Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
Valakinek tuti tippek BL, EL meccsekre? (nem igazán nézek mostanában soccert 😊 )ez azt jelenti hogy te a Real 2 gólos sikerére fogadsz (pl 2-0)
Továbbá valaki eltudná magyarázni az alternatív hendikep lényegét? pl. ezt: Döntetlen- Man U +2Newman
mai bl-tippjeim celtic 1x (kb 2-es odds) és psg x2 (1,57 azt hiszem)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
bár tutinak közel sem nevezném (értsd: ha az ellenkezőjét rakod, nyersz), de én hendis Juve W-t és Val-PSG over 3,5-öt raktam mára.
több mint 12 éve
Valakinek tuti tippek BL, EL meccsekre? (nem igazán nézek mostanában soccert 😊 )bl tippeim:
Továbbá valaki eltudná magyarázni az alternatív hendikep lényegét? pl. ezt: Döntetlen- Man U +2Newman
celtic.juve: 2,5 gólnál kevesebb
real-mu: 2,5 gólnál több
sahktar-dortmund 2,5 gólnál több
valencia-psg 0-1ról V
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én inkább szünetelek egy kicsit, ez a mai liverpool L se esett jól :\
több mint 12 éve
Valakinek tuti tippek BL, EL meccsekre? (nem igazán nézek mostanában soccert 😊 )Továbbá valaki eltudná magyarázni az alternatív hendikep lényegét? pl. ezt: Döntetlen- Man U +2
több mint 12 éve
akkor beállok a sorba, nekem a VfB-Werder H (1-4...) vitte el az 5 meccses kombimat, 250 -> 7600 lett volna.Szívtam én is.Köszi Schalke 04.Én csak két gólt vártam.😕
most a Real -2-es hendivel visszajönnek a tétek legalább, 435 -> 1435
illetve feltéve h nem szopunk kettőt az utolsó 5 percben, 1 már megvan 😒
na azért.kaszo
több mint 12 éve
akkor beállok a sorba, nekem a VfB-Werder H (1-4...) vitte el az 5 meccses kombimat, 250 -> 7600 lett volna.most a Real -2-es hendivel visszajönnek a tétek legalább, 435 -> 1435
illetve feltéve h nem szopunk kettőt az utolsó 5 percben, 1 már megvan 😒
na azért.
több mint 12 éve
én a Cityvel jártam hasonlóan, persze én vagyok a hülye, hogy bíztam bennük :\ 😀kristofén azt speciel meg is raktam Soton vagy X-re 2,35ért, de ha tudom hogy ennyire el akarja bukni a meccset a City (Hart OMG, igazi angol válogatott kapus 😀 ) akkor inkább megtettem volna 5.50ért a hazait 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én a Cityvel jártam hasonlóan, persze én vagyok a hülye, hogy bíztam bennük :\ 😀
több mint 12 éve
kicsit jegeltem mostanság a fogadást, túl sok szelvény ment el 1 meccsen egyhuzamban. Ma úgy voltam vele, rakok 2 szelvényt:nekem is tegnap a De Graafshap vitte csak el, az NFL alapszakasz óta nekem sem megy annyira, bár kevesebbet is fogadok ilyenkor.
6 meccs 300--->12.000, elment 1 meccsen (Frankfurt-Nürnberg)
5 meccs 200--->11.200, elment 1 meccsen (Nantes-Arles)
😊 😊Habi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kicsit jegeltem mostanság a fogadást, túl sok szelvény ment el 1 meccsen egyhuzamban. Ma úgy voltam vele, rakok 2 szelvényt:6 meccs 300--->12.000, elment 1 meccsen (Frankfurt-Nürnberg)
5 meccs 200--->11.200, elment 1 meccsen (Nantes-Arles)
😊 😊

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Joey, mire fogadsz a 7végén?Nem nyerészkedni akaroK, csak egy kis plusszpénz mindig jól jön.😀laccoo74Ezt csak szombat delelott tudom megmondani legkorabban,de majd igyekszem felirni.Mondjuk ritkan jatszom egyes kotest,csak akkor,ha valami szamomra nagyon kecsegteto odds van 😀
több mint 12 éve
Joey, mire fogadsz a 7végén?Nem nyerészkedni akaroK, csak egy kis plusszpénz mindig jól jön.😀
több mint 12 éve
Real Madrid Castilla v Almeria H 2.55nem mertem allin menni az SB nyereménnyel, pedig eléggé éreztem meccs előtt, hogy jönni fog, de azért így is 3500 -> 8925 😊
több mint 12 éve
Joey az a látnok, aki megoldja anyagi gondjainkat.Tiszta ezotvmaradék pénzem ment is a Ravensre, 4240 -> 10070, köszi a választ 😊49ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀JoeyPorterinkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszoKockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
kár, hogy most szeptemberig nincs NFL.
kaszo
több mint 12 éve
maradék pénzem ment is a Ravensre, 4240 -> 10070, köszi a választ 😊49ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀JoeyPorterinkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszoKockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
kár, hogy most szeptemberig nincs NFL.
több mint 12 éve
Így csinálta régen Gály Lajos a rulettkirály is.Kinézte a legtöbbet veszítő játékost a kaszinóban, és az ő tétjeinek az ellentettjét játszotta meg.Forrás:Kellér Andor-A rulettkirályCsak kerdezzetek,hogy mikor-mire rakok 1-es kotesben 😊JoeyPorterRavens win, Laccoo win😀laccoo7449ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀JoeyPorterinkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszoKockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
több mint 12 éve
Csak kerdezzetek,hogy mikor-mire rakok 1-es kotesben 😊Ravens win, Laccoo win😀laccoo7449ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀JoeyPorterinkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszoKockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
több mint 12 éve
Ravens win, Laccoo win😀49ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀JoeyPorterinkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszoKockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
több mint 12 éve
49ers-re teszek,úgy hogy Ravens win... 😀inkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!kaszoKockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
több mint 12 éve
élménye az lesz, de sikere egy esetben (frisco W 1,60) biztos nem.tegyél 3 szelvényt.Egyik frisco W másik Ravens a harmadik meg X 😀 úgy tuti lesz siker élményed.KissKockáztatnék, nem ablakon kidobnék!😀laccoo74Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
Én a komolyabb Frisco spreaden gondolkodok (-9.5 vagy -13.5) úgyhogy lehet tenni az ellenkezőjét 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
inkább azt mondd meg, hogy te mire teszel, hogy még időben allin mehessek a másik csapatra!Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter
több mint 12 éve
tegyél 3 szelvényt.Egyik frisco W másik Ravens a harmadik meg X 😀 úgy tuti lesz siker élményed.Kockáztatnék, nem ablakon kidobnék!😀laccoo74Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Kockáztatnék, nem ablakon kidobnék!😀Kockáztatnék egy kisebb összeget a Super Bowlon.Csábító a Ravens oddsa, mit gondoltok, bebuknám?laccoo74Tedd meg X-re!JoeyPorter