NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Sajna itt a párbajban Muri most jobb ez van meglepődnék ha Tomi menne tovább
több mint 12 éve
Gondoltam, h nem engedik nyerni a Tarányt, de h a döntő se lesz meg neki az igazán geciség.
több mint 12 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá ez a niemand Baricz ráadásul Tarány az én kedvenc számommal párbajozott ma nincs igazság, anak fogok drukkolni aki itt ma tovább megy.
több mint 12 éve
nem akarom elhinni h ezt a buzigyereket lökik be elsőként a döntőbe....nembaj királyLnorbival majd elhakniznak...DivatKorai lesz az öröme, majd harmadikként kiesik...
több mint 12 éve
nem akarom elhinni h ezt a buzigyereket lökik be elsőként a döntőbe....nembaj királyLnorbival majd elhakniznak...
|
több mint 12 éve
egyszerűen szánalmas, hogy úgy, mint tavaly, egy büdös gyökér, aki nem tud énekelni, továbbmegy, és a legjobb csajt megint kiejtetik a 4-ben, megint nagyon felhúztam ezen magam... ennek a Baricznak a 12-es döntőben nem lett volna a helye, nem hogy itt..Hurka+100
több mint 12 éve
egyszerűen szánalmas, hogy úgy, mint tavaly, egy büdös gyökér, aki nem tud énekelni, továbbmegy, és a legjobb csajt megint kiejtetik a 4-ben, megint nagyon felhúztam ezen magam... ennek a Baricznak a 12-es döntőben nem lett volna a helye, nem hogy itt..HurkaMuri fog tovább menni. Amúgy adom amit írtál.
Do your job
több mint 12 éve
egyszerűen szánalmas, hogy úgy, mint tavaly, egy büdös gyökér, aki nem tud énekelni, továbbmegy, és a legjobb csajt megint kiejtetik a 4-ben, megint nagyon felhúztam ezen magam... ennek a Baricznak a 12-es döntőben nem lett volna a helye, nem hogy itt..
több mint 12 éve
Ollé Baricz, jó volt a Zorános, és szerintem a közösben is. Mondjuk az első ritkafos lett.Nóri a kurvaanyádé ordibálsz!
Tarány továbbmegy!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Egyértelmű hogy Muri-Kocsi a top 2 utána apró szakadékkal Tarány, és hataémas szakadékkal Baricz. Tehát gegrő-Tomi párbajt várok, ahol Tarány menjen tovabb 2-2 mentorszavazás után.
több mint 12 éve
no offense, csak felpattant a labda 😀eaglesmcnabbnp röhögtem rajta (magamon)
Do your job
több mint 12 éve
egyébként sztem 'Árpi' nem nagyon passzolt ehhez a számhoz
több mint 12 éve
no offense, csak felpattant a labda 😀Meg is érdemlem 😉BostonSzabó Árpi agyonvert mindenkit 😉Bostontéged is agyonfog ha mégegyszer leárpizod 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Meg is érdemlem 😉Szabó Árpi agyonvert mindenkit 😉Bostontéged is agyonfog ha mégegyszer leárpizod 😀eaglesmcnabb
Do your job
több mint 12 éve
Szabó Árpi agyonvert mindenkit 😉Bostontéged is agyonfog ha mégegyszer leárpizod 😀
több mint 12 éve
Szabó Árpi agyonvert mindenkit 😉Szerk. Aki Szabó Ádám
Do your job
több mint 12 éve
LOL! más számot nem tud? "nincs meg bazze'" 😀na szünetben idekapcsoltam pont láttam a dalok részleteit.Másodjára, Úristen! lolNewman
Baricz első száma ISZONYAT SZAR volt 😀 A második sztem kurvajó,
Muri iszonyat ronda volt abban a nadrágban, a második számáról már hanyadszor húzza le a bőrt? szánalom.
Tibó szerintem az első számában hamis volt, Tarány meg kibaszott unalmas. Egyiknek sem adnám oda az első helyet 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
na szünetben idekapcsoltam pont láttam a dalok részleteit.Másodjára, Úristen! lol
Baricz első száma ISZONYAT SZAR volt 😀 A második sztem kurvajó,
Muri iszonyat ronda volt abban a nadrágban, a második számáról már hanyadszor húzza le a bőrt? szánalom.
Tibó szerintem az első számában hamis volt, Tarány meg kibaszott unalmas. Egyiknek sem adnám oda az első helyet 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
na szünetben idekapcsoltam pont láttam a dalok részleteit. Baricz első száma ISZONYAT SZAR volt 😀 A második sztem kurvajó,
Tibó szerintem az első számában hamis volt, Tarány meg kibaszott unalmas. Egyiknek sem adnám oda az első helyet 😀
több mint 12 éve
Tebow ezt kibaxottul odatette...BostonNe má itt is ő 😀 😀 😀 ?