Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Most akarom elkezdeni a Spartacust a nulláról.
Melyikből hány évad van és melyikkel érdemes kezdeni?
Mert ugye én találtam Vér és Homokot, meg Aréna Isteneit is, de wikin előbbit egy évadosnak írja, máshol meg 3 évadosnak.
Egy kis segítséget fogadnék, köszi előre is. 😛Stez
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Most akarom elkezdeni a Spartacust a nulláról.Melyikből hány évad van és melyikkel érdemes kezdeni?
Mert ugye én találtam Vér és Homokot, meg Aréna Isteneit is, de wikin előbbit egy évadosnak írja, máshol meg 3 évadosnak.
Egy kis segítséget fogadnék, köszi előre is. 😛
több mint 11 éve
Imádom a Parks and Recet 😀 Nagyon jó rész volt megint, Andy abszolút favorit ismét.
több mint 11 éve
Bring Back Twin Peaks to TV!Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
play.viasat.hu/HöriJátékosok 😊Láttátok, hogy az Észbontókban a Budapest Wolves tagjai + cheerleaderei voltak?tenorxa játékosok, vagy az önégetők?
sajna költözés volt, csütörtök délután óta nem néztem tévét, akkor is csak azért, mert kötötték be a rendszert...slowmotion
A kedvenc online tékámban egyébként fentvan.tenorx
több mint 11 éve
play.viasat.hu/Játékosok 😊Láttátok, hogy az Észbontókban a Budapest Wolves tagjai + cheerleaderei voltak?tenorxa játékosok, vagy az önégetők?
sajna költözés volt, csütörtök délután óta nem néztem tévét, akkor is csak azért, mert kötötték be a rendszert...slowmotion
A kedvenc online tékámban egyébként fentvan.tenorx
több mint 11 éve
Játékosok 😊Láttátok, hogy az Észbontókban a Budapest Wolves tagjai + cheerleaderei voltak?tenorxa játékosok, vagy az önégetők?
A kedvenc online tékámban egyébként fentvan.
több mint 11 éve
Láttátok, hogy az Észbontókban a Budapest Wolves tagjai + cheerleaderei voltak?tenorxa játékosok, vagy az önégetők?
sajna költözés volt, csütörtök délután óta nem néztem tévét, akkor is csak azért, mert kötötték be a rendszert...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Láttátok, hogy az Észbontókban a Budapest Wolves tagjai + cheerleaderei voltak?tenorxszemélyes kedvencem volt, hogy a cheerleadereknek nem kell a pálya felé nézniuk az egyik csaj szerint...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Láttátok, hogy az Észbontókban a Budapest Wolves tagjai + cheerleaderei voltak?
több mint 11 éve
| ha lehet hinni a pletykáknak, akkor kettes pakkokban jönnek 4 törzsbe. az epizódok száma viszont nem fog változni. |hát ez veszélyesen szarul hangzikHöriállítólag 48 játékos lesz a Survivor 27. évadában.shawnkasorozatjunkien említette valaki, hogy "family" évad lenne...DoM
több mint 11 éve
hát ez veszélyesen szarul hangzikállítólag 48 játékos lesz a Survivor 27. évadában.shawnkasorozatjunkien említette valaki, hogy "family" évad lenne...DoM
több mint 11 éve
cartman023
823
Ha valaki nézi a THE AMERICANS-t, akkor tudna róla véleményt mondani?Mert a Sorozatjunkie-en az első rész nem aratott valami nagy sikert, de a története érdekesnek tűnik.
több mint 11 éve
állítólag 48 játékos lesz a Survivor 27. évadában.shawnkasorozatjunkien említette valaki, hogy "family" évad lenne...
több mint 11 éve
állítólag 48 játékos lesz a Survivor 27. évadában.
több mint 11 éve
Hiába Jimmy Laszlo a főgonosz, akit Csokas Marton játszik, de a "Rogue" premierje botrány gyenge volt. Céltalan dupla rész. Pár előnyös képi megoldásban ki is merül minden pozitívum. A "történetmesélés" és dialógus a leggyengébb láncszem a színészek teljesítménye mellett.
több mint 11 éve
Én nagy GoT rajongó vagyok, és pihenésképpen elkezdtem pörgetni a sorozatot is... egyelőre elég nagy csalódás.Alapvetően jól visszaadja a hangulatot, de állandóan az az érzésem van, hogy elsietik és túlságosan rohannak vele... egy jelenetet felvázolhatnának 3-4 percben, és ehelyett 1-1.5 perc alatt oldják meg, és nagyokat ugrálgatnak.
Nekem (és gondolom másnak is aki olvasta őket) aki átpörgettem az 5 könyvet kétszer, abszolúte nem zavaró, és össze tudom rakni a mozaikot.. de nem tudom, hogy aki előképzettségnél nélkül jön, annak mennyire jön át.
Persze lehet tervezgetni, meg elmélkedni így, de nekem furcsán darabos így az egész..
Stannisre, Roose Boltonra meg még néhány karakterrenagyon kíváncsi vagyok, ezért szerintem adok neki egy esélyt.. de arra kíváncsi lennék, hogy ez a széttagoltság/nagy rohanás később is megmarad?
Ráadásul, az 1/5 epizód közepén lévő Varys vs Littlefinger-ig kellett várni az első jelenetig, amikor csettintettem egy picit. (Na jó, a fal se nézett ki rosszul, meg a Dany-s szál is egyelőre meglepően jól meg lett csinálva (ami a könyvben nagyon lassú/unalmas), de valahogy a westerosi szálak nem jönnek be annyira egyelőre.)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
braxa88
12 534
| 3.évad=3.könyv első fele. 4.évad=3.könyv 2.fele+4.könyvből és 5.könyvből egy kicsi, 5.évad=4. és 5.könyv maradék. Valószínűleg így lesz, vagy hasonlóan.Eddig 5 könyv jelent megnanee...ha nagy dolgokat vársz a másoktól akkor arra várhatsz még ugy 4-5évadot, hisz még a könyvben is csak várunk rájuk...braxa88| Theonnál gondolom azt akarták megmutatni, hogy úgy kínozzák meg igazán a lelkét, hogy felcsillantják előtte a (valóságban nem létező) reményt. Ez oké, könyvben biztos elfér, de a sorozatban volt/lesz ennek még valami jelentősége? Mert így SZERINTEM teljesen felesleges értékes perceket szánni rá.| mit nem értesz rajtuk? | shawnkaJJ, ez a rész sem tetszett a Trónok Harcából? 😊gdavidaz utolsó 5 perc jó volt, mégha kiszámítható is
| a falon túli tökölést és Theon szerepét nem értem, a Jamie-szál egyre idegesítőbb, a Királyváras történések viszont tényleg nagyszerűek, én azzal és a sárkányos szállal tökéletesen ellennék, minden más csak elveszi az időt ezektől | jjncaa
A második évad brutális cliffhangere az volt, hogy megjelentek a Mások, erre a harmadik évad negyedik részében még mindig semmi nem történt a falon túl, persze mindenki menetel valamerre, de számomra teljesen érthetetlen, hogy mi a fenét tökölt pl. a Night Watch a lánybaszónál | jjncaa
| de nyugtasson meg valaki, Dany-nak nem további 4-5 évad kell, mire a Westeros közelébe ér, ugye? | jjncaa
De Dany még nincs Westeroson, csak az író tudja megmondai mikor megy át, ha egyáltalán átmegy...
(de a 4. könyben nem szerepel DAny, mert kimaradt abbol pár kakarakter.)
szal az eddig megjelent könyvekben még sem Dany nincs Westeroson, sem a mások nem özönlenek.
DE az 5.könyv ugy lett vége, h beköszöntött a tél,szakadó hó királyvárban, Deresnél meg méteres. |
több mint 11 éve
nanee...ha nagy dolgokat vársz a másoktól akkor arra várhatsz még ugy 4-5évadot, hisz még a könyvben is csak várunk rájuk...braxa88| Theonnál gondolom azt akarták megmutatni, hogy úgy kínozzák meg igazán a lelkét, hogy felcsillantják előtte a (valóságban nem létező) reményt. Ez oké, könyvben biztos elfér, de a sorozatban volt/lesz ennek még valami jelentősége? Mert így SZERINTEM teljesen felesleges értékes perceket szánni rá.| mit nem értesz rajtuk? | shawnkaJJ, ez a rész sem tetszett a Trónok Harcából? 😊gdavidaz utolsó 5 perc jó volt, mégha kiszámítható is
| a falon túli tökölést és Theon szerepét nem értem, a Jamie-szál egyre idegesítőbb, a Királyváras történések viszont tényleg nagyszerűek, én azzal és a sárkányos szállal tökéletesen ellennék, minden más csak elveszi az időt ezektől | jjncaa
A második évad brutális cliffhangere az volt, hogy megjelentek a Mások, erre a harmadik évad negyedik részében még mindig semmi nem történt a falon túl, persze mindenki menetel valamerre, de számomra teljesen érthetetlen, hogy mi a fenét tökölt pl. a Night Watch a lánybaszónál | jjncaa
| de nyugtasson meg valaki, Dany-nak nem további 4-5 évad kell, mire a Westeros közelébe ér, ugye? |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ez a Dany szál nagyon durvának tűnik, nekem már az első évadban Ő volt a kedvenc karakterem 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
braxa88
12 534
ha nagy dolgokat vársz a másoktól akkor arra várhatsz még ugy 4-5évadot, hisz még a könyvben is csak várunk rájuk...| Theonnál gondolom azt akarták megmutatni, hogy úgy kínozzák meg igazán a lelkét, hogy felcsillantják előtte a (valóságban nem létező) reményt. Ez oké, könyvben biztos elfér, de a sorozatban volt/lesz ennek még valami jelentősége? Mert így SZERINTEM teljesen felesleges értékes perceket szánni rá.| mit nem értesz rajtuk? | shawnkaJJ, ez a rész sem tetszett a Trónok Harcából? 😊gdavidaz utolsó 5 perc jó volt, mégha kiszámítható is
több mint 11 éve
| De amúgy is mi lesz most a Night Watch-csal, amikor elkezdték legyilkolni egymást a lányabaszónál? 😊 | Newman| Komolyabb elrontás nélkül annyit mondok, hogy ne aggódj miattuk 😊
Remélem Mormont utolsó kívánságát még valahogyan beleteszik. |
több mint 11 éve
| De amúgy is mi lesz most a Night Watch-csal, amikor elkezdték legyilkolni egymást a lányabaszónál? 😊 |
több mint 11 éve
még egy szál, de jó... na így akkor azért más 😊 | a falon túli dolgokról viszont egy térképet megnéznék, hogy térben hol vannak a Mások, hol a lázadók, meddig ment a Night Watch, mert ez így nem kerek, legalábbis elég mocsok dolog volt így zárni a második évadot |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal