NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
amúgy kurvajó volt ez a C párbajdal.shawnkaAkkor én rossz adót néztem/hallgattam...
Do your job
több mint 13 éve
ez R Kelly szám, nem Jacko, úgy tudom legalábbis
több mint 13 éve
just for the record: http://www.youtube.com/watch?v=PN8Oh9qcMUIamúgy kurvajó volt ez a C párbajdal.
több mint 13 éve
hjaj de nagy film az a Space Jam, imádom 😀
több mint 13 éve
a múlt heti mizu sztem jó voltEz de meleg volt. 😀 Alexa kiesett.NewmanLátod, látod... buktál egy bort 😀
Hát remélem Alexa megy, amit az utóbbi időben nyújtott az még a tenorsnál is gyengébb volt szvsz.Double B
több mint 13 éve
Ez de meleg volt. 😀 Alexa kiesett.NewmanLátod, látod... buktál egy bort 😀
Hát remélem Alexa megy, amit az utóbbi időben nyújtott az még a tenorsnál is gyengébb volt szvsz.
több mint 13 éve
LOL Cpeteyhát ez a Frankie Kokózzá jellegű volt.. 😀😀
Egyébként akkor nem bánom, hogy kirakták, ha Amelia jön vissza 😀 Egyébként ő meg tipikus példája, hogy ha a leggyengébb hang a tied a mezőnyben, akkor is elég sokáig el lehet jutni (mármint Cocozza)
több mint 13 éve
mondjuk most két mentor is érintve van úgyh tényleg sanszos a 2-2most hazamehetne, engem nem zavarna, mivel a csaj úgy is hazamenne néhány hét múlva legkésőbbSteznem fogják eldönteni szerintem, folyton x-re hozzák ki a párbajokat, nem véletlenülStezpont Lil C-nél eldöntötték az első hétenSzesze
több mint 13 éve
most hazamehetne, engem nem zavarna, mivel a csaj úgy is hazamenne néhány hét múlva legkésőbbpont Lil C-nél eldöntötték az első hétenSzeszeha Lil nem bassza el nagyon a párbajt akkor már eldöntik a mentorok sztemSzeszenem fogják eldönteni szerintem, folyton x-re hozzák ki a párbajokat, nem véletlenülStez
több mint 13 éve
pont Lil C-nél eldöntötték az első hétennem fogják eldönteni szerintem, folyton x-re hozzák ki a párbajokat, nem véletlenülStezvagy jön a szokásos bunda és megy a niggaStezha Lil nem bassza el nagyon a párbajt akkor már eldöntik a mentorok sztemSzesze
több mint 13 éve
ez de rossz volt *facepalm* 😀Nem hittem, hogy van itt olyan aki nézi 😀sokat mondták neki, hogy "Frankie, KOKÓZZÁ". ő meg komolyan vette.shawnka
Kittyt sokáig rühelltem, de az Alice in wonderland theme Björk zenével társulva totál megfogott és azóta nagyon bírom 😀 Halloweenkor is spec nagyon tetszett. Amúgy én Frankiet is bírtam, kár hogy kokózott 😀fetomy
de ha ekkora segg volt meg is érdemli a hülyéje, pedig benne tényleg megvan a zikszfaktor, hogy a következő narkós rocker legyen 😀
amúgy a magyarok bőven alúlról súrolják a brit énekeseket.
több mint 13 éve
nem fogják eldönteni szerintem, folyton x-re hozzák ki a párbajokat, nem véletlenülvagy jön a szokásos bunda és megy a niggaStezha Lil nem bassza el nagyon a párbajt akkor már eldöntik a mentorok sztemSzesze
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Eli Manning elit QB 😛Megszánták a tenorszt, mást nem tudok elképzelni 😀 Nincs velük semmi bajom de szvsz GYENGÉK, nem kicsit.JayBveled még sosem tudtam egyet érteni semmiben ezen a fórumon 😊Szesze
több mint 13 éve
Megszánták a tenorszt, mást nem tudok elképzelni 😀 Nincs velük semmi bajom de szvsz GYENGÉK, nem kicsit.JayBveled még sosem tudtam egyet érteni semmiben ezen a fórumon 😊
több mint 13 éve
már kezdtem félni, h lesz egy Queen-Micheal Jackson kiesési rangadó 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Megszánták a tenorszt, mást nem tudok elképzelni 😀 Nincs velük semmi bajom de szvsz GYENGÉK, nem kicsit.
több mint 13 éve
vagy jön a szokásos bunda és megy a niggaStezha Lil nem bassza el nagyon a párbajt akkor már eldöntik a mentorok sztem
több mint 13 éve
Hát LIL C nem érdemelte meg a párbajt! Alexa felemás igen, lehet ő megy. Gergő sztárolását továbbra sem értem. Tenorst valahogy éreztem, hogy ma nem fog párbajozni.
több mint 13 éve
Na tökéletes - nekem ez win-win szituáció 😊Igor+1
Do your job
több mint 13 éve
vagy jön a szokásos bunda és megy a nigga
több mint 13 éve
Na tökéletes - nekem ez win-win szituáció 😊De már most fogadnék rá, hogy Alexa megy (nehogy Ferónak 3 embere maradjon / Lil C-t imádják a mentorok)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
ez az egy perces rizsa a végén hipergáz