NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
99
20
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
+1000000Nyugodtan.. lehet hogy még ő is rábólint 😉 semmi bajom a határontúli népekkel amúgyv, jártam mindkét régióban is, többször is.Ezért nem szabad felvidékit/erdélyit engedni amúgy a versenyzők közé, mert úgyis a döntőig menetel..Igorna, ha ezt meglátja eaglesmcnabb, akkor lesz nemulass 😀shawnka
Ez itt most egyszerű ténymegállapítás, á lá Eurovízió. Az egy "külföldi" vendégénekes MINDIG sokáig jut.Igor
több mint 12 éve
Nyugodtan.. lehet hogy még ő is rábólint 😉 semmi bajom a határontúli népekkel amúgyv, jártam mindkét régióban is, többször is.Ezért nem szabad felvidékit/erdélyit engedni amúgy a versenyzők közé, mert úgyis a döntőig menetel..Igorna, ha ezt meglátja eaglesmcnabb, akkor lesz nemulass 😀shawnka
Ez itt most egyszerű földrajzi/demográfiai ténymegállapítás, amikor ez az Eurovízión történik, akkor mindenki hőbörög. 😉
Vissza lehet nézni a korábbi éveket, a "külföldi" vendégénekes MINDIG sokáig jut.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ezért nem szabad felvidékit/erdélyit engedni amúgy a versenyzők közé, mert úgyis a döntőig menetel..Igorna, ha ezt meglátja eaglesmcnabb, akkor lesz nemulass 😀
több mint 12 éve
Feró jól megmondta, mindkettő borzalmas... kettős kiesést kellett volna, de ha már választani, akkor inkább a Vera.. neki legalább 2-3 jó estéje volt már 😛Ezért nem szabad felvidékit/erdélyit engedni amúgy a versenyzők közé, mert úgyis a döntőig menetel..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
múlt héten egyetértettem volna, ma nem 😊 de hát ebben nem lesz itt társam az biztos 😀jó döntés született szerintem 😊fetomyA jó döntés az lett volna, ha egy héttel lerövidítik a műsort és ma mindkettő hazamegy.gdavid
több mint 12 éve
Vicc, hogy ez a.... szóval a baricz még mindíg húzza..
több mint 12 éve
jó döntés született szerintem 😊fetomyA jó döntés az lett volna, ha egy héttel lerövidítik a műsort és ma mindkettő hazamegy.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Baricz szvsz jobb volt a párbajon, de igazság szerint mindkettő nagyon szar volt.Teljesen mind1, mindkettő szar, az egyik kiesett.
több mint 12 éve
Baricz meggyalázta a kedvenc számomat, hulljon porba a feje.shawnkaUgyanez jutott nekem is az eszembe. 😂
több mint 12 éve
király, továbbment az eretnek.
több mint 12 éve
jó döntés született szerintem 😊
több mint 12 éve
Baricz most ráadásul gyenge is. Párbaj dalban egyértelmű Vera nyert.szvsz abszolút nem nyert a Vera. Nekem Baricz sem tetszett nagyon a párbajban, de Vera meg kifejezetten gyenge volt szvsz. Ferónak volt igaza, egyik se volt jó.
Nem értem mert nem ilye korának megfelelő dalokat énekelt eddig.Toca
btw ezek a nagy szavak te jó ég, szakad a plafon...
több mint 12 éve
Baricz meggyalázta a kedvenc számomat, hulljon porba a feje.
több mint 12 éve
Hát Baricz simán vitte a párbajt szvsz.
Do your job
több mint 12 éve
Baricz most ráadásul gyenge is. Párbaj dalban egyértelmű Vera nyert. Nem értem mert nem ilye korának megfelelő dalokat énekelt eddig.
több mint 12 éve
Tuti hogy BAricz nem esik ki, különben csak két mentor marad "versenyben"...Bostonez nem biztos, hogy döntő tényező szerintem. Legalábbis annyira nem szoktak azzal foglalkozni, hogy kinek mennyi van, az ausztrálban pl. a top5-ből 3 ugyanazé a mentoré volt 😊 meg a döntőben is 2.
több mint 12 éve
Tuti hogy BAricz nem esik ki, különben csak két mentor marad "versenyben"...BostonNe fesd az ördögöt a falra...
több mint 12 éve
Szerintem egyértelmű hogy 2-2 lesz a mentorszavazat, Malek Verára fog, Geszti meg bariczra. Így a közönség dönt majd, reménykedem hogy Vera megy tovább.zavi27őszintén szólva az élő showk alatt nekem Veránál még Baricz is többször tetszett... Mondjuk olyan feszített figyelemmel nem követem, de Verát nagyon elkúrta Feró. Vagy csak kijött, hogy a nem élőkőn feljavították a hangját.
több mint 12 éve
Tuti hogy BAricz nem esik ki, különben csak két mentor marad "versenyben"...
Do your job
több mint 12 éve
Szerintem egyértelmű hogy 2-2 lesz a mentorszavazat, Malek Verára fog, Geszti meg bariczra. Így a közönség dönt majd, reménykedem hogy Vera megy tovább.
több mint 12 éve
székletfehérváron lehet... 😀Evril egyébként és megbeszéltem vele, azt mondta semmi gond, Aurea még neki is bejön 😂fetomy+1 😀fetomyÉvril meg ne tudja...Divat
|
több mint 12 éve
Evril egyébként és megbeszéltem vele, azt mondta semmi gond, Aurea még neki is bejön 😂Évril meg ne tudja...DivatAurelába meg szerelmes vagyok.JayB+1 😀fetomy
több mint 12 éve
😂Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.JayBCsertői Auréla? 😀petey
Do your job
több mint 12 éve
Jó látni hogy Nikolas a minőségibb ámde kevésbé mainstream oldalát fogta meg a dolognak, ellentétben haknis Vastagékkal 😀 Aurelába meg szerelmes vagyok.JayBCsertői Auréla? 😀