NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajna itt a párbajban Muri most jobb ez van meglepődnék ha Tomi menne tovább
több mint 12 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
rossz a dalválasztás...

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Gondoltam, h nem engedik nyerni a Tarányt, de h a döntő se lesz meg neki az igazán geciség.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá ez a niemand Baricz ráadásul Tarány az én kedvenc számommal párbajozott ma nincs igazság, anak fogok drukkolni aki itt ma tovább megy.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
gyerüüünk Enciiiii!!!!

|
több mint 12 éve
nem akarom elhinni h ezt a buzigyereket lökik be elsőként a döntőbe....nembaj királyLnorbival majd elhakniznak...Divat
Korai lesz az öröme, majd harmadikként kiesik...

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nem akarom elhinni h ezt a buzigyereket lökik be elsőként a döntőbe....nembaj királyLnorbival majd elhakniznak...

|
több mint 12 éve
egyszerűen szánalmas, hogy úgy, mint tavaly, egy büdös gyökér, aki nem tud énekelni, továbbmegy, és a legjobb csajt megint kiejtetik a 4-ben, megint nagyon felhúztam ezen magam... ennek a Baricznak a 12-es döntőben nem lett volna a helye, nem hogy itt..Hurka
+100

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
egyszerűen szánalmas, hogy úgy, mint tavaly, egy büdös gyökér, aki nem tud énekelni, továbbmegy, és a legjobb csajt megint kiejtetik a 4-ben, megint nagyon felhúztam ezen magam... ennek a Baricznak a 12-es döntőben nem lett volna a helye, nem hogy itt..Hurka
Muri fog tovább menni. Amúgy adom amit írtál.

Do your job
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
egyszerűen szánalmas, hogy úgy, mint tavaly, egy büdös gyökér, aki nem tud énekelni, továbbmegy, és a legjobb csajt megint kiejtetik a 4-ben, megint nagyon felhúztam ezen magam... ennek a Baricznak a 12-es döntőben nem lett volna a helye, nem hogy itt..
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ollé Baricz, jó volt a Zorános, és szerintem a közösben is. Mondjuk az első ritkafos lett.
Nóri a kurvaanyádé ordibálsz!
Tarány továbbmegy!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Egyértelmű hogy Muri-Kocsi a top 2 utána apró szakadékkal Tarány, és hataémas szakadékkal Baricz. Tehát gegrő-Tomi párbajt várok, ahol Tarány menjen tovabb 2-2 mentorszavazás után.
több mint 12 éve
no offense, csak felpattant a labda 😀eaglesmcnabb
np röhögtem rajta (magamon)

Do your job
több mint 12 éve
egyébként sztem 'Árpi' nem nagyon passzolt ehhez a számhoz
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Szabó Árpi agyonvert mindenkit 😉Boston
téged is agyonfog ha mégegyszer leárpizod 😀eaglesmcnabb
Meg is érdemlem 😉Boston
no offense, csak felpattant a labda 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
téged is agyonfog ha mégegyszer leárpizod 😀eaglesmcnabb
Meg is érdemlem 😉

Do your job
több mint 12 éve
Ammegki? 😉
több mint 12 éve
téged is agyonfog ha mégegyszer leárpizod 😀

több mint 12 éve
Szabó Árpi agyonvert mindenkit 😉
Szerk. Aki Szabó Ádám

Do your job
több mint 12 éve
na szünetben idekapcsoltam pont láttam a dalok részleteit.
Baricz első száma ISZONYAT SZAR volt 😀 A második sztem kurvajó,
Muri iszonyat ronda volt abban a nadrágban, a második számáról már hanyadszor húzza le a bőrt? szánalom.
Tibó szerintem az első számában hamis volt, Tarány meg kibaszott unalmas. Egyiknek sem adnám oda az első helyet 😀eaglesmcnabb
Másodjára, Úristen! lolNewman
LOL! más számot nem tud? "nincs meg bazze'" 😀

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Muri iszonyat ronda volt abban a nadrágban, a második számáról már hanyadszor húzza le a bőrt? szánalom.
Tibó szerintem az első számában hamis volt, Tarány meg kibaszott unalmas. Egyiknek sem adnám oda az első helyet 😀eaglesmcnabb
Másodjára, Úristen! lol

több mint 12 éve
Ki ez a szőke tranzisztor?

több mint 12 éve
Mi ez a szenny, ami most megy?

több mint 12 éve
Tibó szerintem az első számában hamis volt, Tarány meg kibaszott unalmas. Egyiknek sem adnám oda az első helyet 😀

több mint 12 éve
Tebow ezt kibaxottul odatette...Boston
Ne má itt is ő 😀 😀 😀 ?