TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?shawnkamég mindig 1.1 millió fölött van minden nap szinte.
több mint 14 éve
szazalek volt v csak bemondtak h tunes vissza azt csa ?%-ra nem emlékszem pontosan de asszem 60+ volt neki.csabitól sírt el a "királylány"
a dagadt kitol bucsuzik ? 😀Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szazalek volt v csak bemondtak h tunes vissza azt csa ? a dagadt kitol bucsuzik ? 😀
több mint 14 éve
melyik genselejt maradt bent ? tan csak nem a dagadt ?Fakeseherefosdé
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
melyik genselejt maradt bent ? tan csak nem a dagadt ?
több mint 14 éve
legnagyobb, már azthittem csak én nézem 😀Kollégáim fogadtak a párbajra, elég vicces lesz behozni a rekesz sört az irodába 😀😀😀kik küzdenek és miért tart még? 😀Kinga és Seherezádé.... egy olyan mondat nem volt még amibe a másik ne szólt volna bele és lett volna belőle negyed órás kitérő 😀EaRl
ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?shawnka
Szánalom volt a párbaj.
OFf: Earl: jó az avatarod 😀 Yondikzol
több mint 14 éve
Kollégáim fogadtak a párbajra, elég vicces lesz behozni a rekesz sört az irodába 😀😀😀Kinga és Seherezádé.... egy olyan mondat nem volt még amibe a másik ne szólt volna bele és lett volna belőle negyed órás kitérő 😀EaRlhát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂EaRlkik küzdenek és miért tart még? 😀
Szánalom volt a párbaj.
OFf: Earl: jó az avatarod 😀 Yondi
több mint 14 éve
wow, akkor a nappaliban nem Maunika Best of megy 😕benyomtam, mert zseniális hangok szűrődnek be 😀
"egésznap körmözöd a lakkodat, teeeeeeeeeeee"
több mint 14 éve
Kinga és Seherezádé.... egy olyan mondat nem volt még amibe a másik ne szólt volna bele és lett volna belőle negyed órás kitérő 😀hát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂EaRlkik küzdenek és miért tart még? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
foserezade vs dagadthát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂EaRlkik küzdenek és miért tart még? 😀
miota nem megy itt mar semmifele pofazas a vvrol joember ...
több mint 14 éve
hát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂EaRlkik küzdenek és miért tart még? 😀
ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?
több mint 14 éve
hát ez messze az egyik legszánalmasabb párbaj 😂 😂
több mint 14 éve
Csak úgy tűnik, mert jóval kevesebb ratyit mutatnak -hálistennek-. Eddig ha jól emlékszem kettő csaj, meg most ez a Michael Bublé srác akire azt mondom, hogy nagyon jó, de meglátjuk majd javítgatás után az élőkben.
kristof: hát utolsónak mindig jókat raknak 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
erősen elszóltam magamszerk. vajon mit érezhettem az előző hsz.-emnél?
több mint 14 éve
emelkedett? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem mondom, hogy jó a műsor, de a színvonal talán emelkedett
több mint 14 éve
Hát igazából az már biztos, hogy ha zenészek nem is öntik el az utcákat, kitermelnek jó sok statisztát a műsoraikba. Már ugye az a házasodós cucc is úgy volt, hogy 50-en ültek a stúdióban, amiből 30 korábbi megasztáros... De nem is maga ez a zavaró, hanem hogy gyakorlatilag nem telik el úgy perc, hogy ne közelítenének rá pl. Oláh Ibolyára, ahogy tapsol.Amúgy külföldi hasonló témájú műsorokban csak én nem szoktam látni a közönségben random megmutatott celebeket? Kifejezetten nevetséges látni,hogy a fél nézőtér ex-megasztárosokból áll. Kicsit olyan hatást kelt, mintha nem találtak volna 20 embert, aki hajlandó megnézni a helyszínen, ezért fel kellett tölteni a nézőteret...fetomyStatiszták nézik ott, napi 3 rugóért 😀FViktor93
btw a kiscsaj milliószor jobb volt mint a kézfej nélküli srác, de hát ő sérült, neki tovább kellett menni. Látom erről továbbra sem lehet leszokni.
Pedig idén végre van 1-2 aki teljesen jó.
Klimó Jutka a művésznevem, amúgy Klimó Józsefné... Istenem. Komolyan úgy kezdődött a műsor, hogy na mondom mi a fene, még a végén értelmes lesz, hát nem. Ugyanolyan fos mint eddig.
hmm. És amit a legkevésbé vártam, hogy kb. Bereczki a legjobb zsűritag eddig.
több mint 14 éve
kiscsaj jól tolja Adele-thát ez nagyon szar..
több mint 14 éve
Amúgy külföldi hasonló témájú műsorokban csak én nem szoktam látni a közönségben random megmutatott celebeket? Kifejezetten nevetséges látni,hogy a fél nézőtér ex-megasztárosokból áll. Kicsit olyan hatást kelt, mintha nem találtak volna 20 embert, aki hajlandó megnézni a helyszínen, ezért fel kellett tölteni a nézőteret...fetomyStatiszták nézik ott, napi 3 rugóért 😀
több mint 14 éve
Amúgy külföldi hasonló témájú műsorokban csak én nem szoktam látni a közönségben random megmutatott celebeket? Kifejezetten nevetséges látni,hogy a fél nézőtér ex-megasztárosokból áll. Kicsit olyan hatást kelt, mintha nem találtak volna 20 embert, aki hajlandó megnézni a helyszínen, ezért fel kellett tölteni a nézőteret...
több mint 14 éve
Látatlanban bejönnek az újítások. Az mondjuk durva lesz, hogy az első körből csak 24-en fognak továbbmenni.
több mint 14 éve
9-től megasztár 6az első pár rész mustsee a sok madár miatt 😀