Boston

New England Patriots Boston College Eagles

Boston
Lakhely
Vecsésborough
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 17 éve
Fórum hozzászólások
2 300
Do your jobUtolsó 10 fórum hozzászólás

7 napja
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
Ti milyen elképzelést láttatok azonnkívül, hogy a 2 allstar játékosa közül az egyik betör, vagy ráemeli 3 pontért?
A védelem viszonylag összeállt a végére, de támadásban az égegyadta világon semmit.
Ez a Celtics nyert, ha ültek a kinti dobások és vesztett, ha nem, de olyan nem volt, hogy valamin érdemben változtatott volna.
Meglátjuk, fiatal edző és a víz is jó mély volt amibe beledobták, de a probléma inkább az amit itt valaki már írt, hogy így valszeg nem fog a kereten változtatni és jövőre ott fog állni a csapatom letolt gatyával, amikor Jaylen Brown szerződése lekettyen.

Do your job
1 hónapja
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
Általában véve nincs nagy jelentősége, de Thornton kapcsán azért ne felejtsük el, hogy egy kulcscsonttörés miatt IR-en kezdte a szezont. Most nincs kedvem utánaolvasni, hogy ki mennyi játékpercet töltött a pályán, de ezek az adatok így önmagukban elég semmitmondóak, mert elég sok tényezőtől/körülménytől függnek.
Ettől még lehet persze, hogy Thornton tovább gyarapítja az Öreg mellényúlásait WR fronton, de várjunk még vele azért legalább 1-2 évet.

Do your job
1 hónapja
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
Szerintem itt két különböző dolgot kellene összevetni.
Egyik az, hogy mi a játékos értéke a konszenzusos board alapján, a másik meg, hogy mi a csapatok szükséglete.
Mert hiába elérhető még 4 jó CB, ha a csapatok nagy része kvázi elégedett a jelenlegivel illetve vannak "nagyobb" needjei is, amit a draftpickekből kell összehozni vagy utána az UDFA igazolásokkal.
Ráadásul, hogyha hozol plusz egy CB-t vagy akármilyen játékost, akkor azt rosteren kell tartani, mert PS-ből simán elvihetik, ha a szűkítéskor átteszed oda és akkor ezzel már más problémát is okozol, mert át kell variálni a rostermenedzselést a többi poszton is, hogy ki megy, ki marad.
És lehet, hogy elférne még egy CB (vagy bármilyen játékos) de ha van olyan olyan posztod, ahol nincs embered, akkor maximum annyit tehetsz, hogy vagy BPA alapon húzol vagy elkezdesz lemozogni, már ha van olyan, aki épp akar cserélni akár idei vagy jövő évi pickre.Lúdas Solymi
A CB-t azért írtam, mert utána még KETTŐ CB-t draftolt Belichick, a draft végén. Ergó kellett neki CB. Ami ráadásul egy prémium poszt. Arról beszélgettünk, hogy fejvakarós volt-e ez a draft is. Na, például az, hogy bent van még 3 top 100-as CB, de helyette kihúz egy kickert, majd körökkel később kivisz 2 CB-t is a listák mélyéről, az fejvakarós.

Még ha kell is oda ember, nem biztos, hogy volt olyan, akit rendszerfitnek tartottak. Bár tény, hogy a 2-3. körben lehetett azért még találni anyagot, de ahhoz is kell cserepartner, hogy ki tudd húzni. Ha olyanok maradnak akivel nem tudsz mit kezdeni, akkor megpróbálod máshogy megoldani. Lehet ennek szóltak ezek a húzások, hogy megint variálunk majd a falon.Lúdas Solymi
Nézd. Indokot keresni / találni mindenre lehet. De itt most arról beszélgetünk, hogy az idei draft mennyire más vagy mennyire ugyanolyan, mint a megelőző évek draftjai. Mégpedig azért, mert a megelőzőekről tudjuk, hogy nem sikerültek jól. Mégpedig többnyire éppen azok a húzások, amik "kilógtak a sorból". És ez a lényeg. Utólag nem számít, hogy volt-e magyarázat. Ha beválik akkor azért nem, ha nem válik be, akkor azért nem.

Amúgy azt honnan veszi bárki is, hogy egy adott játékos 2 kör múlva még bent lenne? A szakértők draft boardja sok esetbrn köszönő viszonyban sincs a csapatokéval. Lásd pédául Dawand Jonest idén. Elég jó szemünk szokott lenni a hátsó körös támadó falemeberekhez, engem nem érdekel, hogy amúgy ki hanyadik körre várta volna.Boston
Onnan, hogy nem igaz, hogy a szakértői konszenzusos board és a csapatok boardjai köszönő viszonyban se lennének egymással. Éppenséggel a kettő között nagyon nagy az átfedés. Annyira, hogy egy tipikus drafton a konszenzusos - nevezzük így, bár ilyen igazából nincs, elismert szakértői boardok vannak, amik kicsit eltérnek egymástól -, szóval a "konszenzusos" board első 250 játékosából általában 85-90%-ot ki is húznak. Az idei drafton pl. az általam a CBS, PFF, Draftek és még 2 másik boardból mixelt "konszenzusos" boardról összesen 29 játékos volt, akit nem draftoltak le. És ebből írd és mond kilenc akadt, akit se nem draftoltak, se UDFA-ként nem szerződtették. Mondhatok neked emellé szórás négyzet / átlagos eltérés adatokat is, hogy mennyi a tipikus eltérés a "konszenzusos" és a tényleges kihúzott pozíciók között. Az átlagos eltérés olyan pici, hogy ledobod a kanalat. Az első napon 10 helyes eltérés is már feltűnő, a második napon fél-egy körös csúszások ide-oda előfordulnak, de az 1 kör már ritka. A harmadik napon már picit nagyobb a libikóka, de több körös reach vagy steal még akkor sem a norma. Jóval több a boardokat nagyjából lekövető pick, mint a nem követő.

És minderről ugye nem azért beszélgetünk, mert tudnánk, hogy a kihúzott játékosok majd beválnak-e. Ezt ebben a pillanatban senki nem tudja, ez majd 1-2 éven belül derül ki. De azt viszont lehet tudni - mert kimutatható -, hogy a konszenzusos boardtól való jelentős eltéréssel kihúzott játékosok beválási aránya szignifikánsan alacsonyabb, mint a boardot nagyjából követő.

Lényeg a lényeg, hogy mivel így zajlik a draft, elég jó eséllyel ki lehet jelenteni, hogy egy 5.-6. körösre projektált játékos, ha kihúzták a 3. körben, akkor jó eséllyel a 4.-ben is még bent lett volna. Másrészt az is, hogy az ilyen pickek beválási esélye kisebb, mintha azzal a 3. körös pickkel egy 3. körösre projektált játékost vittek volna ki. Erről beszélgetünk. 😊
peterk2005 udvari bolond
Értem, nem vonom kétségbe a statisztikai adatokat, köszönöm az információkat. De nekem ebből még mindig nem következik az, hogy a maradék 31 csapatból MINDEGYIK a 6. körre tette Andrewst a saját boardján. Márpedig az volt az alap kijelentés.
Az érdekes kerdés, hogy nálunk miért ennyire más a megítélése egy-egy prospectnek, bár igazság szerint a 3. napon ennek nem szoktam érezni annyira a jelentőségét.

Do your job
1 hónapja
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
Amúgy azt honnan veszi bárki is, hogy egy adott játékos 2 kör múlva még bent lenne? A szakértők draft boardja sok esetbrn köszönő viszonyban sincs a csapatokéval. Lásd pédául Dawand Jonest idén.
Elég jó szemünk szokott lenni a hátsó körös támadó falemeberekhez, engem nem érdekel, hogy amúgy ki hanyadik körre várta volna.

Szerkesztette: Boston

Do your job
1 hónapja
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
White nekem megfelel, posztra egyértelműen rendben van, viszont Mapu azért korainak tűnik. Értem, hogy Dugger bejött, de több ezekből a hülyeség mint nem.
Csodálkozom, hogy nem jöttünk fel a harmadikba még valakiért.
Plusz jöhetne az O-ba is valaki lassan.
Tackle, WR, RB-t még mindenképp várnék itt a harmadik nap elejétől.
zinedine5
Főleg így szakadt mellizommal.

Do your job
1 hónapja
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
Megy a konteo gyár...

Mint amikor az új film trailerét kielemzik frameről framere 🤣


ZERO_L
Nagyon adnám 2. körben.

Do your job
1 hónapja
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
Nagyon olyan erzesem van h OT-t akarhattunk, de mivel kimentek igy maradt a CB, mert meg a 2 top WR is bent volt. Ezek szerint nem gondoltak oket akkora neednek.
De az is lehet h Bijanra acsingoztunk 😛
Lúdas Solymi
A jelek egyáltalán nem azt mutatják, hogy OT-t akartunk. A két WR miatt tudtunk hátra tradelni, mert volt bent így három olyan játékos, akik közül az egyik minden létező boardon top10 volt és ember nem gondolta volna, hogy kijön abból a halmazból.

Azért volt értéken aluli a trade, mert nem nagyon volt partner, hiszen Levis is fent volt a táblán, ha nagyon akart volna előrejönni valaki, akkor jobb ellenértéket kapunk. Így nekünk az extra 4.kör ajándék lett, mert mképp bent maradt a JSN, Flowers, Gonzalez egyike. Főleg, ha tudtuk kiért jön a Steelers.

Ezzel a kis értékvesztésnek tűnő trade-del, kiszúrtunk a Jets-cel. Nem véletlenül volt nagy gondban a FO a picknél a kamerák alapján. Ráadásul ugyanazt a játékost tudjuk vinni, akit vittünk volna predraft.

Mivel Gonzalez maradt 17-en is, ott már vagy nem akartuk tovább rizikózni, hogy elviszik, vagy nem is volt olyan trade ajánlat, ami alapján a Bucs helyére, vagy közvetlen mögé le lehetett volna menni, ahol még tuti megmarad a hármas egyike, de már nem mi választhatjuk ki, hogy melyik.

Így hiába akarta BOB? vagy a csapat a két WR-t, vagy Flowerset nagyon, nem lehetett Gonzalezt otthagyni, mert kilógott a tábláról, annyival jobb opció volt itt a többieknél. Mindegy, hogy szar lesz vagy király, ennél jobb döntést itt nem lehetett meghozni.

Az első nap nyertesei között vagyunk kimagaslóan.
topin
Én is így gondolom, bár a Commanders simán bekavarhatott volna, hiszen szintén CB-t vitt. Azt nem gondolnám, hogy azzal bárki előre számolhatott nálunk, hogy az nem Gonzalez lesz.

Do your job
1 hónapja
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
Nagyon olyan erzesem van h OT-t akarhattunk, de mivel kimentek igy maradt a CB, mert meg a 2 top WR is bent volt. Ezek szerint nem gondoltak oket akkora neednek.
De az is lehet h Bijanra acsingoztunk 😛
Lúdas Solymi
Broderick Jonest valami miatt nem akartuk vinni. Hab a tortán, hogy így lehet még a Jets draftját is megtrollkodták. Tudom hogy ez eretnekségnek tűnhet, de én örülök hogy nem Njigbát választották. Aztán lehet pár év múlva másként gondolom majd, de ez eddig nagyon rendben van.

Do your job
1 hónapja
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
Azt csinál a palánkok alatt a Suns, amit akar.
iktriad
És vezet a clippers
zinedine5
Pedig elképesztő módon tolják még a bírók is a Sunst.

Do your job
1 hónapja
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
Kár ezért a 3. meccsèrt bár várható volt hogy azèrt nem söpörjük s Hawkst. Remélem azért a 4. meglesz.
dande2
sztem kb mindenhol 4-0t tippeltek
és nekem kicsit fura igazán extra triplázás nélkül meglett a hawksnak (mármint a celtics jobban dobott kintről)
Negritis, a vajda
Kábé egyformán dobtak, a palánk alatt dőlt el, ott a Hawks volt az úr, valami 20 lepattanóval többet szedtek le a mérkőzésen.
Sajnos ebből a Celticsből a konzisztencia és a killer instinct hiányzik a legjobban (meg szerintem egy igazi hc is).
Boston
Egy otthoni győzelem azèrt mindig benne van, ez mèg belefèr, akkor lehet gond ha 2-2vel mennek vissza Bostonba.
dande2
Nem is feltétlenül az első körben lesz ez probléma.

Do your job

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
A Brady féle összehasonlítás pusztán amiatt merült fel többször, hogy hasonló a két a játékos stílusa. Fehér, pocket iránýító, nullához közeli mobilitással, punyi testalkattal. A12es mégis csak vitte valamire.
Én meg azt nem értem hogy jelenthetsz ki ex cathedra kijelentéseket Jones képességeiről, majdani karrierjéről úgy, hogy még egy percet nem láttuk játszani NFL mérkőzésen.
Fields pedig, ha hinni lehet az elmúlt napok híreinek már a Ninersnél sem volt opció.
Megértettük, hogy Neked nem szimpi, de lépjünk már túl ezen. Szidhatod majd eleget, ha nem válik be.
Mondjuk írhatnál inkább arról, ha van kedved, hogy szerinted milyen lett volna az ideális forgatókönyv így az első napon.
Én azt gondolom, hogy ez itt kábé egy kihagyhatatlan lehetőség volt. Kiment az összes bluechip playa, nekünk irányító kell, ő pedig minden elemzőnél - ezek szerint a mieinknél is - legit első körös prospect volt. Ha nem válik be, buktunk legfeljebb egy 1/15 picket, de nem 2-3 első köröset, mint mások. Márpedig kicsi az esély arra, hogy mindegyik idei első körös QB be fog válni. Ha Gerappa szintet tud hozni, lesz 4-5 évig egy game manager irányítónk mondjuk harmad annyiért, mint amennyiért Garoppolo most játszik.
Minden esetre énnszarok JMD fejére és karrierjére, de nem fogok annak szurkolni, hogy bust legyen.

Do your job
több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu

Do your job
több mint 8 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu

Do your job
több mint 8 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu

Do your job
7 hónapja
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
A gond az topin, hogy tényleg arrogáns vagy. Lelaposföldhívőzöl mindenkit, aki nem a Te vakonhiszekamesterben szemüvegeden keresztül látja a dolgokat. Aztán meg elegánsan átlépsz azokon az apró tévedéseken, mint pölö tavaly, amikor biztosan nyerünk a Bills ellen hiszen már megvertük őket, vagy hogy McGrone/Perkins a titkos fegyverünk.
Én csak azért sajnálom, mert személy szerint én egész sok dologban egyetértek veled, olykor laposföldhívőként is. De ez a szellemi fogyatékos vagy ha nem nekem hiszel, hanem a szemednek, eléggé WTF időnként.
Fotelszurkolóként én is azt láttam, amit kolok1972, hogy zavar van a rendszerben. Sok a szabálytalanság, a dekoncentráltság és mintha a Mester is ilyen lenne. Ez pedig merőben szokatlan.

Do your job
több mint 8 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu

Do your job
több mint 2 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
20 éve nézek amerikai focit. Azóta szurkolok a Patriotsnak (a Celtics niatt kezdtem, aztán így maradtam és jött utána a Bruins meg a Red Sox is).
Nincs még egy olyan playa, akihez emocionálisan ennyire kötődtem volna. Számomra ő testesíti meg a tökéletes játékost.
Örülök, hogy elért mindent nálunk, amit csak lehetett és remélem nem fogom más csapat mezében látni.
Nagyon fog hiányozni a pályáról, a pálya mellől, az öltözőből és hogy többet nem láthatom játszani.
Remélem a számtalan összeszedett sérülés és ütés ellenére egészséges "civil élet" vár rá.

Do your job
több mint 3 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
Hat eleg alja, ha valaki fikazza Bradyt azok utan, amit elert a csapattal, de hat kinek mi.

Mindenesetre eleg erdekes, hogy fel ev alatt honnan hova jutott sok velemeny es megiteles Bradyvel kapcsolatban. Persze nyilvan sokakbol a duh beszel.
Stez
Mondjuk szerintem könnyű átesni a ló másik oldalára is.
Belichick tartsa csak szem előtt a franchise és a csapat érdekeit. Hozzon csak döntéseket a csapat jövőjére nézve és ne tegyen fel mindent egy 43 éves irányítóra miközben a szezon lehet nem is lesz megtartva.
Én nagyon szeretem és becsülöm Bradyt mindazért, amit az elmúlt 20 évben elért, képviselt, ezért a csapatért tett. Kezdve a szerződések átalakításán át, a pályán mutatott teljesítményéig. Nekem ő igazi vezér, példakép.
De Belichick nem Brady edzője, hanem a Patriotsé. És én személy szerint örülök neki, hogy racionális és nem emocionális döntésekez hozott és hoz.

Szerkesztette: Boston

Do your job
több mint 6 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
MP hatalmas fazon:

Do your job
több mint 6 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 300 — dart@freestart.hu
Akkor védelem és Collins témában még egyszer, tényleg utoljára.
Azért mert nem rohanok a kardomba dőlni az elcserélése miatt, még elismerem Collins képességeit, tehetségét, teljesítményét. A különbség köztem és mondjuk közted kolok1972 az, hogy én elfogadom a "liga egyik, ha nem a legjobb" edzőjének a döntését. Nem azért mert soha nem téved (elég csak ránézni szerencsétlen Shea MCcclellinre), hanem azért mert nem ismerem a körülményeket, azokat okokat és körülményeket amik ide vezettek. Én megbízok annyira az edzőbában, hogy volt oka azt tenni, amit. Mert a pánikgomb nyomogatása és az Öreg kvázi lehülyézése (mert elvégre normális ember ok nélkül nem tradeli el szezon közben a meghatározó játékosát) mellett én nem olvastam semmi logikus, érthető okfejtést a történtekről (nem is fogok).
A védelmet sem látom erősnek, nopláne ligaelitnek. Leírtam, hogy mi idén - emellett a tényleg brutális O mellett - 45 milliót tudtunk költeni a védelemre (viszonyításképp a Seahawks >67 milliót, a Broncos >71 milliót). BB sem mindenható. Nekünk Bennett, Hogan, Gronk, Edelman mellett van egy Chris Longunk (2,5 milla), de nincs egy Michael Bennettünk (7 milla) vagy egy Demarcus Ware-ünk (8 milla).
A kedvencem az a "csak annyi kéne a D-től, hogy megfogja az ellenfelet, ha az O csődöt mond" szakmai elvárás. Ez véletlenül nem az elit D ismérve? Erősítse meg szerintem mindenki a lelkivilágát, mert könnyen lehet, hogy ilyet nem fog látni idén (se) ettől a csapattól.
És úgy vélem ez a Seahawks az elmúlt években pont olyan meghatározó csapattá nőtte ki magát a ligában, amilyenek mi is vagyunk. Nézd meg milyen játékosaik vannak skill posztokon, egy eszméletlen jó irányítóval és egy valóban elit védelemmel. Szerintem ez egy teljesen vállalható vereség volt egy nagyon jó csapattól. Mégsem érzem azt, hogy ha újra játszanánk, ne lenne esélyünk megverni őket. Még ezzel a védelemmel sem.

Do your job