NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
kivégeztem the man in the high castle-t. fura benne, hogy a fő eredeti szerelmi háromszög volt a legkevésbé hiteltelen, és érdekes számomra, minden más jobb volt. amúgy tetszett nagyon, és az legutolsó képkockáknál jött is egy ez meg mi a fa**??????

belekezdtem egyúttal a homelandbe és az első rész alapján nagyon tetszett.
csebi
Én a homeland-el nem tudtam megállni az 5. évad végéig...volt, hogy napi 5-6 részt megnéztem 😊
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
WD ennyire nem hagyott nyomot senkiben? : (
Hanni
Nem volt rossz,de számomra nagyon hatásvadász volt. | de negan és lucille nagyon várós. |

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
11.22.63 sztem marha jól indult. a vinyl-t még nem néztem meg, mer' 2 óra, de majd azt is ledarálom. Vannak érdekes dolgok a Franco-s sorozatban, de szerintem sok mindenre kapunk majd magyarázatot. A figyelmem felkeltette mindenesetre 😉

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Hanni
szerintem kurvajó volt, nem gondoltam hogy ezt meglépik a sorozatban is azok után, hogy a babahalál kimaradt a kormányzós időszakból, viszont így most már várom hogy a Neganos szál mennyire adja vissza a képregényes hangulatot 😊
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 473 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hanni
4. évad felétől nem nézem, de őszintén csodálom,hogy odáig eljutottam

több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 584 — Poloska confirmed
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kihagytam valamit?
baggio
Visszatér a Fresh Meat!

több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
Még jó, hogy nemrég azt írtam, hogy kifogytam a jó sorozatokból, mert indul az új dömping 😊 a már futó Shameless mellett most startolt a Better Call Saul S02, a Vinyl, az American Crime Story, a 11.22.63, hamarosan jön a Vikings és a Game of Thrones új évada, közben meg belefeledkeztem a Deadwood újrázásba is, ami még mindig zseniális.

Kihagytam valamit?
baggio
Április eleje Banshee 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
na az a kettő pont ugyanúgy a második szezon elején már rég elveszített a teljesen illogikus cselekményszövés miatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Még jó, hogy nemrég azt írtam, hogy kifogytam a jó sorozatokból, mert indul az új dömping 😊 a már futó Shameless mellett most startolt a Better Call Saul S02, a Vinyl, az American Crime Story, a 11.22.63, hamarosan jön a Vikings és a Game of Thrones új évada, közben meg belefeledkeztem a Deadwood újrázásba is, ami még mindig zseniális.

Kihagytam valamit?
baggio
House of Cards is lassan uj évaddal kezd, +mondanám a walking deadet ami most indult ujra de az már nagyon gyenge.
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante

Kihagytam valamit?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Game Of Thrones Season 6 (Teaser Trailer #2)

www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhdIX9Pc0jf56Sypi3
több mint 9 éve
leftovers 2x08 a sorzatgyártas mélypontja. nézhetetlen
braxa88
szerintem meg minden idők egyik legjobbja
Löfli
utolsó két rész kárpótolt 😊
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
 www.youtube.com/watch?v=NTzycsqxYJ0
túl jó.

több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 734 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
braxa88
szerintem meg minden idők egyik legjobbja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Hálistennek a Netflixnek ki is végeztem már kettő Netflix original sorozatot, a Narcost illetve a Master of Nonet. Mindkettőt csak ajánlani tudom, a Narcosban imádtam azt, hogy a sorozat 50-60%a spanyolul van, a Master of None meg csak érdekes társadalmi kérdéseket feszeget, érdekes stílusban 😊
tenorx
Narcos fantasztikus!
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A nap jó híre. A holnapi X-akták rész NEM a Falka folytatása lesz. Megnyugodtam egy picit.
több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
az első rész alapján elég kemény témákat feszeget
tetszett, de sztem csak napi 1 részt nézek belőle mert letaglóz
| főleg mikor már majdnem elhiszed hogy nincs semmi következménye annak hogy megdugta a disznót
kiderül hogy a családi élete romokban és álca az egész
|
Negritis
Csak az első rész olyan beteg, de jól teszed, hogy nem darálod. Érdemes érlelni egy kicsit.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
megnéztem a Black Mirror első évad első részét, háát ezt nem lehet darálni
Negritis
Cserébe az egyik legkiforrotabb sorozat amit láttam jó pár évre visszamenően.
Nekem nagyon nagy kedvencem.
süti
az első rész alapján elég kemény témákat feszeget
tetszett, de sztem csak napi 1 részt nézek belőle mert letaglóz
| főleg mikor már majdnem elhiszed hogy nincs semmi következménye annak hogy megdugta a disznót
kiderül hogy a családi élete romokban és álca az egész
|

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Negritis
Cserébe az egyik legkiforrotabb sorozat amit láttam jó pár évre visszamenően.
Nekem nagyon nagy kedvencem.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Hálistennek a Netflixnek ki is végeztem már kettő Netflix original sorozatot, a Narcost illetve a Master of Nonet. Mindkettőt csak ajánlani tudom, a Narcosban imádtam azt, hogy a sorozat 50-60%a spanyolul van, a Master of None meg csak érdekes társadalmi kérdéseket feszeget, érdekes stílusban 😊
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
kivégeztem the man in the high castle-t. fura benne, hogy a fő eredeti szerelmi háromszög volt a legkevésbé hiteltelen, és érdekes számomra, minden más jobb volt. amúgy tetszett nagyon, és az legutolsó képkockáknál jött is egy ez meg mi a fa**??????

belekezdtem egyúttal a homelandbe és az első rész alapján nagyon tetszett.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
 www.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20151021/rs_634x862-151121113347-ACS20S120Vanity20Fair20Ad.jpg
baggio
jó régen felírtam, hogy ez kelleni fog, de megint lemegy majd 3 rész mire el fogok jutni a pilotig, már látom előre
Höri
sztemaz ilyen sorozattal nem is baj, ha darálod. sztem heti bontásban szétesne az ember fejében a nyomozás, az összefüggéseket nem látnánk át.
de majd kiderül. jónak igérkezik