Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ma kezdődik a harmadik évada az egyik, jelenleg is futó kedvenc sorozatomnak, a The 100-nek, juhéé!
Mikey
Valamit mesély már róla, miért jó. Mire hasonlít. Amolyan Lost-féle túlélősdi? Honnantól indl be igazán? stb.

Ajánlották sokan, bele-bele néztem de nem nyerte el a tetszésemet. Falling skiest is nagyon dícsérték, de én nem bírtam megnézni a 3. epizódot...
süti
Nem tudom mihez hasonlítsam, Lostból két percet sem láttam. 😊
Túlélős-öldösős sztori, ahol a lényeg hogy te életben maradj, főként úgy hogy jó százalékkal megölöd az ellenségedet majd pedig "ellenségem ellensége a barátom" mottóval mész tovább.
Ahogy Höri írja, kicsit laposan kezd, de az első évad második felére beindul, a második évad pedig nagyon konkrétan adja a történéseket, és részről-részre jobb. Tipikusan nem az a fajta sorozat, ami az első két-három résszel megfogja a nézőjét.
Persze idegesítő dolgok, karakterek vannak benne (utóbbiból nem is egy), de összességében szerintem alakul szépen és arról a világról, amelyben játszódik két évad után is kb. semmit sem tudni, szóval még akár nagyon sok is lehet benne ha ügyesen csinálják.

Engem a sorozat világa ami megfog, lekerülsz a Földre száz évvel egy atomháború után abban a hitben hogy az emberiségnek annyi rajtad kívül, és fogalmad nincs mi vár rád, az én beteg lelkemet mindig is foglalkoztatta milyen lehet egy hasonló világban. (Persze ez nem jelenti azt hogy át is szeretném élni. 😊)

Aztán kinek a pap, kinek a paplan, nekem sok olyan sorozat bejött már, ami kb. egy ismerősömnek sem és vice versa, szóval nem fogom azt mondani, hogy adj neki még egy esélyt. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
Ma kezdődik a harmadik évada az egyik, jelenleg is futó kedvenc sorozatomnak, a The 100-nek, juhéé!
Mikey
Valamit mesély már róla, miért jó. Mire hasonlít. Amolyan Lost-féle túlélősdi? Honnantól indl be igazán? stb.

süti
a második évad már fullon pörög, az elsőnek a második fele éri el a tolerálható szintet.
Black Sails darán vagyok. részről részre jobb. már a kurvajó kategória
braxa88
én meg elkaszáltam a 2x04 után, annyira nem történt semmi érdekes :/
Höri
beindul az utána, hidd el. tényleg egyik legjobb sorozat most.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mikey

süti
a második évad már fullon pörög, az elsőnek a második fele éri el a tolerálható szintet.
braxa88
én meg elkaszáltam a 2x04 után, annyira nem történt semmi érdekes :/

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 985 — The Mathematician
Falling Skies nagyon ergya sajnos
az első évad nem rossz de utána összevissza megy a hülyeség én asszem a 3. évaddal kaszáltam el véglelgesen

pedig volt kis XCom feelingje sztem azért bírtam ki addig
a The 100-t ismerőseim közül többen szeretik, amit kivettem ez a young adult vonal sorozatos verziója

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Mikey

Ajánlották sokan, bele-bele néztem de nem nyerte el a tetszésemet. Falling skiest is nagyon dícsérték, de én nem bírtam megnézni a 3. epizódot...
süti
én csak pilotot láttam, abbol ez egy fiataloknak szóló gagyi sci-fi
nem tetszett
több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mikey

több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 472 — Undertaker of the Cleveland graveyard
braxa88
az egyik legjobb jelenleg futó sorozat szerintem.
Kenny
régóta szemezek vele 😊 Jelenleg Boardwalk Empire megy, de amint befejezem szerintem ez jön majd

több mint 9 éve
braxa88
Kenny
és Feketeszakáll csak most jön 😊 tőle nagyon sokat várok

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
braxa88

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Csak megy ez:

sci-fi.mandiner.hu/cikk/20160120_sorozat_lesz_a_richard_morgan_fele_valos_halalbol
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Engem a Ballers érdekelne hogy lesz-e folytatása és ha igen akkor mikor kezdődne el?
Coolearie
Lesz, és nyári sorozat. November első hetében kezdték forgatni.
több mint 9 éve
 www.sorozatjunkie.hu/2016/01/18/az-ev-30-legigeretesebb-kabelesstreames-ujonca/#more-221965
jópár nagyon jónak néz ki. durva milyen színészek játszanak már sorozatokban.
11.22.63
The Night Manager
Preacher
Westworld
War & Peace
The Path
Taboo
American Crime Story
Vinyl

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Engem a Ballers érdekelne hogy lesz-e folytatása és ha igen akkor mikor kezdődne el?
több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058
Lehet már tudni valamit arról hogy mikor jön a Szökés folytatása?
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 303 — no es importante
A Sebész, valaki? A második évad utolsó része azért odaüt.
Amare
sajnos ezzel vége is a sorozatnak (vagy ha mégis berendelik a harmadikat, akkor már új koncepció jön, mert Soderbergh az elejétől kezdve két évadra tervezett)
baggio
Nagyon nagy sajnálattal hallom. Én nagyon megszerettem ezt a sorozatot. Nagyon magával ragadó és szerintem egyedi a hangulata meg a stílusa.
Meg nekem mindig bejönnek ezek az önpusztító zseni karakterek, Thackery ennek a prototipusa 😀 | mondjuk pont emiatt nem is tudom milyen lenne a sorozat nélküle |
Azért furcsálom hogy nem terveznek többet mert én éreztem elvarratlan szálakat. A hajótarsaság simlije meg ahogy ott kiderültek a dolgok,a Cleary-Herry vonal, vagy ugye így a Dr. Edwards által tett utolsó kijelentés meg ahogy vége lett az utolsó résznek. Vagy hogy pl. mi lesz Barrowal hogyan csapolja tovább a korházat stb.
Amare
Szerintem ez az antológiás formátum a lehető legjobb (pláne hogy itt ugye a dupla évad jelentett egyet), hiszen ugyan - sokkal - hosszabb a játékidő, mint egy filmnél, ergo mindenre jut elég idő, viszont nem is nyújtják el az elmesélni kívánt történetet, mint egy szappanoperánál. Amúgy Soderbergh eredeti elképzelése a The Knicknél hat évad volt, amelynek a szezonjai kettesével alkotnak egységeket.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Amare
sajnos ezzel vége is a sorozatnak (vagy ha mégis berendelik a harmadikat, akkor már új koncepció jön, mert Soderbergh az elejétől kezdve két évadra tervezett)
baggio
Nagyon nagy sajnálattal hallom. Én nagyon megszerettem ezt a sorozatot. Nagyon magával ragadó és szerintem egyedi a hangulata meg a stílusa.
Meg nekem mindig bejönnek ezek az önpusztító zseni karakterek, Thackery ennek a prototipusa 😀 | mondjuk pont emiatt nem is tudom milyen lenne a sorozat nélküle |
Azért furcsálom hogy nem terveznek többet mert én éreztem elvarratlan szálakat. A hajótarsaság simlije meg ahogy ott kiderültek a dolgok,a Cleary-Herry vonal, vagy ugye így a Dr. Edwards által tett utolsó kijelentés meg ahogy vége lett az utolsó résznek. Vagy hogy pl. mi lesz Barrowal hogyan csapolja tovább a korházat stb.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Amare

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Billions nagyon ígéretesnek tűnik,remélem nem csak a pilot volt ilyen jó.

több mint 9 éve
the leftovers berántott.
ezzel a zenével meg pláne
 www.youtube.com/watch?v=UVvOLhJd44Q

több mint 9 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Néztem én már Miami @ FAU meccset is HD-ben ingyenes streamen keresztül a tévémen, mégis előfizettem az ESPN Playerre. Lassan mindenki használja a torrentet, de hogy mennyien büszkék is erre, az eszméletlen. Túlságosan el vagyunk kényeztetve, ez a legnagyobb baj.
baggio
Ha valahol, akkor itt lehet büszkének lenni erre, hiszen a bowl.hu is hirdeti a legális, fél-legális és illegalis meccsnézési opciókat. Jó példával kell előállni és első lépésként be kell vezetni a zéró toleranciát a témában, mint más oldal is teszi.
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
 netflix.hu első hónapban ingyenes!
Löfli
| torrent | világában ez miért nagy szó?
braxa88
Amiért a gamepass mondjuk
Höri
egyáltalán nem ugyanaz a kettő hiszen ncore-ról kiváló minőségben lehúzható minden, az nfl-t meg nincs esélyed azonnal megnézni olyan minőségben máshol csak a gamepassen (persze ha a tv nem adja azt amit nézni akarsz).
davemayer
Néztem én már Miami @ FAU meccset is HD-ben ingyenes streamen keresztül a tévémen, mégis előfizettem az ESPN Playerre. Lassan mindenki használja a torrentet, de hogy mennyien büszkék is erre, az eszméletlen. Túlságosan el vagyunk kényeztetve, ez a legnagyobb baj.
baggio
nézd nekem az életemet eléggé megkönnyíti és érdekes módon a filmgyártás sem ment csődbe, van még így is elég pénz benne. Persze ha lenne egy EGYSÉGES platform ahol MINDENT meg lehetne kapni egyben elérhető áron (pl mint a netflix 12 eurója) akkor persze hogy én is előfizetnék rá, de sajnos még nem lehet mindent megtalálni benne amit torrent-tel igen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
 netflix.hu első hónapban ingyenes!
Löfli
| torrent | világában ez miért nagy szó?
braxa88
Amiért a gamepass mondjuk
Höri
egyáltalán nem ugyanaz a kettő hiszen ncore-ról kiváló minőségben lehúzható minden, az nfl-t meg nincs esélyed azonnal megnézni olyan minőségben máshol csak a gamepassen (persze ha a tv nem adja azt amit nézni akarsz).
davemayer

---