TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
2 😊 azt a műsort szvsz nekem találták ki, kár hogy anno még kis pöcs voltam és nem jelentkezhettem :/ 😀ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peacharra hátshawnkalehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Höri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
mert kurva drága kiutaztatni a stábot a halál faszára, és cserébe nem jönne kiugró nézettség (1.5 millió legalább), ráadásul még az epizód is kevés. 16 maximum.ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peachamúgy tényleg!
miért nem nyomnak egyet a kertv-k?
a pénz gondolom nem lehet akadály...
a siker meg esélyes!
végre lehetne igazi szemétkedéseket nézni!! 😉yooker
[tanács volt, de fáklyák nem. nappal volt a szeánsz, és oltás helyett áthúzták a kieső nevét pirossal. gagyi volt.
Már volt, és anyira nem adta. Ha jól emlékszem pl. nem volt tribal.tenorx
több mint 14 éve
írj nekik egy levelet, mi meg indítunk egy petíciót. deal? 😀akkor még nem volt rá érett a nép!! 😉yookeramúgy tényleg!Már volt, és anyira nem adta. Ha jól emlékszem pl. nem volt tribal.tenorx
a siker meg esélyes!
több mint 14 éve
akkor még nem volt rá érett a nép!! 😉Már volt, és anyira nem adta. Ha jól emlékszem pl. nem volt tribal.tenorxha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peachamúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
több mint 14 éve
abban nem vagyok biztos, de a döntőben biztosan néző szavazatok voltak 😀Már volt, és anyira nem adta. Ha jól emlékszem pl. nem volt tribal.tenorxha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peachamúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
több mint 14 éve
Már volt, és anyira nem adta. Ha jól emlékszem pl. nem volt tribal.ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peachamúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
több mint 14 éve
ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peachamúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
végre lehetne igazi szemétkedéseket nézni!! 😉
több mint 14 éve
de legalább visszahívnak az all-star évadra 😛grat a szimpatikus 4. helyhez 😛Hörititkos szövetséget ajánlok már most.Hörién meg megyek challangemonsternek és szarok a szövetségetekre 😀shawnka
több mint 14 éve
grat a szimpatikus 4. helyhez 😛én meg megyek challangemonsternek és szarok a szövetségetekre 😀shawnkaha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peachtitkos szövetséget ajánlok már most.Höri
több mint 14 éve
én meg megyek challangemonsternek és szarok a szövetségetekre 😀titkos szövetséget ajánlok már most.Hörilehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Höriha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peach
több mint 14 éve
titkos szövetséget ajánlok már most.ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peacharra hátshawnkalehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Höri
több mint 14 éve
ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀lehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Hörimármint a mai one world premierre?Höriarra hátshawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
szerintem a Tocas nem volt jó. egyedül Coach és a mentális fókusz miatt éri meg megnézni, de hát tudjuk mi lett ott a sorsa 😕lehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Hörimármint a mai one world premierre?Höriarra hátshawnka
több mint 14 éve
neeeeeee 😂 Legyen Ön is milliomos Friderikusszal 😂
több mint 14 éve
lehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.arra hátshawnkacsak nem készülsz a jeles napra? 😀shawnkamármint a mai one world premierre?Höri
több mint 14 éve
arra hátcsak nem készülsz a jeles napra? 😀shawnkamármint a mai one world premierre?Höri
több mint 14 éve
csak nem készülsz a jeles napra? 😀shawnkamármint a mai one world premierre?
több mint 14 éve
csak nem készülsz a jeles napra? 😀
több mint 14 éve
tegnap néztem a survivor 23. évad 10. részt és pont ugyanaz volt a redemption arénában a feladat, mint a szerdai vv-ben 😀az egyezés persze nem meglepő, de tudok időzíteni 😀
http://valovilag.hu/video/158675
http://www.youtube.com/watch?v=_LBCrjcsdvM
több mint 14 éve
ÉH2 kurva kemény lesz, ez a gyúrok és annyira kemény vagyok h félmeztelenül köszörülök srác is igazi atomfizikusnak tűnik 😀briareos"takaroggyáki LÉCCIVES TAKAROGGYÁ KI"
több mint 14 éve
ÉH2 kurva kemény lesz, ez a gyúrok és annyira kemény vagyok h félmeztelenül köszörülök srác is igazi atomfizikusnak tűnik 😀
több mint 14 éve
A gond az, hogy ez nem kiugró nézettség. Ha normális filmeket és sorozatokat adnának a VV sávjában, az is hozná ugyanezt a közönségarányt. Az emberek ugyanis adók alapján tévéznek, nem műsor alapján.Azért valami gond csak lehet,ha most 5en vannak és jövő vasárnap vége van.ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?shawnkamég mindig 1.1 millió fölött van minden nap szinte.Höri
Éden Hotel2 mikor indul?
Azon kívül,hogy hamarosan.Bazzani
Az ÉH-ról nincs konkrét dátum, kb 4 hét.
több mint 14 éve
amennyiben sixx írja megint ,nem valaki beugró , mert azokÉn is, vagy legalább is újra rácuppanhatok a hogyvolt blogra.vadibandiÉden Hotel 2.0 promók ÚJ Szereplőkkel! http://edenhotel.hu/category/adasok/ Benne van Szaba spanja is.Hörishawnka ott lesz a képernyő előtt, ismét 😀shawnka
jelentősen gyengébbek azért....
de mindenesetre az adás az jöhetne mihamarabb!!! 😀
több mint 14 éve
Azért valami gond csak lehet,ha most 5en vannak és jövő vasárnap vége van.ha már itt sem megy róla a tress, akkor milyen lehet a nézettsége?shawnkamég mindig 1.1 millió fölött van minden nap szinte.Höri
Olyan szinten lett humortalan az egész,hogy már nem is nézem.
02.15. szerda: Kiválasztás
02.17. péntek: Kihívás
02.19. vasárnap: Párbaj
02.21. kedd: Kiválasztás
02.23. csütörtök: Kihívás
02.24. péntek: Párbaj
02.26. vasárnap: FINÁLÉ
Éden Hotel2 mikor indul?
Azon kívül,hogy hamarosan.