TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Tarány a hiba ellenére is fantasztikus volt, dehogy megitn egy olyan van a döntőben egy énekversenyen, aki nem tud énekelni, az undorító
Baricz még a cipőjét se nyalogathatná Taránynak
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 560 — Amerikai sportok rajongója
Ha már így alakult, akkor Enikő jobban megérdemelte a döntőt! Persze nem ennek a párbajnak kellett volna lennie.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Kivan a faszom, hogy az a nyomorék döntőzik, Tarány meg kiesett...
A döntőben hajrá Tebow!Schleck
+1

Do your job
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 262 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na megyek remélem a Barca megvíiasztal bocs Eaglesmc 😛
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
ezazzzz....buzi geszti pedig bekaphatja, h megint hazaküldte volna Enikőt....

|
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 262 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szép volt Tomi a tavalyi döntőt se tudtam jó szívvel nézni az ideit már nem is nagyon fogom de remélem Baricz tovább már nem megy ez is sok(k)
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
😕

Kérek egy új, Baricz takarodj rangot.. én emlékszem rosszul, vagy ez a mentorkivonulós-ölelgetős dolog, korábban nem volt?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
egyértelmű volt
a döntő innen má nem érdekel
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kivan a faszom, hogy az a nyomorék döntőzik, Tarány meg kiesett...
A döntőben hajrá Tebow!

több mint 14 éve
Sajna itt a párbajban Muri most jobb ez van meglepődnék ha Tomi menne továbbdande
sztem meg sokkal jobb volt Tarány
mondjuk én elfogult vagyok má vele az is igazSzesze
Jó én a baki miatt gondoltam de igaz nem számít. Ildikó meg ne játsza itt a nagyokos örüljön hogy kicsikéje bent vandande
Ez egy hülye.. sztem mind2 jó volt most is meg az egész műsorban végig
több mint 14 éve
No csak de félek a nézők Murit engedik tovább
több mint 14 éve
Sajna itt a párbajban Muri most jobb ez van meglepődnék ha Tomi menne továbbdande
mondjuk én elfogult vagyok má vele az is igazSzesze
Jó én a baki miatt gondoltam de igaz nem számít. Ildikó meg ne játsza itt a nagyokos örüljön hogy kicsikéje bent van
több mint 14 éve
mondjuk én elfogult vagyok má vele az is igaz
több mint 14 éve
Hááát. Unalmas vagy sem de ebben a párbajban TArány magasan vitte a prímet... De neme z fog dönteni.

Do your job
több mint 14 éve
Sajna itt a párbajban Muri most jobb ez van meglepődnék ha Tomi menne tovább
több mint 14 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
rossz a dalválasztás...

több mint 14 éve
Gondoltam, h nem engedik nyerni a Tarányt, de h a döntő se lesz meg neki az igazán geciség.
több mint 14 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá ez a niemand Baricz ráadásul Tarány az én kedvenc számommal párbajozott ma nincs igazság, anak fogok drukkolni aki itt ma tovább megy.
több mint 14 éve
gyerüüünk Enciiiii!!!!

|
több mint 14 éve
nem akarom elhinni h ezt a buzigyereket lökik be elsőként a döntőbe....nembaj királyLnorbival majd elhakniznak...Divat
Korai lesz az öröme, majd harmadikként kiesik...

több mint 14 éve
nem akarom elhinni h ezt a buzigyereket lökik be elsőként a döntőbe....nembaj királyLnorbival majd elhakniznak...

|
több mint 14 éve
egyszerűen szánalmas, hogy úgy, mint tavaly, egy büdös gyökér, aki nem tud énekelni, továbbmegy, és a legjobb csajt megint kiejtetik a 4-ben, megint nagyon felhúztam ezen magam... ennek a Baricznak a 12-es döntőben nem lett volna a helye, nem hogy itt..Hurka
+100

több mint 14 éve
egyszerűen szánalmas, hogy úgy, mint tavaly, egy büdös gyökér, aki nem tud énekelni, továbbmegy, és a legjobb csajt megint kiejtetik a 4-ben, megint nagyon felhúztam ezen magam... ennek a Baricznak a 12-es döntőben nem lett volna a helye, nem hogy itt..Hurka
Muri fog tovább menni. Amúgy adom amit írtál.

Do your job
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
egyszerűen szánalmas, hogy úgy, mint tavaly, egy büdös gyökér, aki nem tud énekelni, továbbmegy, és a legjobb csajt megint kiejtetik a 4-ben, megint nagyon felhúztam ezen magam... ennek a Baricznak a 12-es döntőben nem lett volna a helye, nem hogy itt..
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
Ollé Baricz, jó volt a Zorános, és szerintem a közösben is. Mondjuk az első ritkafos lett.
Nóri a kurvaanyádé ordibálsz!
Tarány továbbmegy!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!