TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Vera totál sikertelen, ki is van akadva ezen. Hugicát meg amennyire utálom annyira jól nyomja, ezerszer sikeresebb.JayB
Vera kezeléseken is volt emiatt.
Míg Gabi jelenleg a legnagyobb női tinisztár.Bazzani
Tinisztár az mit jelent?szaba
Nem ő a tini,hanem akik hallgatják.

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Hát ezt a döntőt Kocsis kábé technikai KO-val vitte...

Do your job
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 237
Vera totál sikertelen, ki is van akadva ezen. Hugicát meg amennyire utálom annyira jól nyomja, ezerszer sikeresebb.JayB
Míg Gabi jelenleg a legnagyobb női tinisztár.Bazzani
Tinisztár az mit jelent?
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Sztem bárhol.
Koncerten, neten, TVben.Bazzani
ágyba is... 😊Divat
Küldted mindkettőt? 😀Bazzani
hápee?! 😀

|
több mint 14 éve
Míg Gabi jelenleg a legnagyobb női tinisztár.

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 863
Vera totál sikertelen, ki is van akadva ezen. Hugicát meg amennyire utálom annyira jól nyomja, ezerszer sikeresebb.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
Tóth Verát simán kenterbe ver a húga nézettségbeneaglesmcnabb
Hol?????Sobri Jóska
Sztem bárhol.
Ja, szerinted. Az oké.
Azt hittem tény.
Ugyanis koncertje egyiküknek se nagyon van, Veráé ami van teltházas mind. (Haknik ugye nem számítanak koncertnek.)
Neten nézettség alatt youtube letöltést értetek? Vagy milyen egzakt mérhető dolgot?
TV-ben nincs külön nézettségmérés rájuk, ezt bizton tudom.
Azt elismerem hogy Gabi jobban néz ki (bár ízlések és pofonok), de a "nézettebb" teljesen nonszensz kifejezés rájuk.
Esetleg a népszerűbb az passzentosabb, de én igaznak azt se tartom, maximum Gabi célcsoportja harsányabb, de Vera több lemezt adott el, más mérőszám meg erősen spekulatív.

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ez a közös produkció az egész X-faktor leges legalja volt
több mint 14 éve
Ez a közös dal méltó volt Puskás Petihez :/Boston
Ez minden eddig csak nem döntő.Bazzani
És ahogy hallom van még lejjebb is...Boston
Amilyen jól énekelt tegnap Muri olyan hamis ma.

több mint 14 éve
Ez minden eddig csak nem döntő.Bazzani
És ahogy hallom van még lejjebb is...

Do your job
több mint 14 éve
catattack 3 520
ágyba is... 😊Divat
Ugye nem? :o
több mint 14 éve
Hol?????Sobri Jóska
Sztem bárhol.
ágyba is... 😊Divat
Küldted mindkettőt? 😀

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Hol?????Sobri Jóska
Sztem bárhol.
ágyba is... 😊

|
több mint 14 éve
Ez minden eddig csak nem döntő.

több mint 14 éve
Ez a közös dal méltó volt Puskás Petihez :/

Do your job
több mint 14 éve
Hol?????Sobri Jóska
Sztem bárhol.
Koncerten, neten, TVben.

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
Hol?????

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
Cher remélhetőleg a saját irányába megy, nem amibe belediktálják, mert egyébként nagyon király szvsz 😀 A 1D meg ja, hát szépfiúcskák, de szerintem sem rosszak. Amúgy USA, UK és esetleg az Aussie-t is kipróbálhatod, bár ők egy szinttel azért a két gigaproject alatt vannak, de még mindig mérföldekre tőlünk és nem csak földrajzilag 😀

Veca volt CSSZben?😮 és meddig jutott?fetomy
Feljegyezve. 😊
Nem tudom, de rákerestem, a 3.középdöntőig ment.Newman
jó mondjuk még akkor nem így nézett ki, azóta amiatt is nyert magának pár rajongót 😀
pont kocsissal énekelt egy duettet : http://www.youtube.com/watch?v=nad3O88M5Z4

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve

Nem tudom ki írta hogy Veca szárnyal az X faktor óta. Azt sem mondanám, pár hónapja volt koncertje, és a koncert előtt 5 nappal, még csak félházat sem sikerült megtöltenie, ami vicc, ez minden csak nem szárnyalás.eaglesmcnabb
Valami hatalmas lóvét haknizott össze a verseny óta.
Legtöbbet az összes versenyző közül.
Nem emlékszem a számra,de majdnem kiesett az újság a kezemből.

Ákossal duettezett (ami sztem elismerés) és volt egy Aréna koncertje is sok nézővel.

(Király L. meg Norbi és nem Viktor. 😉 )Bazzani
javítva nem is tudom honnan jutott a Viktor.
Na megkövetem magam nekem ilyen bevételes adataim nem voltak, csak olvastam a Blikkben asszem, hogy milyen gáz, hogy még félig sem tudja megtölteni a Csarnokot. Ez alapján mondtam amit.
De egyébként minden tehetségkutatóval így van, nem ott, hanem utána derül ki jóval hogy ki mire is fogja vinni, pl. egy Tóth Verát simán kenterbe ver a húga nézettségben, holott ő nem nyerte meg az aktuális évadot.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
nmagon amúgy van elvileg egy UK pakk 1-8 évados

hmm ezt nem tudtam, érdekes... Hát kíváncsi leszek rá, hogy megy-e valamire.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Cher remélhetőleg a saját irányába megy, nem amibe belediktálják, mert egyébként nagyon király szvsz 😀 A 1D meg ja, hát szépfiúcskák, de szerintem sem rosszak. Amúgy USA, UK és esetleg az Aussie-t is kipróbálhatod, bár ők egy szinttel azért a két gigaproject alatt vannak, de még mindig mérföldekre tőlünk és nem csak földrajzilag 😀

Veca volt CSSZben?😮 és meddig jutott?fetomy
Feljegyezve. 😊
Nem tudom, de rákerestem, a 3.középdöntőig ment.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Veca volt CSSZben?😮 és meddig jutott?
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Veca az X alatt jött vissza a zenei köztudatba és Wolf Kati mellett a legelismertebb jelenleg, ha jól tudom. (nincs garantálva)
A Vecás téma itt sántít,mert Kocsis nemazért nem érdemli meg,mert a CSSZ-ből kiszavazták, hanem mert azóta se maradt bent a zeneiparban,míg Veca lehet, hogy kiesett, demég nem tudjuk mennyire tud ott ragadni.fetomy
Veca a Csillag születikből is kiesett és ő se maradt bent az "iparban", szóval szerintem helytálló összehasonlítás, mert mindketten kiestek már egy tehetségkutatóból és mindketten megpróbálták mégegyszer, Vecának eddig bejött, ez alapján Kocsis is simán felkerülhet a zenei térképre. 😊
A külföldi X meg tényleg király, majd vizsgaidőszak után megnézek pár évadot. 😀
Am a 1D nem meglepő, hogy népszerű, de jók is szerintem, Cher pedig az előbb linkelt videóban is eléggé kitűnt. 😀

több mint 14 éve

Nem tudom ki írta hogy Veca szárnyal az X faktor óta. Azt sem mondanám, pár hónapja volt koncertje, és a koncert előtt 5 nappal, még csak félházat sem sikerült megtöltenie, ami vicc, ez minden csak nem szárnyalás.eaglesmcnabb
Valami hatalmas lóvét haknizott össze a verseny óta.
Legtöbbet az összes versenyző közül.
Nem emlékszem a számra,de majdnem kiesett az újság a kezemből.

Ákossal duettezett (ami sztem elismerés) és volt egy Aréna koncertje is sok nézővel.

(Király L. meg Norbi és nem Viktor. 😉 )

több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=APEEHSHqYok
Megnéztem ezt a videt és két dolgot vettem észre.
1, Itt még a leggyengébb is simán behúzná a magyar X-faktort.
2, A csapatok is erősek.
3, A középső srácnak a fiúk közül még ebből a mezőnyből is kiemelkedik a hangja. (később megnéztem googleba, hogy ki nyert és ő, hehe 😀)Newman
+1
Nyilván Baricznak drukkoltam, de Csak ilyen mezőnyben juthatott el idáig, a tavalyi mezőnyt is erősebbnek ítéltem sokkal, sőt ott Norbi miatt semeddig sem jutott volna... bár ott csak Norbit, Nikolast, és Vecát hallgattam sűrűbben, de bármelyikük röhögve nyerte volna meg az ideit.
Elég gyenge volt ez az év, talán ha a Mad World-ös gyereket tovább engedték volna.eaglesmcnabb
Király L röhögve nyerte volna az ideit? 😂
A Mad World-ös meg csak egy buzi volt, aki ezen kívül semmilyen más számot nem énekelt el értelmesen. És ha beírod a youtubera, hogy Mad World cover, akkor ennél milliárdszor jobb verziókat hallhatsz. 😊Schleck
Hát nem tudom, Király L Norbiban benne volt az X, engem kurvára szórakoztatott, igaz Nikolas szerintem messze kiemelkedett énekhangban, az eddigi tehetségkutatók közül eddig Caramel, és Tabáni után ő a 3. legjobb nálam. Csak hát külföldről abban a döntőben sem lehetett szavazni valami okból kifolyólag 😉
Nekem egyébként nincs annál idegesítőbb, mikor egy számomra ismeretlen számot ad elő valaki, olyan kedvtelenül, és langyosan, hogy azon majdhogynem elalszok, mint azt tette Muri és Kocsis elég gyakran. Na meg persze a Someone Like You, és a Most Múlik pontosan szintű elcsépelt agyonerőltetett szaroktól is a falra mászok.
Nem vagyok egy zenei szakértő (mint az emberek elsöprő többsége, még ha annak is tartja sokmindenki magát), éppen ezért nekem a tegnapi napon pl. nem tűnt fel, hogy Baricz nagyságrendekkel szarabb hanggal lenne megáldva mint a 2 másik versenyző, az viszont igen hogy körbejárja a színpadot. Muri színpadi alakítása az utolsó számnál viszont ULTRAGÁZ volt azt észrevettem. 😉 Egyszóval ha csak azt nézem, hogy egy átlag zenei hallással megáldott embert mint én, Király L szórakoztatott a legjobban nyilván azt mondom hogy Király L röhögve nyerte volna az ideit, pláne hogy nem volt kiemelkedően jó előadó idén, a tavalyival ellentétben. SZERINTEM. Király L egy remek előadó volt, érdekessé tette a produkcióit, legtöbbször vicces volt, ami arra sarkallt hogy nézegessem a videóit, nem csak állt a színpadon mint fasz a lagziban.

Csillag születik-X faktor összehasonlítás. Nem véletlen hogy eddig az összes csillag születiket néztem az x-faktorral ellentétben, engem a változatos produkciók jobban lekötnek mint szimplán az ének, és gondolom nem én vagyok az egyetlen ilyen. De azért azt jegyezzük meg, hogy Tabáni István hangja nem mindennapi, ha csak ennyit ért volna a 3. cssz már megérte volna. De egy László Attilának sem sikerült volna kitörnie abból ahonnan jött soha, ő tényleg egy csillag volt, szvsz nem sok hasonló képességű kisgyerek szaladgál az utcákon. És szándékosan nem hasonlítgatom egy Janicsák Vecához, vagy egy Muri Enikőhöz, akik gazdag családból származnak, és eddig is adottak voltak a lehetőségeik. Na mindegy...
Nem tudom ki írta hogy Veca szárnyal az X faktor óta. Azt sem mondanám, pár hónapja volt koncertje, és a koncert előtt 5 nappal, még csak félházat sem sikerült megtöltenie, ami vicc, ez minden csak nem szárnyalás.