NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Ezért nem szabad felvidékit/erdélyit engedni amúgy a versenyzők közé, mert úgyis a döntőig menetel..Igor
na, ha ezt meglátja eaglesmcnabb, akkor lesz nemulass 😀shawnka
Nyugodtan.. lehet hogy még ő is rábólint 😉 semmi bajom a határontúli népekkel amúgyv, jártam mindkét régióban is, többször is.
Ez itt most egyszerű ténymegállapítás, á lá Eurovízió. Az egy "külföldi" vendégénekes MINDIG sokáig jut.Igor
+1000000
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Ezért nem szabad felvidékit/erdélyit engedni amúgy a versenyzők közé, mert úgyis a döntőig menetel..Igor
na, ha ezt meglátja eaglesmcnabb, akkor lesz nemulass 😀shawnka
Nyugodtan.. lehet hogy még ő is rábólint 😉 semmi bajom a határontúli népekkel amúgyv, jártam mindkét régióban is, többször is.
Ez itt most egyszerű földrajzi/demográfiai ténymegállapítás, amikor ez az Eurovízión történik, akkor mindenki hőbörög. 😉
Vissza lehet nézni a korábbi éveket, a "külföldi" vendégénekes MINDIG sokáig jut.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
na, ha ezt meglátja eaglesmcnabb, akkor lesz nemulass 😀
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Feró jól megmondta, mindkettő borzalmas... kettős kiesést kellett volna, de ha már választani, akkor inkább a Vera.. neki legalább 2-3 jó estéje volt már 😛

Ezért nem szabad felvidékit/erdélyit engedni amúgy a versenyzők közé, mert úgyis a döntőig menetel..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
jó döntés született szerintem 😊fetomy
A jó döntés az lett volna, ha egy héttel lerövidítik a műsort és ma mindkettő hazamegy.gdavid
múlt héten egyetértettem volna, ma nem 😊 de hát ebben nem lesz itt társam az biztos 😀
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Vicc, hogy ez a.... szóval a baricz még mindíg húzza..
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
jó döntés született szerintem 😊fetomy
A jó döntés az lett volna, ha egy héttel lerövidítik a műsort és ma mindkettő hazamegy.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Baricz szvsz jobb volt a párbajon, de igazság szerint mindkettő nagyon szar volt.
Teljesen mind1, mindkettő szar, az egyik kiesett.

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Baricz meggyalázta a kedvenc számomat, hulljon porba a feje.shawnka
Ugyanez jutott nekem is az eszembe. 😂
több mint 12 éve
király, továbbment az eretnek.
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Kováts Vera fog ma kiesniHurka
öhöm 😛
több mint 12 éve
jó döntés született szerintem 😊
több mint 12 éve
Baricz most ráadásul gyenge is. Párbaj dalban egyértelmű Vera nyert.
Nem értem mert nem ilye korának megfelelő dalokat énekelt eddig.Toca
szvsz abszolút nem nyert a Vera. Nekem Baricz sem tetszett nagyon a párbajban, de Vera meg kifejezetten gyenge volt szvsz. Ferónak volt igaza, egyik se volt jó.

btw ezek a nagy szavak te jó ég, szakad a plafon...
több mint 12 éve
Baricz meggyalázta a kedvenc számomat, hulljon porba a feje.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Hát Baricz simán vitte a párbajt szvsz.

Do your job
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Baricz most ráadásul gyenge is. Párbaj dalban egyértelmű Vera nyert.
Nem értem mert nem ilye korának megfelelő dalokat énekelt eddig.
több mint 12 éve
Tuti hogy BAricz nem esik ki, különben csak két mentor marad "versenyben"...Boston
ez nem biztos, hogy döntő tényező szerintem. Legalábbis annyira nem szoktak azzal foglalkozni, hogy kinek mennyi van, az ausztrálban pl. a top5-ből 3 ugyanazé a mentoré volt 😊 meg a döntőben is 2.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Tuti hogy BAricz nem esik ki, különben csak két mentor marad "versenyben"...Boston
Ne fesd az ördögöt a falra...
több mint 12 éve
Szerintem egyértelmű hogy 2-2 lesz a mentorszavazat, Malek Verára fog, Geszti meg bariczra. Így a közönség dönt majd, reménykedem hogy Vera megy tovább.zavi27
őszintén szólva az élő showk alatt nekem Veránál még Baricz is többször tetszett... Mondjuk olyan feszített figyelemmel nem követem, de Verát nagyon elkúrta Feró. Vagy csak kijött, hogy a nem élőkőn feljavították a hangját.
több mint 12 éve
Tuti hogy BAricz nem esik ki, különben csak két mentor marad "versenyben"...

Do your job
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Szerintem egyértelmű hogy 2-2 lesz a mentorszavazat, Malek Verára fog, Geszti meg bariczra. Így a közönség dönt majd, reménykedem hogy Vera megy tovább.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
+1 😀fetomy
Évril meg ne tudja...Divat
Evril egyébként és megbeszéltem vele, azt mondta semmi gond, Aurea még neki is bejön 😂fetomy
székletfehérváron lehet... 😀

|
több mint 12 éve
Aurelába meg szerelmes vagyok.JayB
+1 😀fetomy
Évril meg ne tudja...Divat
Evril egyébként és megbeszéltem vele, azt mondta semmi gond, Aurea még neki is bejön 😂
több mint 12 éve
Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.JayB
Csertői Auréla? 😀petey
😂

Do your job
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.JayB
Csertői Auréla? 😀