NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
453
54
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy nem megy haza Tarány, lehet nem engedik, hogy már most kiessen valakinek az összes versenyzője
több mint 13 éve
Uhh ezt az Adele számot nem nagyon kellett volna erőltetni... Amúgy sem sokan tudnák ÚGY elénekelni...BostonÉpp kérdezni is akartam, hogy ki a kiscsaj mentora, mert hatalmas baklövés volt ezt a számot énekeltetni vele. Egész egyszerűen ehhez a dalhoz kevés a leányzó.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Most is leszartam például, hogy kövér és nem táncol + rockot énekel.
Do your job
több mint 13 éve
nálam is énekverseny, abban pedig Tarány a legjobb és számomra nevetséges, hogy párbajoznia kell egyáltalán, amikor olyanok vannak a mezőnyben, mint Baricz és Vera
több mint 13 éve
Már szó volt róla korábban is, hogy mindenkinek másról szól ez a verseny. Nekem énekverseny. Neked és a többségnek nem. Én simán csinálok mellette más dolgot is, elég ha szól, elfogadom, hogy valakit énekel az is, hogy ki mekkora szaltót tud ugrani, milyen jól mozog, vagy éppen mennyire jó nő. Az is egyértelmű, hogy ez a másor nem az olyanoknak készül, mint amilyen énis vagyok. De hát ez van...
Do your job
több mint 13 éve
igen, mondjuk Kocsis még hasonló színvonalÉnektudásban nem veri Kocsist szerintem.Azlért továbbra is fenntartom, sőt az utóbbi hetek után egyre inkább, hogy ez azért erős túlzás a nép gyermeke effektus mellett is. Van ott még 2-3 bőven ugyanolyan jó is.zavi27pusztán énekileg nézve külön kategória, mint a többiekSzesze
Nah, pont ma volt a Coolon az Armageddon 😀Pocs
de neki már voltak gyengébb napjai sztem, Tarány minden héten ugyanolyan magas színvonalat hoz
több mint 13 éve
ha szépségverseny, akkor lecsukhatjáj a Ferót, hogy a kiscsajt mentorálja 😀mondjuk egyéb elemekben a többiek sem remekelnek, ha már itt tartunk. Ha meg szépségverseny akkor eleve minek engednek indulni túlsúlyosokat..Szeszepusztán énekileg nézve külön kategória, mint a többiekSzeszeSzerintem nem. Ráadásul ez egyértelműen nem is csak egy énekverseny, ahogy a műsor címe is mutatja.zavi27
több mint 13 éve
Énektudásban nem veri Kocsist szerintem.pusztán énekileg nézve külön kategória, mint a többiekSzeszeaz meg tényleg vicc, h Taránynak párbajoznia kell. Az összes csókolomot köszönhetne neki..SzeszeAzlért továbbra is fenntartom, sőt az utóbbi hetek után egyre inkább, hogy ez azért erős túlzás a nép gyermeke effektus mellett is. Van ott még 2-3 bőven ugyanolyan jó is.zavi27
Nah, pont ma volt a Coolon az Armageddon 😀
több mint 13 éve
mondjuk egyéb elemekben a többiek sem remekelnek, ha már itt tartunk. Ha meg szépségverseny akkor eleve minek engednek indulni túlsúlyosokat..Szerintem nem. Ráadásul ez egyértelműen nem is csak egy énekverseny, ahogy a műsor címe is mutatja.zavi27Azlért továbbra is fenntartom, sőt az utóbbi hetek után egyre inkább, hogy ez azért erős túlzás a nép gyermeke effektus mellett is. Van ott még 2-3 bőven ugyanolyan jó is.zavi27pusztán énekileg nézve külön kategória, mint a többiekSzesze
több mint 13 éve
Szerintem nem. Ráadásul ez egyértelműen nem is csak egy énekverseny, ahogy a műsor címe is mutatja.pusztán énekileg nézve külön kategória, mint a többiekSzeszeaz meg tényleg vicc, h Taránynak párbajoznia kell. Az összes csókolomot köszönhetne neki..SzeszeAzlért továbbra is fenntartom, sőt az utóbbi hetek után egyre inkább, hogy ez azért erős túlzás a nép gyermeke effektus mellett is. Van ott még 2-3 bőven ugyanolyan jó is.zavi27
több mint 13 éve
Persze ez nem vitás. Csak azért ne essünk át a ló túloldalára sem Tomival kapcsoltaban szerintem.Mondjuk nekem picit már egysíkú a Tarány, hozza amit tud énekben egyfajtát, mozgásban nulla, de a hang pesrze minőségi, de semmi fejlődés mondjuk.zavi27Ebben sajnos igazságod vagyon. Én mégis inkább ezt hallgatnám jövő héten, mint a két tinisztárt. Illetve, ha ez így fog folytatódni, akkor egyszerűen már egyáltalán nem fogom nézni a műsort.Boston
több mint 13 éve
pusztán énekileg nézve külön kategória, mint a többiekaz meg tényleg vicc, h Taránynak párbajoznia kell. Az összes csókolomot köszönhetne neki..SzeszeAzlért továbbra is fenntartom, sőt az utóbbi hetek után egyre inkább, hogy ez azért erős túlzás a nép gyermeke effektus mellett is. Van ott még 2-3 bőven ugyanolyan jó is.zavi27
több mint 13 éve
Mondjuk nekem picit már egysíkú a Tarány, hozza amit tud énekben egyfajtát, mozgásban nulla, de a hang pesrze minőségi, de semmi fejlődés mondjuk.zavi27Ebben sajnos igazságod vagyon. Én mégis inkább ezt hallgatnám jövő héten, mint a két tinisztárt. Illetve, ha ez így fog folytatódni, akkor egyszerűen már egyáltalán nem fogom nézni a műsort.
Do your job
több mint 13 éve
az meg tényleg vicc, h Taránynak párbajoznia kell. Az összes csókolomot köszönhetne neki..SzeszeAzlért továbbra is fenntartom, sőt az utóbbi hetek után egyre inkább, hogy ez azért erős túlzás a nép gyermeke effektus mellett is. Van ott még 2-3 bőven ugyanolyan jó is.
több mint 13 éve
az meg tényleg vicc, h Taránynak párbajoznia kell. Az összes csókolomot köszönhetne neki..
több mint 13 éve
Nem tudom a Bariczon mit lepődtök meg, eddig is simán továbbment sajna, halál biztos voltam benne, hogy most is tovább fog simán. Vera duettben nagyon jó volt,d e tényleg ő is kilóg már picit. A párbajozók közül mindkettőt sajnálni fogom akármelyik esik is ki. Mondjuk nekem picit már egysíkú a Tarány, hozza amit tud énekben egyfajtát, mozgásban nulla, de a hang pesrze minőségi, de semmi fejlődés mondjuk.
több mint 13 éve
Akkor már Baricznak is bőven. 😀Tarány a jobb egyértelműen, de szánalom az egész, simán a kiscsajnak és Baricznak kéne párbajon lennieSteznem, nekik már kikellett volna esni. Legalábbis Verának, ha a teljesítményt nézzük biztosan.tüsi91
Egyértelmű, hogy Tarány a jobb, még akkor is, ha elszürkült az utóbbi időben. Elképesztő, hogy ők párbajoznak. :/
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Tarány a jobb egyértelműen, de szánalom az egész, simán a kiscsajnak és Baricznak kéne párbajon lennieSteznem, nekik már kikellett volna esni. Legalábbis Verának, ha a teljesítményt nézzük biztosan.
több mint 13 éve
Tarány a jobb egyértelműen, de szánalom az egész, simán a kiscsajnak és Baricznak kéne párbajon lennie
több mint 13 éve
na jól szavaztak a nézők 😀 😀 😀
több mint 13 éve
nevetséges bazdmeg
több mint 13 éve
na tovább is ment a majom, szánalom
több mint 13 éve
uh, ez a Baricz ezzel a kamu pofavágásával és világfájdalmával annyira irritáló, hogy elmondani nem tudomStez+1
Ráadásul tök mind1, hogy mit énekel, az arc az klasszikus. Mint az unicum reklám...
Do your job
több mint 13 éve
jah, egyértelműen ez volt a legszínvonalasabb műsor eddig