TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Enegm az érdekelne, hogyan tudják titokban tartani ezt az esküvő dolgot? - Sehogy.Biztos rájuk szóltak, hogy eszükbe ne jusson elbaszni a pillanatot, amikor majd Fecó megtudja, nade hogy büntetik azt, ha Attila mondjuk "véletlenül" elkottyintja a dolgot? Mert ez elvileg nem büntetendő ugyebár.
több mint 14 éve
ja, Zsoca tuti megveri, hogy bosszút álljon ShadinTudom megint velem a baj, de számomra egyre undorítóbb amit Attila csinál. Pont nem érdekel, hogy ő csinálja a showt, de már kint látnám.FViktor93EL tudom képzelni, h ha kijön, akkor meg fogják verni az utcán 😀Duff
több mint 14 éve
helyes,majd a bowl.hu elit alakulata elkapja 😛Tudom megint velem a baj, de számomra egyre undorítóbb amit Attila csinál. Pont nem érdekel, hogy ő csinálja a showt, de már kint látnám.FViktor93EL tudom képzelni, h ha kijön, akkor meg fogják verni az utcán 😀Duff
több mint 14 éve
Tudom megint velem a baj, de számomra egyre undorítóbb amit Attila csinál. Pont nem érdekel, hogy ő csinálja a showt, de már kint látnám.FViktor93EL tudom képzelni, h ha kijön, akkor meg fogják verni az utcán 😀
több mint 14 éve
Tudom megint velem a baj, de számomra egyre undorítóbb amit Attila csinál. Pont nem érdekel, hogy ő csinálja a showt, de már kint látnám.
több mint 14 éve
Remélem ez a két idióta kicsinálja "fekete mamba" Verát 😂
Do your job
több mint 14 éve
Rövid kiválasztás (Csaba) utáni PR:Hátulról nézve tök utolsó.😊
1. Csaba
...
Mivel jelenleg XYZ a kiválasztott, evidens az utolsó helye.fetomy
több mint 14 éve
Rövid kiválasztás (Csaba) utáni PR:Dehát Csaba nem XYZ.
1. Csaba
...
Mivel jelenleg XYZ a kiválasztott, evidens az utolsó helye.fetomy
XYZ nem azt jelenti: bárki.
Az pont azt az embert jelenti aki akkor a kiválasztott volt, és gyenge karakter.
több mint 14 éve
Rövid kiválasztás (Csaba) utáni PR:1. Csaba
...
Mivel jelenleg XYZ a kiválasztott, evidens az utolsó helye.
több mint 14 éve
Behelyettesítem. Mivel jelenleg Csaba a kiválasztott, evidens az utolsó helye. Na ez a tétel nem teljesül.
több mint 14 éve
Ja.Rövid kiválasztás utáni PR:Azért Csaba marha kemény ha a lila kendős Seherezádét kiviszi, mondjuk akkor kapna egy barna kendőt a Serri ? 😀Toca
10. Veronika - Csodálatos karaktere az utolsókat rúgja, csak az mentheti meg attól, hogy otthon töltse a karácsonyt, ha Csaba Seherezádét vagy Pétert választja. Ami azért megeshet.Sobri Jóska
Kingát akartam írni. Úgy érthető?
több mint 14 éve
Nem is értem mit nem értesz.Rövid kiválasztás utáni PR:tehát ha Csaba a kiválasztott, akkor nem érvényesül a PR főszabály, miszerint:
1. Csaba - Ezek ott bent nem tanulnak. Minden párbajjal csak erősebb lesz, rajta múlik kit hagy kint. Nem Eszter lesz az.
2. Eszter - Még mindig ő az egyetlen nő, aki VV-t nyerhet, sok múlik azon ki lesz a harmadik döntős.
3. Gergő - Ő az egyik, aki odaérhet a döntőbe, sokat nem fog párbajozni, sokat nem lesz jelölve.
4. Fecó - A másik esélyes a top3-ba, csak ne párbajozzon.
5. Attila - Bár a legmozgalmasabb karakter, de el fog vérezni a Csaba/Eszter duó azon tagja ellen, aki kiviszi párbajra.
6. Péter - Jó ötletnek tűnt levarrni Veronikát, de túlságosan belebonyolódott az agyhalálba, ezzel kvázi meghalt a karaktere.
7. Seherezádé - Ha nem ismernék személyesen sok korabeli lányt, azt mondanám: "bezzeg az én időmben". Így azt mondom: "az én időmben is eléldegéltek csini lányok agy nélkül."
8. Kinga - afaszomatbazmeeeeeg http://www.youtube.com/watch?v=rZ0sMvKosxw
9. Vera - Ha nem ő nyeri a női kocsmabunyó mehetne haza. Így még utazik 1-2 kört.
10. Veronika - Csodálatos karaktere az utolsókat rúgja, csak az mentheti meg attól, hogy otthon töltse a karácsonyt, ha Csaba Seherezádét vagy Pétert választja. Ami azért megeshet.Sobri Jóska
A PR azt jelzi, hogy kinek van a legtöbb esélye megnyerni a játékot (az az első), vagyis ki a legerősebb, és kinek van a legkevesebb esélye megnyerni az egészet (az az utolsó).?gabtsi
Mivel jelenleg XYZ a kiválasztott, evidens az utolsó helye.Sobri Jóska
Miért ne érvényesülne?!?
Szerk: leesett közben. Az egy olyan kiválasztás volt ahol tuti volt XYZ kiesése, gyenge karakternek tartottam. Gondolom.
Csaba nem fog kiesni. De ha most pl. Vera lenne a kiválasztott könnyen az utolsó helyen találta volna magát.
több mint 14 éve
ejj Sobri...double epic fail... 😕Divatnyugi, meg fogja magyarázni 😀
több mint 14 éve
Tuti Petit hívja ki, és kint hagyja a rákba 80v20-al 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Rövid kiválasztás utáni PR:Azért Csaba marha kemény ha a lila kendős Seherezádét kiviszi, mondjuk akkor kapna egy barna kendőt a Serri ? 😀
több mint 14 éve
Rövid kiválasztás utáni PR:tehát ha Csaba a kiválasztott, akkor nem érvényesül a PR főszabály, miszerint:
1. Csaba - Ezek ott bent nem tanulnak. Minden párbajjal csak erősebb lesz, rajta múlik kit hagy kint. Nem Eszter lesz az.
2. Eszter - Még mindig ő az egyetlen nő, aki VV-t nyerhet, sok múlik azon ki lesz a harmadik döntős.
3. Gergő - Ő az egyik, aki odaérhet a döntőbe, sokat nem fog párbajozni, sokat nem lesz jelölve.
4. Fecó - A másik esélyes a top3-ba, csak ne párbajozzon.
5. Attila - Bár a legmozgalmasabb karakter, de el fog vérezni a Csaba/Eszter duó azon tagja ellen, aki kiviszi párbajra.
6. Péter - Jó ötletnek tűnt levarrni Veronikát, de túlságosan belebonyolódott az agyhalálba, ezzel kvázi meghalt a karaktere.
7. Seherezádé - Ha nem ismernék személyesen sok korabeli lányt, azt mondanám: "bezzeg az én időmben". Így azt mondom: "az én időmben is eléldegéltek csini lányok agy nélkül."
8. Kinga - afaszomatbazmeeeeeg http://www.youtube.com/watch?v=rZ0sMvKosxw
9. Vera - Ha nem ő nyeri a női kocsmabunyó mehetne haza. Így még utazik 1-2 kört.
A PR azt jelzi, hogy kinek van a legtöbb esélye megnyerni a játékot (az az első), vagyis ki a legerősebb, és kinek van a legkevesebb esélye megnyerni az egészet (az az utolsó).?
Mivel jelenleg XYZ a kiválasztott, evidens az utolsó helye.Sobri Jóska
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ahogy Verát elnéztem tegnap + ha Attiláék betartják ezt a leugatós taktikát ,várhatóan Vera féle pofoszkodós kizárással zárulhat ez a konfliktus !
Mert ugye hát őt is a pszichiáterek castingolták az biztos...
több mint 14 éve
Tudnak a profik. 😊Majdnem olyan jó, mint az eredeti afaszomatbazmeg: http://www.valovilag.hu/video/151623Sobri Jóskaa beszavazón abszolúte nem értettem miért kellett pont kingát beküldeni, de mára kiderült, hogy működött a casting.
ez a nő nem normális.Höri
több mint 14 éve
http://www.valovilag.hu/video/151667 bazmeg a sok tanulás az agyamra ment, és belenéztem a boxokba, és ebbe is. 3,33-nál Csaba hogy bírta ki röhögés nélkül? 😀 bazmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg 😀😀😀DDDDDDDDDD VV Zsófi elbújhat 😀Majdnem olyan jó, mint az eredeti afaszomatbazmeg: http://www.valovilag.hu/video/151623Sobri Jóskaa beszavazón abszolúte nem értettem miért kellett pont kingát beküldeni, de mára kiderült, hogy működött a casting.
ez a nő nem normális.Höri
jóvan nézzük tovább a videót, ez a Vera sem normális. Ez a casting tényleg odabaszott 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Majdnem olyan jó, mint az eredeti afaszomatbazmeg: http://www.valovilag.hu/video/151623Sobri Jóskaa beszavazón abszolúte nem értettem miért kellett pont kingát beküldeni, de mára kiderült, hogy működött a casting.
ez a nő nem normális.
több mint 14 éve
Majdnem olyan jó, mint az eredeti afaszomatbazmeg: http://www.valovilag.hu/video/151623
több mint 14 éve
tegnap is furcsálottam már de az összefoglalóban leesett hogy Attila egy az egyben Sherlock Holmes stílusban nyomta... 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kiviszi fecot karacsonyi ajandeknak aztan visszamegy. v ha bemondjak neki a hireket a riportban akkor meg petert is viheti es ugyanugy visszazuz. csajt nemhiszem h vinne o ahhoz tulsagosan "grallovag".

|