogy jönnek "új" emberek a prison teambe, Tyreeset már a képregényben is bírtam és eddig itt sincs vele bajom, az új csajból is talán ki lehet hozni valamit és szerintem majd Martinezék is csatlakoznak Rickhez. (hacsak a Kormányzó lenem lővi őket)
És most jöhet a fél éves várakozás....de utálom! 😀 | Raven17
Hát, őszintén: 10-ből jóindulattal 7,5 pont. De inkább 7. Picivel többet vártam, de nem lett gázos összességében. 😀
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Sorozatjunkien volt egy ilyen kérdés,cikk:TWD (minden haverom nézi), Sopranos évek óta, Sírhant, Dexter. Csak sajnos van életem, a trónok harcából sem hoztam még be magam...
Melyik a legrégebb óta halogatott, darálásra kinézett sorozatod? Miért nem kezdtél még neki?
na én is összeszedem most az enyémet, nektek van ilyen?
amiket régóta húzok és próbálok elkezdeni nagy nehezen:
The wire(Drót) , The Sopranos(Maffiózók), Sírhant művek. most ezek vannak terítéken.
The Wire 1. rész meg is van be fog jönni már látom, + 1-2 ismerős arc is van Luther, Vince(Friday Night Lights) 😊
+ amire sose tudom rávenni magam az a 24 és a Lost. láttam belőlük jó pár részt random,de valahogy h neki kezdjek előröl nem megy.
Dexter és a Sons of anarchy is sokadjára ment, de amikor neki kezdtem dara volt és abszolút top kedvencek. Szal aki hasonlóan van az ne sz.rakodjon 😊Kroos
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Áááááh.Bolondok vagytok!(Sopranos Isten) 😊
több mint 11 éve
TWD| Voltak ugyan gyengébb részek a 3. évad második felében, de ez a záró rész nálam nagyon ott volt!
Ebben az évadban nem igazán bírtam Andreát, de azért a rész végén szökött néhány könnycsepp a szemembe, elég szomorú vége lett. Próbált mindenkit megmenteni, erre pont Ő hal meg. :/ Milton sejtettem, hogy meghal, de arra azért nem gondoltam, hogy majd Ő végez Andreával.....
Mindenesetre a következő évadra kíváncsi leszek. Mi lett a Kormányzóval? Hogy fognak ennyi embert Rickék eltartani? mini Shane alias Carl mikor akarja lelőni apucit és átvenni a hatalmat és még lehetne sorolni.
Annak viszont örülök, hogy jönnek "új" emberek a prison teambe, Tyreeset már a képregényben is bírtam és eddig itt sincs vele bajom, az új csajból is talán ki lehet hozni valamit és szerintem majd Martinezék is csatlakoznak Rickhez. (hacsak a Kormányzó lenem lővi őket)
És most jöhet a fél éves várakozás....de utálom! 😀 |
több mint 11 éve
braxa88
12 534
én a Sopranost kb 5-6 részig néztem. nagyon unalmas volt...
több mint 11 éve
Pedig a Maffiózók kötelező!!!Nézzétek mááááár! 😀😀😀ZoliZoltánMindig megunom. 😀 Már 2-3 éve leragadtam a 4. évadnál.
De majd nyáron tervezem befejezni végre. (Az biztos, hogy nem fogom legelölről elkezdeni 😀 )
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
köszi 😊másfél óra múlva jön ki az új trónok harca. online hol lehet nézni?kristofaz magyar idő szerint hajnali egy 😊 hbo-t nem tudom hol szoktak streamelni, de hajnali 2-3 körül már szokott lenni releaseDexxter Tailor
több mint 11 éve
másfél óra múlva jön ki az új trónok harca. online hol lehet nézni?kristofaz magyar idő szerint hajnali egy 😊 hbo-t nem tudom hol szoktak streamelni, de hajnali 2-3 körül már szokott lenni release
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
másfél óra múlva jön ki az új trónok harca. online hol lehet nézni?
több mint 11 éve
Pedig a Maffiózók kötelező!!!Nézzétek mááááár! 😀😀😀
több mint 11 éve
Sorozatjunkien volt egy ilyen kérdés,cikk:Maffiózók nálam is nagyon érik már a Sírhant művekkel együtt. Wire meg halogatós 😀
Melyik a legrégebb óta halogatott, darálásra kinézett sorozatod? Miért nem kezdtél még neki?
The wire(Drót) , The Sopranos(Maffiózók), Sírhant művek. most ezek vannak terítéken.
The Wire 1. rész meg is van be fog jönni már látom, + 1-2 ismerős arc is van Luther, Vince(Friday Night Lights) 😊
+ amire sose tudom rávenni magam az a 24 és a Lost. láttam belőlük jó pár részt random,de valahogy h neki kezdjek előröl nem megy.
Dexter és a Sons of anarchy is sokadjára ment, de amikor neki kezdtem dara volt és abszolút top kedvencek. Szal aki hasonlóan van az ne sz.rakodjon 😊Kroos
több mint 11 éve
Mi most a Rejtélyt kezdtük el.Nem rossz!😛30 for 30ezekhez hol találok magyar feliratot??
30 ESPN
ilyen néven rá tudsz keresni netenBébé
vagy a Sport1-es verziót nem lehet valahol megtalálni?(online vagy leszedni)
több mint 11 éve
2 Broke Girls újabb évadra berendelve. Ahogy a TBBT is. Helyes.
több mint 11 éve
Sorozatjunkien volt egy ilyen kérdés,cikk:Melyik a legrégebb óta halogatott, darálásra kinézett sorozatod? Miért nem kezdtél még neki?
Dexter és a Sons of anarchy is sokadjára ment, de amikor neki kezdtem dara volt és abszolút top kedvencek. Szal aki hasonlóan van az ne sz.rakodjon 😊
több mint 11 éve
Igen, csak az első rész kétszer olyan hosszú, mint a többi. 😀jaaa szal csak a pilot rész volt 45 perc vágom 😊 Majd max holnap másnaposan elütöm vele a délután egy részét akkor 😀DripNa ma megnéztem a Dead Set 1. részét. Vágom,hogy csak 5 részes, de sose voltam az aki 1 nap alatt ledarál egy sorozatból egy egész évadot. Eddig nagyon bejön, bírom a társadalom kritikát, a rohangálós zombikat, meg eleve,hogy van egy kis 28 nappal/héttel később utó íze 😊Drip😀 És egy kis fekete humor. 😀 Ha tetszett a kezdés, szerintem tetszeni fog a maradék 4 rész is. Azt daráld le, mivel ezek részenként mindössze 24-25 percesek. 😀Vrijbloed
Majd írd meg akkor. 😀
több mint 11 éve
jaaa szal csak a pilot rész volt 45 perc vágom 😊 Majd max holnap másnaposan elütöm vele a délután egy részét akkor 😀Na ma megnéztem a Dead Set 1. részét. Vágom,hogy csak 5 részes, de sose voltam az aki 1 nap alatt ledarál egy sorozatból egy egész évadot. Eddig nagyon bejön, bírom a társadalom kritikát, a rohangálós zombikat, meg eleve,hogy van egy kis 28 nappal/héttel később utó íze 😊Drip😀 És egy kis fekete humor. 😀 Ha tetszett a kezdés, szerintem tetszeni fog a maradék 4 rész is. Azt daráld le, mivel ezek részenként mindössze 24-25 percesek. 😀Vrijbloed
több mint 11 éve
Na ma megnéztem a Dead Set 1. részét. Vágom,hogy csak 5 részes, de sose voltam az aki 1 nap alatt ledarál egy sorozatból egy egész évadot. Eddig nagyon bejön, bírom a társadalom kritikát, a rohangálós zombikat, meg eleve,hogy van egy kis 28 nappal/héttel később utó íze 😊Drip😀 És egy kis fekete humor. 😀 Ha tetszett a kezdés, szerintem tetszeni fog a maradék 4 rész is. Azt daráld le, mivel ezek részenként mindössze 24-25 percesek. 😀
több mint 11 éve
Na ma megnéztem a Dead Set 1. részét. Vágom,hogy csak 5 részes, de sose voltam az aki 1 nap alatt ledarál egy sorozatból egy egész évadot. Eddig nagyon bejön, bírom a társadalom kritikát, a rohangálós zombikat, meg eleve,hogy van egy kis 28 nappal/héttel később utó íze 😊
több mint 11 éve
Háhá, most olvastam, hogy Frank Darabont is magyar 😊 Nem véletlen ász a TWD 😀 (a filmekről ne is beszéljünk)
több mint 11 éve
köszönöm! 😉
több mint 11 éve
Nem fogod megbánni!!!Nem lehet abbahagyni!(Róma)30 for 30
---
plusz egy kérdésem van;
múltkor láttam SportTv-n egy dokumentum filmet...NFL!
a Colts költözött Baltimoreba!
aztán máskor megint kapcsolgattam akkor meg egy HOF-es futó legendáról volt a film...talán Dickerson.de nem emlékszem már...feliratos volt és késő volt már 😊
szóval gondolom ez vmi sorozat!
címet légyszi ,valaki!ZoliZoltán
30 ESPN
ilyen néven rá tudsz keresni neten
több mint 11 éve
Nem fogod megbánni!!!Nem lehet abbahagyni!(Róma)---
plusz egy kérdésem van;
múltkor láttam SportTv-n egy dokumentum filmet...NFL!
a Colts költözött Baltimoreba!
aztán máskor megint kapcsolgattam akkor meg egy HOF-es futó legendáról volt a film...talán Dickerson.de nem emlékszem már...feliratos volt és késő volt már 😊
szóval gondolom ez vmi sorozat!
címet légyszi ,valaki!