NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Komolyan azt hiszi valaki, hogy a dalokat a mentorok, vagy a játékosok választják?
Vannak erre szerkesztők, akik összeállítják a műsort, figyelve a jogdíjaktól kezdve arra, hogy legyen egyfajta (sokak szerint elbaszott, de általuk védhető) íve az egésznek, egészen addig, hogy milyen egyéb látványelemet lehet egy adott számhoz passzítani.Sobri Jóska
Muri Enikő azt mondta a műsorban,hogy vitt egy csomó dalt de egyik sem tetszett Ferónak,aztán bemondott egyet csak úgy és végül az lett.
Hazudott?Bazzani
Más megoldás nincs?
Segítek:
Feró bemondta amit a szerkesztők mondtak neki, és nincs apelláta.
Így se Enikő nem hazudott, se nem Feró választotta ki a dalt.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kinga csak akkor takarít, ha cukin kérik meg rá. Gyönyörű 😀fetomy
Legirritálóbb nő.
Irígy,lusta,bunkó stb.Bazzani
Veronika veri minden undorítósági kategóriában.

Fecó pedig egyre inkább elássa magát nálam...

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
Kinga csak akkor takarít, ha cukin kérik meg rá. Gyönyörű 😀fetomy
Legirritálóbb nő.
Irígy,lusta,bunkó stb.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
Komolyan azt hiszi valaki, hogy a dalokat a mentorok, vagy a játékosok választják?
Vannak erre szerkesztők, akik összeállítják a műsort, figyelve a jogdíjaktól kezdve arra, hogy legyen egyfajta (sokak szerint elbaszott, de általuk védhető) íve az egésznek, egészen addig, hogy milyen egyéb látványelemet lehet egy adott számhoz passzítani.Sobri Jóska
Muri Enikő azt mondta a műsorban,hogy vitt egy csomó dalt de egyik sem tetszett Ferónak,aztán bemondott egyet csak úgy és végül az lett.
Hazudott?

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Kinga csak akkor takarít, ha cukin kérik meg rá. Gyönyörű 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Vannak erre szerkesztők, akik összeállítják a műsort, figyelve a jogdíjaktól kezdve arra, hogy legyen egyfajta (sokak szerint elbaszott, de általuk védhető) íve az egésznek, egészen addig, hogy milyen egyéb látványelemet lehet egy adott számhoz passzítani.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Vera most is majdnem olyan szar volt mint múlt héten,mondjuk azt nehéz alulmúlni. Alexa elbaszott számválasztás ami Ferónak mostanában nagyon nem megy. Nem is értem... DanceLil meg eléggé irritál kurvaügyes hogy szaltózik ,de kit érdekel? Showbiznisz meg színpadra született hát nem tudom nem nagyon emlékszem olyan sztárénekesre aki szaltókat dobál... Múlthéten volt hangja tetszett is inkább azt kéne erőltetni. Malek duója megint jó volt. Baricztól továbbra is kiráz a hideg.
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Tarány magasan a legjobb az egész mezőnyben. Vera most túlvállalta magát, Kocsis Tibinek pedig mindig ilyet kéne énekelnie, mert ebben brutál jó.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mert mi volt?Stez
Csak a szokásos affektáló ribanc stílusában baszogatta Gergőt, végig vigyorogva persze.Schleck
Undorító aláírom de akkor sem "szabad" így beszélni vele, nőből van, pláne kamerák előtt. Gergő azért ment be hogy jó imidzset szerezzen magának a priusza ellenére, így azért nehéz lesz.JayB
bazmeg elsőre azt hittem Baricz is sittes volt 😂

(btw ezt a mai nótáját is utálom, és csak Laura Jensen verziójában tudom végighallgatni 😊 )

ez a fő problémám az éneklős műsorokkal, hogy majdnem mindenki olyan dalt választ, amit a büdös életben le nem játszanék magamnak.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Hát ez a ribanc azért engem is felbaszna...Schleck
mert mi volt?Stez
Csak a szokásos affektáló ribanc stílusában baszogatta Gergőt, végig vigyorogva persze.Schleck
Undorító aláírom de akkor sem "szabad" így beszélni vele, nőből van, pláne kamerák előtt. Gergő azért ment be hogy jó imidzset szerezzen magának a priusza ellenére, így azért nehéz lesz.
több mint 13 éve
Közben Gergő nagyon szépen építi le a "priuszos de rendes arc" imidzsét.JayB
mert mi volt?Stez
Csak a szokásos affektáló ribanc stílusában baszogatta Gergőt, végig vigyorogva persze.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
mert mi volt?

több mint 13 éve
Hát ez a ribanc azért engem is felbaszna...

több mint 13 éve
Közben Gergő nagyon szépen építi le a "priuszos de rendes arc" imidzsét.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Lil Feka franchise arc, egyértelmű volt bár döntős biztos nem lesz.JayB
ő teljesen olyan, mint Johnny Ruffo az ausztrálban. mindenki meglepődött azon, hogy top12-es lett, majd mindenki várta a kiesését a második-harmadik hét környékén. ehelyett a párbajaiban elvéreztetett 2 esélyest, majd túlélte a maradék heteket valahogy, és hopp, bent van a legjobb 4-ben. pedig nem tud a táncoláson, meg a nyávogáson kívül sok minden mást.shawnka
akkor tényleg olyan 😊

Do your job
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
ő teljesen olyan, mint Johnny Ruffo az ausztrálban. mindenki meglepődött azon, hogy top12-es lett, majd mindenki várta a kiesését a második-harmadik hét környékén. ehelyett a párbajaiban elvéreztetett 2 esélyest, majd túlélte a maradék heteket valahogy, és hopp, bent van a legjobb 4-ben. pedig nem tud a táncoláson, meg a nyávogáson kívül sok minden mást.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
nah legalább a második felével egyet értek, haladás 😛
több mint 13 éve
Lil Feka franchise arc, egyértelmű volt bár döntős biztos nem lesz.
több mint 13 éve
amúgy kurvajó volt ez a C párbajdal.shawnka
Akkor én rossz adót néztem/hallgattam...Boston
streamen nézem, elvileg itt szarabb is a minőség, de teljesen rendben volt.shawnka
azért az enyhe túlzás, de nem volt olyan rossz sem

több mint 13 éve
streamen nézem, elvileg itt szarabb is a minőség, de teljesen rendben volt.shawnka
vagy csak a nagyon szarból a még szarabb stream "annyira szar, hogy már jó"-t csinált 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
streamen nézem, elvileg itt szarabb is a minőség, de teljesen rendben volt. szóval lehet, hogy tényleg szar adón vagy 😀
több mint 13 éve
Háhááááá Feró na végreeeee. Remélem ezzel leolvad az a nagyképű vigyora.Double B
persze. ma még sírunk, mert DRÁMA, meghalt egy versenyző, este temetés, holnaptól meg szánsájn és hepinesz és mintha nem is létezett volna 😀
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Háhááááá Feró na végreeeee. Remélem ezzel leolvad az a nagyképű vigyora.Double B
ő is tudta, h ez lesz
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Háhááááá Feró na végreeeee. Remélem ezzel leolvad az a nagyképű vigyora.
több mint 13 éve
fene, maradt a nigga
kár érte, majd legközelebb 😀