Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 9 éve
www.mtv.co.hu/sorozat/cikkek/magyar-vonatkozas-az-agymenokbenEgyik legjobb évad ever.
South Park S20E7 beteg
de az egész 20. évad "fáj" 😀
Negritis
több mint 9 éve
kevesen tudják, hogy a Luke Cage-ben Cottonmouth igazából Anquan Boldinwww.famousbirthdays.com/thumbnails/boldin-anquan-large.jpg
több mint 9 éve
www.mtv.co.hu/sorozat/cikkek/magyar-vonatkozas-az-agymenokbenSouth Park S20E7 beteg
de az egész 20. évad "fáj" 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Black Mirror White ChristmasÚristen, hát basszus, kevés sorzatrész érintett meg ennyire. Tegnap néztem de még hatása alatt vagyok. 70+perc, de még néztem volna belőle. Eszméletlen durva, elgondolkodtató, letaglózó.
Ahogy nézem ez dec16án ment, tehát nem karácsonykor, kicsit durva lett volna akkor
Amúgy annyi jó ötlet van ebben a Black Mirrorban,Hollywood meg szenved az ötlettelenségben...
több mint 9 éve
Ez a legutóbbi Arrow rész hosszú idő után kihozott belőlem egy váót.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Haha😀Egyenlőre a Modern Család kilőve.(lassan jön az új rész.😀)Married with Children
Addig kéne valami hasonló kaliberű vicces sorozat! Tudtok pár sorozatot említeni ami tényleg az a vicces jókedvű sorozat?
Coolearie
az idős figura ismerős lesz 😀
Negritis
Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
Egyenlőre a Modern Család kilőve.(lassan jön az új rész.😀)Married with Children
Addig kéne valami hasonló kaliberű vicces sorozat! Tudtok pár sorozatot említeni ami tényleg az a vicces jókedvű sorozat?
Coolearie
az idős figura ismerős lesz 😀
több mint 9 éve
Szivesen 😀 majd meseld hogyan tetszettKöszönöm, ránézek! 😀Egyenlőre a Modern Család kilőve.(lassan jön az új rész.😀)Az ítélet: család
Coolearie
Olyan poenok es cselekmenyvezetes hogy sirni fogsz 😀
Adirotor
Coolearie
több mint 9 éve
Köszönöm, ránézek! 😀Egyenlőre a Modern Család kilőve.(lassan jön az új rész.😀)Az ítélet: család
Coolearie
Adirotor
több mint 9 éve
Egyenlőre a Modern Család kilőve.(lassan jön az új rész.😀)Az ítélet: család
Coolearie
több mint 9 éve
Egyenlőre a Modern Család kilőve.(lassan jön az új rész.😀)Addig kéne valami hasonló kaliberű vicces sorozat! Tudtok pár sorozatot említeni ami tényleg az a vicces jókedvű sorozat?
több mint 9 éve
Easy street.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
senkit se érdekel, de még mindig kurva jó látni egy gyerekkori barátomat az HBO-n 😀amióta tudja,hogy mi várja az egyetem után 😀Aranyélet hozza a szintet.Márk mikor lett ilyen jó tanuló? na mindegy.
Kenny
Höri
Kenny
több mint 9 éve
Aranyélet hozza a szintet.Márk mikor lett ilyen jó tanuló? na mindegy.
Kenny
több mint 9 éve
A Supergirl S02E04-ben megemlítették Mick Vick kutyás sztoriját! 😊
több mint 9 éve
Braquo www.imdb.com/title/tt1429534/
aki szerette a (The Shield) Kemény zsarukat, annak kötelező
több mint 9 éve
ez az Ep05 wááá 😀az a baj h ahogy én láttam az első 2 rész alapján, nagyon fontos apróságok lesznekén úgy döntöttem h ha kint az egész évad darálomengem beszippantott. pont ez a jó benne hogy nem rohan hanem van benne rendes karkterfejlődés, és az apró részek helyre kerülnek. de úgy hogy újabb szálak jönnek létre.
Negritis
valami elkezdődött.
petey
amikre 6-8 nap után nem fogok emlékezni
úgyhogy majd darálom egyben úgyse sokat kell várni 😀
Negritis
több mint 9 éve
az a baj h ahogy én láttam az első 2 rész alapján, nagyon fontos apróságok lesznekengem beszippantott. pont ez a jó benne hogy nem rohan hanem van benne rendes karkterfejlődés, és az apró részek helyre kerülnek. de úgy hogy újabb szálak jönnek létre.Westworld.én úgy döntöttem h ha kint az egész évad darálom
Kurva lassú. nekem az 1.rész után csalódás, többet vártam. Azért nézős tovább, de azért kicsit több történést várok, mert nagyon sok volt az unalmas rész az utóbbi 2 részben
braxa88
Negritis
valami elkezdődött.
petey
amikre 6-8 nap után nem fogok emlékezni
úgyhogy majd darálom egyben úgyse sokat kell várni 😀
több mint 9 éve
engem beszippantott. pont ez a jó benne hogy nem rohan hanem van benne rendes karkterfejlődés, és az apró részek helyre kerülnek. de úgy hogy újabb szálak jönnek létre.Westworld.én úgy döntöttem h ha kint az egész évad darálom
Kurva lassú. nekem az 1.rész után csalódás, többet vártam. Azért nézős tovább, de azért kicsit több történést várok, mert nagyon sok volt az unalmas rész az utóbbi 2 részben
braxa88
Negritis
valami elkezdődött.
több mint 9 éve
Westworld.én úgy döntöttem h ha kint az egész évad darálom
braxa88
több mint 9 éve
Nem ilyen kezdésre számitottamva TWDnél!Ja,egybe kell nézni az utolsó résszel amit mindenki fikázott,ezt meg mindenki Isteníti.
steelwolf
Volt benne 1-2 logikai buktató,de bőven az elviselhető kategórián belül.Nekem tetszett
JDM pedig akkorát rakott,amit TV-ben ritkán látni.