NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
na erre kíváncsi leszek akkor 😀
egyébként pedig a comedyn is vannak teljesen jók, idén is hoztak át olyan szarokat onnan, hogy fogtam a fejem... (asszem 1. adásban is épp egy szutyok volt)
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
mert mi történt?fetomy
Minden idők legszarabb humoristája a műsorvezető, ha egyáltalán lehet annak nevezni. Szoktak lenni gyengébbek, de ez konkrétan nem tud beszélni, és kb. ez az egyetlen poénja, elképesztően kínos szerintem.Schleck
hogy hívják? első 2 részt néztem annyira fos, hogy már csak a kedvenceket nézem youtubeon.eaglesmcnabb
Tóth Edu.

Mondjuk most KAP nem rossz. 😀

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Én is le vagyok döbbenve...Schleck
mert mi történt?fetomy
Minden idők legszarabb humoristája a műsorvezető, ha egyáltalán lehet annak nevezni. Szoktak lenni gyengébbek, de ez konkrétan nem tud beszélni, és kb. ez az egyetlen poénja, elképesztően kínos szerintem.Schleck
hogy hívják? első 2 részt néztem annyira fos, hogy már csak a kedvenceket nézem youtubeon.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
showder klubban ez most komoly?thebeke
mert mi történt?fetomy
Minden idők legszarabb humoristája a műsorvezető, ha egyáltalán lehet annak nevezni. Szoktak lenni gyengébbek, de ez konkrétan nem tud beszélni, és kb. ez az egyetlen poénja, elképesztően kínos szerintem.

több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 496 — Steelers fan
mert mi történt?fetomy
mai házigazdát látni kell...elmondva nem jön át sztem..😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
mert mi történt?
több mint 13 éve
Én is le vagyok döbbenve...

több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 496 — Steelers fan
showder klubban ez most komoly?
több mint 13 éve
Ilyen sötét egy lényt, mint ez a Kinga, még nem teremtettek a Földre, ebben biztos vagyok. 😂Schleck
De: Veronika. 😀 Hihetetlen mennyire érzékük van ehhez, mennyire ki tudják válogatni a legostobább embereket ebbe a műsorba, 1-2 kivétellel.Duff
Nem tudom, ez a mai alapján már nem lennék biztos a sorrendben. 😀
Veronika legalább általában úgy viselkedik, ahogy egy ilyen együgyű lénytől elvárható, de Kinga teljes rejtély. Most ha annyira kurvára fontos neki, hogy láthassa a családját, akkor miért nem képes arra, hogy elvigye oda Attilát? Mintha amúgy az anyjáék nem látnák a tv-ben, hogy vele van folyamatosan.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Ilyen sötét egy lényt, mint ez a Kinga, még nem teremtettek a Földre, ebben biztos vagyok. 😂Schleck
De: Veronika. 😀 Hihetetlen mennyire érzékük van ehhez, mennyire ki tudják válogatni a legostobább embereket ebbe a műsorba, 1-2 kivétellel.
több mint 13 éve
Ilyen sötét egy lényt, mint ez a Kinga, még nem teremtettek a Földre, ebben biztos vagyok. 😂

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Pont ezért komolytalan az egész.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azért a kiválasztásba erősen beleszólnak a szerkesztők is.
Veronika a műsor női főszereplője, ez tagadhatatlan.
Ő a kovász a cipóban. 😊Sobri Jóska
Ha Csabának engedték a Cristofel picket, akkor egy Veronika kétlem, hogy ne férne bele.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Azért a kiválasztásba erősen beleszólnak a szerkesztők is.
Veronika a műsor női főszereplője, ez tagadhatatlan.
Ő a kovász a cipóban. 😊

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Eszter gigászi győzelme egy rövid pr-t ihletett:

8. Veronika - telejesen hihetetlen, hogy ez a nő 2011-ben a harmadik pasival fog nemsokára nagy, kereskedelmi tévén kefélni. És hol van még a vége?!?
Sobri Jóska
na jó, de mind igazi Szerelem ezt ne felejtsük !! 😉yooker
Elmondani nem tudom, mennyire rosszul vagyok attól a nőtől.
Amint meghallom a hangját, a hideg kiráz. Az első szavából lerí róla, hogy olyan buta, mint a tök, de ha ránézek, akkor még a hányinger is elfog. Mindenét megműttette, de komolyan, a fogára nem maradt pénz, vagy mi? Egyszerűen visszataszító és vicc, hogy erre vannak rágerjedve a benti csávók és mindenki bírja őt. Eszter is egy beszari majom, a helyébe már réges rég kivittem volna azt a bányarémet, ellene is simán visszajött volna.

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !

8. Veronika - telejesen hihetetlen, hogy ez a nő 2011-ben a harmadik pasival fog nemsokára nagy, kereskedelmi tévén kefélni. És hol van még a vége?!?
Sobri Jóska
na jó, de mind igazi Szerelem ezt ne felejtsük !! 😉
több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
hétfőn jön ki a Star Wars magyar változata: http://index.hu/belfold/2011/11/20/feluvoltenek_a_szirenak_a_galaktikus_birodalomban/

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress

1. Csaba - a Szabolcs style könnyen vihet mindent, csak elrontani lehet.
2. Eszter - az első VV-résztvevő lány, akinek valós esélye van megnyerni a játékot. Karaktere pont azokhoz az emberekhez szól, akik valójában sms-t küldenek, és egy értelmes, kedves, aranyos, őszinte lányban találhatnak maguknak kedvencet. BB Évi reunion with brain
3. Gergő - a maradék 5%-on osztozó 9 emberből tán ő lehet a döntő 3. résztvevője
4. Fecó - elég halovány, ez top5-öt érhet, a többi csak azon múlik, hogy alakulnak a végén a jelrakosgatások
5. Attila - a történet mozgatórugója, addig marad, míg nem megy párbajra, és ez sokáig eltarthat.
6. Péter - szintén aktív játékos, párbaj nélkül eltaktikázgatgat pár hónapot még, bár ez a liezon Veronikával több, mint ciki
7. Vera - az esélytelenek csapatának legszínesebb butája
9. Kinga - alltime top3 irritatív leányzó. Párbajra megy, kiesik, bárki ellen.
10. Annamari - kifogyott a lendület, ellapult a karakter, ő is unja saját magát.
11. Seherezádé - róla el is feledkeztem, azért került ide a végére. Ez a szürkesége bent tarthatja meg egy darabig, de ellőtte a puskaporát.

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
már akkor is jót mosolyogtam, amikor beköltözésnél írta valaki, hogy ez a Shadi milyen jó gyerek, és majd biztos az egészet meg fogja nyerni, de most ez a 21% még viccesebbé tette az egészet 😀 😀
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
lol ki az aki Eszterre sms-t küld? (mondjuk ki az aki egyáltalán sms-t küld, de hát akkoris...)Duff
Egy kis félretett pénzből megoldja az ügyvédi család. 😀Bazzani
Pedig én arra gondoltam, h a vastag arabok majd tolják az smseket. 😀

Attila meg a legnagyobb bunkoparaszt a földön.Duff
egyértelműen Duna pozitív attila,ezt most is bemutatta

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
lol ki az aki Eszterre sms-t küld? (mondjuk ki az aki egyáltalán sms-t küld, de hát akkoris...)Duff

Attila meg a legnagyobb bunkoparaszt a földön.Duff
+1, legnagyobb arc 😀, Shadi megérdemelte simán, kurva szánalmasra sikerült ez a búcsú. 😀

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133

Attila meg a legnagyobb bunkoparaszt a földön.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
Egy kis félretett pénzből megoldja az ügyvédi család. 😀

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
de nagy pofája lett

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 539
Nem tudom mit csípnek az emberek ebben az idióta picsában.