Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
| Pl Luther és Stark kapcsolátra,és annak végére.Felvezetik a szálat 3 részen keresztül,szinte kihegyezik az évadot az ő kettejük konfliktusára aztán úgy lett vége ahogy.emellett én kedvelem o'hara-t néztem volna a következő évadban is.Csak én éreztem úgy,hogy ezt a Luther évadot kicsit összecsapták?Pl. mire gondolsz ?Toca
Tele volt olyan hibákkal amit eddig nem szoktunk meg sem a Luthertől sem pl a Sherlocktól.Kenny
Ripley méltatlanul távozott(igaz már amikor futott a faszi a sikátorban akkor tudtam,hogy mi fog történni),egy temetés jelenetet azért megérdemelt volna.
Ettől független a John és Alice közti párbeszédek még mindig a legjobbak amit valaha sorozatban láttam.
|
Azt mondanám hogy ez volt a leggyengébb évad,ha az utolsó két rész nem hozta volna a szokásos Lutheres színvonalat.
több mint 11 éve
Duff
3 133
dexterről mi a véleményetek? így 5 rész után sztem messze leguncsibb évad ez eddig. egy sorozatzáró évadtól kicsit többet várok :/Ja eddig nem egy nagy cucc, kb. a 3. évad színvonalán van. Viszont szerintem Jennifer Carpenter nagyon jól tolja, nem is értem, miért nem jelölték Emmyre 😮
remélem azért az évad második felére felpörög...braxa88
több mint 11 éve
dexterről mi a véleményetek? így 5 rész után sztem messze leguncsibb évad ez eddig. egy sorozatzáró évadtól kicsit többet várok :/| van egy olyan érzésem, hogy ezt az öt(ödik) részt amolyan alternatív sorozatzárónak használták, aki heppi end véget szeretne, az ne nézze tovább 😊 |
remélem azért az évad második felére felpörög...braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
braxa88
12 534
dexterről mi a véleményetek? így 5 rész után sztem messze leguncsibb évad ez eddig. egy sorozatzáró évadtól kicsit többet várok :/remélem azért az évad második felére felpörög...
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Csak én éreztem úgy,hogy ezt a Luther évadot kicsit összecsapták?Szerintem is jobb volt az első két évad, de azért így is nagyon tetszett. Az utolsó rész Alice-szel meg nagyon ott volt, bár kicsit kiszámítható lett, ettől függetlenül tetszett és az Alice-Luther közös jelenetek továbbra fergetegesek.
Tele volt olyan hibákkal amit eddig nem szoktunk meg sem a Luthertől sem pl a Sherlocktól.Kenny
több mint 11 éve
Csak én éreztem úgy,hogy ezt a Luther évadot kicsit összecsapták?Pl. mire gondolsz ?
több mint 11 éve
Csak én éreztem úgy,hogy ezt a Luther évadot kicsit összecsapták?Tele volt olyan hibákkal amit eddig nem szoktunk meg sem a Luthertől sem pl a Sherlocktól.
több mint 11 éve
nemtom, én ezekről az ilyenekről lemaradtam, aztán be sem pótoltam őket (amikor a Lost meg a PB ment a tévében, akkor éppen koliban laktam, aztán nem volt kedvem beülni a közös tévé elé harmincadmagammal, utána meg már letöltögetni nem akaródzott).Pont most sikerült végig néznem másodjára is, továbbra is no1 sorozat nálam.Newmanwww.imdb.com/name/nm0127988/?ref_=tt_cl_t14jjncaaááá, megvan honnan ismerős. Prison breakből. ez a köcsög vette el Sucre nőjét. köszi 😊braxa88
viszont egy-két hónapja fejezték be a kúltévén a Magnumot, kb 40 rész még ott figyel a médiaboxon (először a költözés tett be az esti sorozatnézésnek, utána meg a kölök érkezése), szóval még van két hónapig garantált a kikapcsolódás, persze csak ha eljutok odáig...
több mint 11 éve
Pont most sikerült végig néznem másodjára is, továbbra is no1 sorozat nálam.www.imdb.com/name/nm0127988/?ref_=tt_cl_t14jjncaaááá, megvan honnan ismerős. Prison breakből. ez a köcsög vette el Sucre nőjét. köszi 😊braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
www.imdb.com/name/nm0127988/?ref_=tt_cl_t14jjncaaááá, megvan honnan ismerős. Prison breakből. ez a köcsög vette el Sucre nőjét. köszi 😊
több mint 11 éve
www.imdb.com/name/nm0127988/?ref_=tt_cl_t14
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
braxa88
12 534
dexterben szerepelt ez az arc: kurváűra ismerős valahonnan, de nemtodom hova tenni., és nagyon idegesít 😀 ki ő? miben játszik?
több mint 11 éve
Legyen már Október!!!! 😀előző trágya évad után csak jobb lehet 😀
Raven17
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Hogy repül az idő - már 20 éve annak, hogy elindult az X-akták. Mulder és Scully anno és ma.Duchovny-nak milyen kiégett feje van, te jó isten.
iktriad
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Emmy-jelölések:Hol van Walton Goggins mint mellékszereplő?
comment.blog.hu/2013/07/18/kihirdettek_az_emmy-nevezeseket_tarolhat_a_netflix_es_a_house_of_cards
Elég röhej.berger90
Hát hülyék ezek?
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Emmy-jelölések:comment.blog.hu/2013/07/18/kihirdettek_az_emmy-nevezeseket_tarolhat_a_netflix_es_a_house_of_cards
Elég röhej.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Annyi jót hallottam, olvastam tőletek a Sopranosról, hogy nekiveselkedtem az első évadnak.Én nem rég fejeztem be az első még néhol akadozik, de utána szintet lépnek. És ilyen jó sorozatbefejezést se láttam még talán.
Eddig bejövős.laccoo74
több mint 11 éve
Annyi jót hallottam, olvastam tőletek a Sopranosról, hogy nekiveselkedtem az első évadnak.Eddig bejövős.
több mint 11 éve
Belenéztem tegnap a Borgiákba... Mikor láttam, hogy vetíteni fogják tökre megörültem, persze, hogy nem tudtam az elejétől nézni így téfauban, mert akkor behányt 4 napra a szolgáltatás. Most meg látom, hogy Ironsnak Kulka a hangja.
Ha mostantól az lesz a trend, hogy az összes színésznek, akiknek korábban Szakácsi Sándor volt a szinkronja, most Kulka megkapja, akkor eret vágok. Egyszerűen borzalmas. Sem Irosnhoz nem illik, semmilyen szempontból, sem a játszott karakterhez, de a szinkron többi része se tetszett, pedig ...
Úgy látszik valahonnét boltolni kell másik verziót😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Én a könyvet nem olvastam, de a Daenerys szál a sorozatban a kedvencem, nem nagyon tudom elképzelni hogy jobban meg lehetne csinálni... Mondjuk "olvasóként" simán elképzelhető hogy egészen más elképzelés alakult ki a karakterről, úgy zavaró lehet.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
rantotthus
261
Megnéztem a Game of Thrones mind a 30 részét.A sorozat elsősorban nem a könyvet olvasóknak szól, mivel ha minden úgy történne benne, akkor nem lenne elég az egy évadra a 10 rész. Ergo muszáj volt lebutítani/átírni a történetet, hogy érthető legyen mindenkinek.
Csak röviden: ég és föld a különbség a könyvhöz képest.
| Gendry és Mellisandre?
Robb-nak volantisi feleség?
A Reedek szerepe így elsikkasztva?
Rickon és a vad nő együtt Brannékkel a falig?
A Daenerys szál rettentő ergya.
A feketevízi csata szintúgy.
Hol van Barristan mellől a harci gödrök bajnoka?
A vargot megöli Jon?
Nem is sorolom. |
Ráadásul pár karakter rettentő rosszul lett eltalálva.
Gendry, Ramsay, az öreg Bolton, Mance, Theon nővére, Meera Reed.
Viszont Jaime és Naharis telitalálat.
Ami vicces, hogy a Theont játszó színész Lily Allen énekesnő bátjya, Bronn ifjúkorában a Robson & Jerome fiúcsapat sztárja volt:
míg Brienne pedig 191 centis szupermodell valójában:
Sobri Jóska
Szvsz Ramsay és Roose szerintem meg pont iszonyat jó választás volt, mindkét színész nagyon jól visszaadja a könyvet (legalább is nekem).
több mint 11 éve
Ray Donovant nézi valaki?Nekem nagyon adja, egy két feles szereplőn kívül
Eddig elég bíztató.Kenny