Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
JJ, ez a rész sem tetszett a Trónok Harcából? 😊gdavid
az utolsó 5 perc jó volt, mégha kiszámítható is
| a falon túli tökölést és Theon szerepét nem értem, a Jamie-szál egyre idegesítőbb, a Királyváras történések viszont tényleg nagyszerűek, én azzal és a sárkányos szállal tökéletesen ellennék, minden más csak elveszi az időt ezektől | jjncaa
| mit nem értesz rajtuk? | shawnka
| Theonnál gondolom azt akarták megmutatni, hogy úgy kínozzák meg igazán a lelkét, hogy felcsillantják előtte a (valóságban nem létező) reményt. Ez oké, könyvben biztos elfér, de a sorozatban volt/lesz ennek még valami jelentősége? Mert így SZERINTEM teljesen felesleges értékes perceket szánni rá.

A második évad brutális cliffhangere az volt, hogy megjelentek a Mások, erre a harmadik évad negyedik részében még mindig semmi nem történt a falon túl, persze mindenki menetel valamerre, de számomra teljesen érthetetlen, hogy mi a fenét tökölt pl. a Night Watch a lánybaszónál
| jjncaa
| El fogom akkor most spoilerezni Theont. A szolgasrác Ramsay Bolton, Roose Bolton fattya. Ő foglalta vissza Winterfellt. A könyvben nagyobbat ütött az árulása, de ott már ha jól emlékszem Winterfellben is teljesen össze voltak nőve. Ez az árulás, meg a Bolton család behozatala kellett a későbbi történésekhez.

Mondták, fel kellett töltődniük, mert onnét még volt egy útjuk a falig.
|
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 436 — no es importante
| a falon túli tökölést és Theon szerepét nem értem, a Jamie-szál egyre idegesítőbb, a Királyváras történések viszont tényleg nagyszerűek, én azzal és a sárkányos szállal tökéletesen ellennék, minden más csak elveszi az időt ezektől | jjncaa
| mit nem értesz rajtuk? | shawnka
| Theonnál gondolom azt akarták megmutatni, hogy úgy kínozzák meg igazán a lelkét, hogy felcsillantják előtte a (valóságban nem létező) reményt. Ez oké, könyvben biztos elfér, de a sorozatban volt/lesz ennek még valami jelentősége? Mert így SZERINTEM teljesen felesleges értékes perceket szánni rá.

A második évad brutális cliffhangere az volt, hogy megjelentek a Mások, erre a harmadik évad negyedik részében még mindig semmi nem történt a falon túl, persze mindenki menetel valamerre, de számomra teljesen érthetetlen, hogy mi a fenét tökölt pl. a Night Watch a lánybaszónál
|

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
én se voltam eddig oda a trónok harca 3. évadért, de a mai rész eszméletlen jó lett..brk
egyetértek
| A Targaryen sereg azért kicsit odafog csapni a 8000 Makulátlannal+ a 3 sárkánnyal. 😀 | Newman
| Ne baszakodj Danerys Targeryennel. 😀 de Mormont basszus 😕 |

Mindig jövőre
több mint 11 éve
| mit nem értesz rajtuk? |
több mint 11 éve
| a falon túli tökölést és Theon szerepét nem értem, a Jamie-szál egyre idegesítőbb, a Királyváras történések viszont tényleg nagyszerűek, én azzal és a sárkányos szállal tökéletesen ellennék, minden más csak elveszi az időt ezektől |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
JJ, ez a rész sem tetszett a Trónok Harcából? 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
én se voltam eddig oda a trónok harca 3. évadért, de a mai rész eszméletlen jó lett..brk
egyetértek
| A Targaryen sereg azért kicsit odafog csapni a 8000 Makulátlannal+ a 3 sárkánnyal. 😀 |

több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
én se voltam eddig oda a trónok harca 3. évadért, de a mai rész eszméletlen jó lett.
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Bele kezdtem a Hannibalba és az első 2 rész után elég jóféle sorozat, szóval az évadra megnyertek maguknak 😀
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jó rész, és végre láttuk eleget Brendát <3
több mint 11 éve
Legendás volt a Survivor rész, mondhatni történelmi 😀Höri
Ugráltam a végén 😀

| remélem ezzel bomlik a hatos. Malcolm olyat csinált, ami szerintem Parvati óta a legemlékezetesebb tribalt hozta, innentől meg simán vissza tud jönni a három amigo 😀 |
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Legendás volt a Survivor rész, mondhatni történelmi 😀

több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
csak az első 10 percben volt még az a kínos íjászos hülyeség is, ami után azt hittem, valami paródiát szedtem le torrentről, nem az aktuális GoT-részt
jjncaa
igazából ezzel a jelenettel tudták legjobban bemutatni a zúgói viszonyokat-minnél kevesebb időbe sűrítve

és ezek is fontos szerepet játszanak..
címek alapján szerintem 9. részben ki is derül hogy mennyire 😉thebeke
Meg egyaltalan nem volt 10 perc, az kb 1-2 perces jelenet volt....
több mint 11 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 494 — Steelers fan
csak az első 10 percben volt még az a kínos íjászos hülyeség is, ami után azt hittem, valami paródiát szedtem le torrentről, nem az aktuális GoT-részt
jjncaa
igazából ezzel a jelenettel tudták legjobban bemutatni a zúgói viszonyokat-minnél kevesebb időbe sűrítve

és ezek is fontos szerepet játszanak..
címek alapján szerintem 9. részben ki is derül hogy mennyire 😉
több mint 11 éve
Kurt Warner reality sorozata amúgy csütörtökön debütált a USA-n
 www.facebook.com/TheMomentUSA

---
több mint 11 éve
JJ ne kínozd magad a mainstreammel, tudod hogy az nem a te asztalod 😀

több mint 11 éve
sok véleményt olvastam a részről, és olyat még nem h ne tetszett volna valakinek a székfoglalós jelenet. Nem értem azon mi nem tetszett, gondolom nem értetted.
.braxa88
önmagában az a jelenet még elment volna (a székfoglalós allegóriát azért nem volt nehéz dekódolni), csak az első 10 percben volt még az a kínos íjászos hülyeség is, ami után azt hittem, valami paródiát szedtem le torrentről, nem az aktuális GoT-részt

az egészet aztán megspékelte a végén a zene, de ezek szerint aki fan, az rendületlenül fan, aki meg nem az, csak pofázik rendületlenül

---
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
veszekedjetek már ízlésrőlbriareos
nem ízlésről megy a vita, engem csak az zavar, hogy már a harmadik éve húzzák a mézesmadzagot a készítők, minden évad végén egy hatalmas cliffhangert benyomva (miközben megy a GoT-fanoktól aláfestésnek a "húúú mi jön még szöveg"), aztán az egész arról szól, hogy a könyveket ismerőknek szépen mozgóképre vitték a cselekményt, nem több

tudom, én vagyok a hülye, hogy nézem, de mivel HBO, kaszálni csak nem bírom a sorozatotjjncaa
egy barátom kedvence, de nem olvasta a köteteket. sok sorzatot néz, de magasan ez a kedvence.
persze ízlések és pofonok ahogy bria is mondja.

de nagyon nehéz amugy 10 részbe belevinni ennyi szálat. de ha több rész lenne akkor még lassabb lenne a történet. nagyon nehéz ezt filmre vinni. és amugy még igy is sok karakter és esemény marad ki.
több mint 11 éve
veszekedjetek már ízlésrőlbriareos
nem ízlésről megy a vita, engem csak az zavar, hogy már a harmadik éve húzzák a mézesmadzagot a készítők, minden évad végén egy hatalmas cliffhangert benyomva (miközben megy a GoT-fanoktól aláfestésnek a "húúú mi jön még szöveg"), aztán az egész arról szól, hogy a könyveket ismerőknek szépen mozgóképre vitték a cselekményt, nem több

tudom, én vagyok a hülye, hogy nézem, de mivel HBO, kaszálni csak nem bírom a sorozatot

---
több mint 11 éve
JJnek:
"Királyvár: Amivel itt nyitunk, az viszont nemhogy a sorozat, de az elmúlt öt év legjobb tévés jelenetsora,... Tökéletes jelenet, zseniális színészekkel, nagyszerű rendezéssel, az arcok, amiket látunk, beszédesebbek bármilyen dialógusnál.."
(hogyvolt blog)
ennyit az első 10percről 😀braxa88
hagyjuk ezt már, Tarr Bélának elnézi az ember a hosszú snitteket és a "kínos" csendeket a 7 órás Sátántangóban, a királyváras jelenet az íjászos nyitó képsorokkal együtt viszont egyszerűen dühítő, mikor ötvenezer szálon fut egyszerre a cselekmény, egyes szereplők meg két részenként fél percre jelennek meg a képernyőn...

aki olvasta és szereti a könyveket, az elhiszem, hogy az élvezi az ilyen kikacsintásokat, de ilyen alapon magát a sorozatot is értelmetlen leforgatni (már a legelső rész óta az az érzésem, mintha az egész egy hosszú és költséges promóciós anyag lenne a kötetekhez, önmagában egyre kevesebbet ér)

ja és akkor a "szokásos" kurvás jelenetről nem is beszéltemjjncaa
kurvás jelenet azért van HBO, állítólag azért nézed 😀
sok véleményt olvastam a részről, és olyat még nem h ne tetszett volna valakinek a székfoglalós jelenet. Nem értem azon mi nem tetszett, gondolom nem értetted.
Királyvár több jelentet kap mert azért az a központ. Robb kevesebbet kap, Edmure és Balckfish még kevesebbet mert pont annyira lényegtelenek mint kb Bran.
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
veszekedjetek már ízlésről

több mint 11 éve
JJnek:
"Királyvár: Amivel itt nyitunk, az viszont nemhogy a sorozat, de az elmúlt öt év legjobb tévés jelenetsora,... Tökéletes jelenet, zseniális színészekkel, nagyszerű rendezéssel, az arcok, amiket látunk, beszédesebbek bármilyen dialógusnál.."
(hogyvolt blog)
ennyit az első 10percről 😀braxa88
hagyjuk ezt már, Tarr Bélának elnézi az ember a hosszú snitteket és a "kínos" csendeket a 7 órás Sátántangóban, a királyváras jelenet az íjászos nyitó képsorokkal együtt viszont egyszerűen dühítő, mikor ötvenezer szálon fut egyszerre a cselekmény, egyes szereplők meg két részenként fél percre jelennek meg a képernyőn...

aki olvasta és szereti a könyveket, az elhiszem, hogy az élvezi az ilyen kikacsintásokat, de ilyen alapon magát a sorozatot is értelmetlen leforgatni (már a legelső rész óta az az érzésem, mintha az egész egy hosszú és költséges promóciós anyag lenne a kötetekhez, önmagában egyre kevesebbet ér)

ja és akkor a "szokásos" kurvás jelenetről nem is beszéltem

---
több mint 11 éve
JJnek:
"Királyvár: Amivel itt nyitunk, az viszont nemhogy a sorozat, de az elmúlt öt áv legjobb tévés jelenetsora,... Tökéletes jelenet, zseniális színészekkel, nagyszerű rendezéssel, az arcok, amiket látunk, beszédesebbek bármilyen dialógusnál.."
(hogyvolt blog)
ennyit az első 10percről 😀

zene: volt egy hibás verziió ami még a | kézlevágás | előtt elindult. alapbol ugye csak mikor elsötétedik is jön a credits akkor jönne a zene. ha te ezt láttad akkor elhiszem h kinyírta a zene végét. ha nem ezt hanem a normális verziót akkor is elhiszem, hisz elég morbid választás volt, de nem gáz szerintem.
több mint 11 éve
GoT
első 10perccel mi volt a baj? 😀 teljesen OK volt. a kistanácsos jelenet pl kurvajó
végezene: morbid 😀 de ez van,
sztem kurvajó rész volt. Dany, Theon, Blackfish, Jamie jelenetei mind jók voltak. Bra szál kiamaradt ami pluszpont, messze a legunalalmasabb az nekem
több mint 11 éve
Spartacus final mozi volt, nem sorozatrész... hihetetlen epic zárás
Érdemes a credits-es részt is végignézni.briareos
hall of fame sorozat.
a friday night lights zárás óta nem éltem át hasonlót