NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ettől függetlenül simán döntős lesz és meg is nyerheti. Mert egyáltalán nem mind1, hogy egy versenyző fix szavazótáborát az énektaráok, vagy a Győzikén szocializálódott 14 éves kislányok alkotják.Boston
baricznál nem ez a nagy dolog szvsz, hanem, hogy komplett erdély és onnan érkező, de már itt élő honfitársaink rá szavaznak.

mást ne mondjak, eaglesmcnabbnek is pont elég volt annyi, hogy meglássa a lakhelyét és máris hardcore fanná változott.Höri
pontosan 😊

mellesleg kurva sok fanja van, akik szerint még jó is. bár szerintem nem 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
baricznál nem ez a nagy dolog szvsz, hanem, hogy komplett erdély és onnan érkező, de már itt élő honfitársaink rá szavaznak.

mást ne mondjak, eaglesmcnabbnek is pont elég volt annyi, hogy meglássa a lakhelyét és máris hardcore fanná változott.Höri
Ezt nem tudtam, így érthető a kicsit old-skoolos Törőcsik Maris stílusa/kiejtése. Mondjuk ettől még az angolja nem kéne hogy full paraszt legyen 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ettől függetlenül simán döntős lesz és meg is nyerheti. Mert egyáltalán nem mind1, hogy egy versenyző fix szavazótáborát az énektaráok, vagy a Győzikén szocializálódott 14 éves kislányok alkotják.Boston

mást ne mondjak, eaglesmcnabbnek is pont elég volt annyi, hogy meglássa a lakhelyét és máris hardcore fanná változott.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem az, hogy nem fair vagy ilyesmi, hanem hogy ha abból nem profitált annyit, hogy bekerüljön az iparba, nem túl vaszlószínű, hogy most majd igen. Ettől még ott lehet nyugodtan,csak szerintem hülyeség és pazarlás a csatorna részéről.fetomy
de ez nem énekes utánpótlásképzés, hanem tévé műsor.
az rtl-nek kurvára mindegy, hogy az utolsó rész után mindegyik sikertelen lesz. a lényeg, hogy a 2 millió néző ott legyen amíg tart.

mint ahogy az egyetemi futball edző is azért kapja a pénzét, hogy bajnok csapatot csináljon, nem azért, hogy leendő profikat neveljen. ha megnyerik a bajnokságot, tök mellékes, hogy az összes játékosuk bust lesz profiként.

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Nem a gyenge produkciózás a gond -szerintem- hanem amit Malek a mentorházban is mondott róla, hogy az átéléssel lesznek gondjai. Vannak szerintem, mert nem igazán jó -még- szvsz az érzelmek átadásában. Az hogy nem futkározik, ugrál meg mittudomén az nem akkora gond, az igen, ha nem könnyű elhinni, hogy tényleg szomorú a ballada közben és tényleg vidám egy vidám dal közben és mondjuk dühös egy olyan dal közben. Ebben pl. Baricz jobb, mert hiába gyengébb énekes, ha szenvedős dalt énekel, azt látod rajta, hogy szenved, ha vidám dalt énekel akkor meg azt, hogy tiszta jó a kedve. Ez fontosabb a zenében mint a hang (nyilván bizonyos határon belül) legalábbis ilyen versenyen.fetomy
Bár én neki szurkolok, de a Tarány Tamásra vonatkozó észrevételeddel sajnos teljesen egyet kell értsek. Josh Krajcik sem egy ugrabugrálós fickó, de tény és való, hogy sokkal szuggesztívabb (asszem ez a legjobb szó rá).
A BAriczra vonatkozó észrevételeddel meg nagyon nem értek egyet. Ha csak tegnap nézem a wonderful life helyett az awful life ordított az arcáról. Ráadásul annyira sok, hogy emiatt már teljesen hiteltelenm hovatovább irritáló. Érdekes, hogy ebben például az én családomban mindenkinek egyezik a véleménye, az öreganyámtól kezdve a hugomig bezárólag. Arról nem is beszélve, hogy tegnap például annyira hamis volt, ami ilyen szinten megengedhetetlen az én nyilván nem mérvadó véleményem szerint.
Ettől függetlenül simán döntős lesz és meg is nyerheti. Mert egyáltalán nem mind1, hogy egy versenyző fix szavazótáborát az énektaráok, vagy a Győzikén szocializálódott 14 éves kislányok alkotják.
Nem mellesleg pedig azzal takarózni, h valaki már kétszer elindult olyan, mint ha azt mondanánk, hogy a másik már 20 éve tanul énekelni...

Do your job
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Muri is másodszor van tehetségkutatóban és akkor mivan?Szesze
az, hogy Muri "korán" kiesett, így sok esélye nem volt nagy lökést kapni egy karrierhez, míg Kocsis évekkel ezelőtt elég sokáig (5-6. hely?) eljutott. Nem az, hogy nem fair vagy ilyesmi, hanem hogy ha abból nem profitált annyit, hogy bekerüljön az iparba, nem túl vaszlószínű, hogy most majd igen. Ettől még ott lehet nyugodtan,csak szerintem hülyeség és pazarlás a csatorna részéről. A CSSZ sem kevésbé népszerű, hogy ne ismerhették volna már ott meg elegen.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Muri is másodszor van tehetségkutatóban és akkor mivan?
több mint 13 éve
Nem a gyenge produkciózás a gond -szerintem- hanem amit Malek a mentorházban is mondott róla, hogy az átéléssel lesznek gondjai. Vannak szerintem, mert nem igazán jó -még- szvsz az érzelmek átadásában. Az hogy nem futkározik, ugrál meg mittudomén az nem akkora gond, az igen, ha nem könnyű elhinni, hogy tényleg szomorú a ballada közben és tényleg vidám egy vidám dal közben és mondjuk dühös egy olyan dal közben. Ebben pl. Baricz jobb, mert hiába gyengébb énekes, ha szenvedős dalt énekel, azt látod rajta, hogy szenved, ha vidám dalt énekel akkor meg azt, hogy tiszta jó a kedve. Ez fontosabb a zenében mint a hang (nyilván bizonyos határon belül) legalábbis ilyen versenyen.

Az ingadozót nem úgy kell elképzelni, hogy egyik héten bucira ver mindenkit, következő héten meg sehol nincs. Nyilván kell egy bizonyos szintet hozni, csak ha van egy kiugró hét, akkor belefér az unalmasság is de az is, hogy egy másik héten meg mondjuk gyenge is legyen.

Miért ne stimmelne? Teljesen logikus. Ha belegondolsz, mindenkinek van egy stabil bázisa, akik az ő fanjai. Ők akkoris rá szavaznak, ha minig ugyanazt hozza, vagy ha épp gyengébb. Azokat kell megnyerni, akiknek nincs 1 nagy kedvence, hanem több van, vagy ilyesmi tehát ingadozók. Őket pedig ha a megszokottal magad mellé tudnád állítani nem lennének ingadozók, tehát néha kiemelkedőt kell hozni, hogy őket is megnyerd. 1 kiugró nagy teljesítmény pl. 4-5 között és máris elég lesz arra, hogy a döntőben legyél, de ha ilyen nincs Taránytól de van mondjuk Muritól, akkor Murinak nagyobb esélye van, hiszen neki is van nagy bázisa, mivel nyilván top 2-3 minden héten, és elég ha 1-2 alkalommal jóval kiugróbb mint Tarány és nyert is.

eaglesmcnabb: +1
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nekem nem volt meglepő, hogy Tarány párbajozott. Magas színvonalat hoz végig? Igen. Kifizetődő ez X-Factorban? Nem. Ez unalmas lesz előbb utóbb. Eleinte még kitartanak mellette, de ha csak azt hozza végig, akkor cseszheti, mert a fanokon kívül nem szavaz rá senki. Sokkal esélyesebb a győzelemre az, aki ingadozó, néha gyenge, néha meg elviszi a showt. Főleg ha utóbbit jó időben teszi (nem a döntőre gondolok elsősorban). Tarány csakis akkor nyerhet, ha még idejében (jövő héten) csinál valami kiugrót. Nem ami a mezőnynél sokkal jobb, mert a mezőnynél általában ígyis jobb, hanem ami önmagához képest olyan, hogy azt mondják rá az emberek, hogy bmeg, beszt evör. Tarány hoz egy ilyet a top5 között, és garantált a top2. Ha nem hoz, akkor ha nem is garantált, de sanszos a bottom2...

Btw ha egyéni szimpátiát nem nézünk, akkor azért nem veri bucira a mezőnyt. Vera, Enikő és Kocsis Tibi is minimum közel áll hozzá szvsz, onnan már csak szimpátia alapján van sorrend. Más kérdés egyébként, hogy Verát Feró pl. totálisan elkúrja hetek óta, Enikőt meg nem nagyon hagyják énekelni, általában csak "üvőccsé, magyaroknak jó lesz" dolog működik. Persze igazuk is van, mert jó a magyaroknak így is, holott ezerszer jobb lehetne (mint ahogy szvsz jobb is volt) ha néha pl. elénekelne szépen egy balladát, amiben max egy kevés "kiabálás" van. Kocsis Tibi meg alapból feleslegesen van itt. Médiaboosttal bekerülhet az iparba 2 lemez erejéig, de ha CSSZ után nem ragadt bent, ezután sem nagyon fog szerintem.

Szóval szerintem -is- Taránynak minimum 2-nak kéne lennie, de ha így folytatja nem lesz. És nem azért mert úgy néz ki ahogy. Az itt nem lényeges. Ha az lenne, akkor legjobb példa Király Norbi aki nem jutott volna el eddig. Számít a külső, de ha Tarány nem nyer, az nem amiatt lesz, hanem mert egysíkú. (Ami mellesleg nekem sem baj, főleg ha egyedi az illető, csak nem nyer X-Faktort aki minimum egyszer nem robbant.)fetomy
Ezzel nagyjából egyet értek, leszámítva h azért Vera semmiképp sincs a másik három szintjén. Tehetséges a csajszi, de még messze nem elég kiforrott. Ettől függetlenül a jelek szerint nagyobb esélye van nyerni, mint Taránynak v Kocsisnak ami azért szomorú. A Taránnyal kapcs felhozott gyenge színpadi produkciózást és egysíkú éneklést azért nem értem egyébként, mert a többieknél se látom, h ezt jobban csinálnák/variálnák. Ha meg azzal könnyebb nyerni, h vki ingadozó teljesítményt nyújt, míg a másik stabilan jót akkor ott vmi azért nem stimmel sztem.Szesze
Kocsis meg másodjára van tehetségkutatóban. 2 esélyt is kapott, holott azért nem olyan kiemelkedő, jó hangja van, de ilyenből van még 200 Mo-n. ennek ellenére már másodjára itt van. Szerintem ez a szomorú.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nekem nem volt meglepő, hogy Tarány párbajozott. Magas színvonalat hoz végig? Igen. Kifizetődő ez X-Factorban? Nem. Ez unalmas lesz előbb utóbb. Eleinte még kitartanak mellette, de ha csak azt hozza végig, akkor cseszheti, mert a fanokon kívül nem szavaz rá senki. Sokkal esélyesebb a győzelemre az, aki ingadozó, néha gyenge, néha meg elviszi a showt. Főleg ha utóbbit jó időben teszi (nem a döntőre gondolok elsősorban). Tarány csakis akkor nyerhet, ha még idejében (jövő héten) csinál valami kiugrót. Nem ami a mezőnynél sokkal jobb, mert a mezőnynél általában ígyis jobb, hanem ami önmagához képest olyan, hogy azt mondják rá az emberek, hogy bmeg, beszt evör. Tarány hoz egy ilyet a top5 között, és garantált a top2. Ha nem hoz, akkor ha nem is garantált, de sanszos a bottom2...

Btw ha egyéni szimpátiát nem nézünk, akkor azért nem veri bucira a mezőnyt. Vera, Enikő és Kocsis Tibi is minimum közel áll hozzá szvsz, onnan már csak szimpátia alapján van sorrend. Más kérdés egyébként, hogy Verát Feró pl. totálisan elkúrja hetek óta, Enikőt meg nem nagyon hagyják énekelni, általában csak "üvőccsé, magyaroknak jó lesz" dolog működik. Persze igazuk is van, mert jó a magyaroknak így is, holott ezerszer jobb lehetne (mint ahogy szvsz jobb is volt) ha néha pl. elénekelne szépen egy balladát, amiben max egy kevés "kiabálás" van. Kocsis Tibi meg alapból feleslegesen van itt. Médiaboosttal bekerülhet az iparba 2 lemez erejéig, de ha CSSZ után nem ragadt bent, ezután sem nagyon fog szerintem.

Szóval szerintem -is- Taránynak minimum 2-nak kéne lennie, de ha így folytatja nem lesz. És nem azért mert úgy néz ki ahogy. Az itt nem lényeges. Ha az lenne, akkor legjobb példa Király Norbi aki nem jutott volna el eddig. Számít a külső, de ha Tarány nem nyer, az nem amiatt lesz, hanem mert egysíkú. (Ami mellesleg nekem sem baj, főleg ha egyedi az illető, csak nem nyer X-Faktort aki minimum egyszer nem robbant.)fetomy
Ezzel nagyjából egyet értek, leszámítva h azért Vera semmiképp sincs a másik három szintjén. Tehetséges a csajszi, de még messze nem elég kiforrott. Ettől függetlenül a jelek szerint nagyobb esélye van nyerni, mint Taránynak v Kocsisnak ami azért szomorú. A Taránnyal kapcs felhozott gyenge színpadi produkciózást és egysíkú éneklést azért nem értem egyébként, mert a többieknél se látom, h ezt jobban csinálnák/variálnák. Ha meg azzal könnyebb nyerni, h vki ingadozó teljesítményt nyújt, míg a másik stabilan jót akkor ott vmi azért nem stimmel sztem.
több mint 13 éve

Szóval szerintem -is- Taránynak minimum 2-nak kéne lennie, de ha így folytatja nem lesz. És nem azért mert úgy néz ki ahogy. Az itt nem lényeges. Ha az lenne, akkor legjobb példa Király Norbi aki nem jutott volna el eddig. Számít a külső, de ha Tarány nem nyer, az nem amiatt lesz, hanem mert egysíkú. (Ami mellesleg nekem sem baj, főleg ha egyedi az illető, csak nem nyer X-Faktort aki minimum egyszer nem robbant.)
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Ezek után viszont egyértelműen, hajrá Enikő! 😀Newman
+1lol
Reálisan egy Tarány, Muri, Kocsis döntő lenne a jogos, egyértelmű, de félek valamelyik fiút ki fogja túrni a Baricz.
több mint 13 éve
Baricznak van stílusa, kétségtelen, egy baj van, hogy az valami eszméletlen szar. Király L. Norbihoz tudnám hasonlítani, kicsit jobb hanggal, sokkal szarabb színpadi produkcióval.
Vera és ő egyértelműen a leggyengébbek, nem tudom meddig juthatnak el, remélem nem sokáig.Newman
Szerintem az lehet a megfejtés, sokat gondolkodtam ezen, hogy midnen ilyen szériában, műsorban, felkarolnak, és nyomnak sokáig egy egyértelműen gyenge, szar előadót mindig a csatorna, a viták, nézettség, szavazások miatt. Ilyen volt a Király L., a Szíj Melinda, a Fekete Dávid, és most a Baricz. Imserősi körömben 20/20 ember utálja és nem érti a Baricz mit keres itt, a fórumokon is midnenki egyetért, így csak ez marad, hogy direkt a csatorna kiválaszt egy gyengét és ha nyerni nem is engedi ugyan, de nagyon sokáig nyomja. Milyen "unalmas" is lenne, ha a 4-5 jó mindig simán menne tovább, így meg lehet azokra is a köv héten még többen fgonak szavazni, hogy basszus nehogy már a kedvencem kiessen. Addig kell ez az országos vita. Simán ott lesz a döntőben is a Gergő szerintem, de nyerni nem fog. Sokáig nem értettem, hogy miért nem valamelyik nagyon jót sztárolja az adott műsorkészítő, nyílván ők is olvasnak forúmokat, érteken is hozzá, de csak ez lehet a magyarázat, hogy a szavazásnak, nézettségek ez kell. Amúgy mindkét párbajózó fantasztikusan énekelt megint, sajnáltam a Tenorst.
több mint 13 éve
Papírforma, 3-1 Taránynak.
Rocktenors 😕 Ezt nem fogom elfelejteni egy ideig: http://www.youtube.com/watch?v=Ix8k16EFTqgNewman
Hát ezt én se!!
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 555
Rocktenors bekaphatja, a párbaj daluk nagy kedvencem, és jól is adták elő 😕
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Baricznak van stílusa, kétségtelen, egy baj van, hogy az valami eszméletlen szar. Király L. Norbihoz tudnám hasonlítani, kicsit jobb hanggal, sokkal szarabb színpadi produkcióval.
Vera és ő egyértelműen a leggyengébbek, nem tudom meddig juthatnak el, remélem nem sokáig.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
mióta kiesett a négy iker most láttam először, elég jó kis adás volt.
sztem a rocktenorsból a fiatalabbik testvérgyerek egyedül indul, jó eséllyel meg is nyeri. sztem a duetten nem volt jó TT (aki sztem is a legjobb a ratyi srác mellett), talán ezért kellett párbajoznia.

ezt a nagy anti-baricz klubot nem teljesen értem. ő az egyetlen a mezőnyben akinek van SAJÁT stílusa, és ez eléggé megdobja a produkciót, még ha nem is ő énekel a legjobban.

muri enikőt meg elhívnám egy jaffára.gabtsi
abszolut nincsen saját stílusa
egy totálisan kreált stílust erőltet és adja folyamatosan a szépet.. minden helyzetben ezt erőlteti és kibaszottul visszataszító kezd lenni, hogy egyáltalán semmi mást sem tud
persze ez biztos tetszik a 15 éves ribancoknak, akik által folyton továbbmegy, de már baromira sok hét telt el, hogy kb. messze ő volt a leggyengébb és szerintem ma is az egyik legszarabb volt.. ez a szokásos haljunk meg és szenvedjük szarrá magunkat a színpadon című szappanopera meg visszataszító, mert tudni kéne, hol a határ

több mint 13 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Ezek után viszont egyértelműen, hajrá Enikő! 😀Newman
+1

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mióta kiesett a négy iker most láttam először, elég jó kis adás volt.
sztem a rocktenorsból a fiatalabbik testvérgyerek egyedül indul, jó eséllyel meg is nyeri. sztem a duetten nem volt jó TT (aki sztem is a legjobb a ratyi srác mellett), talán ezért kellett párbajoznia.

ezt a nagy anti-baricz klubot nem teljesen értem. ő az egyetlen a mezőnyben akinek van SAJÁT stílusa, és ez eléggé megdobja a produkciót, még ha nem is ő énekel a legjobban.

muri enikőt meg elhívnám egy jaffára.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Ezek után viszont egyértelműen, hajrá Enikő! 😀

több mint 13 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
végre kiestek ezek a majmok

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Mondjuk ez kurva unalmas a mentoroktól, hogy tudod mennyire szeretlek, nem Nektek kéne itt állnotok... stb. Akkor kinek? Lassan már csak a saját versenyzőjük marad...

Do your job
több mint 13 éve
Papírforma, 3-1 Taránynak.
Rocktenors 😕 Ezt nem fogom elfelejteni egy ideig: http://www.youtube.com/watch?v=Ix8k16EFTqg

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
nah azért csak győzött a realitás és a jobb, de hát akkor is vicc, hogy Bariczék meg vígan jutnak tovább hétről-hétre

több mint 13 éve
mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy nem megy haza Tarány, lehet nem engedik, hogy már most kiessen valakinek az összes versenyzőjeStez
én biztos voltam benne, h marad, csak az a bosszantó, h eleve nem neki kellett volna párbajozni