Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 9 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 355 — Packers Suicide Squad
Narcos-t nézi valaki? Eszméletlen jó. Plato o plomo? 😊
JayB
Már kijött a második évad?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Narcos-t nézi valaki? Eszméletlen jó. Plato o plomo? 😊
JayB
így-így. nagyon jó sorozat, remek színészekkel, és nagyon jót tett neki, hogy nagyrésze spanyolul van. alig várom a folytatást.
'Yo soy Pablo Emilio Escobar Gaviria' - 'Plata.. o plomo?'

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
Narcos-t nézi valaki? Eszméletlen jó. Plata o plomo? 😊

Szerkesztette: JéBé
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 498 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
na iktriad én a 1x06-tal kiszálltam a Vinylből, gondolom te azért kifejezetten élvezted azt a részt 😊

a The Night Manager viszont tényleg remek volt
baggio
Jól gondolod. 😉 Így lemaradtál over the hill Elvisről és józan(!) Richieről. OW viszont nem volt benne a legutóbbi részben.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
11 22 63

vigyázat, erős  thumbs2.ebaystatic.com/d/l225/m/mGSBxU1WiIllv7F5u4doaTw.jpg
Nemtudom kik nézik, de szerintem valami irtózatosan jó. Fuh nagyon várom az utolsó részt.
| Reméltem, hogy már a 7. részben elérünk az utolsó naphoz, bár picit gyorsan dobálták az utolsó pár napot, de ha vkinek részleges emlékezetvesztése van, akkor, főleg abban az időben, nem sokat tud csinálni. Viszont a Billes rész kicsit lehozott az életről. Azt hittem, egy full lájti helyen lesz, kb mint ahova bevitték. De így nagyon para, amikor láttam a fején a sebet, gondoltam, hogy ez már nem vicces. Meg alapból az a hely, omg. Egy picit élt bennem a remény, hogy csak fél, de még tudja, hogy mi a szitu.2-3 hétről van szó, ha jól rémlik. Max egy hónap telt el. Elég para. Az meg, hogy leugrott, talán a legjobb, ami vele történhetett ezek után. Kurvára várom az utolsó részt |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 332 — no es importante
na iktriad én a 1x06-tal kiszálltam a Vinylből, gondolom te azért kifejezetten élvezted azt a részt 😊

a The Night Manager viszont tényleg remek volt

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Negan elég badass, | jövő héten fel fog robbanni az internet 😀 |

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 233
most már amúgy is a Slasher darálásába kezdtem...😊
több mint 9 éve
Le a kalappal a The Night Manager alkotói előtt. Ez a minisorozat nagyszerű volt elejétől a végéig.
iktriad
ami kicsit zavaró volt, valószínű a kevés rész miatt idő sem volt rá... | de hogy egy olyan ember aki évtizedekig szopatja a világ legkomolyabb titkos ügynökségeit az 'pikk-pakk' több száz milkós illegális fegyver ügyletekbe vonjon be bárkit is.(gyerek mentés ide-oda) Ez kicsit nekem túl gyors volt. |
ozibozi
| mondjuk a 2.-3. rész erről szólt, hogy hogyan férkőzik Roper bizalmába. persze kevésnek tűnhetett még így is, pedig a sorozat 40%-a erről szólt 😊 vagy akkor szarul mutatták be, de szerintem ezek voltak a legjobb részek |
Löfli
| nekem a bizalomba férkőzés OK, csak gyorsnak tűnt a 100 milkós cégek irányítása stb , attól aki évtizedeken keresztül mindenkit átvert, a legmagasabb körök támogatásával. Mindegy nem akarok ezen rugózni | , csak...😊
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Le a kalappal a The Night Manager alkotói előtt. Ez a minisorozat nagyszerű volt elejétől a végéig.
iktriad
ami kicsit zavaró volt, valószínű a kevés rész miatt idő sem volt rá... | de hogy egy olyan ember aki évtizedekig szopatja a világ legkomolyabb titkos ügynökségeit az 'pikk-pakk' több száz milkós illegális fegyver ügyletekbe vonjon be bárkit is.(gyerek mentés ide-oda) Ez kicsit nekem túl gyors volt. |
ozibozi
| mondjuk a 2.-3. rész erről szólt, hogy hogyan férkőzik Roper bizalmába. persze kevésnek tűnhetett még így is, pedig a sorozat 40%-a erről szólt 😊 vagy akkor szarul mutatták be, de szerintem ezek voltak a legjobb részek |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
iktriad
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 498 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mennyire kibebaszott jó a Daredevil! Mondjuk Punisher lopja a show! ..és mennyire jó lenne egy Netflixes Batman!
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Egész jó ez a "Kamionosok" sorozat a Discoveryn.
több mint 9 éve
erős a daredevil,Bernthal pedig tökéletes.

több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Agatha Christie leghíresebb krimijéhez készült tavaly egy BBC-s 3 részes minisorozat.

Ma le is daráltam, és végre, azt kell mondanom, hogy egy nagyon korrekt feldolgozása a regénynek!

www.imdb.com/title/tt3581932/?ref_=nv_sr_1

Ajánlom. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 332 — no es importante
 www.sorozatjunkie.hu/2016/03/17/vikings-es-az-5-evad/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Valaki aki nézi a Black Sails-t és túl van a 2. évadon.
| 2.évad 5. rész után vagyok, és elég egyértelmű, de valaki azért segítsen ki. Most komolyan meleg kapcsolat van/volt Flint és Thomas közt | ?? o.O
Drip
ja.. de szererencsére több flashback nincs.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
| 2.évad 5. rész után vagyok, és elég egyértelmű, de valaki azért segítsen ki. Most komolyan meleg kapcsolat van/volt Flint és Thomas közt | ?? o.O
Drip
Mondjuk ezután miért voltál bizonytalan? 😊

cdn1-www.afterellen.com/assets/uploads/2015/02/Black-Sails-205-12.png

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Drip
yepp.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 473 — Undertaker of the Cleveland graveyard

több mint 9 éve
Nagyon lehet érezni melyik részeket rendezte Robin Wright,sokkal jobbak mint a többi.

több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
| Faszomat már, Meechum volt az egyik kedvenc szereplőm a sorozatban. | 😕

| Vártam, hogy Lucas bekattan majd valahogyan, miután lógva hagyták, de azért erre nem számítottam! |
Vrij6
| én is bírtam nagyon, hihetetlen jelenség volt 😀 |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!

| Vártam, hogy Lucas bekattan majd valahogyan, miután lógva hagyták, de azért erre nem számítottam! |
Vrij6
beirhatnád h melyik sorozatrol van szó..
amugy house of cards
braxa88
Úgy voltam vele, hogy aki rámegy, és elolvassa, úgyis egyből tudni fogja. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549

Vrij6
beirhatnád h melyik sorozatrol van szó..
amugy house of cards