TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Most már tudom honnan olyan ismerős:http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/12/08/swingerklubok_rendszeres_vendege_volt_vv_eszter/
több mint 14 éve
Attila boxelterelőtaktikája zseniálisra sikerült 😀
több mint 14 éve
Ha valakinek kedve szottyan egy élő tejszínhabbal megspékelt vibrátor sóra a szórakozóhely kellős közepén 40 rongyért és egy kis kóláért munkára jelentkezik VV szandika 😊 That's true, a saját szememmel láttam.JayBa hétvégén Dya volt a sztárvendég a diszkóban. Nem tudom ez milyen szolgáltatást jelentett, mindössze a palkátot láttam a buszmegállóban 😊
több mint 14 éve
Tavaly még elég volt neki 3x ennyiért bebaszcsizva ruhába pucsítani de hát a csökkenő kereslettel nyilván növelni kellet a szolgáltatásokat 😊Ha valakinek kedve szottyan egy élő tejszínhabbal megspékelt vibrátor sóra a szórakozóhely kellős közepén 40 rongyért és egy kis kóláért munkára jelentkezik VV szandika 😊 That's true, a saját szememmel láttam.JayBallati meglepo miutan a gotti egy szemelyi edzo 😀Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha valakinek kedve szottyan egy élő tejszínhabbal megspékelt vibrátor sóra a szórakozóhely kellős közepén 40 rongyért és egy kis kóláért munkára jelentkezik VV szandika 😊 That's true, a saját szememmel láttam.JayBallati meglepo miutan a gotti egy szemelyi edzo 😀
több mint 14 éve
Ha valakinek kedve szottyan egy élő tejszínhabbal megspékelt vibrátor sóra a szórakozóhely kellős közepén 40 rongyért és egy kis kóláért munkára jelentkezik VV szandika 😊 That's true, a saját szememmel láttam.
több mint 14 éve
btw veronika mikor mondta vissza a boxot?ezt a Showder klubot meg miért erőltetik, ha nem tudnak új poénokat kitalálni... nagyon gyenge
több mint 14 éve
forgasd bennem a kést. majdnem rosszul lettem, mikor megláttam az eredménytA kiadó meg a ma éjszaka zajlott derbihez.SchleckNana! Benne még csak egy érték járt 😀nyilván, gondolom ennek a klipnek a forgatása során se mentek át rajta vagy hatan http://www.youtube.com/watch?v=vbHH2HhY1r0 1:14nél
u.i.: üdv újra itt Konq!gdavid
a cím még illik is mai önmagamrakonqueror
több mint 14 éve
A kiadó meg a ma éjszaka zajlott derbihez.nyilván, gondolom ennek a klipnek a forgatása során se mentek át rajta vagy hatan http://www.youtube.com/watch?v=vbHH2HhY1r0 1:14nélgondolom mindig éppen más "értéke" van bennekonquerorNana! Benne még csak egy érték járt 😀
a cím még illik is mai önmagamrakonqueror
több mint 14 éve
nyilván, gondolom ennek a klipnek a forgatása során se mentek át rajta vagy hatan http://www.youtube.com/watch?v=vbHH2HhY1r0 1:14nélNana! Benne még csak egy érték járt 😀seherefosdéba milyen értékek lehetnek.. 😀Jocigondolom mindig éppen más "értéke" van bennekonqueror
a cím még illik is mai önmagamra
több mint 14 éve
Nana! Benne még csak egy érték járt 😀seherefosdéba milyen értékek lehetnek.. 😀Jocigondolom mindig éppen más "értéke" van bennekonqueror
u.i.: üdv újra itt Konq!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
seherefosdéba milyen értékek lehetnek.. 😀Jocigondolom mindig éppen más "értéke" van benne
több mint 14 éve
Ez minden, csak nem meglepetés. Nincs kortesbeszéd---->visszamegy az illető.
több mint 14 éve
Tippem: Annamari megy haza.Sobri Jóska...és ment is haza.Vhogy nem jött vna jól ki ha az egyik bokszoló kiesik. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
seherefosdéba milyen értékek lehetnek.. 😀
több mint 14 éve
Kacsacsőr a legnagyobb szarkavaró érdekember. 😀 Remélem lebukik és vki szájon csapja.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Baricz szar is meg bunkó is ez tény...Malekot nem csípem igazán , de hogy jön Baricz ahhoz hogy leugassa mert megmondja neki hogy
szar a hangja , pláne hogy teljesen igaz is... (+ mellé még mondta hogy összességében tetszett)
Kováts Vera borzalmas volt mennie kellett...
Muri vs Tebow döntőt szeretnék !
Tarány bár brutál , de kicsit egyhangú...
több mint 14 éve
Baricz állítólag azt mondta az afeter x-ben, hogy Malek tartsa meg magának a véleményét 😀 😂
Do your job
több mint 14 éve
igen, az télleg elég jó zene, szerettem is akkori eminemet, a mostani már nem jön be annyiraMindkettő zseniális de az Eminemes verzió az nálam all time #1 rap szám, egyszerűen frenetikus az alap és a szöveg is.JayBDream onezt nem gondolhatod komolyan 😀shawnka
egyébként meg< Eminem - Sing for the moment 😛JayB
több mint 14 éve
Mindkettő zseniális de az Eminemes verzió az nálam all time #1 rap szám, egyszerűen frenetikus az alap és a szöveg is.Dream onezt nem gondolhatod komolyan 😀shawnka
egyébként meg< Eminem - Sing for the moment 😛JayB
több mint 14 éve
aaaaaaaaha....nahát azt megnézem egyből amint felkerül a netre...kb szentségtörés azt a számot akárki másnak énekelnie, mint Steven Tylernek, kiváncsi vagyok hogy oldotta meg a "kitartást" a zene végén, vagy nemtudom minek hívják aztEaRlhát..kb. sehogy 😀 belesikított 1.2 másodpercig a mikrofonba és ennyi volt 😀