Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=3iZ9JRVmJ5oUtóbbi évek egyik legjobb zenéje amit sorozatban hallottam.
több mint 9 éve
nekem ez az utolsó rész végső pillanata nem tetszik, hogy ennyire eltér a képregénytől | nem Rick beszéli le Jesus-szal, hogy kövessék Neganig a kocsit. | amúgy nekem Negan tetszik, ilyen a képregényben, nagyon jól hozza a színész ezt a szociopata, idegbeteg állatot. talán a sexista kijelentései maradtak ki eddig, de lehet ott már túl erősen fogott a szerkesztői toll.Nekem Negan sok mar kicsit egyebkent, hogy ennyire minden pillanata, mondata a szivatasra megy, kicsit mar eroltetett szerintem.Eddig elegge bejon a walking dead idei evada, ahogy az elozo is tetszett kifejezetten a gyengelkedesk utan.nekem is tetszik (2-3.részt lehetett volna 1 részbe sűríteni azért, fasz kivan néha a csak 1 szál/epizódokkal)
zavi27
nagyon kiváncsi vagyok h jönnek ki Rickék ebből a méretes fosgödörből.
amenyire utáltama sorozat elején Rick fiát, annyira bejön mostmár a karakter
braxa88
zavi27
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
már két rész lement az évadból, véletlenül se hagyjátok ki, eszméletlen élmény az egészEgyetértek, imádom én is, már az első évad is nagy kedvencem volt!
www.youtube.com/watch?v=c8aFcHFu8QM
baggio
több mint 9 éve
már két rész lement az évadból, véletlenül se hagyjátok ki, eszméletlen élmény az egészwww.youtube.com/watch?v=c8aFcHFu8QM

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nekem Negan sok mar kicsit egyebkent, hogy ennyire minden pillanata, mondata a szivatasra megy, kicsit mar eroltetett szerintem.Eddig elegge bejon a walking dead idei evada, ahogy az elozo is tetszett kifejezetten a gyengelkedesk utan.nekem is tetszik (2-3.részt lehetett volna 1 részbe sűríteni azért, fasz kivan néha a csak 1 szál/epizódokkal)
zavi27
braxa88
több mint 9 éve
Abdzoéut nézős 😊 😉 mi asszonnyal, ledaráltuk az első évadot meg a két rédzt ami eddig kijött a másodikból 😊Válótársakat nézi valaki? Érdemes elkezdeni nézni?En elso evadot nagyon birtam, szerintem magyar szinten kifejezetten jo, szorakoztato.
Matthew99
zavi27
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Válótársakat nézi valaki? Érdemes elkezdeni nézni?En elso evadot nagyon birtam, szerintem magyar szinten kifejezetten jo, szorakoztato.
Matthew99
több mint 9 éve
Válótársakat nézi valaki? Érdemes elkezdeni nézni?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Eddig elegge bejon a walking dead idei evada, ahogy az elozo is tetszett kifejezetten a gyengelkedesk utan.nekem is tetszik (2-3.részt lehetett volna 1 részbe sűríteni azért, fasz kivan néha a csak 1 szál/epizódokkal)
zavi27
több mint 9 éve
Eddig elegge bejon a walking dead idei evada, ahogy az elozo is tetszett kifejezetten a gyengelkedesk utan.
több mint 9 éve
jó ez a westworld továbbra is, de nem gondoltam volna a sorozat előtt, a trailerek láttán, h kurvára nem érdekel a western része a sorozatnak, csak az ami Fordéknál történik.
több mint 9 éve
galaktika.hu/sorozat-lesz-az-angyali-udvozletbol/Hátha a könyvet is újra nyomnák végre. 😛
több mint 9 éve
WestWorld:Számomra még nem világos, de két érdekesség:
| szóval Bernard = Arnold? |
Borbinho
| "Arnold Weber" is an anagram for "Bernard Lowe". |
| Dolores Abernathy is an anagram of "Arnold Base Theory." |
több mint 9 éve
WestWorld:| szóval Bernard = Arnold? |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
www.mtv.co.hu/sorozat/cikkek/magyar-vonatkozas-az-agymenokbenEgyik legjobb évad ever.
South Park S20E7 beteg
de az egész 20. évad "fáj" 😀
Negritis
több mint 9 éve
kevesen tudják, hogy a Luke Cage-ben Cottonmouth igazából Anquan Boldinwww.famousbirthdays.com/thumbnails/boldin-anquan-large.jpg
több mint 9 éve
www.mtv.co.hu/sorozat/cikkek/magyar-vonatkozas-az-agymenokbenSouth Park S20E7 beteg
de az egész 20. évad "fáj" 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Black Mirror White ChristmasÚristen, hát basszus, kevés sorzatrész érintett meg ennyire. Tegnap néztem de még hatása alatt vagyok. 70+perc, de még néztem volna belőle. Eszméletlen durva, elgondolkodtató, letaglózó.
Ahogy nézem ez dec16án ment, tehát nem karácsonykor, kicsit durva lett volna akkor
Amúgy annyi jó ötlet van ebben a Black Mirrorban,Hollywood meg szenved az ötlettelenségben...
több mint 9 éve
Ez a legutóbbi Arrow rész hosszú idő után kihozott belőlem egy váót.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Haha😀Egyenlőre a Modern Család kilőve.(lassan jön az új rész.😀)Married with Children
Addig kéne valami hasonló kaliberű vicces sorozat! Tudtok pár sorozatot említeni ami tényleg az a vicces jókedvű sorozat?
Coolearie
az idős figura ismerős lesz 😀
Negritis
Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
Egyenlőre a Modern Család kilőve.(lassan jön az új rész.😀)Married with Children
Addig kéne valami hasonló kaliberű vicces sorozat! Tudtok pár sorozatot említeni ami tényleg az a vicces jókedvű sorozat?
Coolearie
az idős figura ismerős lesz 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Szivesen 😀 majd meseld hogyan tetszettKöszönöm, ránézek! 😀Egyenlőre a Modern Család kilőve.(lassan jön az új rész.😀)Az ítélet: család
Coolearie
Olyan poenok es cselekmenyvezetes hogy sirni fogsz 😀
Adirotor
Coolearie
több mint 9 éve
Köszönöm, ránézek! 😀Egyenlőre a Modern Család kilőve.(lassan jön az új rész.😀)Az ítélet: család
Coolearie
Adirotor
több mint 9 éve
Egyenlőre a Modern Család kilőve.(lassan jön az új rész.😀)Az ítélet: család
Coolearie