TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért a szenzációs éneklés egy kicsit túlzás...Tarány egyrtelműen veri a mezőnyt, ha nem Ő nyer a végén, már hiteltelen az egész verseny.
több mint 13 éve
Hát ez a hármas már nagyon jó volt, LIL C és Tarány különösen szuper volt! LIL a magyar ének miatt, még jobb mint mikor jackos angolt nyom. 😊 Tarán ykezdett egysíkú lenni, de most teljesen máshogy, szenzációsan énekelt! Verának tényleg fura volt ez a dühös dal, de énekileg szerintem elég jól nyomta!
több mint 13 éve
Nincs vmi egetverő színvonal..
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ez megint ott volt, hatalmas előadó. Viszont ezek a tervezett poénok kurva szarok még mindig 😀
több mint 13 éve
A húgom szerint ez a Lil C-s dal így teljesen olyan, mintha a Hupikék törpikék lenne. És tényleg. 😀
több mint 13 éve
fekete vonat 😀 szarkazmus 😀
több mint 13 éve
Tarány megint más kategória, mint a többiek
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Tarány A HANG de a külsővel tényleg kéne mit kezdeni, szegénykém nagyon gyámoltalan a színpadon és így nekem nem hiteles az a brutális hang se.
több mint 13 éve
hát nyilván ez a másik 😀 Egyébként igen, de én most úgy gondoltam, hogy ők ezt elpróbálták jó párszor, észre kellett volna venni, hogy az alap elnyomja a hangját, és ha nem tudja hangosabban énekelni, akkor halkítani kéne rajta, mert így szarabbnak hat, mint amileyn.Teljesen jó volt Vera, de túl hangos volt az alap..fetomyvagy az alap volt túl hangos vagy az ő hangja túl kevés 😉Szesze
több mint 13 éve
Teljesen jó volt Vera, de túl hangos volt az alap..fetomyvagy az alap volt túl hangos vagy az ő hangja túl kevés 😉
több mint 13 éve
Teljesen jó volt Vera, de túl hangos volt az alap..
több mint 13 éve
korrekt, Nóra Travolta beszólt TV2éknek 😀 well played.
több mint 13 éve
Tenor szerintem nem volt rossz, ez áll jól nekik, Alexa nagyon szar számot kapott, az alapdal is nulla gyenge, ahhoz képest amit lehetett kihozta belőle, Baricz egy fokkal jobb volt, végre énekelt egy keveset. Persze eddig még egy sem nyűgözött az eddigiek közül igazán.
több mint 13 éve
Baricz jó volt végre, ez megy neki igazán. Nekem a Rocktenors-szal se volt bajom, nem lett elbaszva a színpadi mozgás. 😀Alexa gyenge volt sajnos.
több mint 13 éve
Kings of Leon, beszarás 😊
több mint 13 éve
Visszatérünk a gyökerekhez, BARICZ GERGŐ!
több mint 13 éve
eddig kettőből semmi
több mint 13 éve
Ejj pedig a PCD ezt a számát is imádom, de hát ez se volt jó...A Tenorokban meg már fogalmam sincs mi tetszett eleinte...
több mint 13 éve
jah 😊Minden mentor megdícsérte a Rocktenorst, sztem meg pont ma nem voltak jók 😊Szeszemajd a párbajon az a Queen hogy fog szólni... 😀shawnka
mondjuk Alexa se jobb ezzel a számmal.. mondhatni dög unalom az egész
több mint 13 éve
Minden mentor megdícsérte a Rocktenorst, sztem meg pont ma nem voltak jók 😊Szeszemajd a párbajon az a Queen hogy fog szólni... 😀
több mint 13 éve
Minden mentor megdícsérte a Rocktenorst, sztem meg pont ma nem voltak jók 😊
több mint 13 éve
Kinga Attilának: Néma kutyának anyja sem érti a szavát bazdmeg... :o
Do your job
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=gUvXFNP_tFYezen szakadok fél órája. Csicskulj be! 😂
Kinga meg amennyire előadta a kemény csajt a beszavazáson/kisfilmben annyira osztja neki a "Való Világ" a szívlapátos pofonokat...csak bőg mint egy hülye mindig
több mint 13 éve
Attila csak nem lép le (jelenleg kedvenc bentlévőm), az a Csaba-tujás beszólás hatalmas volt, jót röhögtem rajta. 😀NewmanPersze,hogy nem.Csak a Kingát szopatták sztem.Most is bent van és röhög a sok hülyén. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Attila csak nem lép le (jelenleg kedvenc bentlévőm), az a Csaba-tujás beszólás hatalmas volt, jót röhögtem rajta. 😀