NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
65
16
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Tippem: Annamari megy haza.Sobri Jóska...és ment is haza.Vhogy nem jött vna jól ki ha az egyik bokszoló kiesik. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
seherefosdéba milyen értékek lehetnek.. 😀
több mint 12 éve
Kacsacsőr a legnagyobb szarkavaró érdekember. 😀 Remélem lebukik és vki szájon csapja.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Íme a fan favourite Baricz dream on-ja. http://www.youtube.com/watch?v=2q2tYGLMjMQ
több mint 12 éve
Baricz szar is meg bunkó is ez tény...Malekot nem csípem igazán , de hogy jön Baricz ahhoz hogy leugassa mert megmondja neki hogy
szar a hangja , pláne hogy teljesen igaz is... (+ mellé még mondta hogy összességében tetszett)
Kováts Vera borzalmas volt mennie kellett...
Muri vs Tebow döntőt szeretnék !
Tarány bár brutál , de kicsit egyhangú...
több mint 12 éve
Baricz állítólag azt mondta az afeter x-ben, hogy Malek tartsa meg magának a véleményét 😀 😂
Do your job
több mint 12 éve
igen, az télleg elég jó zene, szerettem is akkori eminemet, a mostani már nem jön be annyiraMindkettő zseniális de az Eminemes verzió az nálam all time #1 rap szám, egyszerűen frenetikus az alap és a szöveg is.JayBDream onezt nem gondolhatod komolyan 😀shawnka
egyébként meg< Eminem - Sing for the moment 😛JayB
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Mindkettő zseniális de az Eminemes verzió az nálam all time #1 rap szám, egyszerűen frenetikus az alap és a szöveg is.Dream onezt nem gondolhatod komolyan 😀shawnka
több mint 12 éve
aaaaaaaaha....nahát azt megnézem egyből amint felkerül a netre...kb szentségtörés azt a számot akárki másnak énekelnie, mint Steven Tylernek, kiváncsi vagyok hogy oldotta meg a "kitartást" a zene végén, vagy nemtudom minek hívják aztEaRlhát..kb. sehogy 😀 belesikított 1.2 másodpercig a mikrofonba és ennyi volt 😀
több mint 12 éve
aaaaaaaaha....nahát azt megnézem egyből amint felkerül a netre...kb szentségtörés azt a számot akárki másnak énekelnie, mint Steven Tylernek, kiváncsi vagyok hogy oldotta meg a "kitartást" a zene végén, vagy nemtudom minek hívják aztmien Aerosmith zenét nyomott? azt már nem láttamDream on
Attila mi büntetést kapott gecc 😀 😀EaRl
több mint 12 éve
Dream onezt nem gondolhatod komolyan 😀
több mint 12 éve
JéBé
7 035
mien Aerosmith zenét nyomott? azt már nem láttamDream on
Attila mi büntetést kapott gecc 😀 😀EaRl
egyébként meg< Eminem - Sing for the moment 😛
több mint 12 éve
mien Aerosmith zenét nyomott? azt már nem láttamAttila mi büntetést kapott gecc 😀 😀
több mint 12 éve
Amúgy azt aláírom hogy egy kalap szar, de még mindig nem látom hogy mitől lenne beképzelt öntelt köcsög. Lehet bennem van a hiba.eaglesmcnabbNála látszik a legdurvábban szerintem az, hogy mennyire rossz hatással lehet egy emberre a siker és a környezete. egyszerűen teljesen más embert látni, mint anno a selejtezőkön. És ez igaz még akkor is, ha törvényszerűen változnak és formálják őket. Nekem az egész ember "műanyag" és "megcsinált" lett, ráadásul mindig kurva sok és egyszerűen hiteltelen.
Eddig nem igazán volt olyan, hogy egy versenyző eljutott volna odáig, hogy elmagyarázza egy mentornak azt, hogy miről szól a verseny...
És igaza van annak aki szerint ez főleg Keresztes hibája. Most is mit hallott az Aerosmith megcsúfolása után a mentorától, a világ egyik legtehetségesebb embere vagy...
Do your job
több mint 12 éve
Na egy picit én is belefolyjak nálam az elejétől fájdalmas pont, hogy Blanka nincs itt. Ha a csajok nem Feróhoz kerülnek tuti bent van, és sanszos, hogy ma Muri vagy Baricz megy haza mert szvsz Blanka veri mindkettőt. Persze nyilván ez már csak utólagos feltételezés, hiszen tőle sokkal kevesebbet láthattunk. Ezt a Verácskát eddig se értettem. Azóta hajrá Tarány Tomi!
több mint 12 éve
Amúgy azt aláírom hogy egy kalap szar, de még mindig nem látom hogy mitől lenne beképzelt öntelt köcsög. Lehet bennem van a hiba.Nem hallottad, hogy leugatta a Malekot is ma, hogy ez nem rádióműsor, hanem tv verseny ahol produkálnia kell magát és az a lényeg. Aztán biztos rászóltak, mert a köv körben már előjött a műmájer mosolyával, hogy egy nagy család vagyunk szeretjük egymást a mentorokkal. Pont azzal menetelhetet volna sokáig ő, az lehetett volna a legnagyobb fegyvere az alap hangja mellett, ahogy az első válogatón énekel. Tisztán, mély érzelmekkel, erdélyiként, aztán mi lett belőle....Amiben nem csak ő a hibás viszont, sőt lehet kisebb részben.
És az még mindig áll hogy szerintem az idei sorozatban nincs kiemelkedően tehetséges figura. egy sem.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Ez mondjuk teljesen igaz. Mondjuk nem igazán értem viszont. Most ennyire ősszetartó népség ők, hogy akármi van, akkor is ők egy ilyen magyarországi műsorban agyonszavazzák maguat csak mert erdélyi? Meg ekkora gazdagság van ott, hogy ők ennyit költenek erre, hogy egy magyar műsorban, ennyit szavanak? Vagy inkább csak az RTL nyomja sokáig, hogy onanan is jöjjön a bevétel, nagy piac az.Nyugodtan.. lehet hogy még ő is rábólint 😉 semmi bajom a határontúli népekkel amúgyv, jártam mindkét régióban is, többször is.Ezért nem szabad felvidékit/erdélyit engedni amúgy a versenyzők közé, mert úgyis a döntőig menetel..Igorna, ha ezt meglátja eaglesmcnabb, akkor lesz nemulass 😀shawnka
Ez itt most egyszerű földrajzi/demográfiai ténymegállapítás, amikor ez az Eurovízión történik, akkor mindenki hőbörög. 😉
Vissza lehet nézni a korábbi éveket, a "külföldi" vendégénekes MINDIG sokáig jut.Igor
több mint 12 éve
Amúgy azt aláírom hogy egy kalap szar, de még mindig nem látom hogy mitől lenne beképzelt öntelt köcsög. Lehet bennem van a hiba.És az még mindig áll hogy szerintem az idei sorozatban nincs kiemelkedően tehetséges figura. egy sem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Baricz szvsz jobb volt a párbajon, de igazság szerint mindkettő nagyon szar volt.Csak az a nagy különbség, hogy az egyik egy nagyképű, önteklt köcsög lett, a másik meg egy kedves, szerethető figura. Asszem tökéletesen megjósóltam a mentorokoat, és tudtam, hogy a közönségnél meg a Baricz megy tovább, hiába reménykedtem. De a 2 leggyengébb volt aműgy igen már hetek óta. 4-5 hete alap nálam, hogy a 3as döntő az a Tarány-Kocsis-Muri leosztás kell hogy legyen.
Teljesen mind1, mindkettő szar, az egyik kiesett.Newman
több mint 12 éve
Baricz sajna maradt , az a gondom hogy jövőhéten nézők tovább dobják pedig közelébe nincs a top3hoz. Mondjuk top6hoz se.Vagyis ha Keresztes nem baszná el ennyire , és nem ennyire erőltetett nagyágyú kis pukkancsot csinált volna belőle sokkal jobb lenne.
több mint 12 éve
László Attila szerintem simán a legjobb volt, szerintem ő részrehajlás nélkül is sima top3 lett volnaEzért nem szabad felvidékit/erdélyit engedni amúgy a versenyzők közé, mert úgyis a döntőig menetel..Igorna, ha ezt meglátja eaglesmcnabb, akkor lesz nemulass 😀shawnka
Bariczot ma nem láttam a Barca meccs miatt, de amit eddig tőle láttam az nem egy nagy valami, meg amúgy is nekem eddig csak a selejtezős száma tetszett, de az sem volt olyan hűde nagy szám.
Szóval igaza van teljes mértékben Igornak. Nem tudom hogy a végén a nézők döntenek-e vagy sem, de ha nem a zsűri dönt, ergo a közönség vagy az RTL akkor messze a legesélyesebb.
A tinipicsák és az erdélyiek úgyis rá szavaznak 😀
szerk.: Egyébként Baricznak az az egy szerencséje, hogy ebben az évadban nincsenek olyan kiemelkedő tehetségek hogy annyira kitűnjön belőle lefele, bár ahogy olvasom a kommenteket így is sikerül 😀 Nem tudom emlékeztek-e a selejtezőből Bagossy Norbira, na ő pl. szerintem sokkal jobb mint Baricz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!