Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Azért a Hannibal 6-7. részére csak eljutottak az eredetileg megírt szereplőkig 😀 az 5-ik részig szenvedtem, de az utánalévők kezdenek alakulni.
több mint 11 éve
Én is belekezdek majd, de inkább dara lesz szerintem.9. az utolsó. Én is már csak megszokásból nézem (a bigbanggel együtt).
HIMYM:
| Ennél színvonaltalanabb fost te jó ég, de már annyira kíváncsi voltam a muterra, hogy csak néztem még, de hát ez a csaj ez mi? 😀 |
Jól hallottam, hogy 10. évad is van berendelve, vagy a 9 tényleg az uccsó már?
Negyedik évad végéig én brutális fan voltam, már majdnem megközelítette a sitcom kategóriában a Friendset nálam, de aztán olyan meredek lejtőt vett, hogy lassan már nézhetetlen...Eazzy
több mint 11 éve
Én is belekezdek majd, de inkább dara lesz szerintem. HIMYM:
| Ennél színvonaltalanabb fost te jó ég, de már annyira kíváncsi voltam a muterra, hogy csak néztem még, de hát ez a csaj ez mi? 😀 |
Jól hallottam, hogy 10. évad is van berendelve, vagy a 9 tényleg az uccsó már?
Negyedik évad végéig én brutális fan voltam, már majdnem megközelítette a sitcom kategóriában a Friendset nálam, de aztán olyan meredek lejtőt vett, hogy lassan már nézhetetlen...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
😀 Lehet holnap belefér a 6. rész... 😀 De a 7. max hétvégén.... 😀 De akkor várom. 😀7. kegyetlen.hihetlen erősen fejlődik a Hannibal, az 1/07 eszméletlen jó volt.Sok szar vizsga miatt nincs időm rá, nekem még a 6. rész jön majd, valószínűleg csak a hétvégén, de akkor egybe nyomom a két részt. 😀Vrijbloed
Kár h valszeg nem lesz második évad.briareos
annyit mondok h még én is megéheztem 😀briareos
több mint 11 éve
7. kegyetlen.hihetlen erősen fejlődik a Hannibal, az 1/07 eszméletlen jó volt.Sok szar vizsga miatt nincs időm rá, nekem még a 6. rész jön majd, valószínűleg csak a hétvégén, de akkor egybe nyomom a két részt. 😀Vrijbloed
annyit mondok h még én is megéheztem 😀
több mint 11 éve
hihetlen erősen fejlődik a Hannibal, az 1/07 eszméletlen jó volt.Sok szar vizsga miatt nincs időm rá, nekem még a 6. rész jön majd, valószínűleg csak a hétvégén, de akkor egybe nyomom a két részt. 😀
több mint 11 éve
hihetlen erősen fejlődik a Hannibal, az 1/07 eszméletlen jó volt.Kár h valszeg nem lesz második évad.
több mint 11 éve
,Himym: | ha már lagzit nem kaptunk,azért a mutert csak megmutatták 😀 | Chevy| szerintem még tuti lesz ebben csavar,de örülnék ha ő lenne az,mert ennél bánatabb nőt nehezen találhattak volna.tökéletes pár f@szfej tednek | thebeke
| Pontosan.Tökéletes Tednek. Szerintem ő már az igazi anya lesz, a himym facebookján is kirakták. Csak nem b@sszák át a népet ennyire. |
több mint 11 éve
Himym: | ha már lagzit nem kaptunk,azért a mutert csak megmutatták 😀 | Chevy| szerintem még tuti lesz ebben csavar,de örülnék ha ő lenne az,mert ennél bánatabb nőt nehezen találhattak volna.tökéletes pár f@szfej tednek |
több mint 11 éve
Mára szerintem sokat vesztett a régi fényéből, így jól jön egy kis nosztalgia:www.ign.com/articles/2013/05/13/top-25-office-episodes?page=1
több mint 11 éve
Himym: | ha már lagzit nem kaptunk,azért a mutert csak megmutatták 😀 |
több mint 11 éve
JACK F***ING BAUER IS BACK!!!!Vagyis: 24 9.évad berendelve (12 rész).
több mint 11 éve
végre volt katarzis egy survivor évad győztesénél, nem pedig bosszankodás.Brenda odabaszott a tanácson 😂
Nagy kár a sérülésért, így eléggé tétnélkülivé vált a kártyavárazás pedig a legfeszültebb cselendzs szokott lenni
több mint 11 éve
csak lenne már jövő év januárja, akkor fog igazán nagyot gurítani a starzbriareosa Black Sails miatt?
annak fasza volt a trailere.
vicces lesz ha nagyjából egyszerre indul a Crossbones-szal amit most rendelt be az NBC.
több mint 11 éve
DVD egyre jobban adja, megy a szarkeverés rendesencsak lenne már jövő év januárja, akkor fog igazán nagyot gurítani a starz
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Whitney Cummings Whitney című sitcomja kaszálva, remélem a 2 Broke Girls nem jár így.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
több mint 11 éve
a cummunity megkapta a berendelést 😀Érdemes a táblát figyelni az utolsó részben, bár gondolom mindenki kiszúrta
közel a 6 szezon és a filmHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a cummunity megkapta a berendelést 😀közel a 6 szezon és a film
több mint 11 éve
na a community szép csendben távozott, az utolsó előtti office viszont karcolt rendesen 😊 volt újra Jim+Dwight és Jim+Pam, rögtön a régi szép időket idézte a sorozat, köv. csütörtökön ennek is végejjncaaa Community eléggé esélyes még egy midseason 13 részes berendelésre. tökugyanolyan számokat hozott, mint az Idol, nézőcsúcson a sorozat 😊
az Office meg.. már ez is libabőr volt a végén, nem tudom hogyan fogják überelni.
több mint 11 éve
na a community szép csendben távozott, az utolsó előtti office viszont karcolt rendesen 😊 volt újra Jim+Dwight és Jim+Pam, rögtön a régi szép időket idézte a sorozat, köv. csütörtökön ennek is vége
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ez hülyeség, a legnagyobb challenge monster | Cochran | .Survivor:ha megnyered a családos versenyt, nem lehet jó döntést hozni. kivéve persze ha páratlan a létszám, ott nem mindegy kikkel zárod össze magad.
| Nagyon geci volt ez a mai rész, szerencsétlen Brenda 😕 Nem tudom innentől kinek drukkolok... | tenorx
én remélem nem | Dawn nyer mert nagyon idegesítő a vinnyogás. Cochran a favorit, de ezt gondolom tudja a másik 4 is. habár ki tudja ezeknél 😀 Sherri még tán igen, de Eddie és Eric hatalmas sülthal, utóbbi legalább kedvelhető módon. Ha minden jól megy Cochran és Dawn egymást akarja majd kigolyózni a döntő első körében. Fizikális immunityben úgy is Erik a favorit | , szóval lesz módjuk eldönteni.Höri
több mint 11 éve
Survivor:ha megnyered a családos versenyt, nem lehet jó döntést hozni. kivéve persze ha páratlan a létszám, ott nem mindegy kikkel zárod össze magad.
| Nagyon geci volt ez a mai rész, szerencsétlen Brenda 😕 Nem tudom innentől kinek drukkolok... | tenorx
én remélem nem | Dawn nyer mert nagyon idegesítő a vinnyogás. Cochran a favorit, de ezt gondolom tudja a másik 4 is. habár ki tudja ezeknél 😀 Sherri még tán igen, de Eddie és Eric hatalmas sülthal, utóbbi legalább kedvelhető módon. Ha minden jól megy Cochran és Dawn egymást akarja majd kigolyózni a döntő első körében. Fizikális immunityben úgy is Erik a favorit | , szóval lesz módjuk eldönteni.
több mint 11 éve
Survivor:| Nagyon geci volt ez a mai rész, szerencsétlen Brenda 😕 Nem tudom innentől kinek drukkolok... |
több mint 11 éve
ReiJuli
22
Végig szenvedtem az új Once upon a time részt is, de azt hiszem ezt a nyögvenyelős szenvedést nem bírom tovább elviselni, megérett a kaszálásra...
They don't draft you to sit there and stand on the sideline.
Torrey Smith