NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Nagyon gyenge volt eddig az összes, pláne Muri! És tényleg, Beyoncet énekelni öngyilkosság.JayBBeyoncét magyarnak énekelni öngyilkosság. USÁ-ban volt egy csaj aki úgy elénekelte, hogy ha csukva van a szemed, nem tudod megkülönböztetni 😊
De ez is sztem is nagyon gyenge volt. Erre is azt mondanám, hogy erőtlen, sótlan...
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Nagyon gyenge volt eddig az összes, pláne Muri! És tényleg, Beyoncet énekelni öngyilkosság.
több mint 12 éve
hát nem akartam megint ezzel jönni, de hát így van 😊 :/+1
btw ma fog fellépni Nikolas a portugál topcsajjal 😊 Valószínű az lesz az este legjobb előadása 😀fetomy
Nyugodtan, igazad van 😊
Do your job
több mint 12 éve
Fetomy jönni fog és mondani fogja, hogy Tarány Tomi megint ugyanaz volt, mint szokott. És sajnos igaza lesz 😕Bostonhát nem akartam megint ezzel jönni, de hát így van 😊 :/ A CttE-t is énekelték már idén minden x-factorban kábé, és ennél sokkal erőteljesebb előadások voltak. Nem énekelte rosszul, de ugyanúgy kevés nekem..
btw ma fog fellépni Nikolas a portugál topcsajjal 😊 Valószínű az lesz az este legjobb előadása 😀
több mint 12 éve
Egyet kell, hogy értsek. Tarány tényleg kezd kicsit unalmassá válni. Vera megint szörnyen gyenge volt, remélem ő vagy Baricz esik ki már végre...
több mint 12 éve
Kováts Vera fog ma kiesniHurkaHát elég gyenge nyitány volt, az biztos. Már pár hete mondják sokan hogy ő vagy Baricz fog kiesni, aztán sose az történik.
Tarányt Tomi, meg mostmár leírom, mégha forradalom is lesz, de UNOM. Rendben van, meg minden, de ezt már láttuk, hallottuk százszor tőle.
több mint 12 éve
Fetomy jönni fog és mondani fogja, hogy Tarány Tomi megint ugyanaz volt, mint szokott. És sajnos igaza lesz 😕
Do your job
több mint 12 éve
Kováts Vera fog ma kiesni
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=F9BKnj7sO7I&feature=relatedszeretem az ilyen videókat. ilyenkor jövök rá, hogy eddig akármit is gondoltam mindig van lejjebb... 😂 😂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Amadeus91
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
fogja egyáltalán vki nézni ezt a párbajt, vagy fog valaki egyáltalán szavazni? ez a párharc még az előzőnél is érdektelenebb.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
döntenénekNa de miért döntenének pusztán nézői szavazatok? Mi lenne benne a logika?Sobri Jóskatök egyértelmű volt, hogy Annamarit viszi ki, vissza akar jönniStezHa pusztán nézői szavazatok döntenének tuti Annamari W.JayB
Bár a Cristofeles móka óta ebben sem vagyok mindig biztos. Ott nagyon az jött le hogy kuss van az RTL-nek, kb mindent bevetettek hogy megforduljon az állás napokkal a párbaj előtt. A logikát én sem látom benne, talán kicsit komolyabban veszik ezt a közjegyzős szavazós dolgot? Nemtudom.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
http://www.youtube.com/watch?v=F9BKnj7sO7I&feature=related😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Izgatottan várom.Most nem, majd holnap beírom újra 😉fetomy😂 😂Mesélj.Sobri Jóska
Amúgy Sobri, tudtad, hogy a VV-ben nem a nézők döntenek, és a bent lakóknak is úgy súgják a döntéseket?fetomy
több mint 13 éve
Most nem, majd holnap beírom újra 😉😂 😂Mesélj.Sobri Jóska
Amúgy Sobri, tudtad, hogy a VV-ben nem a nézők döntenek, és a bent lakóknak is úgy súgják a döntéseket?fetomy
több mint 13 éve
😂 😂Mesélj.
több mint 13 éve
😂 😂Amúgy Sobri, tudtad, hogy a VV-ben nem a nézők döntenek, és a bent lakóknak is úgy súgják a döntéseket?
több mint 13 éve
Most ezt tényleg muszáj minden alkalommal lefutni, mikor valaki beír valamit a VV-vel kapcsolatban? :/fetomyMost ezt tényleg muszáj mindig beírni, mikor írok egy hsz-t?
több mint 13 éve
Most ezt tényleg muszáj minden alkalommal lefutni, mikor valaki beír valamit a VV-vel kapcsolatban? :/
több mint 13 éve
Na de miért döntenének pusztán nézői szavazatok? Mi lenne benne a logika?tök egyértelmű volt, hogy Annamarit viszi ki, vissza akar jönniStezHa pusztán nézői szavazatok döntenének tuti Annamari W.JayB
több mint 13 éve
JéBé
7 035
tök egyértelmű volt, hogy Annamarit viszi ki, vissza akar jönniStezHa pusztán nézői szavazatok döntenének tuti Annamari W.
több mint 13 éve
nabzmg nem marad kinn a nyávogós picsa.DuffŐ főszereplő, gondolom nem "ajánlották" neki.
több mint 13 éve
Duff
3 133
nabzmg nem marad kinn a nyávogós picsa.
több mint 13 éve
tök egyértelmű volt, hogy Annamarit viszi ki, vissza akar jönni
több mint 13 éve
Már én sem nézem, aki akar bőven találhat opciót. Kényszerítve leszoktatni az embereket le lehet róla, de manapság a legkisebb csomagokban is vannak olyan csatornák, ahol mennek sorozatok (Viasat3, comedyC pl) amit lehet nézni, csak az emberek nem azt akarják. Persze van amit igen, az NCIS és a Bones szokott azt hiszem jó számokat hozni, főleg utóbbinek ha jól rémlik VV-vel felérő nézettsége volt. De sajnos ez az ország nem a sorozatok hazája, legalábbis nem a normálisoké, hanem a dél-amerikai, török és egyéb cuccoké ami nálam nincs sokkal előrébb, mint pl. a VV. Éppen ezért ritkák, hiszen egy House-t már néznek pár százezren, (4-5 max úgy rémlik), míg a VV-t 1,2M szóval 2-3szoros nézettsége van, semmiképpen nem lehet elvárni, hogy majd erről lemond egy TV.Hál'istennek jan. 1-el az a három földi csatornám is megszűnik, ami eddig volt 😊
Egyébként az RTL miért ne lenne az? 2 darab műsora van, ami elmegy közszolgálatinak, mindkettő megszűnik (XXI. sz, házon kívül).
Az m1 sok új műsort hozott, és jelentősen lépett felfelé. Nagyon jó stáb lehet ott, és örülök hogy végre ők is léteznek.
Kultúrát, minőséget nem lehet az emberekre erőltetni.fetomy
Mivel nem valószínű, hogy találok olyan műsorszolgáltatót, amely nem csomagonként, hanem csatornánként hajlandó nekem szerződést kínálni, jövőre megszűnik a televíziós pályafutásom. De már tökmindegy, neten minden megvan, a tévé mint médiaforma mehet a levesbe. Még a rádió is túl fogja élni a sok autós, biciklis és kocogó miatt 😛
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Már én sem nézem, aki akar bőven találhat opciót. Kényszerítve leszoktatni az embereket le lehet róla, de manapság a legkisebb csomagokban is vannak olyan csatornák, ahol mennek sorozatok (Viasat3, comedyC pl) amit lehet nézni, csak az emberek nem azt akarják. Persze van amit igen, az NCIS és a Bones szokott azt hiszem jó számokat hozni, főleg utóbbinek ha jól rémlik VV-vel felérő nézettsége volt. De sajnos ez az ország nem a sorozatok hazája, legalábbis nem a normálisoké, hanem a dél-amerikai, török és egyéb cuccoké ami nálam nincs sokkal előrébb, mint pl. a VV. Éppen ezért ritkák, hiszen egy House-t már néznek pár százezren, (4-5 max úgy rémlik), míg a VV-t 1,2M szóval 2-3szoros nézettsége van, semmiképpen nem lehet elvárni, hogy majd erről lemond egy TV.Egyébként az RTL miért ne lenne az? 2 darab műsora van, ami elmegy közszolgálatinak, mindkettő megszűnik (XXI. sz, házon kívül).
Az m1 sok új műsort hozott, és jelentősen lépett felfelé. Nagyon jó stáb lehet ott, és örülök hogy végre ők is léteznek.
Kultúrát, minőséget nem lehet az emberekre erőltetni.