Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 15 éve
College upsets suck
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Patriots - Ravens - 1,7Eagles - Falcons - 1,75
Broncos - Jets - 1,5
Jags - Titans - 1,7
1,5€ ---> 11,38€
Giants - Lions - 1.2
Bucs - Saints - 1,5
10€ ---> 18€
több mint 15 éve
MIN - DAL meccsre nagy bátorság egy over 44,5 húzás ?
több mint 15 éve
Én, mivel nincs nemzetközi átutalásra alkalmas bankkártyám, ezért a szerencsejatek.hu online sportfogadási részére tettem fel 2000 ft-ot még múlthéten. Igaz nincs olyan sok meccs, de az oddsok nem rosszak és eddig - igaz nem túl nagy mértékben - de pozitív a mérlegem. Főleg teniszre fogadtam eddig, és eddig bejött mindhárom kétszeres odds körüli szelvényem. Most a szokásosnál jobban kockáztatva egy ilyet tettem meg:60 Arn G. - O. Savchuk H 1.60
112 M. Llodra - D. Ferrer H 2.79
Eredő odds: 4.46400
emellett az eb selejtezőkre megtettem egy ilyet, kéne jönnie:
71 Kazahsztán - Németország: Kazahsztán szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) V 1.48
74 Dánia - Ciprus H 1.35
89 Anglia - Montenegró H 1.20
Eredő odds: 2.39760
több mint 15 éve
Texanst, Saints-t buktam, de még épphogy jól jártam a redskinsszel...
több mint 15 éve
SD és a GB miatt buktam rendesen... idegbajból raktam az Eaglesre 2,45ös szorzóra és nyertünk 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
5. hét:4/5 lett, örülök, azt sajnálom csak, hogy a Texanst túlbecsültem.
Atlanta Falcons -3.5 @2.050
Jacksonville Jaguars -1.0 @1.962
Chicago Bears -3.0 @2.070
Houston Texans -3.0 @2.040
Philadelphia Eagles +3.5 @1.962
A Browns nem hiteti el velem, hogy jó csapat, csak azért, mert megverték a Bengalst. A Falcons viszont idén ott lesz a rájátszásban.
Saját csapat meccsére nem szoktam fogadni, de most más a helyzet, a Bills az NFL leggyengébb csapata, szégyen lesz, ha nem nyerünk, főleg, hogy Edwards mindent el fog mondani Del Rionak egykori csapatáról.
Clausen múlt héten túl jó meccset játszott a Saints ellen, most remélhetőleg benne lesz pár hiba, a Bearsnek meg fantasztikus bounce back meccs lesz ez Carolinában.
A Texans túlértékelt csapat, de a Giants bűzlik, a múlt heti teljesítményt nem fogja megismételni a védelmük.
Ha Vick out, akkor necc lesz, de remélhetőleg a 49ers nem ezen a héten nyeri meg az első meccsét.Maka
you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
Biztos nem akarta rombolni a nimbuszát. 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
JJ törölted az a tippjeidet, vagy csak álmodtam, hogy volt itt valami? 😀😀GRAFIvalóban volt, én is emlékszem 😛 ucla - cal biztosan volt 3.2vel a bruinsra 😀
több mint 15 éve
JJ törölted az a tippjeidet, vagy csak álmodtam, hogy volt itt valami? 😀😀
több mint 15 éve
Szerintem az lesz a legsimább. 😛Rendben, de csak ha a Houston nincs benne a háromban 😊Szeszesztem ebből kettőnél több nem jönSzeszeOk, akkor még egyet bemákolok, és pluszban zártam a hetet. Deal?Maka
Simmons volt a jó, közölte, hogy a line láttán egyből rákeresett, hogy Shaub, Foster és Johnson nem sérült vagy halott-e. 😀
több mint 15 éve
Potenciális meccsek a hétre:NewOrleans - Arizona Back:1.35; Lay:1.36 / Back: 3.8, Lay:3.9 Tipp: NO
Tampa - Cincinnati Back:3.65; Lay:3.7 / Back:1.37; Lay:1.38 Tipp:CIN
Vélemények?
több mint 15 éve
Wash- GB 1 2,10Hou- NYG 1 1,58
Nem mertem többet, Betclic-en a többi meccsnek nem volt elég jó szorzója.
több mint 15 éve
én az OAK-SD 2 és a WAS-GB 2 2,18as szorzóra raktam egy nagyobb összeget
továbbá egy kisebb téttel megjátszottam
a BUF-JAC 2
CLE-ATL 2
ARI-NO 2
OAK-SD 2-t 4,6os szorzóra... vélemények?
LOL most látom hogy a SD meccs kétszer is van, remélem nem az az egy meccs megy el 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Rendben, de csak ha a Houston nincs benne a háromban 😊Ok, akkor még egyet bemákolok, és pluszban zártam a hetet. Deal?MakaEz öt külön, nyilván nem kombiban játszom.Makasztem ebből kettőnél több nem jönSzesze
több mint 15 éve
IND Colts - KC Chiefs 1,25DAL Cowboys - TEN Titans
WAS Redskins - GB Packers
BAL Ravens - DEN Broncos
@3,28
több mint 15 éve
sztem ebből kettőnél több nem jönSzeszeén 3-at számoltam, de úgyis pluszba jön ki 😊
több mint 15 éve
Ok, akkor még egyet bemákolok, és pluszban zártam a hetet. Deal?sztem ebből kettőnél több nem jönSzeszeHát ez egy enyhén szólva is gyenge lábakon álló szelvény 😊SzeszeEz öt külön, nyilván nem kombiban játszom.Maka
több mint 15 éve
sztem ebből kettőnél több nem jönEz öt külön, nyilván nem kombiban játszom.Maka5. hét:Hát ez egy enyhén szólva is gyenge lábakon álló szelvény 😊Szesze
A Browns nem hiteti el velem, hogy jó csapat, csak azért, mert megverték a Bengalst. A Falcons viszont idén ott lesz a rájátszásban.
Saját csapat meccsére nem szoktam fogadni, de most más a helyzet, a Bills az NFL leggyengébb csapata, szégyen lesz, ha nem nyerünk, főleg, hogy Edwards mindent el fog mondani Del Rionak egykori csapatáról.
Clausen múlt héten túl jó meccset játszott a Saints ellen, most remélhetőleg benne lesz pár hiba, a Bearsnek meg fantasztikus bounce back meccs lesz ez Carolinában.
A Texans túlértékelt csapat, de a Giants bűzlik, a múlt heti teljesítményt nem fogja megismételni a védelmük.
Ha Vick out, akkor necc lesz, de remélhetőleg a 49ers nem ezen a héten nyeri meg az első meccsét.Maka
több mint 15 éve
Ez öt külön, nyilván nem kombiban játszom.5. hét:Hát ez egy enyhén szólva is gyenge lábakon álló szelvény 😊Szesze
több mint 15 éve
5. hét:Hát ez egy enyhén szólva is gyenge lábakon álló szelvény 😊
több mint 15 éve
5. hét:Atlanta Falcons -3.5 @2.050
Ha Vick out, akkor necc lesz, de remélhetőleg a 49ers nem ezen a héten nyeri meg az első meccsét.
több mint 15 éve
NE fogadjatok úgy random hokicsapatra h nem ismeritek őket. sokadszorra basznak ki velem úgy h 4ből 1 döntetlent játszik aztán persze büntetőkkel vbehúzza... és így term. viszik a tippmixemet 😕több lesz az, mint 1 sztem.
ill. fogadási javaslat:
*(0-1) Magyarország - San Marino 1.11 / 6.30 / 8.90kristof
én jól döntöttem, mert a Chargers-re hegyeztem ki a hétvégét, szerencsére sikerült elkerülnöm az Indy-t, a Bengals-t meg eleve neccesnek éreztem, így az fel sem merült.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
NE fogadjatok úgy random hokicsapatra h nem ismeritek őket. sokadszorra basznak ki velem úgy h 4ből 1 döntetlent játszik aztán persze büntetőkkel vbehúzza... és így term. viszik a tippmixemet 😕ill. fogadási javaslat:
*(0-1) Magyarország - San Marino 1.11 / 6.30 / 8.90
több mint 15 éve
na legalább tegnap a Pats kihúzott a fosból 😊valaki valami tuti meccset az MLB berkeiben?