Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Elég gyenge lett szerintem, de nem akartam az én negatív vélemenyemmel nyitni a sort
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Semmi a Dexter évadnyitóról?Nekem elég vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban.
több mint 11 éve
aki szereti az alaprealityket (Survivor, The Amazing Race), az mindenképpen próbálja be a Siberia pilotját. nem fog csalódni 😀
több mint 11 éve
nem pipálod ki csak az uccsót és készJaaaaaa. De a francnak van kedve hozzá az egészet leszedni. 😀 :/ Köszi!VrijbloedHannibal uccsó része miért nincs fent ncore-on? (Vagy csak én nem találom?)Vrijbloedfent van az, csak ugye utolsó rész után nem részenként van fent, hanem egybe az egész season.Divat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
braxa88
12 534
breaking bad 5.évaddal (első felével) végeztem. ez a sorozat odabasz minden részben.nagyon kiváncsi vagyok mi lesz az uccsó évadban,
több mint 11 éve
csak az utolsót pipáld ki és győzöl.Jaaaaaa. De a francnak van kedve hozzá az egészet leszedni. 😀 :/ Köszi!VrijbloedHannibal uccsó része miért nincs fent ncore-on? (Vagy csak én nem találom?)Vrijbloedfent van az, csak ugye utolsó rész után nem részenként van fent, hanem egybe az egész season.Divat
több mint 11 éve
Jaaaaaa. De a francnak van kedve hozzá az egészet leszedni. 😀 :/ Köszi!Hannibal uccsó része miért nincs fent ncore-on? (Vagy csak én nem találom?)Vrijbloedfent van az, csak ugye utolsó rész után nem részenként van fent, hanem egybe az egész season.Divat
több mint 11 éve
Kalózoknál szerintem megtalálod külön is!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Hannibal uccsó része miért nincs fent ncore-on? (Vagy csak én nem találom?)Vrijbloedfent van az, csak ugye utolsó rész után nem részenként van fent, hanem egybe az egész season.
|
több mint 11 éve
Hannibal uccsó része miért nincs fent ncore-on? (Vagy csak én nem találom?)
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Ja,már egy hónapja vége,sajna..Blitzburghle is akartam írni, elfelejtődött, most legalább akkor:
ilyen elcseszett évadfinálét nagyon keveset láttam eddig!
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Historyn indult a vikingekről egy sorozat, mely találóan a Vikings nevet kapta. Akik érdeklődnek életük, kultúrájuk iránt, azoknak érdemes megnézni. Hasonló a Spartacus vagy a Rómához, csak kelta köntösbe öltöztetve.1 évad, 9 epizód, 1 órás hosszúságban, és van magyar felirat is hozzá.Már beszéltünk is róla többször is itt hogy kurva jó, csak kicsit rövid 😀
süti
több mint 11 éve
Ja,már egy hónapja vége,sajna..
több mint 11 éve
Historyn indult a vikingekről egy sorozat, mely találóan a Vikings nevet kapta. Akik érdeklődnek életük, kultúrájuk iránt, azoknak érdemes megnézni. Hasonló a Spartacus vagy a Rómához, csak kelta köntösbe öltöztetve.1 évad, 9 epizód, 1 órás hosszúságban, és van magyar felirat is hozzá.több mint 11 éve
J.T. Walsh, JGandalf-ini... Sajnos várható az ilyen emberkéknél😕Mi történt vele?Cowboykarcsilátta Rómát.......
keringési valami, vagy szívroham, vagy strokesutianap
no meg John Candy pl...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Mi történt vele?Cowboykarcsilátta Rómát.......
keringési valami, vagy szívroham, vagy stroke
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Mi történt vele?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Ááá Tony 😕 Pont msot darálom. RIP. Hihetetlen jó színész volt.
több mint 11 éve
Nem akarom elhinni 😕. Nyugodjék békében.
több mint 11 éve
Tőlem is komoly RIP, kedvenc sorozatom kiemelkedő karakterét alakította hibátlanul. Top3 kedvenc színészemben benne van, bár igazán jó filmben nems zerepelt a Tiszta románc epizódszerepét leszámítva, minden alakítása kiváló volt, több filmet csak miatta élveztem. Nagyon nagy veszteség, szerintem öregként nagyon komoly szerepeket vihetett volna el a karakterével, nagyon nagy kár érte már csak ezért is.
több mint 11 éve
RIP: 😕
több mint 11 éve
Meghalt James Gandolfini, nyugodjék békében! 😕Pont most láttam én is 😕 Talán a kedvenc sorozatkarakteremet alakította.
Hatalmas sorozat volt a Sopranos.Stez
Nyugodjék békében!
több mint 11 éve
Meghalt James Gandolfini, nyugodjék békében! 😕Hatalmas sorozat volt a Sopranos.
több mint 11 éve
Így van!Egy ismerősöm javaslatára arra adtam a fejem, hogy belekezdek a Treme című sorozatba, de gondoltam előtte megérdeklődöm, hogy milyen véleménnyel vagytok ti a sorozatról.MirrMurrZseniális, de csak akkor, ha alapból fogékony vagy New Orleansra és az ottani kultúrárajjncaa
Azt nem tudom, hogy a The Wire-t láttad-e, mert ha igen, akkor ugyanaz rendezi ezt is, tehát a karakter felépítése terén tudod mire számíthatsz.
Ha szereted azt, hogy pl egy bizonyos embert annyira megismersz egy sorozatban, hogy már néhány szituációban apró mimikákon tudsz felnevetni pl, vagy csak csak simán mintha tényleg ismernéd őket, akkor a te sorozatod.
Ha minden részben egetverő akciót és pörgős eseményvilágot akarsz, akkor nem, és akkor sem, ha nem szereted a zenét 😀
Jó szórakozást hozzá!
Don't talk the walk, Walk the talk!