TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Sztem ezt az RTL sem gondolta.Itt símán lehet valami komoly sérülés is.
több mint 14 éve
Meg a tökrészeg Évát.Körbe is vették kordonnal őket nehogy lerohanják a rajongók a rágógumit meg a kacsacsőrüt...Matthew99Jól láttam, hogy ott van Baricz is? 😀Celebparádé van.
Ez nagyon sima volt, ennek K.O. lett volna a vége, ha Attila nem fogja vissza magát.Newman
Aki számít az ott van.Bazzani
Csaba taktikus mifene.
több mint 14 éve
Attilát megnéztem volna a másik meccs valamelyike ellen, de sajnos valakit be kellett tenni Peti ellenfelének is.SchleckKivehették volna Pétert Fecó helyett.
Egy Fecó-Attila érdekesebb lett volna.
több mint 14 éve
Körbe is vették kordonnal őket nehogy lerohanják a rajongók a rágógumit meg a kacsacsőrüt...Jól láttam, hogy ott van Baricz is? 😀Celebparádé van.
Ez nagyon sima volt, ennek K.O. lett volna a vége, ha Attila nem fogja vissza magát.Newman
Aki számít az ott van.Bazzani

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Attilát megnéztem volna a másik meccs valamelyike ellen, de sajnos valakit be kellett tenni Peti ellenfelének is.
több mint 14 éve
bunda vót
több mint 14 éve
Jól láttam, hogy ott van Baricz is? 😀Celebparádé van.
Aki számít az ott van.
több mint 14 éve
Jól láttam, hogy ott van Baricz is? 😀Ez nagyon sima volt, ennek K.O. lett volna a vége, ha Attila nem fogja vissza magát.
több mint 14 éve
Péter mi a szart csinál? 😀Ilyen távolságból max a szellő csapja meg Attilát.
Bíró: "Kalapácsot nem ütünk"
Attila: "Kalapácsember vagyok" - 😂
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=qSpz5zX-2yU&feature=relatedÁáá, ezt mennyire szerettem. 😊
több mint 14 éve
A mai este győztese Balázs 😀
több mint 14 éve
Balázst élvezet hallgatni ahogy olt mindenkit 😀JociEzt a mai szerepét neki találták ki. 😀
több mint 14 éve
Balázst élvezet hallgatni ahogy olt mindenkit 😀
több mint 14 éve
Miló Viki, Kingának: "Ennek meg kell lennie" - mit nézett?Ez egyértelmű volt, Kinga sír. 😀
több mint 14 éve
az nem semmi amit Kinga meg Sehere müvel 😀😀😀
több mint 14 éve
csak a végét láttam, nem ismerem az igazi színvonalat, olyan szánalmas műsort nézek, mint NFL meccs.... 😀Na, Vera már nem megy párbajozni. 😀NewmanKirály! Neki szurkoltam nagyon. 😀
Egyébként igen színvonalas mérkőzés volt. 😂Schleck
Kinga 68 kg? az igen...
😂 micsoda meccs 😂
több mint 14 éve
Jelemzően semmi sem maradt meg a két hetes edzésből, kocsmabunyó volt a javából 😀
több mint 14 éve
Na, Vera már nem megy párbajozni. 😀NewmanKirály! Neki szurkoltam nagyon. 😀
Egyébként igen színvonalas mérkőzés volt. 😂
több mint 14 éve
Egy dolgot tennék hozzá a tegnapi estéhez.Kováts Verának állandó jelleggel (főleg Keresztes) megjegyezték,hogy egy-egy dal meghaladta a képességeit.
Most komolyan nem hallja senki,hogy Baricznál mennyire igaz ez a Zorán dalra?
Egypicinkét másként hangzik ez a dal (énekileg de főleg érzelmileg) az ő szájából.
Jaésmégegy.
Elhiszi valaki,hogy Feró kedvenc dala ez a Kelly Clarkson szám? 😀
több mint 14 éve
A tévében nincsen véletlen:Ezért nyert 10 milliót a legyen ön is milliomosban, és jutott be a pókerarc döntőjébe? Most már minden világos. Ja és a humorbajnokságot is ezért nyerte meg. Ja nem ezek mind az unicredit előtt voltak 😉
http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/10/mtv_unicredit_vetelkedo_JZRWF0Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
A tévében nincsen véletlen:na igen, általában ezért is van a nyereményjátékoknál megmondva, hogy a céghez kötődő emberek és rokonaik nem játszhatnak, mert ilyen esetén Isten sem mossa le róluk, hogy bunda volt...
http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/10/mtv_unicredit_vetelkedo_JZRWF0Sobri Jóska
eszembe jut egy pár évvel ezelőtti Magyar-Kanada hokimeccs, ahol mezeket sorsoltak, mekkora fújolás volt, mikor kimondták, hogy a VIP szektorból nyert valaki... 😊
több mint 14 éve
A tévében nincsen véletlen:http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/10/mtv_unicredit_vetelkedo_JZRWF0