NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
lol ki az aki Eszterre sms-t küld? (mondjuk ki az aki egyáltalán sms-t küld, de hát akkoris...)
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
seherezádénak rosszul áll ha beszél,inkább egy pajszer kéne neki

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kinga egy undorító szar ember, élvezem, ahogy Attila kínozza néha, bőven megérdemli.Newman
Detto.
Símán alulmúlja VV4Évát.
Mondjuk Attila is egy köcsög.
Csak én vagyok úgy,hogy nem tudok kinek szurkolni?Bazzani
Kinga tényleg igazi hányinger!
lehet gáz , de én Attillának szurkolok.... 😛
(nyerni mondjuk nyilván nem fog...)yooker
Én is neki. 😀
Am miért nem Kingáék döntőztek, mi történt?

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Kinga egy undorító szar ember, élvezem, ahogy Attila kínozza néha, bőven megérdemli.Newman
Detto.
Símán alulmúlja VV4Évát.
Kinga tényleg igazi hányinger!
lehet gáz , de én Attillának szurkolok.... 😛
(nyerni mondjuk nyilván nem fog...)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én se nézek VV-t idén, de a napi hogyvoltokat nem szoktam kihagyni 😀

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
Őszintén szólva én már nem is nézem vagy 2 hete. Csaba normális, de semmi szurkolnivaló nincs benne, a többi meg csak köcsög, kavarja a szart, undorító satöbbi. A tavalyit azért néztem, mert tudtam kinek szurkolni is, és vicces is volt, ebben meg csak geciskedés van, amit meg nem tudok élvezni, így már nem annyira érdekes, hogy napi 1 órát elkúrjak vele.fetomy
Jaja. Hiába adnak bármi feladatot,érdektelen az egész.
A fele rinyál, a másik fele meg unalmas szarkavaró.
Megbeszéljük 6an,hogy kire rakjuk a jelet...
Ha Eszter visszamegy véletlen ma,akkor a jövő hétre megint készítheti a fellépő ruháját.
Mert ugye "Téged utállak, téged gyűlöllek, tőled undorodom,de Eszter hiába vélekszem így a többiekről mégis rád rakom a jelet,pedig semmi bajom veled."
Ha az asszony nem nézné,akkor én sem tenném. Megnézem,de még mosolyogni sem tudok rajta,nemhogy szurkolni.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jaja csökkent a nézettsége alapból (bár főként az idősáv miatt is szvsz), viszont még mindig ha jól emlékszem egyedüli 1M+-os (X-F-et leszámítva nyilván) viszont most fog még esni szerintem.

Az M1 meg sokat nyert az új műsoraikkal, kicsit populárisabbak, a BL meg nem véletlenül került át a szarTV-jükre, csak kénytelenek voltak ugye visszarakni, jól beszopták.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Őszintén szólva én már nem is nézem vagy 2 hete. Csaba normális, de semmi szurkolnivaló nincs benne, a többi meg csak köcsög, kavarja a szart, undorító satöbbi. A tavalyit azért néztem, mert tudtam kinek szurkolni is, és vicces is volt, ebben meg csak geciskedés van, amit meg nem tudok élvezni, így már nem annyira érdekes, hogy napi 1 órát elkúrjak vele.fetomy
+876543234567165356
Szar irányba ment el a VV, szerintem az 5. sorozat után leállnak egy rövid időre. Nem néztem az adatokat, de nem lepődnék meg ha csökkent volna a népszerűségük...eaglesmcnabb
Már valóban nincs akkorra nézettsége, mint a VV4-nek, de azért még így is aránylag jól hoz. Egyébként én is azt tippelem, hogy az évad után lesz egy kis szünet.

Jah, és kicsit off, de most nézegettem a nézettségeket vissza kicsit, és a BL szörnyűbb mint valaha. Veri az m1 már a tv2-őt abban a sávban, elég durva.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
+876543234567165356
Szar irányba ment el a VV, szerintem az 5. sorozat után leállnak egy rövid időre. Nem néztem az adatokat, de nem lepődnék meg ha csökkent volna a népszerűségük...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Őszintén szólva én már nem is nézem vagy 2 hete. Csaba normális, de semmi szurkolnivaló nincs benne, a többi meg csak köcsög, kavarja a szart, undorító satöbbi. A tavalyit azért néztem, mert tudtam kinek szurkolni is, és vicces is volt, ebben meg csak geciskedés van, amit meg nem tudok élvezni, így már nem annyira érdekes, hogy napi 1 órát elkúrjak vele.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Detto.
Símán alulmúlja VV4Évát.
gondoltam hogy nézem Csaba miatt, de 2 résznél többet nem tudtam megnézni. Nézhetetlen műsor, drukkolok hogy Csaba vagy Shadi nyerje de ennyi nézni továbbra sem tudom, a többi annyira undorító karakter hogy az hihetetlen. Márió lett volna az én emberem, dehát ő nem kellett a népnek a beszavazón :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Detto.
Símán alulmúlja VV4Évát.
Csabinak se? bár szvsz ő qrvára nem VV-be való, de talán vmennyire "szerethető"...Divat
Nem rajongok érte.
Túl semmilyen.
Cristoforo lett volna az emberem, de őt kirakták a szemét kubaellenesek. 😀

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Detto.
Símán alulmúlja VV4Évát.
Csabinak se? bár szvsz ő qrvára nem VV-be való, de talán vmennyire "szerethető"...

|
több mint 13 éve
Detto.
Símán alulmúlja VV4Évát.
Csak én vagyok úgy,hogy nem tudok kinek szurkolni?

több mint 13 éve
Kinga egy undorító szar ember, élvezem, ahogy Attila kínozza néha, bőven megérdemli.

több mint 13 éve
Muri Enikő tűnik továbbra is a legjobbnak és legesélyesebbnek (nem 14 éves , nem 120kg, nem 1 stílusú ,stb)
és még van benne "tartalék" is szerintem...

VV5 : este sima Eszter Wyooker
VV5: azért megnézném Attiláék arcát,ha Sulejman menne vissza.Bazzani
Én is, és valószínű elég sokan. Szerintem ezért fog Shadi visszamenni.Duff
Eszter túlságosan beolvadt, nincsenek konfliktusai Shadin kívül, Kacsacsőrrel kibékült.
Mondhatni érdektelenné vált a műsor számára.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Muri Enikő tűnik továbbra is a legjobbnak és legesélyesebbnek (nem 14 éves , nem 120kg, nem 1 stílusú ,stb)

VV5: azért megnézném Attiláék arcát,ha Sulejman menne vissza.Bazzani
Én is, és valószínű elég sokan. Szerintem ezért fog Shadi visszamenni.
több mint 13 éve

Nekem csak az a bajom Enikővel (miközben szurkolok neki),hogy egyetlen egyszer sem nyűgözött le igazán. Egyszer sem volt az az érzés,mint Tarány produkcióinál.
Azoknál kiráz a hideg annyira jó.

VV5: azért megnézném Attiláék arcát,ha Sulejman menne vissza.

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !

VV5 : este sima Eszter W
több mint 13 éve
Én szoktam olvasgatni a nyilatkozatait, azt is amit facebookon ír ki, nézem is youtubeon ha van róla valami, nekem egyáltalán nem tűnik pökhendinek, se nagyképűnek, igaz nem nézem az élő műsorokat, azt nem látom amit ott mond.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Nekem hiányozni fog LIL, annyit fejlődőtt, levetközte ezt a Jacko hasonmás dolgot, sok stílusban megmutatta magaát, magyarul is énekelt, nekem kicsit izgalmasabb volt mint a Kocsis, mégha jobb hangja is van neki. Ha van valaki aki erre az X faktorra, színpadra, popszakmába, ebbe a formátumba termett, akkor ő volt az leginkább. Ez a hülye Gergő meg elsőként megy állandóan tovább, röhej.zavi27
Kétségkívül nem a legtehetségesebb versenyző, talán az egyik leggyengébb a bentlevők közül, de ezért hülye? Az egyik legszimpatikusabb fickó akit láttam a magyarországi tehetségkutatókon. Örülök hogy szeretik, és mivel nem a legjobb így még esélye is van megnyerni 😛eaglesmcnabb
Hehe én pont ellenvéleménnyel vagyok róla.Nekem a legtaszítóbb figura akit valaha ilyen tehetségkutatóban láttam. Az elején szurkoltam neki de olyan szinten pökhendi és nagy arcú, meg ahogy mindig megmagyarázza a dolgait... Ma tetszett ahogy énekel de annyira irritál mint jelenség hogy azt várom mióta hogy kiessen.
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Nekem hiányozni fog LIL, annyit fejlődőtt, levetközte ezt a Jacko hasonmás dolgot, sok stílusban megmutatta magaát, magyarul is énekelt, nekem kicsit izgalmasabb volt mint a Kocsis, mégha jobb hangja is van neki. Ha van valaki aki erre az X faktorra, színpadra, popszakmába, ebbe a formátumba termett, akkor ő volt az leginkább. Ez a hülye Gergő meg elsőként megy állandóan tovább, röhej.zavi27
Kétségkívül nem a legtehetségesebb versenyző, talán az egyik leggyengébb a bentlevők közül, de ezért hülye? Az egyik legszimpatikusabb fickó akit láttam a magyarországi tehetségkutatókon. Örülök hogy szeretik, és mivel nem a legjobb így még esélye is van megnyerni 😛eaglesmcnabb
Természetesne nem úgy hülye, csak nem kedvelem nagyon, és emiatt fogalmaztam így elkeserédésemben. Amúgy a válógatón nagyon jó volt, és szimpi,de azóta szerintem egy erőltetett, gyenge, és ami nagyobb baj, kicsit nagyképű is lett.
több mint 13 éve
Kétségkívül nem a legtehetségesebb versenyző, talán az egyik leggyengébb a bentlevők közül, de ezért hülye? Az egyik legszimpatikusabb fickó akit láttam a magyarországi tehetségkutatókon. Örülök hogy szeretik, és mivel nem a legjobb így még esélye is van megnyerni 😛

több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Nekem hiányozni fog LIL, annyit fejlődőtt, levetközte ezt a Jacko hasonmás dolgot, sok stílusban megmutatta magaát, magyarul is énekelt, nekem kicsit izgalmasabb volt mint a Kocsis, mégha jobb hangja is van neki. Ha van valaki aki erre az X faktorra, színpadra, popszakmába, ebbe a formátumba termett, akkor ő volt az leginkább. Ez a hülye Gergő meg elsőként megy állandóan tovább, röhej.
több mint 13 éve
Keresztesnek a legszarabb fiú versenyző maradt, Baricz egy kurva nagy vicc. 😀
A 2-2 világos volt, megint meglepődtem egy picit a nézői szavazatok miatt. A jobb énekes maradt bent.