NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Előtte viszont harmat gyenge volt. Sztem ma magasan Muri a legjobb.
több mint 12 éve
Baricz nagyon jól énekelte ezt a Zorán számot, el kell ismernem. Viszont fogalma sincs arról, hogy miről szól, de ez nem oszt nem szoroz. Simán tovább fog jutni.
Do your job
több mint 12 éve
és akkor mki boldog?Azt inkább a nézők.BazzaniIdén meglepetésként nem a hangszereket törik össze, hanem a szám felénél bejönnek a biztonságiak, és a tagokat b..ák földhöz, és törik szét 😀fetomyv felvágják az ereiket... 😊Divat
|
több mint 12 éve
Azt inkább a nézők.Idén meglepetésként nem a hangszereket törik össze, hanem a szám felénél bejönnek a biztonságiak, és a tagokat b..ák földhöz, és törik szét 😀fetomyv felvágják az ereiket... 😊Divat
több mint 12 éve
Idén meglepetésként nem a hangszereket törik össze, hanem a szám felénél bejönnek a biztonságiak, és a tagokat b..ák földhöz, és törik szét 😀fetomyv felvágják az ereiket... 😊
|
több mint 12 éve
Vastag Csabánál átlagosabb karaktert találni sem lehetett volna, mégis piacképes. Akit itt elvisznek a végéig az már mind piacképes lesz pusztán már csak a hype miatt is.JayBZenei stílusban lehet, hogy átlagos, de előadásban és mint rtl által pakolható ember már abszolút nem.
több mint 12 éve
Vastag Csabánál átlagosabb karaktert találni sem lehetett volna, mégis piacképes. Akit itt elvisznek a végéig az már mind piacképes lesz pusztán már csak a hype miatt is.JayBNem igazán.
Vastag Csaba szerinted átlagos, a szakemberek szerint egy piaci rést tölt ki.
És mivel piacképes, ez az ő igazukat igazolja.
Gondolj bele, Kállay Saunders Andrást pl. mit agyonhypeolták, majd azóta se kell a kutyának se.
Pedig laikus szemmel milyen eredeti karakter. De nem.
több mint 12 éve
Idén meglepetésként nem a hangszereket törik össze, hanem a szám felénél bejönnek a biztonságiak, és a tagokat b..ák földhöz, és törik szét 😀
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Vastag Csabánál átlagosabb karaktert találni sem lehetett volna, mégis piacképes. Akit itt elvisznek a végéig az már mind piacképes lesz pusztán már csak a hype miatt is.
több mint 12 éve
Azon kívül, hogy azért szerintem Baricz sem olyan húde kiemelkedően egyedi, egyébként teljesen egyetértek. Ezért is van még bent, senki másban nincs semmi amitől több, vagy legalább más lenne, mint akárki a zenei életben. Baricz sem sokkal piacképesebb szerintem, de közülük ő a leginkább talán.Jéééééézusom...
Hétvégén egyébként a CSSZ harmónikása és az Anti Fitness Club fog fellépni.fetomy
Amúgy Baricz=Király L.
Ha én valakinek megvenném az albumát (nem teszem,de ha) az Tarány Tomi.
Remélem jó (rock) zenéket írnak majd neki és nem korcsosítják el.
több mint 12 éve
Azon kívül, hogy azért szerintem Baricz sem olyan húde kiemelkedően egyedi, egyébként teljesen egyetértek. Ezért is van még bent, senki másban nincs semmi amitől több, vagy legalább más lenne, mint akárki a zenei életben. Baricz sem sokkal piacképesebb szerintem, de közülük ő a leginkább talán.Hétvégén egyébként a CSSZ harmónikása és az Anti Fitness Club fog fellépni.
több mint 12 éve
Eddig egy részt se láttam ebből az X-faktor szériából, de a meglévő négyesnek megnéztem a youtube-on fentlévő fellépéseit, meg persze a már kiesettekből is jónéhányat.Számomra, mint karakter magasan Baricz emelkedik ki ebből a csapatból.
Persze nem hang, vagy technika alapján, hanem mint eladható, egyedi figura.
Senkit se akarok megbántani, de a többi mind 12egytucat tipikus esete, persze szakmai szemmel nézve.
Olyan, mint Muri van rengeteg, megfoghatatlan, hogy mitől lenne piacképesebb, mint Tóth Gabi, Vera, Zséda, Szekeres Adrienn, Tolvaj Reni, Janicsák Veca, Wolf Kati, Rúzsa Magdi, stb. Oké, hogy sokan neki drukkolnak, de ha megjelenne egy saját szólóalbum, ugyan ki venné meg? Kocsis aranyos, de semmi extra, Tarány pedig jól énekel, de egy átlagos karaoke-buliban minden este feltűnik egy ilyen hang, viszont nála semmi plusz produktum nincsen.
Viszont Baricz karaktere, őszintesége, nyiltsága, megnyilvánulásai mindenképpen érdekes, így saját meglátásom szerint ő a toronymagas favorit a végső győzelemre. (Most nincs semmi belső infó.)
több mint 12 éve
Pontosan így szeretném én is.Én sem örülnék neki,de ebből a négyesből Tarány és Kocsis a két leghasonlóbb karakter.Jósolhatok estére?Ez szerintem a legnagyobb gáz lenne...Matthew99
Kocsis-Tarány párbaj.
Tarány kieséssel.
Bazzani
Mindkettő remek hang-gyengébb színpadi produkció párosítást mutat.
Ha csak a teljesítményt nézzük akkor síma Baricz kiesés lenne,de azt nem fogják hagyni sztem.
Nekem egy Kocsis-Tarány-Muri hármas lenne a legjobb,majd egy fiú-lány döntő.Bazzani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Én sem örülnék neki,de ebből a négyesből Tarány és Kocsis a két leghasonlóbb karakter.Jósolhatok estére?Ez szerintem a legnagyobb gáz lenne...Matthew99
Kocsis-Tarány párbaj.
Tarány kieséssel.
Bazzani
Mindkettő remek hang-gyengébb színpadi produkció párosítást mutat.
Ha csak a teljesítményt nézzük akkor síma Baricz kiesés lenne,de azt nem fogják hagyni sztem.
Nekem egy Kocsis-Tarány-Muri hármas lenne a legjobb,majd egy fiú-lány döntő.
több mint 12 éve
Jósolhatok estére?Ez szerintem a legnagyobb gáz lenne...
Kocsis-Tarány párbaj.
Tarány kieséssel.
Bazzani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Jósolhatok estére?Kocsis-Tarány párbaj.
Tarány kieséssel.
(Muri Enikő végső győzelemmel.)
több mint 12 éve
hát ezzel inkább a 12-16-os korosztályt tudják megfogni és nem a 1849-et amúgy, de hát ők tudják 😀De neem, biztos hatalmas nézettsége lesz, hiszen mindenki kíváncsi SP-re, csak igyekezzenek úgy reklámozni, hogy azt higgyék az emberek hogy az SP south parkot jelent és akkor legalább az elején lesz nézettsége 😊
több mint 12 éve
Origo."Saját gyártású műsort indít a Tv2: december 26-án indul egy ötrészes minisorozat SP mindennapjairól."Forrásmegjelölést akarok, mert ezt nem hiszem el. Komolyan!gdavid
Hatalmas projekt, minden szempontból.fetomy
Nem rossz ötlet egyébként, hiszen a nézettség a lényeg, nem a színvonal, de az még így is kétséges, hogy a 18-49-es közönségarányon SP mennyit dob. Nyilván azon múlik a siker, hogy milyen rendszerességgel adják.
több mint 12 éve
"Saját gyártású műsort indít a Tv2: december 26-án indul egy ötrészes minisorozat SP mindennapjairól."Forrásmegjelölést akarok, mert ezt nem hiszem el. Komolyan!
Hatalmas projekt, minden szempontból.fetomy
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
"Saját gyártású műsort indít a Tv2: december 26-án indul egy ötrészes minisorozat SP mindennapjairól."Hatalmas projekt, minden szempontból.
több mint 12 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hát ez már jó régi 😊 És akkor már Krisztina Nagi viszi a prímet 😀 http://www.youtube.com/watch?v=IT4mRQKWQ30
több mint 12 éve
nem tudom hány perces menetek lesznek, és hány menet lesz, de ha az elején nem szop be nagy ütést a végén még gergőt is megverheti.Csaba most kivel bokszol, Attilával vagy Gergővel?eaglesmcnabbGergő lesz az ! csak elírtam ugye...yooker
angol X-faktor, ha már volt akkor sorry : http://www.youtube.com/watch?v=GG0oVDi0CaM&feature=related
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Csaba most kivel bokszol, Attilával vagy Gergővel?eaglesmcnabbGergő lesz az ! csak elírtam ugye...