Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Végre volt időm bepótolni a Luther két évadát. Nagyon régen láttam ennyira jó pilotot; John és Alice közös jelenetei minden pénzt megérnek. A folytatás, 2.évad már nem tetszett (a "mellékszínterek" mind besültek a "heti ügy" mellett, bár utóbbinál is komoly visszaesés volt, de az még túlélhető lett volna, ha marad a légkör).
több mint 11 éve
Dan Harmon visszatér a Community 5. évadra!!!!!!!az NBC-nél úgy látszik rágyúrnak a szimpatikus vesztes imázsra, tetszik 😊
év híre.brk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
hannibal 2. évad berendelve, +13 részjjncaaÉljen a részfinanszírozás! 😀 😀
több mint 11 éve
hannibal 2. évad berendelve, +13 rész
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az Orphan Black az év talán legjobb újonca eddig nálam. Pörgős,érdekes,és Tatiana Maslany is kiváló,kár,hogy már csak 1 rész van hátra.
több mint 11 éve
Köszönöm!Sziasztok!broen/bron.
Tudnátok ajánlani nekem jó noir jellegű sorozatot (a Killing már megvolt).MirrMurr
a viasat honlapján elérhető szinkronosan.
vagy a motive.Höri
több mint 11 éve
Sziasztok!broen/bron.
Tudnátok ajánlani nekem jó noir jellegű sorozatot (a Killing már megvolt).MirrMurr
a viasat honlapján elérhető szinkronosan.
vagy a motive.
több mint 11 éve
Sziasztok!Tudnátok ajánlani nekem jó noir jellegű sorozatot (a Killing már megvolt).
több mint 11 éve
Hannibaltól eldobom az agyam. 😀Az emúlt 3-4 részben egyre emelkedik a színvonal. 😀
Meg a mostani is: | world's sickest jigsaw puzzle | 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
ha minden igaz, tervbe van véve egy új Star Trek sorozat.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Elkezdtem a Falling Skiest nézni és egyenlőre meg kell, hogy mondjam nekem bejövős, majd meglátjuk, hogy a későbbiekben hogy alakul a sorozat, de a pilot után nekem nézős.MirrMurrPedig az eleje az uncsibb később csak javul, főleg az új évdara.
több mint 11 éve
a dupla részes lánykérős rész ott volt a szeren ebben az évadban, azóta viszont nagyon szar részek voltak...Én is belekezdek majd, de inkább dara lesz szerintem.9. az utolsó. Én is már csak megszokásból nézem (a bigbanggel együtt).Chevy
HIMYM:
| Ennél színvonaltalanabb fost te jó ég, de már annyira kíváncsi voltam a muterra, hogy csak néztem még, de hát ez a csaj ez mi? 😀 |
Jól hallottam, hogy 10. évad is van berendelve, vagy a 9 tényleg az uccsó már?
Negyedik évad végéig én brutális fan voltam, már majdnem megközelítette a sitcom kategóriában a Friendset nálam, de aztán olyan meredek lejtőt vett, hogy lassan már nézhetetlen...Eazzy
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Elkezdtem a Falling Skiest nézni és egyenlőre meg kell, hogy mondjam nekem bejövős, majd meglátjuk, hogy a későbbiekben hogy alakul a sorozat, de a pilot után nekem nézős.MirrMurr*egyelőre
több mint 11 éve
Elkezdtem a Falling Skiest nézni és egyenlőre meg kell, hogy mondjam nekem bejövős, majd meglátjuk, hogy a későbbiekben hogy alakul a sorozat, de a pilot után nekem nézős.
több mint 11 éve
Nem tudom, én imádtam az Office utolsó részét 😊
több mint 11 éve
The Office finálétól többet vártam, azonban a felvezető műsor nagyon jól sikerült.www.youtube.com/watch?v=fKOA0CZZ1hs
Azt hittem, hogy azért meg fogja közelíteni a Jóbarátok utolsó (két) részét, de sajnos nem.
Azonban így is összességében nagyon jó sorozat. És Michael Scott kiválása után is simán jó volt. (legalábbis a következő évad elején nagyon sokat nevettem)
A Jóbarátok és a Two and a half men (amíg Charlie benne volt) után a kedvenc sitcomom.
több mint 11 éve
parádés volt a Life's too short utolsó része, ha valaki még nem látta volna, rég röhögtem ennyit
---
több mint 11 éve
Kids, this is the story of how I met your mother.Én is belekezdek majd, de inkább dara lesz szerintem.9. az utolsó. Én is már csak megszokásból nézem (a bigbanggel együtt).Chevy
HIMYM:
| Ennél színvonaltalanabb fost te jó ég, de már annyira kíváncsi voltam a muterra, hogy csak néztem még, de hát ez a csaj ez mi? 😀 |
Jól hallottam, hogy 10. évad is van berendelve, vagy a 9 tényleg az uccsó már?
Negyedik évad végéig én brutális fan voltam, már majdnem megközelítette a sitcom kategóriában a Friendset nálam, de aztán olyan meredek lejtőt vett, hogy lassan már nézhetetlen...Eazzy
---
több mint 11 éve
Kurva jó volt a Hannibal 6. része... 😀Végre, végre.... Holnap csapatom a 7-8. részt. 😀
több mint 11 éve
még a 45 perces felvezető special episode-t is ajánlom, ha másért nem, hát a válogatásról való videók miatt 😊Na vége van az Officenak is. Igaz, hogy az utóbbi évadokat már nem élveztem annyira (gyűlöltem Andyt), de azért hiányozni fog.tökéletes volt.
| -I can't beleive you came! -That's what she said. | Chevy
az utolsó pranknél már úgy néztem a monitort, ahogy Dwight az ajtóba.shawnka
---
több mint 11 éve
Na vége van az Officenak is. Igaz, hogy az utóbbi évadokat már nem élveztem annyira (gyűlöltem Andyt), de azért hiányozni fog.tökéletes volt.
| -I can't beleive you came! -That's what she said. | Chevy
az utolsó pranknél már úgy néztem a monitort, ahogy Dwight az ajtóba.
több mint 11 éve
Na vége van az Officenak is. Igaz, hogy az utóbbi évadokat már nem élveztem annyira (gyűlöltem Andyt), de azért hiányozni fog.| -I can't beleive you came! -That's what she said. |