NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy nem megy haza Tarány, lehet nem engedik, hogy már most kiessen valakinek az összes versenyzője

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Uhh ezt az Adele számot nem nagyon kellett volna erőltetni... Amúgy sem sokan tudnák ÚGY elénekelni...Boston
Épp kérdezni is akartam, hogy ki a kiscsaj mentora, mert hatalmas baklövés volt ezt a számot énekeltetni vele. Egész egyszerűen ehhez a dalhoz kevés a leányzó.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Most is leszartam például, hogy kövér és nem táncol + rockot énekel.

Do your job
több mint 13 éve
nálam is énekverseny, abban pedig Tarány a legjobb és számomra nevetséges, hogy párbajoznia kell egyáltalán, amikor olyanok vannak a mezőnyben, mint Baricz és Vera

több mint 13 éve
Már szó volt róla korábban is, hogy mindenkinek másról szól ez a verseny. Nekem énekverseny. Neked és a többségnek nem. Én simán csinálok mellette más dolgot is, elég ha szól, elfogadom, hogy valakit énekel az is, hogy ki mekkora szaltót tud ugrani, milyen jól mozog, vagy éppen mennyire jó nő. Az is egyértelmű, hogy ez a másor nem az olyanoknak készül, mint amilyen énis vagyok. De hát ez van...

Do your job
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Azlért továbbra is fenntartom, sőt az utóbbi hetek után egyre inkább, hogy ez azért erős túlzás a nép gyermeke effektus mellett is. Van ott még 2-3 bőven ugyanolyan jó is.zavi27
pusztán énekileg nézve külön kategória, mint a többiekSzesze
Énektudásban nem veri Kocsist szerintem.

Nah, pont ma volt a Coolon az Armageddon 😀Pocs
igen, mondjuk Kocsis még hasonló színvonal
de neki már voltak gyengébb napjai sztem, Tarány minden héten ugyanolyan magas színvonalat hoz
több mint 13 éve
Szerintem nem. Ráadásul ez egyértelműen nem is csak egy énekverseny, ahogy a műsor címe is mutatja.zavi27
mondjuk egyéb elemekben a többiek sem remekelnek, ha már itt tartunk. Ha meg szépségverseny akkor eleve minek engednek indulni túlsúlyosokat..Szesze
ha szépségverseny, akkor lecsukhatjáj a Ferót, hogy a kiscsajt mentorálja 😀

több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
az meg tényleg vicc, h Taránynak párbajoznia kell. Az összes csókolomot köszönhetne neki..Szesze
Azlért továbbra is fenntartom, sőt az utóbbi hetek után egyre inkább, hogy ez azért erős túlzás a nép gyermeke effektus mellett is. Van ott még 2-3 bőven ugyanolyan jó is.zavi27
Énektudásban nem veri Kocsist szerintem.

Nah, pont ma volt a Coolon az Armageddon 😀

több mint 13 éve
Szerintem nem. Ráadásul ez egyértelműen nem is csak egy énekverseny, ahogy a műsor címe is mutatja.zavi27
mondjuk egyéb elemekben a többiek sem remekelnek, ha már itt tartunk. Ha meg szépségverseny akkor eleve minek engednek indulni túlsúlyosokat..
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
az meg tényleg vicc, h Taránynak párbajoznia kell. Az összes csókolomot köszönhetne neki..Szesze
Szerintem nem. Ráadásul ez egyértelműen nem is csak egy énekverseny, ahogy a műsor címe is mutatja.
több mint 13 éve
Mondjuk nekem picit már egysíkú a Tarány, hozza amit tud énekben egyfajtát, mozgásban nulla, de a hang pesrze minőségi, de semmi fejlődés mondjuk.zavi27
Ebben sajnos igazságod vagyon. Én mégis inkább ezt hallgatnám jövő héten, mint a két tinisztárt. Illetve, ha ez így fog folytatódni, akkor egyszerűen már egyáltalán nem fogom nézni a műsort.Boston
Persze ez nem vitás. Csak azért ne essünk át a ló túloldalára sem Tomival kapcsoltaban szerintem.
több mint 13 éve
pusztán énekileg nézve külön kategória, mint a többiek
több mint 13 éve
Mondjuk nekem picit már egysíkú a Tarány, hozza amit tud énekben egyfajtát, mozgásban nulla, de a hang pesrze minőségi, de semmi fejlődés mondjuk.zavi27
Ebben sajnos igazságod vagyon. Én mégis inkább ezt hallgatnám jövő héten, mint a két tinisztárt. Illetve, ha ez így fog folytatódni, akkor egyszerűen már egyáltalán nem fogom nézni a műsort.

Do your job
több mint 13 éve
Azlért továbbra is fenntartom, sőt az utóbbi hetek után egyre inkább, hogy ez azért erős túlzás a nép gyermeke effektus mellett is. Van ott még 2-3 bőven ugyanolyan jó is.
több mint 13 éve
az meg tényleg vicc, h Taránynak párbajoznia kell. Az összes csókolomot köszönhetne neki..
több mint 13 éve
Nem tudom a Bariczon mit lepődtök meg, eddig is simán továbbment sajna, halál biztos voltam benne, hogy most is tovább fog simán. Vera duettben nagyon jó volt,d e tényleg ő is kilóg már picit. A párbajozók közül mindkettőt sajnálni fogom akármelyik esik is ki. Mondjuk nekem picit már egysíkú a Tarány, hozza amit tud énekben egyfajtát, mozgásban nulla, de a hang pesrze minőségi, de semmi fejlődés mondjuk.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Tarány a jobb egyértelműen, de szánalom az egész, simán a kiscsajnak és Baricznak kéne párbajon lennieStez
nem, nekik már kikellett volna esni. Legalábbis Verának, ha a teljesítményt nézzük biztosan.tüsi91
Akkor már Baricznak is bőven. 😀
Egyértelmű, hogy Tarány a jobb, még akkor is, ha elszürkült az utóbbi időben. Elképesztő, hogy ők párbajoznak. :/

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Tarány a jobb egyértelműen, de szánalom az egész, simán a kiscsajnak és Baricznak kéne párbajon lennieStez
nem, nekik már kikellett volna esni. Legalábbis Verának, ha a teljesítményt nézzük biztosan.
több mint 13 éve
Tarány a jobb egyértelműen, de szánalom az egész, simán a kiscsajnak és Baricznak kéne párbajon lennie

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Rocktenors 😕
Vera, Baricz, Mo. LOL

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
na jól szavaztak a nézők 😀 😀 😀

több mint 13 éve
nevetséges bazdmeg
több mint 13 éve
na tovább is ment a majom, szánalom

több mint 13 éve
uh, ez a Baricz ezzel a kamu pofavágásával és világfájdalmával annyira irritáló, hogy elmondani nem tudomStez
+1
Ráadásul tök mind1, hogy mit énekel, az arc az klasszikus. Mint az unicum reklám...

Do your job
több mint 13 éve
jah, egyértelműen ez volt a legszínvonalasabb műsor eddig