Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 9 éve
WW ep3? kezdenek érdekessé válni a dolgok. AH-ról is kiderül, nem az a joviális öregúr akit várt az ember.
viszont | Dolores lehet a kulcs ahhoz, hogy az androidok öntudatra ébrednek egyre jobban? ugye Bernard kezdte el az updateket, és Dolores a tesztalany. ő is képes volt lelőni Trevort, mert neki azt programozták, hogy mindig megerőszakolják. Ki lehet Ed Harris? Arnoldot keresi? vagy ő Arnold. nem lennék meglepve ha egy android lenne, egy külön kóddal. az epizód végén kik ölték meg Teddy-t és a Sheriffet? nem robotok voltak mert nem tudta őket lelőni Teddy. | Sok-sok érdekes és apró dolog/kérdés van, ettől zseniális egyelőre. remélem nem szúrják el.
több mint 9 éve
már lent van, ma tervezem is megnézni a kérdés hogy mozi előtt vagy után 😀uh le kéne szedni a 2. részét is a westworld-neka 2.-ban tekernek rajta egy elég emberest 😀
az első rész számomra brutálisan erős volt
Negritis
petey
nah közbe megnéztem, és sztem akkora tekerés nem volt rajta
szimplán elkezdték kibontani jobban a dolgokat, pl hogy milyen mikor valaki megérkezik és tovább mutatták be a park háttér működését
amúgy a TBBT-t mostani évad nekem tetszik, bár tudom h vannak hibái
és remélem az utolsó ez
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
uh le kéne szedni a 2. részét is a westworld-neka 2.-ban tekernek rajta egy elég emberest 😀
Negritis
több mint 9 éve
Ray Donovan visszatér az ötödik évadra is. Jó!micsoda happy end volt 😀
Mikey
több mint 9 éve
uh le kéne szedni a 2. részét is a westworld-nekha az első után kérdéseid voltak,a második után azt se tudod merre vagy arccal előre 😀
Negritis
Nekem van egy korai teóriám miszerint | maga Dolores a vírus | -csak akkor olvasd ha láttad a második részt-
több mint 9 éve
uh le kéne szedni a 2. részét is a westworld-nekaz első rész számomra brutálisan erős volt
több mint 9 éve
Westworld. Ez a pilot atyaég, annyira össze volt rakva h beszarás, mégis hatalmas összevisszaság van a fejemben és kb 100kérdés merült fel bennem 😊 nagy élmény lesz ez a sorozatMost tanulok angolul de leköt.
A jelenet a Paint It, Blackkel meg zseniális volt.
braxa88
Negyedét se értem de nagyon jó
több mint 9 éve
igazából a hájppal egyetlen rész ér fel, az eddigi utolsó, a karácsonyi különkiadás, a többi inkább érdekes és elgondolkodtató, de közel sem kihagyhatatlan (mármint ha a történetüket elolvasod, magát az epizódot akár ki is hagyhatod)megnéztem az 1.rész. a disznókúrósat. tényleg nagyon jó volt, de semmi utópisztikusság nem volt még.nagyon, elképesztően jó, elgondolkodtató utópisztikus sztorik vannak benne. szerintem újranézem addig az eddigi részeketOktóber 21-ét bekarikázni a naptárban.a korábbi évadok mennyire jók?
www.youtube.com/watch?v=I-vAp9n8rQc
süti
braxa88
Löfli
braxa88
a Shameless hetedik évad is elkezdődött közben, na ez meg az a sorozat, amit vélhetően sose nézek majd újra, de borzasztóan örülök minden új résznek (a Rescue me volt talán hasonló)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
alakul az, bár én még csak az első évadot néztem megmegnéztem az 1.rész. a disznókúrósat. tényleg nagyon jó volt, de semmi utópisztikusság nem volt még.nagyon, elképesztően jó, elgondolkodtató utópisztikus sztorik vannak benne. szerintem újranézem addig az eddigi részeketOktóber 21-ét bekarikázni a naptárban.a korábbi évadok mennyire jók?
süti
braxa88
Löfli
braxa88
több mint 9 éve
megnéztem az 1.rész. a disznókúrósat. tényleg nagyon jó volt, de semmi utópisztikusság nem volt még.nagyon, elképesztően jó, elgondolkodtató utópisztikus sztorik vannak benne. szerintem újranézem addig az eddigi részeketOktóber 21-ét bekarikázni a naptárban.a korábbi évadok mennyire jók?
süti
braxa88
Löfli
több mint 9 éve
walking dead első 3 perce, nyugodtan megnézhető, nem derül ki h ki lett a pép. www.youtube.com/watch?v=EW_N5-ceitk
azért remélem h se karlecsapás, se megerőszakolás nem lesz :/
több mint 9 éve
A Leftoverst is már elkaszálták, csak lesz belőle még egy záró évad. Kár, hogy alig nézik, mert tényleg nagyon jó sorozat.ez se igaz feltétlenül, hiszen a még nem kaszáltak közül a Leftovers-t és a Veepet is 1m körüli néző nézi, a girls-t fele annyi, a silicon valley 2m-en van maximalizálva. A legtöbbel a showtime is versenyezni tud a premier kábel csatornák közül. Egyedül a Game of thrones sikerével lehet hosszabb távon kalkulálni náluk.de ami betalál az nagyon durván betalál.HBO meg garancia a sikerre.ez mondjuk nagyon nincs így, több bukik náluk, mint ami betalál.
Kenny
Höri
braxa88
Höri
több mint 9 éve
nagyon, elképesztően jó, elgondolkodtató utópisztikus sztorik vannak benne. szerintem újranézem addig az eddigi részeketOktóber 21-ét bekarikázni a naptárban.a korábbi évadok mennyire jók?
süti
braxa88

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Október 21-ét bekarikázni a naptárban.a korábbi évadok mennyire jók?
süti
több mint 9 éve
Sikertelenség ide sikertelenség oda a HBO nem tud hibázni. A leggyengébb sorozataik is olyanok mint a Netflix kivételével akárhol a jó, de nem kiemelkedő sorozatok.Ez azért kicsit túlzó.
Jughead
Mostanában a drámáik betalaltak de azért van elég sok buktája, csak mert a hype vonat nem hozta el hozzánk, még így van.
több mint 9 éve
Sikertelenség ide sikertelenség oda a HBO nem tud hibázni. A leggyengébb sorozataik is olyanok mint a Netflix kivételével akárhol a jó, de nem kiemelkedő sorozatok.
több mint 9 éve
pár hete olvastam egy cikket, amiben fejtegették hogy az HBO-nál mennyire vakargatják a fejüket a vezetőség tagjai az általános sikertelenségen. tán pár embert ki is rúgtak emiatt.HBO meg garancia a sikerre.ez mondjuk nagyon nincs így, több bukik náluk, mint ami betalál.
Kenny
Höri
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
ez se igaz feltétlenül, hiszen a még nem kaszáltak közül a Leftovers-t és a Veepet is 1m körüli néző nézi, a girls-t fele annyi, a silicon valley 2m-en van maximalizálva. A legtöbbel a showtime is versenyezni tud a premier kábel csatornák közül. Egyedül a Game of thrones sikerével lehet hosszabb távon kalkulálni náluk.de ami betalál az nagyon durván betalál.HBO meg garancia a sikerre.ez mondjuk nagyon nincs így, több bukik náluk, mint ami betalál.
Kenny
Höri
braxa88
több mint 9 éve
de ami betalál az nagyon durván betalál.HBO meg garancia a sikerre.ez mondjuk nagyon nincs így, több bukik náluk, mint ami betalál.
Kenny
Höri
több mint 9 éve
HBO meg garancia a sikerre.ez mondjuk nagyon nincs így, több bukik náluk, mint ami betalál.
Kenny
több mint 9 éve
Nem tudom,hogy hova lyukadhat ki ez a sorozat,de rengeteg potenciál van benne,HBO meg garania a sikerre.Westworld. Ez a pilot atyaég, annyira össze volt rakva h beszarás, mégis hatalmas összevisszaság van a fejemben és kb 100kérdés merült fel bennem 😊 nagy élmény lesz ez a sorozatA hsz-edben írtak miatt letöltöttem-megnéztem. Azt mondom váó, bámulatos volt. 😊
braxa88
Mikey
Új Lost?
több mint 9 éve
A Westworld is nagyon jól indult, de én az új felhozatalból egyelőre inkább ezt ajánlanám, ha egy sorozatot kellene mondani:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Luke Cage senki?tervben van, de a rohadt netflix modell miatt nem haladok az előzőekkel sem.
K_baszott zseniális.
Kenny
több mint 9 éve
Westworld. Ez a pilot atyaég, annyira össze volt rakva h beszarás, mégis hatalmas összevisszaság van a fejemben és kb 100kérdés merült fel bennem 😊 nagy élmény lesz ez a sorozatA hsz-edben írtak miatt letöltöttem-megnéztem. Azt mondom váó, bámulatos volt. 😊
braxa88
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May