Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Most kaptam rá a Kaliforgiára. Szerintem fasza.
több mint 10 éve
jövő héten szezonzáró (sorozatzáró?) de előtte Draft 1-2. nap indavideo.hu/video/Az_ugynok_8_resz
több mint 10 éve
nemtom nézi-e valaki a mostani TBBT szezont, de az első rész kicsit nyögvenyelős voltviszont a 2.at kb végigröhögtem 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Pro Day indavideo.hu/video/Az_ugynok_7_reszA rész WTF pillanata, előkerül Ik Enemkpali!
Höri
Ed segges elemzése se volt rossz a scoutoknak. És végre nem csak Pete kajált. LOL
Talán a sorozat legjobb része volt ez a mostani.
több mint 10 éve
Lilyhammer.The Sopranos kedvelőknek kötelező!
több mint 10 éve
Mondjuk, az utolsó két jelenet magában hordozza a folytatás ígéretét.Gomorra letudva.Nagyon tudom ajánlani mindenkinek.Remélem, lesz második évad.Állítólag készül
laccoo74
ozibozi
több mint 10 éve
3X írtam már aTyrant-t, mint sorozatot, de senkit nem érdekelt, pedig tanúságos a mai időkben(is)
több mint 10 éve
ááá most még csak alapoznak, furcsállnám ha végig vinnék és az évad végére már át is alakulna JokerréAz megy most szvszKérdés meddig bírja el.Ha lemegy a nézettség a következő szezonban muszáj előhúzniuk a Joker/Harley kártyát.Jerome cipeli eddig a Gothamet.hatalmas találat lett, arra vagyok kiváncsi ha már most ennyire beteg(és szinte már csak az arcfestés hiányzik), akkor mi lesz később 😊
Kenny
ZERO_L
Kenny
Wester
talán Pingvin van a legközelebb a végső karakteréhez, de szerencsére kicsit háttérben hagyják az utóbbi időkben
ezt várom majd Jerome-tól is, ahogy megerősödik, akkor majd egy másik gonoszt vesznek elő, mert muszáj húzniuk az időt, amíg a színészek felnőnek és addig is fenn kell tartani a nézők érdeklődést
ilyen szempontból érdekes, hogy a legfőbb gonosszal kezdik, ezek után Nigma vagy más már lehet nem fog annyira ütni
én nagyon nem örülnék, ha Barbaraból csinálnak Harley-t mert ez a felállás egyáltalán nem passzol a képregényekből megismert kapcsolatukhoz Jokerrel, elég illúzió romboló lenne

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Az megy most szvszKérdés meddig bírja el.Ha lemegy a nézettség a következő szezonban muszáj előhúzniuk a Joker/Harley kártyát.Jerome cipeli eddig a Gothamet.hatalmas találat lett, arra vagyok kiváncsi ha már most ennyire beteg(és szinte már csak az arcfestés hiányzik), akkor mi lesz később 😊
Kenny
ZERO_L
Kenny
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Kérdés meddig bírja el.Ha lemegy a nézettség a következő szezonban muszáj előhúzniuk a Joker/Harley kártyát.Jerome cipeli eddig a Gothamet.hatalmas találat lett, arra vagyok kiváncsi ha már most ennyire beteg(és szinte már csak az arcfestés hiányzik), akkor mi lesz később 😊
Kenny
ZERO_L
több mint 10 éve
Jerome cipeli eddig a Gothamet.hatalmas találat lett, arra vagyok kiváncsi ha már most ennyire beteg(és szinte már csak az arcfestés hiányzik), akkor mi lesz később 😊
Kenny

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ray Donovan harmadik évadának utolsó néhány epizódja szvsz elég komolyra sikerült. Végre egy olyan sorozat, amelynek -- szerintem -- sikerül tartania a színvonalat három évad után is, ritkán sikerül kifognom ilyet.ég a pofám, hogy nem vagyok szinten vele, de 7 rész után szerintem ez jobb idény mint az előzőek.
Néha elgondolkodtam közben, hogy vajon a való életben hány, a sorozatban történtekhez hasonlítható ügy lehet eltusolva a négy nagy major liga csapatainál...
Mikey
az elején nem voltam elragadtatva, hogy Katie Holmes érkezik, de jól nyomja.
több mint 10 éve
Gomorra letudva.Nagyon tudom ajánlani mindenkinek.Remélem, lesz második évad.Állítólag készül
laccoo74
több mint 10 éve
Gomorra letudva.Nagyon tudom ajánlani mindenkinek.Remélem, lesz második évad.
több mint 10 éve
Ray Donovan harmadik évadának utolsó néhány epizódja szvsz elég komolyra sikerült. Végre egy olyan sorozat, amelynek -- szerintem -- sikerül tartania a színvonalat három évad után is, ritkán sikerül kifognom ilyet.Néha elgondolkodtam közben, hogy vajon a való életben hány, a sorozatban történtekhez hasonlítható ügy lehet eltusolva a négy nagy major liga csapatainál...
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Kijött a hosszú előzetes az X-akták minisorozathoz (I can see you, Winger!) www.youtube.com/watch?v=_1SmJUBT5q0
Még 3 hónap...
több mint 10 éve
indavideo.hu/video/Az_ugynok_6_resz combine időNagyon jó rész volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Höri
Pete és kliensei zsinórban a 4. részben kajáltak. LOL
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Blood And Oil-hoz lesz vajon felirat?
több mint 10 éve
Már nem kell sokat aludni. Köszönöm ^^A Fargo 2. évad mikor indul Kirsten Dunst-val?október 12.
Minitron
baggio
több mint 10 éve
A Fargo 2. évad mikor indul Kirsten Dunst-val?október 12.
Minitron

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Fargo 2. évad mikor indul Kirsten Dunst-val?