TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Egyértelmű hogy Muri-Kocsi a top 2 utána apró szakadékkal Tarány, és hataémas szakadékkal Baricz. Tehát gegrő-Tomi párbajt várok, ahol Tarány menjen tovabb 2-2 mentorszavazás után.
több mint 14 éve
no offense, csak felpattant a labda 😀eaglesmcnabbnp röhögtem rajta (magamon)
Do your job
több mint 14 éve
egyébként sztem 'Árpi' nem nagyon passzolt ehhez a számhoz
több mint 14 éve
no offense, csak felpattant a labda 😀Meg is érdemlem 😉BostonSzabó Árpi agyonvert mindenkit 😉Bostontéged is agyonfog ha mégegyszer leárpizod 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Meg is érdemlem 😉Szabó Árpi agyonvert mindenkit 😉Bostontéged is agyonfog ha mégegyszer leárpizod 😀eaglesmcnabb
Do your job
több mint 14 éve
Szabó Árpi agyonvert mindenkit 😉Bostontéged is agyonfog ha mégegyszer leárpizod 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szabó Árpi agyonvert mindenkit 😉Szerk. Aki Szabó Ádám
Do your job
több mint 14 éve
LOL! más számot nem tud? "nincs meg bazze'" 😀na szünetben idekapcsoltam pont láttam a dalok részleteit.Másodjára, Úristen! lolNewman
Baricz első száma ISZONYAT SZAR volt 😀 A második sztem kurvajó,
Muri iszonyat ronda volt abban a nadrágban, a második számáról már hanyadszor húzza le a bőrt? szánalom.
Tibó szerintem az első számában hamis volt, Tarány meg kibaszott unalmas. Egyiknek sem adnám oda az első helyet 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
na szünetben idekapcsoltam pont láttam a dalok részleteit.Másodjára, Úristen! lol
Baricz első száma ISZONYAT SZAR volt 😀 A második sztem kurvajó,
Muri iszonyat ronda volt abban a nadrágban, a második számáról már hanyadszor húzza le a bőrt? szánalom.
Tibó szerintem az első számában hamis volt, Tarány meg kibaszott unalmas. Egyiknek sem adnám oda az első helyet 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
na szünetben idekapcsoltam pont láttam a dalok részleteit. Baricz első száma ISZONYAT SZAR volt 😀 A második sztem kurvajó,
Tibó szerintem az első számában hamis volt, Tarány meg kibaszott unalmas. Egyiknek sem adnám oda az első helyet 😀
több mint 14 éve
Tebow ezt kibaxottul odatette...BostonNe má itt is ő 😀 😀 😀 ?
több mint 14 éve
Előtte viszont harmat gyenge volt. Sztem ma magasan Muri a legjobb.
több mint 14 éve
Baricz nagyon jól énekelte ezt a Zorán számot, el kell ismernem. Viszont fogalma sincs arról, hogy miről szól, de ez nem oszt nem szoroz. Simán tovább fog jutni.
Do your job
több mint 14 éve
és akkor mki boldog?Azt inkább a nézők.BazzaniIdén meglepetésként nem a hangszereket törik össze, hanem a szám felénél bejönnek a biztonságiak, és a tagokat b..ák földhöz, és törik szét 😀fetomyv felvágják az ereiket... 😊Divat
|
több mint 14 éve
Azt inkább a nézők.Idén meglepetésként nem a hangszereket törik össze, hanem a szám felénél bejönnek a biztonságiak, és a tagokat b..ák földhöz, és törik szét 😀fetomyv felvágják az ereiket... 😊Divat
több mint 14 éve
Idén meglepetésként nem a hangszereket törik össze, hanem a szám felénél bejönnek a biztonságiak, és a tagokat b..ák földhöz, és törik szét 😀fetomyv felvágják az ereiket... 😊
|
több mint 14 éve
Vastag Csabánál átlagosabb karaktert találni sem lehetett volna, mégis piacképes. Akit itt elvisznek a végéig az már mind piacképes lesz pusztán már csak a hype miatt is.JayBZenei stílusban lehet, hogy átlagos, de előadásban és mint rtl által pakolható ember már abszolút nem.
több mint 14 éve
Vastag Csabánál átlagosabb karaktert találni sem lehetett volna, mégis piacképes. Akit itt elvisznek a végéig az már mind piacképes lesz pusztán már csak a hype miatt is.JayBNem igazán.
Vastag Csaba szerinted átlagos, a szakemberek szerint egy piaci rést tölt ki.
És mivel piacképes, ez az ő igazukat igazolja.
Gondolj bele, Kállay Saunders Andrást pl. mit agyonhypeolták, majd azóta se kell a kutyának se.
Pedig laikus szemmel milyen eredeti karakter. De nem.
több mint 14 éve
Idén meglepetésként nem a hangszereket törik össze, hanem a szám felénél bejönnek a biztonságiak, és a tagokat b..ák földhöz, és törik szét 😀
több mint 14 éve
Vastag Csabánál átlagosabb karaktert találni sem lehetett volna, mégis piacképes. Akit itt elvisznek a végéig az már mind piacképes lesz pusztán már csak a hype miatt is.
több mint 14 éve
Azon kívül, hogy azért szerintem Baricz sem olyan húde kiemelkedően egyedi, egyébként teljesen egyetértek. Ezért is van még bent, senki másban nincs semmi amitől több, vagy legalább más lenne, mint akárki a zenei életben. Baricz sem sokkal piacképesebb szerintem, de közülük ő a leginkább talán.Jéééééézusom...
Hétvégén egyébként a CSSZ harmónikása és az Anti Fitness Club fog fellépni.fetomy
Amúgy Baricz=Király L.
Ha én valakinek megvenném az albumát (nem teszem,de ha) az Tarány Tomi.
Remélem jó (rock) zenéket írnak majd neki és nem korcsosítják el.