NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
538
57
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
na Shadi... bármennyire is szar Eszter ellen csak visszajön...
több mint 13 éve
Duff
3 133
http://www.youtube.com/watch?v=nOUv__74plwha már kedvenc reklám és sör: http://www.youtube.com/watch?v=RS3iB47nQ6E 😀
kedvenc reklám.Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
http://www.youtube.com/watch?v=nOUv__74plwkedvenc reklám.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
A Showder klubbról jut eszembe: jól hallottam hogy Eszter egy "dikk"-et eresztett el a mai VV összefoglalóban?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Duff
3 133
Volt már olyan rész, amelyben Kinga nem sírt?Szegény Csabi, megkapta a nyakába Miss Valóvillát 😀
több mint 13 éve
Tudtommal az XF-nek univerzális dalai vannak, vagyis amit az UK-ban leadnak, leadhatják bármely másik ország XF-jében is, így veszik a jogdíjakat (legalábbis többnyire). Így megvan egy lista, amiről választani lehet, de általában ezt nem a versenyző választja. Persze külföldön máshogy működik, magyarban lehet, hogy valami szerkesztő válogat, de eredetileg a mentorok adott sorrend szerint (hetente rotálva) választanak az adott listáról. Mentora válogatja, hogy engedik-e beleszólni a versenyzőt, van amikor szinte minden az énekes "döntése".
több mint 13 éve
Péter tuti megpróbálja majd rábeszélni Kingára 😀Ebben a gárdában nem olyan nehéz érdekesnek lenni.
Egyetértek most Sobrival, szerintem is simán visszajön majd.
Attila pedig szerintem is érdekes arc.Boston
több mint 13 éve
Péter tuti megpróbálja majd rábeszélni Kingára 😀Egyetértek most Sobrival, szerintem is simán visszajön majd.
Attila pedig szerintem is érdekes arc.
Do your job
több mint 13 éve
Attilát nem fogja kivinni. Nem hülye csaj Eszter,megkockáztatom,hogy a legokosabb benn.Remélem Shadit viszi, kibírhatatlan figura. 😀Gondolom Shadi-t viszi ki, és visszajön 80-20-al.Bárkit csak ne Shadit.
A következő 8 párbaj kiválasztottja az Eszter - Csaba duóból kerül ki, megvan 2 a három döntősből. De ki lehet a 3.?Sobri Jóska
Nahogy már igaza legyen a manipulátor duónak.Bazzani
Attila ellen szvsz kiesne Eszter. Legnagyobb arc. 😀Newman
Kinga vagy Annamari lesz,őket tarthatja gyengének.
több mint 13 éve
Remélem Shadit viszi, kibírhatatlan figura. 😀Gondolom Shadi-t viszi ki, és visszajön 80-20-al.Bárkit csak ne Shadit.
A következő 8 párbaj kiválasztottja az Eszter - Csaba duóból kerül ki, megvan 2 a három döntősből. De ki lehet a 3.?Sobri Jóska
Nahogy már igaza legyen a manipulátor duónak.Bazzani
Attila ellen szvsz kiesne Eszter. Legnagyobb arc. 😀
több mint 13 éve
Gondolom Shadi-t viszi ki, és visszajön 80-20-al.Bárkit csak ne Shadit.
Nahogy már igaza legyen a manipulátor duónak.
több mint 13 éve
Gondolom Shadi-t viszi ki, és visszajön 80-20-al.A következő 8 párbaj kiválasztottja az Eszter - Csaba duóból kerül ki, megvan 2 a három döntősből. De ki lehet a 3.?
több mint 13 éve
Most nagyon sajnálom Esztert. Remélem kiviszi valamelyik fürdős kurvát.FViktor93Ha van esze akkor Kingát.
Sírjon csak Attika.
több mint 13 éve
Kicsit hülyén írtam le az előbb.Ja, értem. Az első beírásodból nem ez jött ki.Honnan tudjam mit énekelt?Elmondom mégegyszer.
Nem láttam X-faktort.
Csak azt tudom, hogy a Megasztárokban, CSSZ-ekben, és az X-faktorban nem a zsűri, vagy a mentorok választják a dalokat, pláne nem a versenyzők, hanem van erre pár ember, akinek ez a dolga, jogdíjról egyeztet (van olyan dal pl. amit nem lehet énekelni, mert sosem adnak engedélyt feldolgozására, asszem itthonról a Republic ilyen, ha jól emlékszem), zenészekkel, stb.Sobri Jóska
Muri Enikő azt mondta az élő adásban,hogy ő választotta a dalt. De Kováts Vera is ezt mondta.
Hazudnak?Bazzani
Gondolom hazudnak, igen.
Vagy az lehet, hogy választanak abból a 4-3-2-1-ből, ami szóba jöhet.
Inkább 1-ből. Technikailag az is választás.Sobri Jóska
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Most nagyon sajnálom Esztert. Remélem kiviszi valamelyik fürdős kurvát.
több mint 13 éve
Ja, értem. Az első beírásodból nem ez jött ki.Honnan tudjam mit énekelt?Elmondom mégegyszer.
Nem láttam X-faktort.
Csak azt tudom, hogy a Megasztárokban, CSSZ-ekben, és az X-faktorban nem a zsűri, vagy a mentorok választják a dalokat, pláne nem a versenyzők, hanem van erre pár ember, akinek ez a dolga, jogdíjról egyeztet (van olyan dal pl. amit nem lehet énekelni, mert sosem adnak engedélyt feldolgozására, asszem itthonról a Republic ilyen, ha jól emlékszem), zenészekkel, stb.Sobri Jóska
Muri Enikő azt mondta az élő adásban,hogy ő választotta a dalt. De Kováts Vera is ezt mondta.
Hazudnak?Bazzani
Gondolom hazudnak, igen.
Vagy az lehet, hogy választanak abból a 4-3-2-1-ből, ami szóba jöhet.
Inkább 1-ből. Technikailag az is választás.
több mint 13 éve
Remélem is.De utálom ezt a "legtávolabb érzem magamtól" dumát.Azt sajnáld, akit kivisz. Az marad is kint.Sobri Jóska
Sajnálom Esztert amúgy.Bazzani
Viheti valamelyik nagy okost.
több mint 13 éve
Honnan tudjam mit énekelt?Elmondom mégegyszer.
Nem láttam X-faktort.
Hazudnak?
több mint 13 éve
De utálom ezt a "legtávolabb érzem magamtól" dumát.Azt sajnáld, akit kivisz. Az marad is kint.
Sajnálom Esztert amúgy.Bazzani
több mint 13 éve
Honnan tudjam mit énekelt?De akkor miért az Enikő által választott dalt énekelte a végén?BazzaniMuri Enikő azt mondta a műsorban,hogy vitt egy csomó dalt de egyik sem tetszett Ferónak,aztán bemondott egyet csak úgy és végül az lett.Más megoldás nincs?
Hazudott?Bazzani
Segítek:
Feró bemondta amit a szerkesztők mondtak neki, és nincs apelláta.
Így se Enikő nem hazudott, se nem Feró választotta ki a dalt.Sobri Jóska
Nem láttam X-faktort.
Csak azt tudom, hogy a Megasztárokban, CSSZ-ekben, és az X-faktorban nem a zsűri, vagy a mentorok választják a dalokat, pláne nem a versenyzők, hanem van erre pár ember, akinek ez a dolga, jogdíjról egyeztet (van olyan dal pl. amit nem lehet énekelni, mert sosem adnak engedélyt feldolgozására, asszem itthonról a Republic ilyen, ha jól emlékszem), zenészekkel, stb.
több mint 13 éve
De utálom ezt a "legtávolabb érzem magamtól" dumát.Sajnálom Esztert amúgy.
több mint 13 éve
még egy szavazat kingára. legundorítóbb teremtmény a vv történetében.Veronika veri minden undorítósági kategóriában.Kinga csak akkor takarít, ha cukin kérik meg rá. Gyönyörű 😀fetomyLegirritálóbb nő.
Irígy,lusta,bunkó stb.Bazzani
Schleck
több mint 13 éve
De akkor miért az Enikő által választott dalt énekelte a végén?Más megoldás nincs?Komolyan azt hiszi valaki, hogy a dalokat a mentorok, vagy a játékosok választják?Muri Enikő azt mondta a műsorban,hogy vitt egy csomó dalt de egyik sem tetszett Ferónak,aztán bemondott egyet csak úgy és végül az lett.
Vannak erre szerkesztők, akik összeállítják a műsort, figyelve a jogdíjaktól kezdve arra, hogy legyen egyfajta (sokak szerint elbaszott, de általuk védhető) íve az egésznek, egészen addig, hogy milyen egyéb látványelemet lehet egy adott számhoz passzítani.Sobri Jóska
Hazudott?Bazzani
Segítek:
Feró bemondta amit a szerkesztők mondtak neki, és nincs apelláta.
Így se Enikő nem hazudott, se nem Feró választotta ki a dalt.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Valóban egykutya a kettő.Veronika veri minden undorítósági kategóriában.Kinga csak akkor takarít, ha cukin kérik meg rá. Gyönyörű 😀fetomyLegirritálóbb nő.
Irígy,lusta,bunkó stb.Bazzani
Fecó pedig egyre inkább elássa magát nálam...Schleck
Fecó farmerban? Atyaég.