NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
508
57
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
na erre kíváncsi leszek akkor 😀egyébként pedig a comedyn is vannak teljesen jók, idén is hoztak át olyan szarokat onnan, hogy fogtam a fejem... (asszem 1. adásban is épp egy szutyok volt)
több mint 13 éve
Tóth Edu.hogy hívják? első 2 részt néztem annyira fos, hogy már csak a kedvenceket nézem youtubeon.eaglesmcnabbmert mi történt?fetomyMinden idők legszarabb humoristája a műsorvezető, ha egyáltalán lehet annak nevezni. Szoktak lenni gyengébbek, de ez konkrétan nem tud beszélni, és kb. ez az egyetlen poénja, elképesztően kínos szerintem.Schleck
Mondjuk most KAP nem rossz. 😀
több mint 13 éve
hogy hívják? első 2 részt néztem annyira fos, hogy már csak a kedvenceket nézem youtubeon.Minden idők legszarabb humoristája a műsorvezető, ha egyáltalán lehet annak nevezni. Szoktak lenni gyengébbek, de ez konkrétan nem tud beszélni, és kb. ez az egyetlen poénja, elképesztően kínos szerintem.SchleckÉn is le vagyok döbbenve...Schleckmert mi történt?fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Minden idők legszarabb humoristája a műsorvezető, ha egyáltalán lehet annak nevezni. Szoktak lenni gyengébbek, de ez konkrétan nem tud beszélni, és kb. ez az egyetlen poénja, elképesztően kínos szerintem.mert mi történt?fetomyshowder klubban ez most komoly?thebekeÉn is le vagyok döbbenve...Schleck
több mint 13 éve
mert mi történt?fetomymai házigazdát látni kell...elmondva nem jön át sztem..😀
több mint 13 éve
mert mi történt?showder klubban ez most komoly?thebekeÉn is le vagyok döbbenve...Schleck
több mint 13 éve
showder klubban ez most komoly?thebekeÉn is le vagyok döbbenve...
több mint 13 éve
showder klubban ez most komoly?
több mint 13 éve
Nem tudom, ez a mai alapján már nem lennék biztos a sorrendben. 😀Ilyen sötét egy lényt, mint ez a Kinga, még nem teremtettek a Földre, ebben biztos vagyok. 😂SchleckDe: Veronika. 😀 Hihetetlen mennyire érzékük van ehhez, mennyire ki tudják válogatni a legostobább embereket ebbe a műsorba, 1-2 kivétellel.Duff
Veronika legalább általában úgy viselkedik, ahogy egy ilyen együgyű lénytől elvárható, de Kinga teljes rejtély. Most ha annyira kurvára fontos neki, hogy láthassa a családját, akkor miért nem képes arra, hogy elvigye oda Attilát? Mintha amúgy az anyjáék nem látnák a tv-ben, hogy vele van folyamatosan.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ilyen sötét egy lényt, mint ez a Kinga, még nem teremtettek a Földre, ebben biztos vagyok. 😂SchleckDe: Veronika. 😀 Hihetetlen mennyire érzékük van ehhez, mennyire ki tudják válogatni a legostobább embereket ebbe a műsorba, 1-2 kivétellel.
több mint 13 éve
Ilyen sötét egy lényt, mint ez a Kinga, még nem teremtettek a Földre, ebben biztos vagyok. 😂
több mint 13 éve
Pont ezért komolytalan az egész.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azért a kiválasztásba erősen beleszólnak a szerkesztők is.Ha Csabának engedték a Cristofel picket, akkor egy Veronika kétlem, hogy ne férne bele.
Veronika a műsor női főszereplője, ez tagadhatatlan.
Ő a kovász a cipóban. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Azért a kiválasztásba erősen beleszólnak a szerkesztők is.Veronika a műsor női főszereplője, ez tagadhatatlan.
Ő a kovász a cipóban. 😊
több mint 13 éve
Elmondani nem tudom, mennyire rosszul vagyok attól a nőtől.Eszter gigászi győzelme egy rövid pr-t ihletett:na jó, de mind igazi Szerelem ezt ne felejtsük !! 😉yooker
8. Veronika - telejesen hihetetlen, hogy ez a nő 2011-ben a harmadik pasival fog nemsokára nagy, kereskedelmi tévén kefélni. És hol van még a vége?!?
Sobri Jóska
Amint meghallom a hangját, a hideg kiráz. Az első szavából lerí róla, hogy olyan buta, mint a tök, de ha ránézek, akkor még a hányinger is elfog. Mindenét megműttette, de komolyan, a fogára nem maradt pénz, vagy mi? Egyszerűen visszataszító és vicc, hogy erre vannak rágerjedve a benti csávók és mindenki bírja őt. Eszter is egy beszari majom, a helyébe már réges rég kivittem volna azt a bányarémet, ellene is simán visszajött volna.
több mint 13 éve
Eszter gigászi győzelme egy rövid pr-t ihletett:na jó, de mind igazi Szerelem ezt ne felejtsük !! 😉
8. Veronika - telejesen hihetetlen, hogy ez a nő 2011-ben a harmadik pasival fog nemsokára nagy, kereskedelmi tévén kefélni. És hol van még a vége?!?
Sobri Jóska
több mint 13 éve
hétfőn jön ki a Star Wars magyar változata: http://index.hu/belfold/2011/11/20/feluvoltenek_a_szirenak_a_galaktikus_birodalomban/
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Eszter gigászi győzelme egy rövid pr-t ihletett:1. Csaba - a Szabolcs style könnyen vihet mindent, csak elrontani lehet.
2. Eszter - az első VV-résztvevő lány, akinek valós esélye van megnyerni a játékot. Karaktere pont azokhoz az emberekhez szól, akik valójában sms-t küldenek, és egy értelmes, kedves, aranyos, őszinte lányban találhatnak maguknak kedvencet. BB Évi reunion with brain
3. Gergő - a maradék 5%-on osztozó 9 emberből tán ő lehet a döntő 3. résztvevője
4. Fecó - elég halovány, ez top5-öt érhet, a többi csak azon múlik, hogy alakulnak a végén a jelrakosgatások
5. Attila - a történet mozgatórugója, addig marad, míg nem megy párbajra, és ez sokáig eltarthat.
6. Péter - szintén aktív játékos, párbaj nélkül eltaktikázgatgat pár hónapot még, bár ez a liezon Veronikával több, mint ciki
7. Vera - az esélytelenek csapatának legszínesebb butája
9. Kinga - alltime top3 irritatív leányzó. Párbajra megy, kiesik, bárki ellen.
10. Annamari - kifogyott a lendület, ellapult a karakter, ő is unja saját magát.
11. Seherezádé - róla el is feledkeztem, azért került ide a végére. Ez a szürkesége bent tarthatja meg egy darabig, de ellőtte a puskaporát.
több mint 13 éve
már akkor is jót mosolyogtam, amikor beköltözésnél írta valaki, hogy ez a Shadi milyen jó gyerek, és majd biztos az egészet meg fogja nyerni, de most ez a 21% még viccesebbé tette az egészet 😀 😀
több mint 13 éve
egyértelműen Duna pozitív attila,ezt most is bemutattaPedig én arra gondoltam, h a vastag arabok majd tolják az smseket. 😀lol ki az aki Eszterre sms-t küld? (mondjuk ki az aki egyáltalán sms-t küld, de hát akkoris...)DuffEgy kis félretett pénzből megoldja az ügyvédi család. 😀Bazzani
Attila meg a legnagyobb bunkoparaszt a földön.Duff
több mint 13 éve
+1, legnagyobb arc 😀, Shadi megérdemelte simán, kurva szánalmasra sikerült ez a búcsú. 😀Pedig én arra gondoltam, h a vastag arabok majd tolják az smseket. 😀lol ki az aki Eszterre sms-t küld? (mondjuk ki az aki egyáltalán sms-t küld, de hát akkoris...)DuffEgy kis félretett pénzből megoldja az ügyvédi család. 😀Bazzani
Attila meg a legnagyobb bunkoparaszt a földön.Duff
több mint 13 éve
Duff
3 133
Pedig én arra gondoltam, h a vastag arabok majd tolják az smseket. 😀lol ki az aki Eszterre sms-t küld? (mondjuk ki az aki egyáltalán sms-t küld, de hát akkoris...)DuffEgy kis félretett pénzből megoldja az ügyvédi család. 😀Bazzani
Attila meg a legnagyobb bunkoparaszt a földön.
több mint 13 éve
lol ki az aki Eszterre sms-t küld? (mondjuk ki az aki egyáltalán sms-t küld, de hát akkoris...)DuffEgy kis félretett pénzből megoldja az ügyvédi család. 😀
több mint 13 éve
de nagy pofája lett
több mint 13 éve
Sebii
3 539
Nem tudom mit csípnek az emberek ebben az idióta picsában.