Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 15 éve
Szintén zenész! 😀hát ezaz 2szer 3as kötésben raktam a meccseket és mindkettőben egy ment el... ma remélem a Pats a jobbik arcát mutatja...eaglesmcnabba Bengalssal én is beszoptam 😊Dettó. Pedig ismét ők voltak az a csapat, akit tutira vettem, hogy bejön. Jól elbaszták.GRAFI
+ Kolb beállásával tudatosult hogy az Eagles sem fog nyerni , szal tegnap enyhén nulláztam....eaglesmcnabb
Kb lenulláztam magam tegnap.A Bengals is kibaszott velem pont úgy ahogy a Colts is.Uccsó esélyem a Miami-ban van.Meg is tettem "bátran" a -1-et. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
hát ezaz 2szer 3as kötésben raktam a meccseket és mindkettőben egy ment el... ma remélem a Pats a jobbik arcát mutatja...a Bengalssal én is beszoptam 😊Dettó. Pedig ismét ők voltak az a csapat, akit tutira vettem, hogy bejön. Jól elbaszták.GRAFI
+ Kolb beállásával tudatosult hogy az Eagles sem fog nyerni , szal tegnap enyhén nulláztam....eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
4. hétA Patriots kihozhatja pluszra a hetet. A Bengals no comment, a Ramset lassan el kell kezdenem komolyan venni.
Seattle Seahawks -1.0 @2.020
Cincinnati Bengals -3.5 @2.060
Baltimore Ravens +1.0 @2.040
Houston Texans -3.5 @1.980
New England Patriots -1.0 @1.990
Értelemszerűen legalább három kéne.Maka
you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
a Bengalssal én is beszoptam 😊Dettó. Pedig ismét ők voltak az a csapat, akit tutira vettem, hogy bejön. Jól elbaszták.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
tegnap a jets-et és a chargers-t eltalátam, de a bengals és az eagles úgy elvitte a tippmixem mint a szar! igazából nemvolt nagy merészség megtenni ezeket, de még ezis eltudott menni...
több mint 15 éve
😀 Ajánlom a Packers-t minden első félidőt magabiztosan megnyernek 😀 És még többet is fizet, mint a végeredmény 😀Falcons - 49ers 1,35a Bengalssal én is beszoptam 😊
Bills - Jets 1,40
Browns - Bengals 1,65
Rams - Seahawks 1,70
Raiders - Texans 1,55
3€ -> 24,65€kristof
több mint 15 éve
Falcons - 49ers 1,35a Bengalssal én is beszoptam 😊
Bills - Jets 1,40
Browns - Bengals 1,65
Rams - Seahawks 1,70
Raiders - Texans 1,55
3€ -> 24,65€kristof
+ Kolb beállásával tudatosult hogy az Eagles sem fog nyerni , szal tegnap enyhén nulláztam....
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Falcons - 49ers 1,35Bills - Jets 1,40
Browns - Bengals 1,65
Rams - Seahawks 1,70
Raiders - Texans 1,55
3€ -> 24,65€
több mint 15 éve
Packers vs. Lions PAckers Texans at Raiders Texans
Panthers at Saints Saints
Jets at Bills Jets
több mint 15 éve
már megszoktuk 😛enyhén mellé...JJ TillerValami tuti tipp college-ra?GRAFIRutgers Scarlet Knights - Tulane Green Wave
Tipp: 1 1,15
Akron Zips - Northern Illinois Huskies
Tipp: 2 1,15
Colorado Buffaloes - Georgia Bulldogs
Tipp: 2 1,45
Össznyereményszorzó: 1.92JJ Tiller
több mint 15 éve
enyhén mellé...Valami tuti tipp college-ra?GRAFIRutgers Scarlet Knights - Tulane Green Wave
Össznyereményszorzó: 1.92JJ Tiller

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
akkor nekem jöhetne egy meghívó email cím a profilomban 😊kristofKaptál egyet, az msn címedre küldtem, mert emailt nem sikerült... :S
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
akkor nekem jöhetne egy meghívó email cím a profilomban 😊
több mint 15 éve
Ha kicsit vártál volna, kérhettél volna meghívást valakitől, és akkor neked is meg a hívónak is járt volna bónusz. :/GRAFI😕 Mikor beregiztem, akkor már eszembe jutott ez... Sry.
több mint 15 éve
Ha kicsit vártál volna, kérhettél volna meghívást valakitől, és akkor neked is meg a hívónak is járt volna bónusz. :/
több mint 15 éve
Én már benn is vagyok, Köszi!köszi a gyors választ!eaglesmcnabbén idáig Bwinen nyomultam, de más oldalon is szerencsét szeretnék próbálni... melyiket javasolnátok?eaglesmcnabbBetclickonqueror
több mint 15 éve
köszi a gyors választ!én idáig Bwinen nyomultam, de más oldalon is szerencsét szeretnék próbálni... melyiket javasolnátok?eaglesmcnabbBetclickonqueror
több mint 15 éve
én idáig Bwinen nyomultam, de más oldalon is szerencsét szeretnék próbálni... melyiket javasolnátok?eaglesmcnabbBetclic
több mint 15 éve
én idáig Bwinen nyomultam, de más oldalon is szerencsét szeretnék próbálni... melyiket javasolnátok?
több mint 15 éve
Vki játszik unibeten??? Érdemes lenne oda beregelni? Választék milyen? Oddsok??Én a Betclic-et is fontolgatom... 😀 Melyikre érdemesebb? 😀
Előre is köszitüsi91
több mint 15 éve
Valami tuti tipp college-ra?GRAFIRutgers Scarlet Knights - Tulane Green Wave
Össznyereményszorzó: 1.92

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Heti NFL tippsorom Detroit Lions at Green Bay Packers 1,1
Francisco 49ers at Atlanta Falcons 1,33
Houston Texans at Oakland Raiders 1,53
Cincinnati Bengals -3 at Cleveland Browns 1,91
-------------------------------------------------------------------------
4,28
Reméljük bejön.
Valami tuti tipp college-ra?
több mint 15 éve
Vki játszik unibeten??? Érdemes lenne oda beregelni? Választék milyen? Oddsok??Előre is köszi
több mint 15 éve
4. hétSeattle Seahawks -1.0 @2.020
Cincinnati Bengals -3.5 @2.060
Baltimore Ravens +1.0 @2.040
Houston Texans -3.5 @1.980
New England Patriots -1.0 @1.990
Értelemszerűen legalább három kéne.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
Skins-el most én is szarul jártam,de a Dallas 13-18 és a Titans -3 mindenért kárpótolt. :cool:Harmadik hét:Úgy lett.
1. Bengals -3.0 @1.90
2. Redskins -3.5 @1.99
3. Jets +1.0 @2.10
Legalább kettőt... :rolleyes:Maka
A Redskins megnyalhatja a szaromat, a múlt héten szórakoztak, mikor a Texans -3 volt a pickem, most meg a Jackson nélküli Rams agyonveri őket.Maka

E-A-G-L-E-S EAGLES !