Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
Túl nagy a kísértés, főleg, hogy aztán milyen sokáig nem lesz NFL... 2 gyors tét ment a meccsekre, Falcons -2.5 és Texans +9.5, csak hogy legyen miért drukkolniA legjobb tanács amit itt olvastam eddig 😀 HanniSziasztok. Gondolkoztam, hogy kipróbálnám magam az online fogadásokban is. Nem vagyok jártas benne( eddig csak tippmixeztem, de azt is ritkán), úgyhogy ha adnátok pár tanácsot, hogy merre érdemes elkezdeni, azt nagyon megköszönném 😊Double Bne kezd el, inkább költsd másra! 😀Divat
több mint 12 éve
Van benne valami 😀 😀A legjobb tanács amit itt olvastam eddig 😀 HanniSziasztok. Gondolkoztam, hogy kipróbálnám magam az online fogadásokban is. Nem vagyok jártas benne( eddig csak tippmixeztem, de azt is ritkán), úgyhogy ha adnátok pár tanácsot, hogy merre érdemes elkezdeni, azt nagyon megköszönném 😊Double Bne kezd el, inkább költsd másra! 😀Divat
több mint 12 éve
A legjobb tanács amit itt olvastam eddig 😀Sziasztok. Gondolkoztam, hogy kipróbálnám magam az online fogadásokban is. Nem vagyok jártas benne( eddig csak tippmixeztem, de azt is ritkán), úgyhogy ha adnátok pár tanácsot, hogy merre érdemes elkezdeni, azt nagyon megköszönném 😊Double Bne kezd el, inkább költsd másra! 😀Divat
több mint 12 éve
Sziasztok. Gondolkoztam, hogy kipróbálnám magam az online fogadásokban is. Nem vagyok jártas benne( eddig csak tippmixeztem, de azt is ritkán), úgyhogy ha adnátok pár tanácsot, hogy merre érdemes elkezdeni, azt nagyon megköszönném 😊Double Bne kezd el, inkább költsd másra! 😀
|
több mint 12 éve
Sziasztok. Gondolkoztam, hogy kipróbálnám magam az online fogadásokban is. Nem vagyok jártas benne( eddig csak tippmixeztem, de azt is ritkán), úgyhogy ha adnátok pár tanácsot, hogy merre érdemes elkezdeni, azt nagyon megköszönném 😊Double Bén a bwinen kezdtem és most is ott vagyok, de a köztes időben sokáig voltam a bet365-ön, nekem bejött mindkettő.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sziasztok. Gondolkoztam, hogy kipróbálnám magam az online fogadásokban is. Nem vagyok jártas benne( eddig csak tippmixeztem, de azt is ritkán), úgyhogy ha adnátok pár tanácsot, hogy merre érdemes elkezdeni, azt nagyon megköszönném 😊
több mint 12 éve
Akkor NBA combo a mai napra: Toronto (1.50), Sacramento (2.30) és Chicago (1.60) W. 10 Euro. 😊de bejött 😊
Hajrá. Kicsit kockázatos és szerintem szoros lesz mindhárom meccs, de kell egy kis izgalom.danyly
több mint 12 éve
Akkor NBA combo a mai napra: Toronto (1.50), Sacramento (2.30) és Chicago (1.60) W. 10 Euro. 😊Hajrá. Kicsit kockázatos és szerintem szoros lesz mindhárom meccs, de kell egy kis izgalom.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
remélem akkor jön majd az a 35k, már csak kéne valami tuti 1,5+ hozzá, amire felrakhatom majd 😀kaszoMeg is kaptam, hosszú gondolkodás után végül inkább a kevesebb, de biztos nyereményre megyek rá, dartsra tettem fix 17 ezerért, így izgulni sem kell legalább.
több mint 12 éve
ez oké, de még elfelejtettem mondani h a vikes hazai pályán játszott, a szurkolók meg meg voltak őrülve,szal biztosra lehetett venni h a játékosok is fel lesznek spanolva nagyona szorzót még jobban megértem, de hogy a Vikesnak jobban kellett volna a W? gyakorlatilag búcsút mondhat a SB-nak a GB, de minimum sokkal nehezebb dolguk lesz, 2 idegenbeli bravúr is kellene hozzá. Egyáltalán nem mindegy hogy fogadod a Lambeaun a Friscót vagy ész hozzájuk... de mindegy, ahogy játszottak nálam a PO-t sem érdemlik meg, ellenben a Vikes-sal.davemayermost komolyan mindenki tudta hogy ilyen szar lesz a GB?davemayera vikesnek jobban kellett ez a meccs szvsz, ezért is tettem meg őket, na meg csábító volt a szorzó rájuk 😀ghstzR
nameg a vikes le lett írva a szezon elején, nyilván nagyon meg akarták mutatni 😀

több mint 12 éve
vmiért mégse vették igazán komolyan, meg sérültjeik is voltak, igaz AP beast modeba volt, és Ponder is jól tolta...de meccs előtt én se mondtam volna, h ne lenne fontos nekika szorzót még jobban megértem, de hogy a Vikesnak jobban kellett volna a W? gyakorlatilag búcsút mondhat a SB-nak a GB, de minimum sokkal nehezebb dolguk lesz, 2 idegenbeli bravúr is kellene hozzá. Egyáltalán nem mindegy hogy fogadod a Lambeaun a Friscót vagy ész hozzájuk... de mindegy, ahogy játszottak nálam a PO-t sem érdemlik meg, ellenben a Vikes-sal.davemayermost komolyan mindenki tudta hogy ilyen szar lesz a GB?davemayera vikesnek jobban kellett ez a meccs szvsz, ezért is tettem meg őket, na meg csábító volt a szorzó rájuk 😀ghstzR
|
több mint 12 éve
a szorzót még jobban megértem, de hogy a Vikesnak jobban kellett volna a W? gyakorlatilag búcsút mondhat a SB-nak a GB, de minimum sokkal nehezebb dolguk lesz, 2 idegenbeli bravúr is kellene hozzá. Egyáltalán nem mindegy hogy fogadod a Lambeaun a Friscót vagy ész hozzájuk... de mindegy, ahogy játszottak nálam a PO-t sem érdemlik meg, ellenben a Vikes-sal.most komolyan mindenki tudta hogy ilyen szar lesz a GB?davemayera vikesnek jobban kellett ez a meccs szvsz, ezért is tettem meg őket, na meg csábító volt a szorzó rájuk 😀ghstzR
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
most komolyan mindenki tudta hogy ilyen szar lesz a GB?davemayera vikesnek jobban kellett ez a meccs szvsz, ezért is tettem meg őket, na meg csábító volt a szorzó rájuk 😀

több mint 12 éve
most komolyan mindenki tudta hogy ilyen szar lesz a GB?davemayerÉn akkor már be sem írom,hogy 2 szelvényemen is rajta volt a Vikes 😀
több mint 12 éve
most komolyan mindenki tudta hogy ilyen szar lesz a GB?davemayerNem, azt tudtam, hogy ilyen jó lesz a Vikings. 😛
több mint 12 éve
most komolyan mindenki tudta hogy ilyen szar lesz a GB?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Üdv, mindenkinek.Bocsánat ha rossz helyre írtam de még midnig ezt találtam a legjobb helynek, engem olyan oldalak érdekelnének ahol találok egy kis esélylatolgatást az adott fordulóhoz. Itt elolvastam a beharangozót ami azért segített de írja le konkrétan hogy az adott mecsnek akkor ez az esélyese vagy a másik csapat. Szóval tudtok segítséget adni abban hogy melyik oldalak foglalkoznak ilyen esélytalogatással? online fogadás céljából.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
több mint 12 éve
Na igen, az jó lenne, de csak elsején küldik a pénzt, mert addig tart a bónuszakció.Bérz?JoeyPortersbeten korrekt újévi akció: szilveszterig megtett 10x3500 fogadásért (min. 1,2-es odds) január elsején 35k ingyen fogadáskaszono rajság van, meg is van, ráadásul 10/10 W 😊 (dnb-kkel 12/12, de nem voltam benne biztos, hogy az is beleszámít)
remélem akkor jön majd az a 35k, már csak kéne valami tuti 1,5+ hozzá, amire felrakhatom majd 😀
kaszo
több mint 12 éve
Nézd, a Bears ha nyer akkor sztem bejut. Elég sok múlik a GB-nek ezen a meccsen ahhoz hogy Rodgers megállíthatatlan legyen. Ha kikap a Bears akkor a Vikesnak fogok drukkolni, bár sztem akkor is a GB nyer.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ez az utolsó alapszakasz forduló az NFL-ben nagyon érdekes lesz, annak ellenére hogy az AFC-ben már majdnem minden eldőlt.Nyilván úgy kalkuláltad,hogy Berznek jó legyen 😀 Remélem azért AP közbeszól
Teljes meccsoszlop:
ATL,BUF,CIN,CHI,HOU,NO,NYG,PITT,TEN,DEN,GB,NE,SD,SEA,SF,WAS
Kíváncsi vagyok hogy a tét nélküli meccsek hogy alakulnak, például a PITT-CLE-re, itt ha a Steelerst nem érdekli a meccs(vagy a Browns rukkol elő extra teljesítménnyel) akkor lehet vendéggyőzelem is szép oddsért. A CIN-BAL meccs is érdekes ilyen szempontból, megtippelhetetlen hogy melyik csapat akar "jobban" rápihenni a WC körre, nem lepne meg egy BAL siker. A HOU,DEN,NE szinte 100% hogy hozza a meccseit, a legnagyobb esély a vereségre a HOU-nak van de itt nem hiszem hogy teljes erőbedobás lesz a Colts részéről. BUF, TEN meccs nekem homály, de inkább a 2 hazai az esélyesebb.
Nálam egy DEN,NE,SF,SEA,CHI,GB,NYG,SD kötés teljesen reális, hozzátéve a HOU,NO,TEN,ATL meccseket akár szép oddsot is be lehet gyűjteni. Nekem a DEN -16os hendikeppje sem tűnik annyira soknak, ha Manning elkezd dobálni 3 TD különbséget simán feltehet a táblára, főleg hazai pályán.
A WAS-DAL meccs nagy lutri, itt a szívemre hallgatok és a WAS fogom megtenni, sztem ők jobban megérdemlik idén a PO-t.
3 kötésem a sok közül:
CHI,GB,NO-5,NE-10,DEN-16 4/5-ben
CHI,GB,WAS,NYG-7,HOU-7,SEA-10.5,NO 6/7-ben
WAS,BUF,NYG,TEN,NO,CIN,GB,NO,DEN,SEA,SF
davemayer
több mint 12 éve
Ez az utolsó alapszakasz forduló az NFL-ben nagyon érdekes lesz, annak ellenére hogy az AFC-ben már majdnem minden eldőlt.Teljes meccsoszlop:
ATL,BUF,CIN,CHI,HOU,NO,NYG,PITT,TEN,DEN,GB,NE,SD,SEA,SF,WAS
Kíváncsi vagyok hogy a tét nélküli meccsek hogy alakulnak, például a PITT-CLE-re, itt ha a Steelerst nem érdekli a meccs(vagy a Browns rukkol elő extra teljesítménnyel) akkor lehet vendéggyőzelem is szép oddsért. A CIN-BAL meccs is érdekes ilyen szempontból, megtippelhetetlen hogy melyik csapat akar "jobban" rápihenni a WC körre, nem lepne meg egy BAL siker. A HOU,DEN,NE szinte 100% hogy hozza a meccseit, a legnagyobb esély a vereségre a HOU-nak van de itt nem hiszem hogy teljes erőbedobás lesz a Colts részéről. BUF, TEN meccs nekem homály, de inkább a 2 hazai az esélyesebb.
Nálam egy DEN,NE,SF,SEA,CHI,GB,NYG,SD kötés teljesen reális, hozzátéve a HOU,NO,TEN,ATL meccseket akár szép oddsot is be lehet gyűjteni. Nekem a DEN -16os hendikeppje sem tűnik annyira soknak, ha Manning elkezd dobálni 3 TD különbséget simán feltehet a táblára, főleg hazai pályán.
A WAS-DAL meccs nagy lutri, itt a szívemre hallgatok és a WAS fogom megtenni, sztem ők jobban megérdemlik idén a PO-t.
3 kötésem a sok közül:
CHI,GB,NO-5,NE-10,DEN-16 4/5-ben
CHI,GB,WAS,NYG-7,HOU-7,SEA-10.5,NO 6/7-ben
WAS,BUF,NYG,TEN,NO,CIN,GB,NO,DEN,SEA,SF
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
kaszo