Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Közben elkezdődött a Twin Peaks helyszínének kialakítása. Idén elkezdődik a forgatás.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Kinek, hogy tetszik a Hannibal 3. évad?
Nem rég indult magyarul és kíváncsi vagyok a véleményekre, mert nekem a 2. állatira bejött, de az a 3. hogy mondjam, lassan építkezős és túl művészkedő eddig 3 rész után nekem.
Minitron
5.résztől eléggé beindul 😉
braxa88
Akkor jól van akkor, mert nekem a széria már olyan szinten bejön és főleg Hannibal szerepében Mads, hogy Hannibal személyét már nem is Sir Hopkinshoz társítom, hanem Mads-hez. Zseniális a pali.

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Nem rég indult magyarul és kíváncsi vagyok a véleményekre, mert nekem a 2. állatira bejött, de az a 3. hogy mondjam, lassan építkezős és túl művészkedő eddig 3 rész után nekem.
Minitron
5.résztől eléggé beindul 😉
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok

több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Elkezdtem nézni a Vixent, kib@szott idegesítő h írd és mond 5 perc egy rész.
empty
főcímzenével és endcredittel vagy anélkül?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 212
A romániai Ray Donovan (Az árnyak--Umbre) román sorozat, de HBO termék. Igazi kelet-európai feeling, ami a negyedik résztől már be is indul. ---faszántosan üdítő a sok Dacia + bocskoros' benne---
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Elkezdtem nézni a Vixent, kib@szott idegesítő h írd és mond 5 perc egy rész.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Gaba93 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 263 — Batman
Mr. Robot?
A pilot király volt, a második rész mondjuk már kissé visszaesett. Egyelőre ennyire futotta, nem volt időm többet nézni.
\Törölt felhasználó\
Nekem tetszett, volt benne 1-2 idegesítő/vontatott jelenet, de cserébe néhány "What the fuck" moment is.

Szerkesztette: Gaba93
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Mr. Robot?
A pilot király volt, a második rész mondjuk már kissé visszaesett. Egyelőre ennyire futotta, nem volt időm többet nézni.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
 indavideo.hu/video/Az_ugynok_4_resz
Höri
Petenel úgy látszik mindig főznek mostanság. 😀 Jeff meg minden 2. részben szerepel (akkor is úgy 5 percet).

A rész highlightja meg tényleg Evan Rodriguez csajának a segge. LOL
iktriad
 oi61.tinypic.com/2akcizn.jpg

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Narcos mennyire odabasz aztakurva megint nem csalódtam netflixben
briareos
Berendelték a második évadot!

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Höri
Petenel úgy látszik mindig főznek mostanság. 😀 Jeff meg minden 2. részben szerepel (akkor is úgy 5 percet).

A rész highlightja meg tényleg Evan Rodriguez csajának a segge. LOL

Egyébként köszi, hogy feltetted.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Narcos mennyire odabasz aztakurva megint nem csalódtam netflixben

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
azért nekem a Suits záró tetszett. végig szólt vmiről az egész éved, aztán mikor megnyugodtam, hogy mégsem fog megtörténni, akkor csak bevállalták. kemény!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
 indavideo.hu/video/Az_ugynok_3_resz

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 472 — Undertaker of the Cleveland graveyard
 www.origo.hu/teve/20150826-csodalatos-hir-a-sons-of-anarchy-hiveinek.html !!!!!
Béczkó
inkább a First 9

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.origo.hu/teve/20150826-csodalatos-hir-a-sons-of-anarchy-hiveinek.html !!!!!

Szerkesztette: Béczkó
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Rick and morty!
| stonereknek különösen ajánlott |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Rynald Indianapolis Colts 261
Nekem bejött az Agent 1. része, olyannyira hogy utána is néztem mik az első lépések, hogy az ember játékos ügynök legyen az NFL-ben (elég komoly elvárások vannak)
Rynald
párat felsorolhatnál, és akkor nekünk nem kéne utána böngészni : -)
ozibozi
Otthon elmentettem könyvjelzőbe, de csak holnap este jutok haza 😊 A macera nem is a vizsga meg a tanfolyam szerintem, ami a sapka működéséről meg a kollektív szerződésről szól elvileg, hanem hogy emellé feltétel még, hogy diplomát szerezz 'masters of law' képzésen, amit persze nem feltétlen ott kell megszerezned, hanem akkreditálhatod is, nem tudom hogy pl egy ELTE jogászdiplomával ez helyettesíthető e, de ugye azt is minimum 5 év lenne abszolválni. Ha jól emlékszem ezt az egészet kiválthatod 7 év üzleti tapasztalattal, olyan munkával ami tárgyalásokra épül (az angol negotiate szó szerintem kifejezőbb, remélem a lényeg érthető). Hogy ezen felül milyen kiskapuk vannak azt nem tudom, de bakker jól meg kell szenvedni
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sunny meg kíváncsi vagyok, mit/kit keresett Jacksonvilleben. .D
iktriad
Pásztor is az ő embere.
Höri
Akkor volt idő, mikor a jobb és a bal oldali tackleünk is az ő embere volt. Mert Monroet is ő képviseli. Akkor lehet pár Gene Smithes sztorija neki is. 😀
Mondjuk eddig szegény csak UDFAkra lövöldöz a sorozatban.
több mint 10 éve
Nekem bejött az Agent 1. része, olyannyira hogy utána is néztem mik az első lépések, hogy az ember játékos ügynök legyen az NFL-ben (elég komoly elvárások vannak)
Rynald
bezzeg a 2. rész a mai napig elérhetetlen
Höri
tenyardon fent van
Löfli
és már indavideón is, micsoda véletlen!  indavideo.hu/video/Az_ugynok_2_resz
Höri
Köszi szépen, hogy felraktad, mert gondolom neked köszönhetjük a részt. A vége elég komoly volt. Sunny meg kíváncsi vagyok, mit/kit keresett Jacksonvilleben. .D
iktriad
Pásztor is az ő embere.

több mint 10 éve
Rynald
bezzeg a 2. rész a mai napig elérhetetlen
Höri
tenyardon fent van
Löfli
és már indavideón is, micsoda véletlen!  indavideo.hu/video/Az_ugynok_2_resz
Höri
Köszi szépen, hogy felraktad, mert gondolom neked köszönhetjük a részt. A vége elég komoly volt. Sunny meg kíváncsi vagyok, mit/kit keresett Jacksonvilleben. .D
több mint 10 éve
Ma hajnali 3-kor világszerte elszabadul az apokalipszis, elrajtol ugyanis a Fear The Walking Dead tévésorozat, amelyet hazánkban az AMC Magyarország tűz műsorára az amerikai premierrel egy időben magyar felirattal, majd hétfőn este 22.00-tól magyar szinkronnal is.
több mint 10 éve
Rynald
párat felsorolhatnál, és akkor nekünk nem kéne utána böngészni : -)