Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az megvan, hogy Liam helyett Stephen Amell volt sokáig befutó Spartacus szerepére? 😀shawnka
LOL, nem tudtam 😀

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
az első 2 évadban névtelen arcok szemeit szurkálják ki a homokban majdnem végig, szóval abban nehéz lett volna történelmi visszásságot találni. akinek kellett az életben maradt, innentől kezdve nincs min fennakadni.

én jobban kedveltem McIntyret mint Whitfieldet. A maga szerepére mind2 király volt szvsz. Whitfield tipikus gladiátor felépítésű, vérszomjas gyilkológép volt, hiteles hogy mindenkit kinyírt aki szembejön. McIntyre meg a daliás "Spartacus Király", akiből kinézem, hogy mögé áll X ezer ember és átbasz akárkit.Höri
az megvan, hogy Liam helyett Stephen Amell volt sokáig befutó Spartacus szerepére? 😀
több mint 11 éve
az első 2 évadban névtelen arcok szemeit szurkálják ki a homokban majdnem végig, szóval abban nehéz lett volna történelmi visszásságot találni. akinek kellett az életben maradt, innentől kezdve nincs min fennakadni.

én jobban kedveltem McIntyret mint Whitfieldet. A maga szerepére mind2 király volt szvsz. Whitfield tipikus gladiátor felépítésű, vérszomjas gyilkológép volt, hiteles hogy mindenkit kinyírt aki szembejön. McIntyre meg a daliás "Spartacus Király", akiből kinézem, hogy mögé áll X ezer ember és átbasz akárkit.

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
az utolsó évadot a többitől eltérően már úgy készítették, hogy tudták, vége lesz a szériának, így érthető módon inkább már a rajongók érdekeire helyezték a hangsúlyt, ami szerintem sikerült is

sokáig azt is rebesgették, hogy | Spartacus megússza | , erre végül szerencsére nem került sor azért
amúgy 2000+ évvel ezelőtt élt emberek történetét feldolgozó sorozatoknál a hitelességet számon kérni meglehetősen aggályos, ha a cselekmény fő pontjaiban stimmelnek az adatok, onnantól már nyugodtan mondhatni, hogy lehetett akár így is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyszerűen csak zavart, hogy az itáliai történelem egyik legnagyobb alakjából sikerült kifaragni egy semmirekellő buta szarházit, akinek minden Crassus csak parancsolt és a csicskájuk volt, aztán amikor | Tiberius meg is bassza | , az végképp vicces volt.
És vele párhuzamosan meg Crassus meg valami Istenként és géniuszként lett bemutatva, ami nekem kicsit sok volt, túl erősre sikeredett.
És ahhoz képest, hogy a legtöbb dologban azért figyeltek a történelemre és legendákra az egész témában, így feltűnt, hogy az utolsó évadra pedig felforgattak egy csomó olyan apróbb, de nem lényegtelen dolgot, amit írtam is előzőleg.Stez
Őszintén, ez egy sorozat volt, én bíztam benne hogy kicsit eltérnek, mert ha történelmi filmet akarok nézni akkor nézek History channelt 😀Toca
A bajom az, hogy az első két (három) évadban szinte végig ragaszkodtak a történelmi helyességhez, az utolsóban viszont szinte mindenhol leszarták. Nekem ez nagy átmenet volt így, fura volt, hogy ilyen hirtelen váltottak és szinte hirtelen elkezdtek mindenben eltérni.
Meg hát mondom, szerintem néhány karakter kifejezetten rosszul lett eltalálva, nekem legalábbis nagyon nem jöttek be, ezek pedig elegendőek voltak, hogy összességében az utolsó évadra azt mondjam, lehetett volna jobb is.
Bár a Bosszú sem tetszett kifejezetten, de történelmileg ott nem tértek el nagyon, és mondjuk Ashur geciségei mindig fel tudták dobni a részeket. 😀 És teszem hozzá, hogy az új Sparti szerintem kurva gyenge volt még ebben az évadban, nem éreztem rajta, hogy bármi köze lenne az általa eljátszott figurához. Utolsó évadban mondjuk meg már nagyon jó volt, az is biztos.
Meg ugye ebben az évadban kezdték el igazán kiemelni azt az amúgy elég fontos tényt, hogy Spartacus egyre kevésbé bír az embereivel, lázadoznak, fosztogatnak is, kezd kicsúszni a kezéből az irányítás, ami történelmi szempontból elég fontos tény. Itt nagyon tetszettek Gannicus okoskodásai, amikor közölte, hogy nem fogja tudni Sparti fegyelmezni a katonáit. Csak ebből is visszavettek az utolsó évadra és már inkább csak gyors "fellángolások" voltak végül, amihez odadobták Caesart, mint aki az egészet kirobbantja.

több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 123 — The Mathematician
Nekem is ez a bajom a könyvvel, hogy úgy érzem, hogy egyszerűen nem haladok semerre 😀 Valószínűleg elkezdem újra olvasni, talán most könnyebb is lesz, hogy a neveket tudom arcokhoz kapcsolni, így lehet, hogy nem fogok annyira elveszni 😊
Anne Rice meg pont az az író akinek soha nem bírtam egy könyvét sem végigolvasni, pedig nagy vámpír fanatikus vagyok 😀ReiJuli
hihetetlen jók a könyvei, csak nagyon mélyek és olyan dolgokról írt már 15 éve amikről nem szokás (lásd Armand a vámpír)
amúgy halad az, csak az oldal számban nem látszik 😀 az 5. végénél járok napi 2 oldalt haladok
de csak azért leginkább mert félek eljutni a fontos szereplők halálához
| Havas Jon az egyik kedvencem és Kevan se antipatikus |

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
ReiJuli Baltimore Ravens 22
Én nagy GoT rajongó vagyok, és pihenésképpen elkezdtem pörgetni a sorozatot is... egyelőre elég nagy csalódás.

Alapvetően jól visszaadja a hangulatot, de állandóan az az érzésem van, hogy elsietik és túlságosan rohannak vele... egy jelenetet felvázolhatnának 3-4 percben, és ehelyett 1-1.5 perc alatt oldják meg, és nagyokat ugrálgatnak.
Nekem (és gondolom másnak is aki olvasta őket) aki átpörgettem az 5 könyvet kétszer, abszolúte nem zavaró, és össze tudom rakni a mozaikot.. de nem tudom, hogy aki előképzettségnél nélkül jön, annak mennyire jön át.
Persze lehet tervezgetni, meg elmélkedni így, de nekem furcsán darabos így az egész..

Stannisre, Roose Boltonra meg még néhány karakterrenagyon kíváncsi vagyok, ezért szerintem adok neki egy esélyt.. de arra kíváncsi lennék, hogy ez a széttagoltság/nagy rohanás később is megmarad?
Ráadásul, az 1/5 epizód közepén lévő Varys vs Littlefinger-ig kellett várni az első jelenetig, amikor csettintettem egy picit. (Na jó, a fal se nézett ki rosszul, meg a Dany-s szál is egyelőre meglepően jól meg lett csinálva (ami a könyvben nagyon lassú/unalmas), de valahogy a westerosi szálak nem jönnek be annyira egyelőre.)Igor
Én elkezdtem a könyvet, gondoltam, mégiscsak úgy illik, ha kiolvasom, mielőtt nekiállok a sorozatnak, amit mindenképp el akartam kezdeni akkora volt körülötte a hype. Nekem a könyv volt vontatott, lassú és úgy éreztem, hogy egyszerűen képtelenség ennyi nevet/házat/helyszínt észben tartani, úgyhogy bő fél év szenvedés után nem próbálkoztam tovább a könyvvel és elkezdtem a sorozatot, amit sacc per kábé egy hét alatt néztem végig az első két évadot. Engem sodor a történet, mindig tudtam, hogy ki kivel mikor hol, abszolút érthető volt. A harmadik évadot most meg már minden hétfőn remegve várom, annyira megszerettem. 😀

Most ott tartok, hogy újra nekiülök a könyvnek, mert azt hiszem valamit én ronthattam el. 😀ReiJuli
igazából nehéz a könyv, a sok adat miatt is
valamint azért is mert elég komoly témákat is taglal
amit a film lebutít sokszor szimpla civakodásra, vagy kihagy és dugással helyettesít

de szerintem megéri olvasni, én is lassan haladok vele (pedig más könyvekben napi 100-150 oldalt is ledarálok ebben meg napi 1-2 fejezet)
de kb Anne Rice ilyen még nekem akinél emészteni is kell amit olvastál nem csak darálniNegritis
Nekem is ez a bajom a könyvvel, hogy úgy érzem, hogy egyszerűen nem haladok semerre 😀 Valószínűleg elkezdem újra olvasni, talán most könnyebb is lesz, hogy a neveket tudom arcokhoz kapcsolni, így lehet, hogy nem fogok annyira elveszni 😊
Anne Rice meg pont az az író akinek soha nem bírtam egy könyvét sem végigolvasni, pedig nagy vámpír fanatikus vagyok 😀

They don't draft you to sit there and stand on the sideline.

Torrey Smith
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 123 — The Mathematician
Én nagy GoT rajongó vagyok, és pihenésképpen elkezdtem pörgetni a sorozatot is... egyelőre elég nagy csalódás.

Alapvetően jól visszaadja a hangulatot, de állandóan az az érzésem van, hogy elsietik és túlságosan rohannak vele... egy jelenetet felvázolhatnának 3-4 percben, és ehelyett 1-1.5 perc alatt oldják meg, és nagyokat ugrálgatnak.
Nekem (és gondolom másnak is aki olvasta őket) aki átpörgettem az 5 könyvet kétszer, abszolúte nem zavaró, és össze tudom rakni a mozaikot.. de nem tudom, hogy aki előképzettségnél nélkül jön, annak mennyire jön át.
Persze lehet tervezgetni, meg elmélkedni így, de nekem furcsán darabos így az egész..

Stannisre, Roose Boltonra meg még néhány karakterrenagyon kíváncsi vagyok, ezért szerintem adok neki egy esélyt.. de arra kíváncsi lennék, hogy ez a széttagoltság/nagy rohanás később is megmarad?
Ráadásul, az 1/5 epizód közepén lévő Varys vs Littlefinger-ig kellett várni az első jelenetig, amikor csettintettem egy picit. (Na jó, a fal se nézett ki rosszul, meg a Dany-s szál is egyelőre meglepően jól meg lett csinálva (ami a könyvben nagyon lassú/unalmas), de valahogy a westerosi szálak nem jönnek be annyira egyelőre.)Igor
Én elkezdtem a könyvet, gondoltam, mégiscsak úgy illik, ha kiolvasom, mielőtt nekiállok a sorozatnak, amit mindenképp el akartam kezdeni akkora volt körülötte a hype. Nekem a könyv volt vontatott, lassú és úgy éreztem, hogy egyszerűen képtelenség ennyi nevet/házat/helyszínt észben tartani, úgyhogy bő fél év szenvedés után nem próbálkoztam tovább a könyvvel és elkezdtem a sorozatot, amit sacc per kábé egy hét alatt néztem végig az első két évadot. Engem sodor a történet, mindig tudtam, hogy ki kivel mikor hol, abszolút érthető volt. A harmadik évadot most meg már minden hétfőn remegve várom, annyira megszerettem. 😀

Most ott tartok, hogy újra nekiülök a könyvnek, mert azt hiszem valamit én ronthattam el. 😀ReiJuli
igazából nehéz a könyv, a sok adat miatt is
valamint azért is mert elég komoly témákat is taglal
amit a film lebutít sokszor szimpla civakodásra, vagy kihagy és dugással helyettesít

de szerintem megéri olvasni, én is lassan haladok vele (pedig más könyvekben napi 100-150 oldalt is ledarálok ebben meg napi 1-2 fejezet)
de kb Anne Rice ilyen még nekem akinél emészteni is kell amit olvastál nem csak darálni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
ReiJuli Baltimore Ravens 22

Most ott tartok, hogy újra nekiülök a könyvnek, mert azt hiszem valamit én ronthattam el. 😀

They don't draft you to sit there and stand on the sideline.

Torrey Smith
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Egyszerűen csak zavart, hogy az itáliai történelem egyik legnagyobb alakjából sikerült kifaragni egy semmirekellő buta szarházit, akinek minden Crassus csak parancsolt és a csicskájuk volt, aztán amikor | Tiberius meg is bassza | , az végképp vicces volt.
És vele párhuzamosan meg Crassus meg valami Istenként és géniuszként lett bemutatva, ami nekem kicsit sok volt, túl erősre sikeredett.
És ahhoz képest, hogy a legtöbb dologban azért figyeltek a történelemre és legendákra az egész témában, így feltűnt, hogy az utolsó évadra pedig felforgattak egy csomó olyan apróbb, de nem lényegtelen dolgot, amit írtam is előzőleg.Stez
Őszintén, ez egy sorozat volt, én bíztam benne hogy kicsit eltérnek, mert ha történelmi filmet akarok nézni akkor nézek History channelt 😀
több mint 11 éve
És ahhoz képest, hogy a legtöbb dologban azért figyeltek a történelemre és legendákra az egész témában, így feltűnt, hogy az utolsó évadra pedig felforgattak egy csomó olyan apróbb, de nem lényegtelen dolgot, amit írtam is előzőleg.

több mint 11 éve
szerintem csak pusztán a Rómából indult ki, bár ott is volt mese habbal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
history channelt kellett volna nézned 😀

több mint 11 éve
Huh, bedaráltam pár nap alatt a Spartacust.
Tetszett, de számomra Whitfield volt igazi Spartacusként, nagyon sajnálom, hogy meghalt... 😕
Az utolsó évadban nem jött be, hogy | Caesart ekkora papírpöcsnek állították be, Crassust pedig a kibaszott nagy zseninek. Hiába voltak okos dolgai Caesarnak, de végig érezhető volt, hogy alárendelt szerepet játszik minden szituációban.
Ami nem feltétlenül igaz, mert Caesar pont, hogy nagyon jó stratéga és politikus volt, mégis ilyen ratyiként lett beállítva.
A végén pedig Crassus közli, hogy triumvirátust fognak alapítani. LoL.
A triumvirátust Caesar találta ki, a szövetségeket is ő erőltette, mivel szüksége volt Crassus pénzére és Pompeius befolyására, Crassusnak semmi köze sem volt hozzá. Ő és Pompeius utálták egymást, a sorozat végén Crassus közli, hogy a szövetség miatt engedi át a győzelmet Pompeiusnak, holott egyébként tudtommal pont Caesar volt az, aki egyébként kibékítette Crassust és Pompeiust, és utána alapította az első triumvirátust.
|
Így ez egy kicsit viccesre sikeredett számomra.

Amúgy meg az első triumvirátust több, mint 10 évvel a felkelés leverése után alapította Caesar, de | Crassus már azonnal az örömködésnél azt hangoztatta, hogy mi a terve. |

Crixus halála | is elég viccesre sikeredett, mert őt nem Crassus serege ölte meg, ahogy a sorozatban, hanem Publicola légiója. |

Azért nekem ezek mondjuk olyan dolgok, amik elég sokat rontottak a 3-4. évadon.
Ettől függetlenül élveztem, de hát egyértelműen a Blood and Sand volt a legjobb Whitfielddel.

Az tetszett, ahogy egyre jobban elkezdték kiemelni azokat a részleteket, hogy Spartacus emberei egyre fegyelmezetlenebbé váltak, mert állítólag pont ez okozta a vesztét, viszont a végére ez a szál kicsit elhalt nekem, ebből többet kihozhattak volna. Főleg, mert állítólag az emberei erőltették rá, hogy maradjanak Itáliában.

Nekem mindenesetre Caesar karaktere volt a csalódás, akit ilyen semmirekellő szarházinak sikerült beállítani. 😀

több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
na az ilyen epizódért tartottam ki a GoT mellett, mint a legutóbbi...
minden elemében tökéletes volt, lehet itt kellene abbahagynom 😊 | a záróképsor illene is hozzá | jjncaa
szerintem az előző kettő is már nagyon jó volt megint.
több mint 11 éve
na az ilyen epizódért tartottam ki a GoT mellett, mint a legutóbbi...
minden elemében tökéletes volt, lehet itt kellene abbahagynom 😊 | a záróképsor illene is hozzá |

---
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
VÉÉGRE!

Most már hozza azt a Hannibal amit szerettem volna tőle!tenorx
A 3. részt borzasztóan untam. Pont most lesz időm lecsekkolni a kövi részt... 😀
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
VÉÉGRE!

Most már hozza azt a Hannibal amit szerettem volna tőle!
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Imádom a Parks and Recet 😀 Nagyon jó rész volt megint, Andy abszolút favorit ismét.tenorx
én meg már csak szenvedek a Communityvel meg az Office-szal, szerencsére mindjárt vége mindkettőnek...jjncaa
ha nem tetszik ne nézd 😛braxa88
mindkettőt nagy kedvencem volt, ha mondjuk még kapnak 2 évadot, biztos kaszálom, de így nem tudtam ezeket félbehagynijjncaa
előbbivel én is így vagyok, meg TBBT és HIMYM. nagy kedvencek voltak, majd nyáron ledarálom őket. de hetente rendszeresen már nem megy a nézésükbraxa88
A communityért különösen kár, mert a részek alapötlete kifejezetten jó még mindig, csak 20 percre már nincs elég anyag, max a felére...jjncaa
nekem az utóbbi részek nagyon bejöttek, simán 2.-3. évados szint volt. az évad elején/közepén tényleg volt pár halálunalmas rész, de szerencsére az írók összekapták magukat az utolsó pár részre.

a Pyrex meg tényleg mindent vitt, az évadzáró (is) tökéletes lett, Andy, April, Tom, Leslie, Ben, Ron, (+ Gary) hatalmas figurák, tökéletes évadot futott a sorozat 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Imádom a Parks and Recet 😀 Nagyon jó rész volt megint, Andy abszolút favorit ismét.tenorx
én meg már csak szenvedek a Communityvel meg az Office-szal, szerencsére mindjárt vége mindkettőnek...jjncaa
mindkettőt nagy kedvencem volt, ha mondjuk még kapnak 2 évadot, biztos kaszálom, de így nem tudtam ezeket félbehagynijjncaa
előbbivel én is így vagyok, meg TBBT és HIMYM. nagy kedvencek voltak, majd nyáron ledarálom őket. de hetente rendszeresen már nem megy a nézésükbraxa88
A communityért különösen kár, mert a részek alapötlete kifejezetten jó még mindig, csak 20 percre már nincs elég anyag, max a felére...

---
több mint 11 éve
a pyrex évad tényleg epic volt, mondjuk én még csak 20 részt láttam.

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
előbbivel én is így vagyok, meg TBBT és HIMYM. nagy kedvencek voltak, majd nyáron ledarálom őket. de hetente rendszeresen már nem megy a nézésük
több mint 11 éve
mindkettőt nagy kedvencem volt, ha mondjuk még kapnak 2 évadot, biztos kaszálom, de így nem tudtam ezeket félbehagyni

---
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ha nem tetszik ne nézd 😛
több mint 11 éve
én meg már csak szenvedek a Communityvel meg az Office-szal, szerencsére mindjárt vége mindkettőnek...

---